|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
16.4.2008 9:09:18   
Pandica
Dobro jutro še od mene

Jao punce komaj sem vas prebrala user posted image kolko ste že napisale zdaj user posted image

Eno user posted image   za vse, ki še je niste pile. Jaz sem svojo dozo že spila, pol pa še bom itak eno na srečanju. Jeeej, danes pa se spet vidimo, jupi!!!
Pa tak lep sonček je zunaj, da boma mi2 verjetno prišli kar peš, se mi je škoda voziti z avtom po takem lepem vremenu.

Pleničke    mi2 uporabljama za doma Mullerjeve, za ven in čez noč pa Pampers Active Fit in men so super, sem full zadovoljna z njimi user posted image

Lane31  nimam pojma kake so DM-ove plenice. Nekatere jih full šimfajo, spet druge hvalijo. Tako, da kaj ti naj rečem, probaj user posted image

Teka   uuu, to pomeni, da ne rabimo zajtrkovat? user posted image   No, to tak nebi v nobenem primeru, ker ne jem zajtrka skoraj nikoli.
Zdaj pa se bom še bolj šparala za tvojo poslastico user posted image

No, naj bo to zaenkrat vse.
Bom probala malo prestavit v njeno posteljico, ker mi je zaspala tu v naročju, ko se je dojila user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
16.4.2008 9:25:50   
drobižek
DOBRO JUTRO!

......ko smo že glih pri pleničkah.

Klaudia - ali pa če še katera uporablja iz Leclerca - mi imamo 3 MIDI(4-9kg)modre, pa ima nogice cele rdeče, ko se ji tista elastika čist not zažre. Ne vem, a so ji premajhne?user posted image Težka je pa po moje zdaj nekje 6500 g in suhcena. Ne vem...a še katera to opazi?
Mi jih pa bo počasi zmanjkalo teh plenic in bom tudi jaz mogla v DM, ker pri nas ni Mullerja.

Fajn se naklepetajte v Mariboru in Ljubljani, upam da ostane katera tu na rruser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
16.4.2008 9:29:20   
drobižek
oktoberka - bučka+krompir, korenje+jabolko, banana+hruška...kaj pa vem, saj je veliko kombinacij..

Neposredna povezava do sporočila: 3078
16.4.2008 9:35:22   
mehurčica
Drobižek, jaz za Eni kupujem pleničke štev. 4. Začela sem, ko je imela skoraj 6,5kg(pri 5m), čeprav na embalaži piše od 7kg naprej. In ravno zaradi tega, ker je imela rdeče črte od pleničk na nogicah.

Sem pozabila komentirat Moltexove iz Mullerja. Pri Davidu sem jih enkrat kupila in je skoraj pri vsaki plenički šel gel ven.user posted image Ampak nekaterim pa ustrezajo in jim še nikoli ni gel ven šel.user posted image Meni to ni jasno.

Eni se je danes zbudila že pred 7h. Ob 6:30 se je dojila in ko sem jo prestavila v posteljico, ni mogla več spat. Jaz pa user posted image . Je pa zato šla zdaj spančkat in se lahko (upam) v miru stuširam.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
16.4.2008 9:41:01   
mehurčica
Tukaj pa imate še Murkota, ker vem kako zelo rade ga imate:
http://www.zurnal24.si/Don-Juan-DeMurko/magazin/eroticno/43575

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3080
16.4.2008 9:41:45   
Alina_alin
jutro  še  od mene!

janja, ful dobro: namesto Urban - Ruban. user posted image Meni je tak cart poslušat malčke kak govorijo v otroški govorici in pogosto zamenjujejo črke pri kakšni težji besedi.
vanili- nisem brala debate o darilu od začetka, sori sem jo zamudila. Polet z balonom je super, sem bila. Ni pa nič adrenalinsko. Če iščeš kaj adrenalinskega, izberi polet v tandemu z jadralnim padalom ipd. Ti poznaš brata.

Tjaša je eno rundo odspala na luftu, mami v tem času skuhala kosilo za pozneje, pripravila stvari za srečanje.

Sedaj pa še malo v telovadnico pol pa v Tuša!

Neposredna povezava do sporočila: 3081
16.4.2008 9:42:55   
noa1
Dobro jutro!

Tudi moja pupa je ravnokar zaspala. Upam, da ne bom spet zamudila na srečanje, samo mi je res ni za budit, ko takole lepo spi. Tako da, če zamudim, se že v naprej opravičujem. Včasih spi 20min, včasih pa potegne tudi 2 uri (to je ponavadi takrat, ko se nama kam mudi)user posted image  Pa če zamudim, mi kaj sladkega prišparajteuser posted image

Tiste, ki bote šle peš....koliko prej moram it? Pol ure je dovolj?

user posted image A mi lahko svetujete, kaj naj ji dam za mehčanje blata? Je zjutraj takoooo milo jokala zraven, da sem se še jaz skoraj zjokala.user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3082
16.4.2008 9:44:50   
Margareta
O mehurčica hvala, si mi polepšala dan.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Neposredna povezava do sporočila: 3083
16.4.2008 9:48:41   
Alina_alin
noa1, namoči suhe slive čez noč in ji da to vodo ali pa kar zmiksaj in daj - odvisno kako daleč sta pri gh.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
16.4.2008 9:57:47   
mehurčica
Noa, tako kot je rekla Alinaalin - če nista ravno ob uvajanju kakega drugega sadeža, ji daj kakšni 2 suhi slivi zraven jabolka recimo. Jaz sem delala pri Davidu tako, da sem dala kar vso sadje skupaj kuhat. Jabolko in korenček na koščke, potem ša še ene 3 suhe marelice in 3 suhe slive, pa kuhaš ene 5-10min, zmiksaš kar s tisto vodo in daš za papcat. David je imel kašice s suhimi slivami še posebej rad.user posted image

Tudi Eni spi ravno takrat, ko je treba kam it.user posted image Tako da... mogoče tudi midve zamudiva. Noa, ti greš ziher peš?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
16.4.2008 9:58:23   
janja
Ej punce, jaz sem tolk happy, da vam moram kar takoj sporočit - bom zavpila
SPREJETI SMO V VRTEC user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ravnokar mi je poštar prinesel pismo in pogodbo, ki jo moram izpolniti za vpis.

Tolk, zdej pa laufava na srečanje v LJ.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
16.4.2008 10:05:08   
mehurčica
Klaudia, zakaj gresta k dermatologu?

Eni ima vedno slabšo kožo na obrazku.user posted image Jaz ne vem več kaj naj. Še dobro, da imamo drug teden KONČNO posvetovalnico.

Vanili, tukaj pa linki od smeškotov:
http://www.cosgan.de/smilie.php
http://smileys.on-my-web.com/categorie3-Nature.html
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
16.4.2008 10:05:47   
noa1
Mehurčica: jaz bi že šla....samo če bova full pozni, bom šla z avtom. Kaj gresta z nama? Mja namreč še spi, jaz bi ji pa še za jesti pol dala.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
16.4.2008 10:08:44   
mehurčica
Mene je strah, da vreme ne bi zdržalo. Nimava dežne prevleke, ker je še nisem oprala.user posted image Pa tudi ne vem kdaj se bo zbudila. Če se obe zbudita v roku 15min, lahko greva res peš. Drugače bova pa preveč zamudili. Eni pa je danes že jedla - en krhelj banane. Ji celo ni bilo preveč nagravžno.user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
16.4.2008 10:13:09   
noa1
Glede na to, da moj aše spi in nič n e kaže, da bi se zbudila, bom šla jaz kar z avtom, pa še vseeno bova najbrž zamudili. Če želiš, vaju vzameva s sabo, samo ne vem kdaj bov ašli. Najkasneje okoli 11.00.

Neposredna povezava do sporočila: 3090
16.4.2008 10:14:20   
noa1
Jaz pa ji bom danes tretji dan skuhala koromač ali sladki janež. Je možno, da zaradi tega težko kaka? Ker iz tega je tudi oni čaj za krče.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.4.2008 10:20:13   
mehurčica
Uh, nimam pojma. Jaz sem včeraj Eni zmasirala podpladke in dala malo sladkane vode za pit, ker ni kakala 4 dni. In čez eno uro je bila tako pokakana, da sem jo mogla it kar pod tekočo vodo umit. Je bila glih patronažna tukaj.user posted image

Zakaj patronažne sploh še hodijo pol pozneje? Že zdaj je prišla v bistvu samo tako brezveze. Sem celo jaz načenjala pogovore.user posted image Drugače bi bile samo tiho al kaj... Ponudila ji nisem nič - sem pozabila, ker se nama je itak mudilo, ker sva šle po Davida. Ma vedno ob takem čudnem času pride. No in sem ji rekla, da zdaj se verjetno več ne vidimo in je rekla, da še bi naj 2x prišla.user posted image user posted image Zakaj? Okoli 7-8m in enkrat okoli 11m.user posted image

Noa, bova šli kar s svojim avtom, ker bova šli potem še verjetno do moje tete pod Pohorje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.4.2008 10:54:29   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: janja

SPREJETI SMO V VRTEC user posted image user posted image user posted image user posted image .

Supeeer, zdaj si pa lahko oddahneteuser posted image
JOJ mene kar skrbi, kako bo pri nasuser posted image . Ker če gre ta večja v vrtec in mali privat....2x plačamo kar bi lahko 1xuser posted image ,

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
16.4.2008 11:01:26   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

je rekla, da še bi naj 2x prišla.user posted image user posted image Zakaj? Okoli 7-8m in enkrat okoli 11m.user posted image

Pri nas je nazadnje prišla pred uvajanjem GH...pa še sama ni vedela po kaj je prišla....kar nekaj....samo zadrževala nas je...ji je naša ta večja rekla, da naj gre, da gremo mi venuser posted image user posted image user posted image user posted image - direktnost otrok je včasih prav posrečena...,
Kasneje pa pri nas ne hodijo....
Mi je pa malo mimo, ker se sploh ni najavila...

Neposredna povezava do sporočila: 3094
16.4.2008 13:00:28   
skuštrana
Pot, meni je Osklar full lepo ime..In pred davnimi 7,8 leti ko jaz na otroke še sploh mislila nisem se mi je zdelo to ime ravno pravo za našega psa, ker res izgelda kot tak oskar(samojed je)..to da sem prilimala smajlija- jaz jih itak lepi vsepovsod, tako da nisem res nič posebnega mislilauser posted image Madonca, ene ste pa res občutljive...če bi meni kdo rekel, da ima hišnega ljubljenčka Lizo ali pa Arsena bi mi bilo pa všeč, kaj pa vem...jaz imama živali rada in so zame skoraj kot ljudjeuser posted image Smo imeli tudi maco Jakata(Pingi, upam da nisi tudi ti užaljena, je dobil ime po moji prvi ljubezniuser posted image ), pa Mikija, pa pri babici imamo muco Tvigi(ker je suha kot tvigiuser posted image )....Pa Uheca smo tudi imeli..skratka...Ime kot imeuser posted image

Vanili, MT gre danes na potuser posted image

Jasna, jaz sem danes privlekla ven črpalko in izčrpala svoje mleko in spet nič od ničuser posted image Dojil se je pa kasneje kot velikuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
16.4.2008 13:38:35   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Heh, mi imamo psa Oskarjauser posted image

Pot, meni je Osklar full lepo ime.

Vem. Ampak tisti smeh mi ni in ni šel iz glave in sem stegnila jezik. Potem sem jih pa po glavi dobila. Mi je že žal. Ker so se potem vse vtaknile v to...  Zato še enkrat:
IZVIRNO SPOROČILO: pot

In če se prav spomnim, je želela otroku dati ime Oskar, pa se je ravno zaradi psa premislila.

IZVIRNO SPOROČILO: pot

Saj nič ne zamerim, edino, smeško je odveč oz. nevem zakaj je bil tja nameščen. Nisem še prebrala zakaj točno ste načele spet to temo, ampak mislim, da sem vse zastopila pravilno, saj je že med nosečnostjo bila ta tema odprta. Sem poimenovala veliko domačih živali, predvsem mačk. Če so imele kakšno človeško ime je to bilo zato, ker mi je bila oseba všeč ali po značaju, ali kakorkoli že, na zadnje sem jih poimenovala po njihovih značajih ali karakte

Torej še enkrat, samo smeh mi je bil odveč oz. sem želela samo vedeti zakaj oz. čemu smeh. Joj, punce!!! Ni treba vsega napihnit! Sem samo vprašala. Ko bi vsaj vse ostalo tako dobro prebrale kar sem vprašala ali rekla včeraj. Potem bi še kak odgovor dobila. user posted image

Oskar je pa danes zelo siten, pa še mesto, kjer je bil včeraj cepljen ga zelo boli. Prej ga pa ni nikoli. Je bil pa zelooo navdušen nad banano. Si je prilastil žlico in jo oblizoval in oblizoval, pa še dlesni si je potem masiral. user posted image

Kakšen mir je danes tukaj, ko vse na srečanju čvekate. Sem vsaj na tekočem.user posted image Čez 14 dni, ko imam spet avto rezerviran, pa se vam spet lahko pridruživa.

< Sporočilo je popravil pot -- 16.4.2008 13:39:43 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
16.4.2008 13:55:24   
Klaudia
evo naju nazaj iz ljubljane. bolj čudno bo vse skupaj ker tipkam z levo roko...

dermatologinja je rekla da je to globok hematom user posted image  in da ponavadi samo zgine do nekje 2.leta najkasneje vstopa v šolo. kontrolo bova imeli na vsake pol leta. in ona je to ugotovila z rahlim otipam za par sekund user posted image  ni mi zgledala ravno zanesljiva...

pa k malo bolj veseli temi. končno sem dobila voziček, ki je btw zakon. iin jst ga veselo zložim v zgornjem nadstropju, optimist- kako bom pa po naših strmih štengah ven prišla mi pa ni jasno.

o kasija... si že doma? kako je bilo v koloseju?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
16.4.2008 14:10:55   
skuštrana
Klaudia, Arsen ima tudi na vratu nekak hematom...In mi je pediater rekel, da to samo izgine do 2 leta oz. da lahko do drugega leta raste, potem pa začne izginjati...Ni me nikamor poslala, le vsakič ko imava posvetovalnico mu to pogleda in izmeri...Spomni me, da ti pokažem v Celju kako izgleda.

Pot, je že ok user posted image Konec debateuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
16.4.2008 14:22:38   
Kasija
midva nisva šla v koloseja user posted image  Najprej sem se zbudila ob 3h in je imel vročino - btw on se ni zbudil, samo bolj se je obračal, tako da dobro da je spal z mano - in se ni hotel dojiti. Potem sem mu dala čaj in ga je ful popil, pa še dojil se je po njem, dobil calpol in zaspal. Zjutraj ni imel več vročine, zato sva se prištimala za na kavo sicer z 1h zamudo in sem mu skuhala za s sabo in vse...ga dam v avtosedež on pa mev-mev /beri:lačen sem/. Agrghgrrrruser posted image  In kaj sem hotela, sem ga dojila oblečena za ven, mi je bilo ful vroče in gospod je - ne boste verjele - zaspal, pa nikoli ne spi. Pa dobro, ga dam spat in se preoblečem in ne mine 15 minut, se je že jokal. Tako sem izživcirana ostala doma. Za ven je preslabo vreme, klemna ni do pozno v noč, ker je odsoten službeno, jaz pa ne vem, kaj bi s sabo, pospravljat se mi pa ne da...tečnoba me daje.  Elian je pa tudi siten ko ne vem kaj in je mogoče bolje, da nisva šla, da ne bo še kaj vročine.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
16.4.2008 14:23:48   
Kasija
Toliko časa sem brala, da si mi klaudia že pobegnila user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?