|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.3.2009 10:51:41   
buba.miska
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image        

user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
NA PRVEM ČASTNEM MESTU!user posted image user posted image
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image

twixy(?user posted image ; ? user posted image ) PDP 5. november, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica   PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.3.2009 10:55:35   
buba.miska
Pozdravljene!

Vsem novopečenim mamicam in atekom iskrene čestitke.
Kako pa ste kaj ostale user posted image ?
Meni se zdi da me bo razneslo, vsak teden grem za kilo gor, še malo pa bom mojega dohitelauser posted image
Sem vidla da še nekatere nimate vozeka, jaz ga mam doma že mesec dni, ker se moj ni mogo včakat in ker se je bal da ga več nebodo meliuser posted image user posted image . bom probala sliko gor dat.
Lp

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.3.2009 10:58:46   
lara light
Pika, joj si lušna dvojnauser posted image , tik pred zdajci, kdo bi si mislil...krasno zgledaš in okolje, kot pravi Taški, je zate idealno, teran in pršut!user posted image user posted image
Taški, čestitam za 33t!! Sexi naša dolgonoga!user posted image  Tiste 'kole' samo ti vidiš!user posted image

Rubin, Mlinčka, super punce!user posted image

Pika, za seznam lepa hvalauser posted image

Miška, helou!user posted image

Lepa fotka, snežinkauser posted image !user posted image

Pika, res sem začela spat in je prekrasen občutek. Zbudim se naspana, z napeto kožo! no,  to samo jaz vidim, ker tako hočem in zanemarim moja št. letauser posted image ...in seveda iz tega izhaja cel dan...ne vem več kaj bi, ko
sem tko nabita z energijo...moram poiskat darilo za tasta (60 let), nekaj ne preveč dragega, ker nismo glih na isti valovni, saj razumete, oz moj ni z njim glih na istiuser posted image
Ju3 ne bo tko lepo vreme, šibam user posted image skuhat pa čimprej ven!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.3.2009 11:00:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska

Pozdravljene!

Vsem novopečenim mamicam in atekom iskrene čestitke.
Kako pa ste kaj ostale user posted image ?
Meni se zdi da me bo razneslo, vsak teden grem za kilo gor, še malo pa bom mojega dohitelauser posted image
Sem vidla da še nekatere nimate vozeka, jaz ga mam doma že mesec dni, ker se moj ni mogo včakat in ker se je bal da ga več nebodo meliuser posted image user posted image . bom probala sliko gor dat.
Lp

pokaži nam kaj si kupilauser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.3.2009 11:56:58   
buba.miska
user posted image user posted image

No končno mi je uspelo user posted image . sem že mislila da ne bo nič iz tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.3.2009 12:20:40   
ninčy
Luštkan ... Kaj pa je to zaen voziček?

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.3.2009 13:25:32   
buba.miska
Imenuje se RING DUO ali BABY LUXuser posted image
Nevem točno ker nalepka na vozeku je ring duo na papirih pa piše baby lux. Kupla sva ga prek interneta ker so dosti cenejši.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.3.2009 13:29:47   
ninčy
Aha, poznam.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.3.2009 13:35:22   
buba.miska
Je pa taki da ga lahko kasneje uporabljaš, ko so že večji.

Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.3.2009 15:46:00   
pikatara
Bubamiška voziček je poljski Adbor ring duo.
http://www.adbor.pl/
Je pa več slikc v mojem albumu. Uporabljaš ga pa lahko od rojstva naprej, ker ima košare.

Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.3.2009 16:34:50   
taškica
Bubamiška - super voziček imaš. Bravo!!!!

No, da vam povem; me je že mal depra začela dajati; ker tuki ste sami spidi gonzalesi z full tu mač energije. In sem šla pogledat en forum z dvojčki v angleščini, kjer se dve leti mlajši !!!!  mamici godi isto kot meni.

Namreč, če sedi na stolu to zgleda tako, da so noge fajn narazen, med nogami nosi trebuh in čez čas jo križ matra, da mora vstati. Ima točno dve obleki v katere se lahko zgužva (jaz le ene kavbojke, najraje pa sem cel dan v pižami). Če vozi avto, ji trebuh čez pogleda, da komaj še roke stegne, in pravi, da se počuti tako kot bi imela "out of body experience".

YES, YES, YES, I'm not alone!!!!!!!user posted image user posted image

Kadar sedim, jaz nog sploh ne morem skupaj spravit. Ne gre punce, res se ne hecam!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.3.2009 17:26:10   
lara light
Super vozek!user posted image

Taški moja zlata, mislim, da če si pozorna se naše razpoloženje, če ne glih iz dneva v dan, pa iz tedna v teden spreminja, le prebei malo za nazaj, boš vidla, vsaka po svoje bolja ali manj jamra...jaz sem enkrat raca z bolečimi kolki, pokveka s skrivljenim hrbtom, potem porodnica s popadki, ki se drži za svojo spredaj prilepljeno trdo lubenico... pa sem par dni v redu, ko se lepo naspim, pa spet sem sitnoba brezvoljna, ki komaj čaka, da dragi pride domov in da se lahko skregata, pa spet sem štrašno ljubezniva in potrpežljiva...še dobro, da so vsega krivi hormoniuser posted image ...torej je s tabo še kako vse v redu, objemček!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.3.2009 17:37:03   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Kadar sedim, jaz nog sploh ne morem skupaj spravit. Ne gre punce, res se ne hecam!!!!!

Jaz tudi ne, sedim kot John Wayneuser posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.3.2009 20:04:37   
Rubin.
Dober večer user posted image . Pravkar pijem kakav, pa bi bilo res nevljudno, da ga ne ponudim:

user posted image

Taškica - ne sekiraj se, vsaka od nas ima takšne dneve, ene o tem pišejo, druge pa ne. Meni se je glih zadnjič zgodilo, ves dan bi samo brala in nič drugega. Samo pri meni je tako, da me Mala miss enostavno "prisili" da zlezem iz oklepa, ker se enostavno ne da odgnat. Sva pa po večini same doma, tako da mi ni spasa. Ampak meni tudi pomaga, da grem iz hiše, pa je potem kar naenkrat bolje. Ampak mene ne drži več kot dan ali dva.

Pikatara - pa ti imaš fenomenalno postavo za dvojčke! Človek sploh ne opaz, da si dvojna nosečka. Bog daj da grem po tvojih stopinjah. Sicer sem v prvi nosečnosti imela majhen trebušček, tako čisto cart, ampak to ni najboljša primerjava z sedaj ko sta dva. Mogoče, mi lahko katera ki je v drugo ali tretje noseča, kaj pove?

buba.miska - kje na spletu si ga kupila, a mi lahko daš kakšen link? Meni se je tudi ta voziček zataknil za oko, le da v rdeče-bež barvi. Ima ga pa Pikatara, tako da čakam še na praktični del , potem pa v nakup.

Lahko in mirno noč vam želim punce.

Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.3.2009 20:14:57   
pikatara
Taškica saj nisi sama pri tem. Sedet sploh ne morem, me začne takoj hrbet bolet, da ne omenjam kako mi je trebuh napoti. Še pojest ne morem v miru tako da sem si začela krožnik dvigovat (držat v zraku), da lahko sploh jem. Vozim še ampak kot penzionist, rikverc gre samo na špegle. Najhuje si je pa čevlje obut. Nosim dvojne, ki imam že zavezane, vzamem žlico in dam nogo na wc školjko, da se sploh gre obut. Težave glede zoknov poznaš, problem pa je oblečt tud spodnje hlače in hlače. Cele dneve sem v trenerki, majice pa nosim od mojega, ker mi moje niso več prav. Od hlač so mi samo še kavbojke prav, pa še te mi skoz dol lezejo, ker je guma zgoraj že pramala, tako da si jih skoz popravljam, če ne kažem trebuh. Na sveh bundah sem že zadrgo uničila, ker sem ju poskušala zapret, pa še to je bila samo ena moja. Sedaj nosim vindstoper, ki ga je dragi dobil kot novoletno darilo od ene firme in je malo večji. Tako da smo vse na istem, oziroma ostale še bodo. Ampak to je pač del nosečnosti in jo sprejemam takšno kot pač je. Imam srečo, da me hormoni ne dajejo, tudi nihanje razpoloženja ne, le malo sem depresivna če sem cel dan doma in nimam kaj pametnega za delat. čakaj da prideš do te točke ko sem jaz sedaj, me vse tišči in hodim vsako uro na wc, tudi ponoči, pol pa nič ne teče. Ampak imam skoz občutek tesnobe v trebuhu in si s tem poskušam olajšat. Da ne govorim kako je težko iz postelje vstat. Še dobo, da imam zraven otroško posteljco, ker se vsakokrat na njo oprem in dvignem, ker drugače ne morem vstat. Pa vse kar mi po tleh pade (vedno huje je) kar pustim, da dragi pobere. Še tiste posode v kuhinji ki so njižje mi mora iz omare dat. Če je doma seveda, če ne pač počepnem in se pol s pomočjo omare dvignem. Pa še dobro, da imam psa, da po tleh vso hrano pobere, kar pade dol. Mi je padel daljinec z mize in je bil dva dni na tleh, preden ga je sploh kdo pobral. Tako taški, da nisi edina. Aha pa da ne govorim o parkiranju in obračanju avta. Vsi si mislijo baba za volanom, ko ne zna vozit. Upam, da sem vsaj katero nasmejala s temi mojimi prigodami, ampak tako to pač na koncu je.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.3.2009 20:37:18   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

sem si začela krožnik dvigovat (držat v zraku), da lahko sploh jem.
user posted image user posted image  jaz že v 31t to počnemuser posted image user posted image

Na sveh bundah sem že zadrgo uničila, ker sem ju poskušala zapret, pa še to je bila samo ena moja.
user posted image user posted image  sem hmal crknilauser posted image user posted image  isto jaz pikauser posted image

Da ne govorim kako je težko iz postelje vstat.
user posted image jaz se zvalim na bok in počasi s podpiranjem rok dvigamuser posted image

Tako taški, da nisi edina. Aha pa da ne govorim o parkiranju in obračanju avta. Vsi si mislijo baba za volanom, ko ne zna vozit. Upam, da sem vsaj katero nasmejala s temi mojimi prigodami, ampak tako to pač na koncu je.

Super si Pika! In lepo je vedet, da nismo same, a ne Taški!user posted image

Mene je pravkar mami razkurila, ker okrog razlaga,da imam pdp 6.maja??... zgrešila za cele 3 tedne, mislim, halo? pa razlaga vsem, da sem boga, da slabo spim...ful nisem tip, ki bi drugim tožila, nasprotno, nič ne povem....moj bog, res ne ve kdaj imam rok?? edina hči sem?? da saj bi me še vprašala tekom nosečnosti, je rekla...sem užaljenauser posted image ...boste rekle pikolovska, saj se ji nikoli nisem preveč zaupala, a se mi zdi, da se ji vsaj zdaj poskušam približat...ta pa ve več o sosedah in tv nadaljevankah kot o meniuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
24.3.2009 6:44:27   
buba.miska
http://cgi.ebay.de/Luxus-Zwillingskinderwagen-Zwillingswagen-RING-DUO_W0QQitemZ360128792249QQihZ023QQcategoryZ23629QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Evo to je stran na kateri smo ga mi naročli.user posted image

ZDAJ PA SE MOREM HITRO ZRIHTAT PA NA ŠTUDIJuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2392
24.3.2009 7:47:45   
mucka25
Jutro.

Se bolj mal oglašam, sem bla čez vikend bolj slaba (prebavne motnje in trebušni krči) pa še polna hiša je bla skoz zarad pogreba. No zdaj se je pa vse poštimalo.

Lara veš kaj mene najbolj moti, ko vsi začnejo, saj z dvojčki pa tko najkmanj en mesec prej rodišuser posted image user posted image . Bi jih najrajš kam poslala, namesto, da bi nas motiviral, da zdržimo čimdalj. Jaz vem, da se ne bom dala in bom še kar lep čas na seznamuuser posted image .

Mi je pa zdaj čez vikend svakinja vse cunjice zlikala in v omaro pospravla, zdaj morva sam še z mojim vso kramo iz otroške sobe ven pospravt. Kot bi bila to misija nemogoče, kar naprej se kaj najde in roma v otroško sobco. Kokr je zdaj založena ni niti za dve posteljce prostora.

Grem zdaj hitro zajtrk pojest pa posodo v stroj zmetat pol pa kaj za kosilo scoprat. Uživajte .

Neposredna povezava do sporočila: 2393
24.3.2009 8:25:07   
lara light
Dobro jutro moje dvojne!user posted image user posted image

A vas kej postrežem? Pa sej ne more kar naprej Mlinčka častit, smo že prave zajedalke ratale?user posted image

user posted image

Buba miška, fajn cena za tvoj vozek, pa lepo se uči!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mucka25

Lara veš kaj mene najbolj moti, ko vsi začnejo, saj z dvojčki pa tko najkmanj en mesec prej rodišuser posted image user posted image . Bi jih najrajš kam poslala, namesto, da bi nas motiviral, da zdržimo čimdalj. Jaz vem, da se ne bom dala in bom še kar lep čas na seznamuuser posted image .

Mucka, hb da je vse mimo. Upam, da nisi preveč slaba. ne pozabi ogromno pit, pa kakšne dvojne doze vit. kak dan vzet, da te ne preveč oslabi. Revica. Vsaka čast pa tvoji svakinji...jaz si z mojimi nimam kej pomagat.

Glede teh 'super motivacij' iz strani naših bližnjih, ampak so res cvetkeuser posted image ...a vam povem, kako je pri meni? Konec januarja: bo kaj prej, kako kaže? V začetku freburarja je padlo vprašanje: Se že kaj nakazuje? Začetek marca:Silita že kaj ven? Prejšnji teden: je luna in preverjamo, če je kaj že blo?
Ne vem punce, jaz se strinjam, da sem zelo občutljiva, da me je nosečnost spremenila, da se obešam včasih preveč na besede, da hočem 300% več pozornosti od bližnjih, ampak tole se mi zdi, da presega vse meje. Veliko raje bi videla, da me nič ne vprašajo, kot, če že kaj silita ven?? Halo? Se mi je zdelo, kot da so že okončine zunaj, jaz da pa jih potiskam nazaj in stiskam noge skupajuser posted image

Zdej sem zatežila, zdej pa grem! Bodte lepo, RVI!user posted image

Coelho

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
24.3.2009 8:52:16   
mlinčka
Dobro jutro!

Hvala za kofetko, Lari! A čm jaz pa mal zajtrka postreč? Ne morem iz svoje kože, mi je v veselje user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.3.2009 8:56:08   
lara light
Sej veš, da smo me ostale, kot da imamo v žepu modraseuser posted image in težko častimo kaj preveč...sem že lačna!user posted image

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.3.2009 8:57:51   
taškica
Bejbike ojla!

Pikatara - vse to o čemer ti pišeš je pri meni prisotno že 3 tedne, od vstajanja, do puščanja stvari po tleh...pa sem 4 tedene ZA tabo!!! No saj se ne pritižujem, ampak malce bolj mobilna bi pa lahko bila. Se mi zdi no.

Lara - ČIST PRAV IMAŠ DA VEŠ; tvoji bi se lahko mal bolj zapomnili kdaj maš rok in pa tudi nehali težiti s takimi vprašanji. Se mi pa zdi, da je v njihovih vprašanjih skrita nestrpnost (pozitivna seveda) do rojstva tvojih dvojčkov, mogoče se jih tako močno želijo videtuser posted image .

NO, pri meni je glih obratno. Se mi zdi, da bi vsi radi videli, da bi se mi rok podaljšal za 1 letouser posted image ....

Jutri imam pregled punce, komaj čakam. Upam tudi da bom videla vse naše v porodnišnici, da jih častim en kofe.

Neposredna povezava do sporočila: 2397
24.3.2009 8:58:14   
sonček85
hEJLA!!!

Jaz bi vas pa samo vprašala ,če ima katera kja informacij od rmMaje  kako je ,ali so že doma  ,....

hvala in lp

pikatara  še malo ti si prva držimo aprilke pesti user posted image
vsem ostalim dvojnim nosečkam pa božajte bušije user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
24.3.2009 9:00:02   
taškica
Mlinčka, pa ti narediš tale deževen dan spet sončkast!!!!!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
24.3.2009 9:01:19   
taškica
RM maja še ni doma, je še v porodnišnici. Fanta so dali ven iz inkubatorja, ampak se morajo še naučiti jesti. Pravi, da je ne bo še kake tri tedne. Drugače so pa vsi fino in super in upam, da jo jutri vidim.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?