nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njačo hihi..ja zgleda sva res sam midve tuki gor, mojga moza itak se ni doma, na TV pa tud nic pametnega ni a sm jest prov vidla da je postnina od 20-40 kg 220,00 EUR. A ni poj bolj narocit kar direktno preko Pikapolonce, pa pride cenej??? no, kje ste ostale, djte mal komentirat, da ne bova s crvickam same... hja, nič ne, pol pa bom komentirala ! imam EW 2008, razlika od modela 2009 je v spodnjih košarah (2009 imajo zadrge za lažjo dostopnost) in v "strešicah" (09 so malo večje in imajo malo boljšo zaščito pred soncem, no, kao), mislim da se na 2008 tudi ni dalo montirati dveh lupinic hkrati (no, jaz ju sploh nikoi nisem uporabljala) , glede različnih barv je tako, nova je le srebrna oz. siva, vse ostale so "stare". kaj še? jaz sem ga naročila prek strani, babyjungle, dobila v 5 dneh od plačila, super ažurni in po moje poceni (-10%). poštnina je bila 40 eur. vozimo se vsak dan, je super okreten, relativno lahek (ga mečem v avto in ven), fajn voziček, no. babike, priporočam čimprejšnjo nabavo vse potrebne opreme za dvojčka, ker 1. prideta ponavadi mal prehitro in 2. v zadnjih mesecih je vedno težje s trebuhom in kondicijo okoli skakat po nabavi. no, vsaj meni je bilo. aja, pa lupinici, posteljici in še kaj sem nabavila pri recinkotu. ima preverjeno najnižje cene iste robe (npr. lupince) v sloveniji!!! nič, pobožajte trebuščke in uživajte! uf, aja, itak, čestitke vsem novim mamicam, pridite čimprej k "dvojčkom 2009"!!!
< Sporočilo je popravil nokes -- 12.10.2009 20:59:09 >