orka**
|
Joj punce kok ste pridne za pisat. Sploh nisem nič na tekočem, ker vas ta teden tudi brala nisem kaj dosti. Jaz sem si pa zdajle vzela malo časa še za vas. Namreč oba trenutno spita, škoda da ni več takih dnevov, ko bi istočasno skupaj spala. Anej je že boljš, mi je pa sedaj še Lara zbolela, je pa na srečo imela samo eno noč malo vročine. Kolikor sem gledala, pa so zgleda novi zobki na pohodu, in to kar pri obema. Anej se tako slini in rine rokice v usta, pa gledala sem mu, pa se mi zdi da že ima malo počeno. Pri Lari pa lezejo ven petice (jao kok dolgo te rinejo ven) janja, čestitke za vrtec, jaz vloge še oddala nisem, ker imamo do konca aprila. Sicer bom vpisala oba (zaradi večjega št. točk), pa upam, da bom dobila za Laro, ker Anej bo pa še eno leto pri babici. mehurčiča, partonažne bi morale večkrat priti, kokr pa hodijo, celo v času nosečnosti tudi, sem že pozabla, kokrat bi mogle, ene 6x. Pri nas hodijo samo na začetku, Pri Lari pa je prišla še okrog 4 meseca 1x. plasma piškoti, punce a ste porajtale, da je v njih med , katerega pa vsaj do 1 leta ne bi jedli, nekateri pravijo celo do 2. leta. Plenice, sem nekaj na hitro zasledila, da imate debato o njih. Pri nas je Lara dobila po vseh rdečo rit, razen pri Muellerjevih ne, sedaj pa imam za njo Pamperske (iz Muellerja zeleni paket - Baby dry), pa nima več rdeče ritke. Ne moremo uporabljati več Muellerjevih, ker nosi št. 6. Pri Aneju pa imamo drug problem, vse spustijo, razen pampersk, tako da imata oba enake. Muellerjeve nove plenice, enkrat je ena spraševala o njih. Katastrofa, smo jih sprobali. Anej je bil čist moker, sem mislila, da se je tok polulal, ja pa ja, plenica je bla skor čist suha, ko sem ga odvila. Evo, je že budnica, lepo se imejte.
|