|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
17.10.2009 11:58:45   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ne vem točno kir modeluser posted image  nisem niti vprašala, naročil ga pa je kr moj... aqua barva

Gapii, full lepo barvo sta zbrala! Kaj sta ga vzela v Pikapolonici al preko spletne trgovine? Kaj si vzela tudi zimske vreče al samo košare?

Model 2009 ima malo večjo strehico in s spodnje strani nad otročkovo glavo je prevlečena s sivo podlogo za kao boljšo zaščito pred soncem:
http://www.babyjungle.nl/Easy-Walker-Sky-duo-stroller-2009-p-16148.html

Model 2008 pa ima malo manjšo strehico in celo v eni barvi. Ma kot sem ravnokar gledala v spletni trgovini, ga nimajo več na zalogi, tako da sem zamudila. user posted image Bova pač dala malo več in vzela model 2009. Bo pa definitivno EW, ker nama je full všeč!

Lep vikend vsem!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
17.10.2009 14:15:12   
Njačo
ojla...

spet bom jest neki tezila s temi vozicki...neki me zanima...a ta trda kosara pri EW nima unih rocajev za nositi kosare okol?? To ko namontiras gor je gor, a ne? To poj pomen da je treba narociti tudi une vrece?? Midva sva se tudi odlocila za EW 2009, sam zdj me pa to moti, ker ne vem ce ma te rocke, al ne ? user posted image  ma skoz neki...user posted image  Pa se fora je v tem, da sem gledala ta vozek v Pikapolonici pa zdj ne vem al so te rocke, al ne ...

djte se kle pogledat kok majo lepe posteljice, sam nikjer ne najdem cene user posted image  http://www.micuna.com/

jest bi pa vozicek kr v sivi barvi? Pa sam jest pa moz sva za sivo, ostali pa pravijo da naj zeleno ali pa modro ... no grem jest...dobr tek tudi vam user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
17.10.2009 20:04:10   
gapii27
midva sma ga naročla v pikapolonici na rudniku....

glede ročk pa ne vem... mislim da bi mogle biti iz tekstila al pa imajo na strehci nareto, da se prime in nese

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
18.10.2009 10:26:42   
dekle11
Ko sem prebrala, da je Klarissa rodila, je zvilo še mene in ... hop v bolnišnico. Po nekaj dneh rodila dva zdrava fanta v 33/2 tednu, 1.10.09. Še kar nekaj dooolgih dni smo se kalili in krepili v porodnišnici, zdaj pa smo končno doma.
Punce, uživajte s trebuščki in nabirajte moči za akcijo!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
18.10.2009 11:37:49   
Njačo
Dekle11 cestitke ob rojstuv user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  a se mi zdi, a je zadnje case veliko vec fantkov, kot punck?? no ja...sam da so zdravi....lepo se rihtejte user posted image

Gapi27 a vidva sta poj s kosaram narocila?? joj jest sem tok neodlocna, vceri mi je spet ena rekla, da naj ne kupujem kosar, zdej sm pa cisto v dvomih in ne vem ali naj vzamem kosare, ali samo vrece? user posted image

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
19.10.2009 13:55:09   
gapii27
dekle user posted image user posted image user posted image

njačo... ja je naš kuj vse naročil...je pozimi fajn ko so blj zaprti v košari

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
21.10.2009 11:18:52   
Njačo
ojla souser posted image

kako ste? kaj kj počnete? midva sva učeri kupila posteljici in previjalno - končno user posted image  sm pa tudi narocila voziček EW 2009, tko da upam, da ga drug teden dobiva...komi čakam user posted image  aja pa košari sva tudi naročila, da naših user posted image user posted image  ne bo zeblo. Nič upam da se mate lepo in da uživate...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
21.10.2009 11:43:20   
gapii27
super njačo ...mi tud čakamo na posteljci in voziček, pa dve košarici sem naročila pr ribnčanu, da jih bom mela v dnevni sobi. sem jih dobla full ugodno obe za 13o EURuser posted image , v trgovini je pa ena 280...

tamaladva mi skačeta po mehurju...se mi zdi včasih da se bom polulala in da mi bo kuj kiri ven padel... je rekla gin.da je to zato ker ju nosim spredaj oz da je posteljca spredajuser posted image

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
21.10.2009 15:37:55   
t*e*j*k*a
hej sonosečke.

Tudi mi pričakujemo dvočke in sicer 28.2., imamo pa že skoraj dve letnega navihanca.

Trenutno smo v 21 tednu. Zanima me, ali ste vse dobivale injekcije za razvoj pljučk?

Vidim da teče debata o vozičkih, mi smo že nabavili Peg PErego duette. Upam, da se bo v redu obnesel.

Uživajte čao

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5084
21.10.2009 18:13:17   
Njačo
ojla

*t*e*j*k*a jest nism dobila nobene injekcije, v katerem tednu si jo pa dobila? Men je Peg Peregov ful všeč samo mojemu pa ni.

gapii27 kakšne si to košare kupila, a tko kot počivalnik, al kako? Mene pa ponoč ful zgaga matra, mi skor da nič več ne pomaga, mam zraven pojstle in Donat in kruh in tabletke Rennie user posted image  ampak ni panike, bomo že zdržal user posted image  Gapii kolk časa morš pa čakat v Pikapolonci na voziček, a to si model 08 ali 09 naročila? Jest pa enga nosim spredaj enga pa spredaj zadaj, tko piše v materinski. Punce men je tko dobr k mi brcata, prov en tak lep občutek user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
21.10.2009 19:15:16   
dafi
user posted image živjo "sodvojčice", danes sem bila na pregledu, zaenkrat vse o.k.user posted image user posted image sončka med 700 in 800 g. Malo sem bila šokirana glede teže (pridobila sem skoraj 5kg v enem mesecu), tako da se moram malo štopat vsaj pri sladkarijah. Kako se ve "debelite"? No saj ginekolog sploh ni delal nobene panike. Tudi midva imava sobico že urejeno, samo še eno posteljico in jogi rabim kupit, imam pa že previjalno, vozek, omarice..ta glavne stvari so več ali manj tu..Njačo tudi mene napada zgaga - čeprav zdajle ugotavljam da je zadnje dva dni mir. Tudi jaz se prov posebno raznežim ko mi brcata - res je lep filing.. pozdravčke souser posted image

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
21.10.2009 19:16:12   
gapii27
čakalna doba za voziček je tam okol enga mesca, naročla pa sma ga v pikapolonici ja...letnik pa ne vem kiriuser posted image   ka jih niso komaj letos dobli v slo? pojma nimamuser posted image

košarici sta pa taki na kolesih, v taki višini ko zibka

je men je tud full dobr ko brcata, včasih me mal "preveč"po mehurju, drugače pa zakon.... sem bla prej pr kolegici pa mi je tamala 17mescev sedela v naročju in jo je naš eden dečko tko brcnouser posted image  je kr stran šla... brco je reklauser posted image

lepo bodite in uživajte, nočko

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5087
21.10.2009 19:23:51   
Njačo
Dafi koliko si pa vse skupi pridobila kil? jest sm ze na 11, drug teden mam posvetovalnico in me prov zanima, ce mi bo ginek. kj tezil user posted image  Gapi27 si me pa prov nasmejala s tem ko si napisala da je tvoj brcnil tamalo, sigurno si je mislil "pejt stran, ona je moja mami" user posted image  Ma za voziček pa sploh ne vem kaj je fora, jest sm ga naročila preko babyjungle.nl in tam piše da je kao od 5-7 delovnih dni od plačila, tko da upam da ga dobim drug teden...no bomo vidl user posted image  

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
22.10.2009 12:29:18   
t*e*j*k*a

Jaz tudi nisem dobila še nobene injekcije. Sm pa mislila, da jih dobi vsaka nosečka z dvojčki, ker je veliko možnosti, da rodi prej.
Brcike-ja zdej jih je duplo, če primerjam s prvimuser posted image

LP

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
22.10.2009 13:35:38   
minca_n
Pozdravljene,

spet malo vdiram na vašo temo, ker vidim da delate prave doktorate okrog vozičkov (čisto isto kot sem jaz delala pred letom in pol).
Manj komplicirate boljše bo. Mi sploh nismo imeli zimskih vreč, in jih sploh nismo pogrešali (kombenezon je bil čisto dovolj). Jajčko smo imeli skoz v avtu, ker da to jemlješ ven in not ti vzame ogromno nepotrebnega časa. Glede samega vozička. Mi imamo tega:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170258

Jaz ga lahko samo pohvalim. Je super vodljiv, ima fajn velika kolesa za vse terene, gre skozi vsa vrata, ni pretirano težki in uporabljamo ga že od rojstva. Fizioterapevtka ga je pregledala in je rekla da super za novorojenčke in potem za malo večje otroke, ker gre naslon v čisto sedeči položaj. Pa še cena je solidna, glede na vse druge vozičke.

Mi ga še veselo uporabljamo in ga bomo še kar nekaj časa user posted image

Mogoče bom kateri olajšala iskanje user posted image

Lepo nosečnost vam želim, z čimmanj zapletov... user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 5090
22.10.2009 17:26:57   
dafi
user posted image oj - njačo do zdaj sem pridobila +14, imam pa januarja rok, sem pa največ dobila v zadnjem mesecu, ampak pravijo da se tam okoli 6 in7. meseca največ dobi. Aja meni je rekel da dobim injekcije na naslednjem pregledu čez en mesec.lp

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
22.10.2009 17:39:05   
gapii27
ojla žabice

kilogramčkiuser posted image   hmmm jes sem pridobila 6 kg , rok pa mam februarja...

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5092
22.10.2009 17:45:29   
t*e*j*k*a
Še jaz glede kil, pridobila sem +3, rok februarja.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
22.10.2009 17:57:27   
Njačo
ojla,

Minca_n jest sm pa ta vozicek glih zadnjic videla v Baby centru pa se mi je zdel ful ozek? Samo ocitno ni, ce si ga ti pohvalila, to je pa to, ker jest sploh se nimam obcutka za dojencke, tko kot pri cunjicah, se mi zdijo vse tok mejhne, pa pravijo da na zacetku kupim kar st. 50, da vecjo verjetno ne bom rabila??

Hmmm kilogramcki...zgleda sva z Dafi najbolj pridne ona 14, jest pa zdj 11, pa januarja mam rok user posted image  a bova tko tud pridne ko jih bo treba dat dol??? o tem malo kasneje user posted image  Gapi27 in tejka vidve sta pa tud pridne, kr tko naprej user posted image  no jest grem pa zdj malo na aerobiko poj pa na eno tortico...da ne bom kj prevec gramov zgubila, a ne...

nic pridne bodte,

papa

Neposredna povezava do sporočila: 5094
23.10.2009 8:54:57   
Zoja Lara
Jaz mam rok feb, pridobila pa sem 9 kg. Ja pubeca sta težka, ni kajuser posted image

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
23.10.2009 8:58:09   
Zoja Lara
Midva boma mela voziček Baby welt pa zimske vreče. Košar ne nameravama nabavit. Malima bom nabavla zimske kombinezone in zimsko vrečo, pa mislim, da bo dovolj.

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 5096
23.10.2009 11:55:55   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Jaz tudi nisem dobila še nobene injekcije. Sm pa mislila, da jih dobi vsaka nosečka z dvojčki, ker je veliko možnosti, da rodi prej.
Brcike-ja zdej jih je duplo, če primerjam s prvimuser posted image

LP

Nep, ne dobi vsaka. Jaz je nisem dobila. Predvidevam, da G oceni stopnjo rizičnosti. Sicer se nisem preveč poglabljala v to (ni kazalo na prezgodnji porod) ampak bojda začasno zavirajo rast. Zaupajte svojim G ali atu Cerarju če pridete do njega. user posted image user posted image
Jah kar se pa vozička tiče... Vsaka ima svoje izkušnje. ne prisegajo na lahke vozeke, ene na komot za otroke, ene na... skratka kot pri vseh zadevah. Mi imamo precej širok voziček, pa je zdaj še vseeno kar precejšnja gužva.user posted image  Pa meni "transformirane" mehke vreče prav pridejo. dekce sta vse zbrcala dol in naslonila noge na varovalno štango.user posted image user posted image  je pa res, da še nimamo kombinezončkov, čakajo na sneg.¸

Kile..jaz sem dobila 14+, pa je vse šlo dol. Pa še mal mišic sem dobila, ki jih prej ni bilo.user posted image

Sem mogla mal pogledat bodoče mamice 2010...user posted image  Držite se čimdlje 3 v 1 in uživajte!!!! ma, kaj bi dala da bi me sam še nekrat malo brcnila kot sta me od notri. zdaj jih dobivam samo še med previjanjem v želodec, če se prej ne obrneta na trebuh user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 5097
24.10.2009 11:21:33   
minca_n
Njačo sploh ni ozek, mali dve komot sedita noter. Glede oblačil je št. 50 res čisto dovolj, jaz mam nedonošenki in ko sta prišli domov sta imeli 2500g in 46 cm pa so jima bile št. 46 na veliko user posted image , tak da je št. 50 za dvojčke čisto dovolj, no vsaj po moje.

Lepo božajte svoje trebuščke user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
27.10.2009 7:15:41   
Zoja Lara
Drage mamice!

Dajte mi svetovat glede oblačilc. Sestra mi je svetovala, da naj št. 50 oz. 56. sploh ne kupujem, ker so premale. Samo glede na to, da sta dva (user posted image  user posted image ), bosta verjetno bolj drobcena.

Kaj pravite?

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
27.10.2009 10:06:27   
Njačo
ojla,

kako smo?? smo pa ful zgovorne, a ne user posted image  Zoja Lara meni so pa glih svetovali, da naj prvo kupim par oblekic st. 50, da kar pa vecje kupim, da jima pa verjetno ne bo prav, tako da bom jest kr s st. 50 zacela, poj pa naprej. Pa tudi minca_n je tako svetovala.  Jest grem pa zdj na en sprehod, ce ne bom sam zaspala...jutri mam pa posvetovalnico. Nic, uzivejte...pridne bodte pa upam, da kaj napisete user posted image

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?