|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
12.10.2009 12:20:53   
crvicek
Tara, ČESTITKE ob rojstvu tvojih fantkov!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
12.10.2009 12:36:01   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Njačo

Crvicek tale vozicek Urban jungle duo stroller je pa se drazji od easy walkerja, al sm jest narobe ceno vidla?? A je bla kera kj v Italiji v shopingu, dons sm srecala kolegico in je mela tko dobr vozicek pa je rekla, da ga je kupila v Italiji pa da je bil se 200,00 EUR cenej kot pri nas...

Njačo, ja sem šele kasneje vidla da je nov model (2009) full dražji od Easy walkerja, model 2008 pa baje ni več dobavljiv, katerega cena je bila podobna kot easy walker. Jaz živim blizu Italije in kot je meni znano, se v Italiji ne ravno splača kupovat otroške opreme, razen na akcijah, ko odprodajajo stare modele. Ravno zdaj imajo baje akcijo v Monfalkonu v trgovini Tutto per il banbino. To je gromozanska otroška trgovina, tako da če kje v bližini, pojdi vsekakor kaj pokukat. Jaz jih bom poklicala, če imajo easy walker, potem pa bom vidla.Ma redne cene pa so dražje kot pri nas. Jaz sem preletela že cel internet in trenutno se mi zdi najbolj ugodno preko spletne trgovine iz tujine, je pa spet odvisno kateri voziček se kupuje.

Jaz pa sem v petek kupila prva bodija in nogavičke za najina čmrlčka. Res nisem morala mimo user posted image . Sem pa vzela št. 50 v pastelnih barvah in so tako mičkeni, da je joj. Moj sploh ne verjame da je dojenček lahko tako majhen, ker je do sedaj videl le cele korenjake od 4 kg. Kaj več pa bomo kupili po morfologiji, to je bilo le za dušico user posted image .

Čuvajte se in pazite na svoje pikice!

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
12.10.2009 14:56:02   
antonija3
Tara vse čestitke! lepo se cartajte!

Od " ta starih" sem zdaj ostala sama še tukaj, ki sem 3v1. sem tudi sama v 34. tednu,. kar pomeni, da lahko vsak čas napoči tudi moj trenutek. meni se zdi, da bosta ta mala dva pikeca še malo počakala. mam filing, da bosta zdražala do enega 36. tedna.
imam pa zanju že vse.
če katero zanima, sva mi2 kupila voziček implast spider. je ful fajni in cenovno kar ugoden, saj stane 590 EUR, zraven pa dobiš poleg športnega dela še trdi košari, zimski vreči, prevleko za noge, prevleko za dež in prevleko za komarje. tudi dimenzije so zelo vredu, saj meri v širino 70cm. je pa kljub temu velik, kar pa je najbrž vsak vozek za 2.

punce nič ne skrbite. užiovajte v nosečnosti in naj vam bo vodilo to, da če je vam fajn, tudi ta mala uživata :-)

kak zaspan dan je danes....

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
12.10.2009 15:11:42   
Njačo
user posted image hello,

Marijaa imam eno vprasanje zate...a si ti poklicala za vozicek Easy walker, al si jim poslala email. Ker jaz sem poslala mail v cetrtek pa mi se nic niso odgovorili, zdj pa ne vem, al tok casa rabijo, al je kj narobe???

kaj pa ostale user posted image , ste dobr? Jaz sem ful dobr, sam tale vreme mal mori, ampak moje dva user posted image user posted image  poskrbita za to, da mimico spravita v dobro volo, k skoz neki brcata user posted image  pridne bodte, pa uzivejte...papa

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
12.10.2009 15:20:18   
Njačo
Crvicek hvala za info sam nism blizu Italije user posted image , tko da poj ne bomo nic hodili gledat. Jest sm pa v 27. tednu pa nimam niti ene stvari se za user posted image user posted image , tko da sem rekla, da morm zdj kr mal pohitet. No za vozicek sm ze skoraj odlocena, sam upam da cimprej dobim odgovor. Jutri pa naj bi zacela mal sobico rihtat...tko kaksne risane junacke narisat pa tko...komi cakam, pa upam da ne bo na koncu samo en zmazek user posted image

Antonija3 res tale vozicek kr dobr zgleda, pa se vse mas zraven, sam men je tale Easy walker ful dobr in ce sm prov razumela naj bi bil, ce narocis preko spleta 600 EUR, pa se 10% popusta, sam ne vem pa kok so kosare? kje ste pa kj ostalo opremo kupovale, posteljice, previjalno, oblekce...???

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
12.10.2009 17:13:28   
crvicek
Njačo, sem poklicala v Monfalcon in Easy walkerja ne držijo, nasploh se ga v Italiji sploh ne dobi, ker nimajo distributerja. user posted image Sem pa mimogrede vprašala še za ceno maxi cosi lupinic in so pri njih 129 eur, kar je nekje isto kot pri nas. Midva sva se odločila za maxi cosi in kar sem dosedaj gledala, so najcenejše v Recinko-vi spletni trgovini (114 eur).

Vprašanje je bilo sicer namenjeno Mariji, ampak me vseeno zanima v kateri spletni trgovini gledate ta voziček? Jaz ga mislim naročit v http://www.babyjungle.nl.
In kot sem že gledala, kar dodajaš izdelke v nakupovalni koš in na koncu dobiš izračun s stroški poštnine, zato mi ni jasno kako si naročevala po emajlu user posted image ?

Aja, previjalno in posteljice pa bova vzela kar v Ikeji, ker je najceneje in meni osebno najlepše otroško pohištvo user posted image !
http://www.ikea.com/PIAimages/75736_PE194324_S3.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/46991_PE143779_S2.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/65574_PE177068_S3.jpg

Oblekice pa sem tudi že gledala in take mičkene sem našla le v H&M (št. 50 in 56) in imajo full izbire in tako luštkane, tako da komaj čakam da začneva z nakupi. Pa še ni drago!

V novembru greva v materinsko in potem bova kar začela nabavljat. Moj se že zdaj drži za glavo, kolko bo tega user posted image user posted image ! Ne mislim pa pretiravat, ampak za začetek res osnovne stvari, potem pa sproti kar bomo rabli. Si pa delam seznamček izbranih stvari, da bom poslala dragega v nabavo če bo še kaj treba po porodu (npr. model prsne črpalke...). Sicer upam, da jo ne bom rabila, ampak nikoli ne veš, zato sem si zdaj malo prebrala in pogledala katere so fanj, ker potem bom imela sigurno manj časa. Pa pogledala sem tudi malo glede adaptiranih mlek, da vidim katera kupit, če bomo rabili in tudi glede kozmetike za dojenčka.

No grem zdaj kuhat, ker možek prihaja.

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
12.10.2009 19:08:51   
Njačo
ojlaaaa...

evo jest ravno iz aerobike user posted image  prijetno utrujena...crvicek jest sm na njihovi internetni strani gledala

http://www.easywalker.nl/default.html

in kle sem jim tud mejl poslala, aja vi ste pa preko drugih narocil? poj bom pa jest tud tam...a vidis okus mava pa kr nekje isti, midva bova tud belo opremo kupila, samo omare ne rabiva, samo previjalno pa posteljici...a si ti vprasala za spol? a tele stvari bos preko neta narocila, a bosta sla v Celovec? jaoooo...res bo treba veliko stvari kupit, sam sj prov...za nase user posted image user posted image  vse, a ne?? user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
12.10.2009 19:11:45   
Njačo
aja se to...kaksna je pa razlika med modelom 2008 in 2009, k je un ful cenej??

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
12.10.2009 19:36:07   
crvicek
Joj, jaz bi tud na aerobiko hodila, ma ne smem!user posted image Samo na sprehode lahko hodim in še to bo zdaj bolj težko, ker bo grdo in mrzlo vreme. Upam, da se ne bom preveč poredila. Za zdaj je še vredu, saj sem do 18. tedna pridobila 3,5 kg in me je G zadnjič prav pohvalila user posted image . Po 20. tednu pa naj bi se redila po 0,5 kg na teden. Bomo vidli!

Kako pa kej vaši kilogramčki?

Glede modelov 2008 in 2009 sem na tujih straneh brala, da je razlika samo v novih barvah in model 2009 ima v športnem kompletu tudi dežno prevleko. Ma jaz bi kar 2008 model naročila, ki je baje samo še v rjavi barvi na zalogi, sva jo pa itak mislila izbrat. Košar pa ni v rjavi barvi, tako da bom morala z katero drugo skombinirat.

Ikea pa je nama najbližje v Vilessah pri Monfalconu, ki je bila ravnokar odprta.

Za spole pa še ne veva, mogoče zveva v četrtek, čene pa čez dva tedna na morfologiji. Zdaj pa ugibava, kdo bo imel prav.user posted image

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
12.10.2009 19:47:56   
Njačo
evo ti bom jest takoj odgovorila...jest na zacetku 27. tedna in sem se zredila 10 kg, ampak pravijo da samo v trebuh, da drugje sm pa kr ista...ceprov se mi zdi da sem se tudi v rit user posted image  zgleda me drugi hocejo samo potolazit user posted image  no ja...kile bojo sle itak dol po porodu...ahammmm...mal se tolazim ja user posted image user posted image  a barva je pa samo se rjava, jest sm pa mislila sivo...pa sm vidla da je ta tud za 50,00 EUR drazja  user posted image  joj...na konc bom pa se rodila, vozicka pa ostale opreme pa nam mela user posted image  no upam, da ne bo tko...no zdj grem pa jest mal pred TV, pa mogoce zvecer se mal poskilm, ce je kera kj napisala user posted image  

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
12.10.2009 20:10:23   
crvicek
Ma kaj sva edine tu gor? user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje se pa ostale držijo?
Tudi jaz grem malo možka pocartat. user posted image user posted image

Ej če katero zanima rabljen voziček, ga na sosednji temi ena uporabnica prodaja po polovični ceni (barva aqua), tako da sem kar kopirala njen post:

Jaz prodajam voziček Easy Walker Duo, in sicer sem ga kupila na tej NL strani kot omenjaš.
Prodajam ga za POLOVICO cene.
Voziček je res izjemno dober, lahek, vodljiv bolj kot marsikateri enojni.
Brez pretiravanja je zelo ohranjen, nikjer se ne vidi da smo ga uporabljali eno leto. Prodajam ga, ker se moji princeski nočeta več vozit v njem, poleg tega pa pričakujemo še enega dojenčka, tako da dva vozička nikakor ne bosta šla v avto:)

Poleg samega vozička (športni del), pripada zraven še:
- 2x zimska vreča (original Easywalker)
- senčnik (original Easywalker)
- mreža za komarje (original)
- zaščita za dež (original)

GRATIS zraven: pa dam še:
- 2 x neke vrste dekica, v katero otroka zapneš in oviješ...lahko je tudi za v voziček - treba videt;) - cena je bila 25 EUR za vsako, torej 50 EUR
- 1 x dodaten senčnik (cca. 30 EUR)

V kolikor vas zanima, me kontaktirajte na 031 745 700.

LP
Manca

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
12.10.2009 20:20:18   
Njačo
hihi..ja zgleda sva res sam midve tuki gor, mojga moza itak se ni doma, na TV pa tud nic pametnega ni user posted image  a sm jest prov vidla da je postnina od 20-40 kg 220,00 EUR. A ni poj bolj narocit kar direktno preko Pikapolonce, pa pride cenej??? no, kje ste ostale, djte mal komentirat, da ne bova s crvickam same...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
12.10.2009 20:45:32   
dafi
no punce da ne bosta same.. jaz sem  začetek 25 tedna, pa sem tam nekje + 10. Prve tri mesece nič, nato pa kar. user posted image ampak nimamo kaj  sta le dva, pa tudi jaz se tolažim da bo po porodu šlo hitreje doluser posted image Tudi meni pravijo, da se nisem fejst zredila, ampak sama sebi se zdim ogromna..je pa smešno, ko grem mimo špegla ali pa zunaj mimo kakšne izložbe in se skoraj ustrašim - a tole sem pa jaz?user posted image Danes ko je zahladilo sem ugotovila, da skoraj nobene stare toplejše jakne ne bom mogla zapet, ko pa je vse bolj ozko in telirano..ne da se mi pa ne vem kaj nabavljat v bistvu za slabe tri mesece še , pa tako ali tako poj s to robo ne bom vedla kaj - no razen če kil ne izgubim?user posted image Midva sva vozek že nabavla in sicer eno avstrijsko firmo Hoco, sva bila v Avstriji in so imeli v kiki eno akcijo. Nima sicer ta velikih koles, kot sem jih želela ( ima dva manjša, dva pa večja), ampak dobro vsega zmeraj se pa ne da dobit - popusta, pa kar želiš, pa kar ti je všeč, pa kar je denarnici všeč...user posted image , barva je pa antracit kombinirana z oranžno in drap. Zraven sva pa vzela ta trde košare. Ga kar vsak dan gledam, pa razstavljam, in si predstavljam kako bosta moja dva sončka fajn zgledala noter..user posted image lp

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
12.10.2009 20:55:07   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Njačo

hihi..ja zgleda sva res sam midve tuki gor, mojga moza itak se ni doma, na TV pa tud nic pametnega ni user posted image  a sm jest prov vidla da je postnina od 20-40 kg 220,00 EUR. A ni poj bolj narocit kar direktno preko Pikapolonce, pa pride cenej??? no, kje ste ostale, djte mal komentirat, da ne bova s crvickam same...

hja, nič ne, pol pa bom komentirala user posted image ! imam EW 2008, razlika od modela 2009 je v spodnjih košarah (2009 imajo zadrge za lažjo dostopnost) in v "strešicah" (09 so malo večje in imajo malo boljšo zaščito pred soncem, no, kao), mislim da se na 2008 tudi ni dalo montirati dveh lupinic hkrati (no, jaz ju sploh nikoi nisem uporabljala) , glede različnih barv je tako, nova je le srebrna oz. siva, vse ostale so "stare". kaj še? jaz sem ga naročila prek strani, babyjungle, dobila v 5 dneh od plačila, super ažurni in po moje poceni (-10%). poštnina je bila 40 eur. vozimo se vsak dan, je super okreten, relativno lahek (ga mečem v avto in ven), fajn voziček, no.

babike, priporočam čimprejšnjo nabavo vse potrebne opreme za dvojčka, ker 1. prideta ponavadi mal prehitro in 2. v zadnjih mesecih je vedno težje s trebuhom in kondicijo okoli skakat po nabavi. no, vsaj meni je bilo. aja, pa lupinici, posteljici in še kaj sem nabavila pri recinkotu. ima preverjeno najnižje cene iste robe (npr. lupince) v sloveniji!!!

nič, pobožajte trebuščke in uživajte!user posted image

uf, aja, itak, čestitke vsem novim mamicam, pridite čimprej k "dvojčkom 2009"!!!user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 12.10.2009 20:59:09 >

nokes

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
12.10.2009 21:14:41   
Serendipity
dafi -  ku-ku! user posted image

ps: No, zgleda da je Garfi tukaj že spil jutranjo kavico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
13.10.2009 8:50:53   
macko
tut mi mamo easywalkerja, pa smo super zadovoljni. prav tako naročili preko baby jungle. priporočam nakup, če vam vozek ni predrag.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
13.10.2009 18:34:35   
_rosa
Tara čestitam ob rojstvu fantkov. Lepo se cartajte in uživajte.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
14.10.2009 8:48:41   
hedviga
Ah no...user posted image user posted image  Mi smo pa s Teutonio zadovoljni user posted image  No, bili, ker bo kmalu šla, vse skupaj zdaj tehta ene dobrih 40 kil. user posted image  
Ja, kile kar grejo s takole telovadbo dol user posted image
Sicer pa vas je pupe lepo brat, budite mi spomine na lansko leto. Maaa kam je šel cajt!?!? user posted image user posted image  In seveda hitro na Dvojčke 2009 ali nekatere raje na 2010..user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
14.10.2009 12:26:40   
crvicek
Ejla dvojne user posted image , kako ste kaj?

Vidim da nas je/bo kar nekaj odločilo za Easywalkerja, čeprav mislim da so tudi drugi vozički čisto ok in tukaj na koncu prevlada bolj okus, pa cena seveda. Jaz bom vzela kar lanski model, saj mislim da bo ravno tako ok, samo upam da jih bodo čez 10 še imeli, ko bomo mi naročevali. Poštnina na baby jungle pa je res 40 eur, saj sem jaz poskusila izpolnit celo naročilo, tako da mi je vse skalkuliralo, le da nisem na koncu potrdila.

Hedviga, jaz pa sem vas začela brat na Dvojčkih 2009 in vas full občudujem vas dvojne mamice, kako ste spretne in kako z lahkoto že obvladate vaše sončke. Res ste zakon in mi je tak užitek vas brat, ker imate kup koristnih nasvetov, ki nam bodo kmalu prišli prav!

Jaz si včasih zamišljam kako bo moj vsakdanjik po rojstvu in me včasih kar malo panika prime, ker mož ima svojo firmo in je skoraj cel dan zdoma, čeprav je obljubil da bo tako uskladil, da bo čimveč z nami. Upam!user posted image Živiva pa full daleč od mojih in njegovih, tako da tudi na to pomoč ne bom morala računati, da ti priskočijo ko je gužva. Ravno se pogovarjava, če bi si zrihtala eno gospo za likanje in čiščenje, da bi si tako malo pomagala, saj drugače nevem kako bo.

Vas pridem še kaj pokukat!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
14.10.2009 21:24:55   
hedviga
Črviček, tkole ti bom rekla (in jaz sem razvajena, ker imam mamo in taščo na broju..). Če imaš možnost, si obvezno dobi kakšno mamco da si spegla in počisti, ker boš sama sploh na začetku to počela težje. In zakaj bi se matrala, če ni treba.
Kar se pa tiče predstav kako bo...bo 10000% drugače kot si predstavljaš, težje, včasih hudo, ampak tudi neizmerno bolj veselo in lepo.  Obvlada pa vsaka mami. Saj rastemo z njimi in pridobivamo izkušnje. Brez skrbi da ne boš znala ali zmogla. Vse bo šlo. Me ostale 2009 pa ti bomo pomagale s kakšnim nasvetom. Sploh pa ti prideš šele drugo leto na vrsto user posted image user posted image user posted image  Enkrat februarja recimo user posted image  Dober mesec..user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
15.10.2009 14:04:40   
Njačo
ojla....kako smo?? jaz sem padla v barvanje sobice za moja dva pikca in ze tretji dan ne delam nic drugega kot barvam, barvam in barvam user posted image  Crvicek nazadnje ko sem jaz gledala za EW 2008 mislim, da je bil samo se v rjavi barvi, kosare pa v eni drugi barvi user posted image  drgac je pa na tej strani

http://www.strollers.com/Double-Strollers-by-EasyWalker-C134995.html 

vse veliko ceneje, sam mislim, da ne dobavljajo v Slovenio user posted image , sm pa ze mislila kako bom privarcevala user posted image

nic pridne bodite...jest grem pa naprej barvat user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
15.10.2009 18:06:21   
crvicek
Hedviga, hvala za tolažbo!!user posted image user posted image user posted image
Jutri se dobim z mamco za likat in čistit, pa upam da se kaj zmenimo za eno pametno ceno.user posted image

Nokes, hvala tudi tebi za vse info o Easywalkerju! user posted image Glede montiranja lupinic na model 2008 pa res nevem več kaj drži, ker na spletni strani baby jungle piše, da je možna montaža na ogrodje 2008 z adapterji? user posted image No saj tudi jaz jih nebi glih vozila v lupincah, ampak za skočit do zdravnika in lekarne, bi mi pa prišlo prav. Sploh nevem kje dobit te informacije, sem že vse prebrskala pa nič. A poznate kakšno mamico ki ima model 2008 in lupinice maxicosi?

Njačo, joj ti že sobico rišeš! Pridna!user posted image
Sem si pogledala tisto spletno stran, so res cenejši in kot sem razumela gredo mednarodne pošiljke čez Kanado, ki pa se potem prišteje še carina, tako da nevem kolk bi blo potem še ugodno.user posted image Glede košar za 2008 pa sem vidla, da so samo črne, tako da res nevem kaj bova nardila?

Jaz pa sem danes imela pregled pri moji G in otročka lepo raseta, sta se pa tako prekrivala, da ni mogla povedat katerega spola so. Je bil pa moj tako na trnih zaradi tega! user posted image user posted image Ni kaj, bo pač moral počakat do morfologije še 10 dni! Mi je pa zmerila tudi maternični vrat in je dolg 30 mm, trd in zaprt, tako da za zdaj je ok!!! Sem se prav oddahnila, ker sem bila včeraj čisto živčna! Po morfologiji pa mi ga bo čekirala vsakih 14 dni, ker glede na mojo G zgodovino, mi lahko grozi predčasni porod. Aja pa zabičala mi je da naj počivam in se ne naprezam, ker me že pozna in ve da imam črve v riti!user posted image
Grem pa na morfologijo k Pušenjaku, tako da bo še on podal svoje mnenje glede mojega MV.

Aja, v soboto me mož pelje k mojim ker gre na službeno pot za 10 in me noče pustiti same doma, tako da nevem če bom imela dostop do RR. user posted image   Upam, da so moji poštimali internet!

Lepo se imejte in čuvajte svoje trebuščke!

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
15.10.2009 20:00:30   
gapii27
crvicek mi smo naročili zraven EW adapterje-nastavke za lupinci od maxi cosi....

nočko vsem skupi

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
16.10.2009 9:39:00   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

crvicek mi smo naročili zraven EW adapterje-nastavke za lupinci od maxi cosi....

nočko vsem skupi

a to za model 2008? kakšno barvo pa ste vzeli?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
16.10.2009 18:53:29   
gapii27
ne vem točno kir modeluser posted image  nisem niti vprašala, naročil ga pa je kr moj... aqua barva

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?