|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
16.4.2008 14:33:28   
orka**
Joj punce kok ste pridne za pisat. Sploh nisem nič na tekočem, ker vas ta teden tudi brala nisem kaj dosti.

Jaz sem si pa zdajle vzela malo časa še za vas. Namreč oba trenutno spita, škoda da ni več takih dnevov, ko bi istočasno skupaj spala.

Anej je že boljš, mi je pa sedaj še Lara zbolela, je pa na srečo imela samo eno noč malo vročine.

Kolikor sem gledala, pa so zgleda novi zobki  na pohodu, in to kar pri obema. Anej se tako slini in rine rokice v usta, pa gledala sem mu, pa se mi zdi da že ima malo počeno. Pri Lari pa lezejo ven petice (jao kok dolgo te rinejo ven)

janja, čestitke za vrtec, jaz vloge še oddala nisem, ker imamo do konca aprila. Sicer bom vpisala oba (zaradi večjega št. točk), pa upam, da bom dobila za Laro, ker Anej  bo pa še eno leto pri babici.

mehurčiča, partonažne bi morale večkrat priti, kokr pa hodijo, celo v času nosečnosti tudi, sem že pozabla, kokrat bi mogle, ene 6x. Pri nas hodijo samo na začetku, Pri Lari pa je prišla še okrog 4 meseca 1x.

plasma piškoti, punce a ste porajtale, da je v njih meduser posted image , katerega pa vsaj do 1 leta ne bi jedli, nekateri pravijo celo do 2. leta.

Plenice, sem nekaj na hitro zasledila, da imate debato o njih. Pri nas je Lara dobila po vseh rdečo rit, razen pri Muellerjevih ne, sedaj pa imam za njo Pamperske (iz Muellerja zeleni paket - Baby dry), pa nima več rdeče ritke. Ne moremo uporabljati več Muellerjevih, ker nosi št. 6. Pri Aneju pa imamo drug problem, vse spustijo, razen pampersk, tako da imata oba enake.

Muellerjeve nove plenice, enkrat je ena spraševala o njih. Katastrofa, smo jih sprobali. Anej je bil čist moker, sem mislila, da se je tok polulal, ja pa ja, plenica je bla skor čist suha, ko sem ga odvila.

Evo, je že budnica, lepo se imejte.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
16.4.2008 14:49:05   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Toliko časa sem brala, da si mi klaudia že pobegnila user posted image

nisem ti ušla user posted image  samo skrita sem

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
16.4.2008 15:04:23   
Jenny Anny
Vidim, da ste se danes naklepetale tako ljubljančanke kot mariborčanke - zunaj namreč dežujeuser posted image user posted image user posted image

Noa1 jaz naši vsak dan kuham janežev čajček in kaka OK (bom potrkala ob les, da se kaj ne spremeni)

Janja bravo za vrtec, mislim da boš ena redkih, ki ga je dobila (no odvisno tud od občine)

Kasija  mi smo tud že 2 dni sitni, mamo spet poln nos in ji ni nič prav, je prava sitka. Sling mi gre pa že bolje, sedaj obožuje položaj zibka, tummy to tummy pa noče it - tuli kot takrat v Koloseju. V "zibki" je pa pridna kot bubica. Pa sling sem oprala in je res velik lažje, ko je bolj mehak.

user posted image Dajte mi povedat katere kreditne kartice uporabljate. Menjam banko in moram VSE urejat jovo na novo (trajnike,.....), pa me zanima s katerimi karticami ste najbolj zadovoljne.
Zdaj vem zakaj pravjo, da lažje zamenjaš dedca kot bankouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
16.4.2008 15:09:30   
drobižek
mehurčica - hvala za Damjana Murkota - si mi takoj polepšala dan

user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
16.4.2008 15:20:10   
oktoberka
plasma piškoti, punce a ste porajtale, da je v njih med , katerega pa vsaj do 1 leta ne bi jedli, nekateri pravijo celo do 2. leta.

Ja, sem vidla ja! Pa keksolino, k piše da je od 6 meseca naprej ga ma tud. Js ji pa veselo dajem.user posted image Mogoče je pa tko narejno da ni panike. Po moje se misli bolj tko, da ne daješ glih medu v čaj al pa kr tko. Po moje ga je tam lih sam za to da še neki napišejouser posted image Skratka mislm da to velik otrok je in še nobenmu ni blo nič, tko da po moje se nam ni treba sekirat. Drgač pa loh kr vse nehamo dajat. Povsod je neki kar user posted image naj ne bi jedli... Sej ne vem..

Srečanje je bilo super! Vanili, lepo te je blo spoznat!

Suzanamai ribežni so zakon!! Ne morm verjet kako to zriba! Sem takoj ko sva dam prišli zribala jabolko. Noro! Carica si!user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam, se je Zarja "usrala" kt ta velika. Smrdi cela dnevna, čist do mene..user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
16.4.2008 15:47:47   
suzanamai
Ej ženske, pa saj niste normalneuser posted image . Zdaj bom pa spet eno uro rabla da vse preberem.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
16.4.2008 16:17:25   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Toliko časa sem brala, da si mi klaudia že pobegnila user posted image

nisem ti ušla user posted image  samo skrita sem

Kako skrita user posted image

JennyAnny user posted image  za sling. elian se pa ni hotel nositi v položaju zibka na noben način. Se je drl, ko da ga odiram. tummy-to-tummy mu je pa zakon. Potem mi je pa jasna pokazala eno pol-zibko, kjer vidi ven in to se tudi pusti nosit, če je zaspan. Btw Hvala jasna! Samo so smešni ti user posted image , kar pridejo na svet s svojimi idejami, kako bi se oni nosili.

Kartice - seveda bančno  in viso. no viso bolj pač imam, če grem v tujino, kar zdaj ne hodim.

Suzanamai jaz tudi moram še ribežen vrnit, ne pozabit name. Sem ga preizkusila in je šel košček. Res sem pa kar poštepo podrgnila s kuhalnico. Tako da bi drugega prosim, ker ne bi znala več brez njega - res je zakon! No, zdaj pa mogoče ne bom morala menjat barvo nove kuhinje za k ribežnu user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
16.4.2008 16:19:43   
Kasija
Klaudia sem ugotovila kako sem lahko skrita. Zdaj pa lahko neopažena berem forume drugih user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
16.4.2008 16:22:27   
Klaudia

Klaudia sem ugotovila kako sem lahko skrita. Zdaj pa lahko neopažena berem forume drugih user posted image

Samo si še vedno vidna. V profilu si tole nastaviš.

user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 16.4.2008 16:24:59 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
16.4.2008 16:33:52   
oktoberka
Klaudia, js pa ne štekam čist, zakoj nočeš bit opaženauser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
16.4.2008 16:36:33   
Margareta
punce, kako ste se imele? A imate kaj slik?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
16.4.2008 16:36:47   
*Lana*
hojla!
na hitro javim naše mere:

6.mesec - 65 cm, 9520 g user posted image

več napišem zvečer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
16.4.2008 16:37:47   
Klaudia
To mam na vseh forumihg nastavljen, ravno zaradi tega kar je kasija napisala. da lahko na drugih temah neopaženo bereš.

lejte kakšen fajt je tukajle nastal user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2679422&mpage=1&key=

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3113
16.4.2008 16:44:48   
oktoberka
To mam na vseh forumihg nastavljen, ravno zaradi tega kar je kasija napisala. da lahko na drugih temah neopaženo bereš.

Sam še zmer ne štekam, zakaj bi hotla neopazno nekaj nekje brat. A ni čist vseen a te vidjo, al neuser posted image A sem res tok butasta da ne vem zakaj?user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
16.4.2008 16:46:38   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Samo si še vedno vidna. V profilu si tole nastaviš. 

Klaudia user posted image  si mislila, da okoli letam po forumih misleč, da sem nevidna, pa nisem user posted image  Ne, samo nisem si nastavila, ker kao nekaj delam za hišo, vmes pa špegam samo na našo stran user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
16.4.2008 16:56:45   
oktoberka
lejte kakšen fajt je tukajle nastal

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2679422&mpage=1&key=

Hahahahahahahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Babe so pa res hecne, s čim  vse se obremenjujejo in se zarad tega še kregajo. Eni majo pa res cajt.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
16.4.2008 17:02:38   
Klaudia
suzanamai - sem zdele sprobala s kuhalnico podrgnit po ribežnu in je na obeh odletel par koščkov user posted image . tako da zame v celje 2 prinesi.

oktoberka - v bistvu še sama dobro ne vem zakaj. tko sem se navadila in tako more bit user posted image

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3117
16.4.2008 17:30:23   
tave
HEEELOUUUU!!!!!!!

KONČNO SEM DOBILA RAČUNALNIK!!! Ma kr ne morem verjet. Sem takoj skočila sem gor da se pofočkam. Ma sploh ne vem če se mi bo dalo brat za nazaj. Bom raj spremljala za naprej.

Dons je bilo ful luštn na srečanju. Mam tudi neki slikic, k jih moram še gor dat. Upam da še dons.

Zdej grem pa dete nafutrat, ker je spal  odkar sva prišla domov.

Se tipkamo kasneje.

lp, tave

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
16.4.2008 17:40:00   
nova10ka
Ojla, sva s tjašo še vedno ful veseli, da sva vas vse spoznali!!!! user posted image user posted image user posted image Ful ste zakon!!! Naju je na poti iz srečanja ujel rahel dež, tako da sva se skrili v hali a, kjer sem ji kupila mobitel s telebajski (igračko seveda). ker ji je moj FUL všeč, pa bi ga skoz šlatala pa lizala user posted image na tipkovnici mi je ža tipko za windovse pokvarila, zdaj kr ven gleda. dobro, da ostale še delajo user posted image

pa saj itak prihajajo zdaj nove tipkovnice v modo - baje bodo zdaj, ko smo v EU in z novim predsednikom, črki ć in đ zamenjali z € in üuser posted image

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 16.4.2008 17:41:04 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
16.4.2008 17:48:42   
suzanamai

Ribežni - bejbe saj sem vam rekla, da bom vse zamenjala, pa ni treba nič več drgnit s kuhlouser posted image . No Ljubljančanke, kako se vam zdijo današnji?

Klaudia s tvojim  sva pa itak zmenjena, da vrneš enega in dobiš 2user posted image . k bi tko rad mel fancy...

Kasija sem te prav pogrešala danes, upam da bo Elian kmalu dober. Sem zadnjič brala, da je zadnje cepljenje najhujšeuser posted image  No naju še čaka, ima pa še vedno zatrdlino od zadnjič pa je tega že 14 dni, a je to normalno?

Kinnie sem dobilauser posted image

Drugače je bilo pa nasrečanju super, kot vedno. Zoja se je sicer takoj pokakala in to tako, da so se še pet min. po previjanju mamice spraševale, kdo se je pokakal.user posted image user posted image user posted image  
Ja takele mamo pri nas, ne moreš zgrešit, če je plenica polnauser posted image
No pa mi je uspelo, sem se prebila do konca

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
16.4.2008 17:52:04   
suzanamai
Suzanamai bravo za drugi zobek Zoja

A sem prav prebrala, da si ji skuhala zajčka? Sorry, ampak jaz ga nikoli nebi jedla, blek....še dobro, da je Zoja tak majhna, da ne ve kaj ji mami daje za jest

Ne boš verjela, ampak pri nas ga tudi nihče ne je, so preveč luštni. Ga pa vsitako priporočajo, da smo ga seveda zrihtali za našo pikicouser posted image .

Decemberke08 ??? user posted image
Men je še prehitr, da bi imela zdaj še enega user posted image , bomo počakali kaki 2 leti sigurno.
Kaj pa ostale, že kaj načrtujete user posted image ?

Hmmmmm, jaz sem po Maju rekla, da je dovolj, no pa je prišla še Zoja. Potem sem vse cotke, ki jih je prerasla, takoj dala naprej, sedaj pa jih že mesec dni lepo spravljam. Le zakajuser posted image . Aja pa de ne boste mislile da semuser posted image .

Mislim ,da če bi živela na kmetiji bi bila najbrž kar vegetarijanec....meni je ljubše misliti ,da se zreske gojijo kot šampinjone v mesnicah.
Samo kolikor berem tukaj pri desetkah,,še nobena mamica ni napisala da otroček boljše spi ob dodatni hrani...............čudno,ne

user posted image user posted image user posted image  No naša Zoja spi bolje odkar smo na gh.

Zapravljanje - v bistvu čist preveč za Neline cunje. Po dveh fantih se mi čist strga, ko vidim kiklce, rutke in podobno navlakouser posted image

Jasna ne govori, nujno rabim zase kaj novega, pa sem šla malo v Cityja pogledat po srečanju in glej ga zlomka, ven sem prišla z vrečko H&M v kateri so bile stvari za mojo princesko, ja kaj pa drugega. Da ne govorim o tem, da zase tudi pogledala nisem. Me vleče tja med roza stvari kot en ogrooomen magnet.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
16.4.2008 18:12:54   
oktoberka
A sem prav prebrala, da si ji skuhala zajčka? Sorry, ampak jaz ga nikoli nebi jedla, blek....še dobro, da je Zoja tak majhna, da ne ve kaj ji mami daje za jest

Njami, zajček je ful dober, čeprou je dobr da preden ga jem, da mi ne povejo kaj jem, ker drgač ga zihr ne bi hotla jest, ker se mi smili.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
16.4.2008 18:28:08   
Kasija
ok še enkrat bolj nazorno  za vse bodoče male mesojedce...

...tole je zajček, ki ga najdemo v risankah, slikanicah in v zoo-ju...
user posted image
...in tole zajec ali zajčetina, ki jo bodo vaši pikeci jedli...
user posted image

...da ne bodo vegiji ko teta kasija user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 16.4.2008 18:31:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3123
16.4.2008 18:30:58   
Klaudia
joj na kaj ste me zdele spomnile. Tašča od moje sestra ne more jest zajca in sicer zato, ker je par let nazaj na mizo pred sebe dobila pečenega celega zajca, ki je imel še celo kosmato tačko gor... bljak. Meni je ves meso gravž, če razmišljam s kje prihaja. In zato ni šans, da sem zraven pri kolinah itd. Žal pa rabim meso. Sem že poskušala bit vegi, pa sem imela zelo slabo kri itd... in pol valda vsi... boš jetrca jedla user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
16.4.2008 18:31:00   
tyna79
Ma ve ste čist nore. Sem komi prebrala za nazaj, ste tok naklofale.
Upam, da ste se mele dons fajn, ma sej vem, da ste se ziher mele. Mi je ful žal,
da nism mogla prit.

Naša tamala je tud zadnji teden tečkasta, pa skoz mislm, da so zobki. Ma že od 4 meseca nabreklo dlesen od znotraj, pa še kr ne prideta ven. Jst tud komi čakam zobke, bom pol vsaj vedla, da ni zarad zobkov tečna.
Je pa tud neki prehajena-kakšne muke so to, k je treba nos čistit. Ma kakšna kkšen recept, da se ne bi tok drla?

Sem zasledila, da se je še kar nekaj  novih desetk pridružlo, super, pa dobrodošle.

Pa hvala za čestitke, sem šele dons uspela za računalnik prit.

GH - midve sva prejšnjo sredo začele z zelenjavnimi kašicami in HB je in to ful. Po moje je že komi čakala, da dobi še kej druzga kt moje mleko (sicer je od 5. meseca občasno dobila tudi babylove kašičo).

vzdevki za user posted image -midva jo največkrat kličeva kar piki, se bova mogla počas navadit jo klicat po imenu

ceplenje-HB po zadnjem ceplenju ni imela nobene reakcije, me je blo pa ful strah, da jo bo imela, ker po drugem ceplenju je dobila vročino, ni bila sicer tok visoka, da bi jo zbijal.

MT-mene tud tok matra, pa glede na to, da se moja user posted image ful rada nosi (sem jo zanč mogla skor pol sprehoda v rokah nost pa še voziček zravn porivat) ga bom v bližni prihodnosti tud kupla. se moram še z mojim mal poment, pa eurčke skup spravt. Btw Klaudia dobra si, ful lep MT, pa a res prej nisi znala šivat-ti skor ne verjamem.
Sem vam pa tud jst mal fouš, k si znate same tok dobre stvari sešit.

Dejte povedat, ko boste kakšne slikce od današnjega srečanja gor dale, me ful firbec matra kako nekatere zgledate, še posebi me zanima kakšna je Vanilli-setud jst narežim, k te berem.

No, dost zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?