|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.9.2009 7:51:25   
gapii27
jutro babe

danes ponoči me je križ bolel na polno... od trtice v ritnici...adijo pamet.. kaj to pomeni? ju nosim v križu?

(odgovor članu antonija3)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
24.9.2009 7:55:58   
Zoja Lara
NINČY čestitam. Želim vse dobro.user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
24.9.2009 8:00:57   
Zoja Lara
Dobro jutro gapii27. V katerem tednu si zdaj? Jaz v 20. in zaenkrat nimam še nobenih težav.

Opremo si že kaj nabavljala?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
25.9.2009 14:09:27   
Klarissa
Evo me punce. malo hitro sem vas zapustila in grem na forum mamic.

17.9.09 v 31tednu in 1dan nosečnosti sta na svet po hitrem porodu privekala Teodor (1850g, 44cm) in njegov enojajčni dvojček Aleksej (1380g, 41cm).

ne vem zakaj sem bila kr naenkrat odprta za 6cm. mogoče me je izdal MV ali pa se je ta mičkeni sam rešil (ni več pridobival na teži- samo na UZ en teden pred tem tega G še ni opazil oz. ni zaznal).

moja2 pikeca sta še v P na intenzivni. Oba lepo dihata sama, jesta po sondi. Upamo, da ju bomo imeli kmalu doma. 
jaz pa samo pumpam in ju hodim cartat.

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
25.9.2009 16:16:43   
barchy81
klarissa iskrene čestitke in naj fanta hitro rasteta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
25.9.2009 22:43:09   
Shadow
Še tukaj čestitke vsem novopečenim dvojnim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Ninčy, darjau in macko, na forumu Dvojčki 2009 sem vas dala na seznam, upam, da je ok in da pridete kmalu k nam povedati, kako vam gre!
Klarissa pa je bila pridna in se je dopisala sama! user posted image

Vsem, ki še čakate na svoja zakladka, pa želim čim lepšo nosečnost do velikega dneva, ko boste svoje fižolčke prvič stisnile k sebi!

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
26.9.2009 11:10:29   
gapii27
zoja lara sem jes tud v 20 tednu.... mene matra križ in zaprtje...upam, da bo kaj boljšeuser posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
27.9.2009 12:56:42   
marijaa
Klarissa Iskrene čestitke! Malima sončkoma želim, da si čim prej nabereta moči, da bosta lahko sama jedla, pa seveda zdravo in srečno otroštvo.
Jao moj trebuh raste ful, ga bo razneslo sem v 23 t in me ljudje na ulici, ki ne vedo, da pričakujem user posted image user posted image sprašujejo o gospa a še niste rodiliuser posted image . Boste pa kmalu a ne? Upam, da čim dlje v enem kosu ostanem.
Joja sem ful zatečena. Zvečer gležnjev skoraj ni več videt. Ne vem kaj bom pozimi obula. A ve kaj zatekate?
Včeraj sva nabavila kar dosti cotk  zauser posted image user posted image . Ne morem se pa odločit kakšne vozičke in posteljice bi

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
27.9.2009 19:08:59   
gapii27
ojla

no še nekaj sem včiraj opazla... lasje mi full izpadajouser posted image   sem pa prebrala v reviji nosečnost da bi naj minilo v 6 mesecu torej ta tednuser posted image ?

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
29.9.2009 19:43:19   
gapii27
baabeee ki ste....je tema čist zamrlauser posted image

kako je/blo kaj z vašimi MV? dolžina pr 20 tednih? moj je sicer skos isti, no nazadnje je bil 0,5 cm daljši, tak da je 4,5cm...

caw

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
30.9.2009 8:51:49   
mlinčka
Gapii, ti pa jaz kaj napišem, da ne boš čisto sama tuki. Sej se bo slej ko prej kera javila. Verjetno gnezdijo, kar je pri nas "tadvojnih" sploh projekt user posted image .

Glede dolžine MV ti pa žal nimam kej pametnega napisat. Men ga namreč v celi nosečnosti niso merli niti enkrat oz. prvič šele v 36. tednu, ko sem bla sprejeta v porodnišnico na opazovanje zarad povišanga pritiska in zatekanja. No, takrat MV ni blo več, sem bla 1 cm odprta user posted image . Drugač je pa 4,5cm zelo dobro, tko da nimaš kej skrbet.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
30.9.2009 14:11:26   
crvicek
Pozdravljene dvojne user posted image !

Tudi jaz nosim dvojajčna user posted image user posted image in sem trenutno v 17. tednu, PDP imam 13.3. Sem pa zanosila s trojčki, a se je ena pikica žrtvovala za ostala dva in odšla meduser posted image .
Po vsem strahu sva z možem šele zdaj začela uživati rastoči trebušček, saj se je končno vse uredilo in najina čmrla lepo napredujeta. Srčno upam, da bo tako tudi naprej!

Že nekaj dni vas prebiram in tako sem vas malo boljše spoznala, predenj sem se vam pridružila.

Upam, da me sprejmete, da bomo skupaj jamrale, si izmenjevale izkušnje in nasvete.

Pa čestitke za user posted image user posted image in en velik user posted image   user posted image za tiste mamice, ki imajo tudi angelčke!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
30.9.2009 19:26:54   
antonija3
Gapii tudi jaz sem imela MV 4,5 cm. merila mi ga je na morfo potem pa nič več. sem sedaj v 32. tednu in G pravi, dfa sedaj ni več potrebe po tem da ga meri. je pa rekla, da bom itak čut8ila pritisk, če bi se mi odpiral.
drugače pa najina dva pikeca mnde kar lepo rasteta. mi je včeraj merila obseg trebuha in imata 266 in 267mm. G pravi, da je to za dvojčka vredu, tud na netu pa sem zasledila da je to kar v mejah normale.
ja imamo pa sedaj že dejansko res vse pripravljeno za ta mala dva. tako, da ju sedaj veselo pričakujemo.
crvivek sem ful vesela za vaju oz. sedaj vas 4. a je bilo po naravni poti?trojčki? mi je moja G zadnjič pravila, da je tudi imela na prvem pregledu punco, ki je imela trojčke, a je en žal odrml...verjetno je že tako želela mati narava.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
1.10.2009 9:57:47   
Alenka-8
Pozdravljene dvojne nosečke!
Če katero zanima, prodam majčki z dolgimi rokavi iz trgovine Popek: rdečo "prideva marca" in olivno zeleno "deček in deklica sta narisana" obe številka 38 in kot novi. Imam pa tudi še nove, zapakirane nosečniške najlonke. Več pa na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 5014
2.10.2009 14:12:35   
Njačo
ojlaaa...Klarissa iskrene čestitke in veliko veselja :)

Midva greva pa tudi dons gledat tale voziček Easy walker, na netu zgleda ful dobr, zdj ga greva pa še v živo pogledat...Gapy27 za kero barvo ste se pa odločil?? men je tale zeleno-rumena všeč, pa tud tale siva ni slaba, ...no bova vidla...

Mene pa neki zanima, a kj hodite na telovadbo oz. aerobiko za nosečnice ???
uživejte v nosečnosti, tiste ki pa ste rodile pa uživejte s svojimi sončki user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
2.10.2009 15:58:38   
crvicek
Antonija, zanosila sem s pomočjo klomifena.

Kdaj pa ste kaj začele z nakupi? Jaz si že pripravljam spisek in po morfologiji - konec meseca misliva že it v nabavo, ker decembra bo full gneča po trgovinah in se bom raje doma držala.

Je pa tudi nama full všeč voziček Easy walker v rjavi barvi, ampak ga bova šla tudi prej pogledat v živo. A katera ve, v čem je razlika med modelom 2008 in 2009?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
2.10.2009 17:24:21   
antonija3
crvicek mi2 sva začela uno "prav z nakupi", torej ko greš in prineseš domov skoraj vse šele pred 3 tedni. prej sva sicer hodila okrog in si stvari ogledovala, pa mal po netu čekirala, potem sva se pa en dan odločila in šla, nakupila, prinesla domov, vse sestavila in zložila.
se mi pa zdi po morfo tak primeren čas, da počasi začnes kupovat. res je, da so decembra prazniki in bo povsod ful gužva.
jaz moram sedaj samo še vse oprat in zlikat. joj kaj imam vsega :-) baje da itak nikoli ni dovolj, sam meni se zdi ful velik. upam da ne bosta prehitro vse prerastla.
uživajte v vikendu, čeprav nam vreme mnde ne bo naklonjeno.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
2.10.2009 19:09:18   
gapii27
njačo še ne vema za barvo...če bo znan spol bo svetlo moder ali rdeč....drugače pa vrjetno ta rumeno zelen :)

sem bila zdaj dva dni v bolnici... vnetje mehurja... so ugotovili, da mi desni pikec pritiska na ledvico in je zato včasih slab izvid vode :) 
drugače pa smo vredu

Neposredna povezava do sporočila: 5018
2.10.2009 20:32:51   
dafi
user posted image punce pozdravljene, tudi jaz pri nas čakamo dve user posted image user posted image . PDP imam 23.1.2010. sta pa dvojajčna, zanosila sem pa po ivf postopku. Drugače je počutje o.k., če bo tako (brez "poslabšanja") še en čas bo kar v redu. Ponoči se zbujam parkrat - ne sicer za  stranišče, ampak ker me začnejo bolet boki. Nastavljam si povštre okol in okol, pa zmeraj dobim mojega kako si en povšter kar prisvoji.. Čez dan me malo boli križ, drugače pa je po zadnjem pregledu zaenkrat vse v redu, da bi se pikice čimdalj počutile dobro pri meni, so mi včeraj v porodnišnici vstavili nožnični obroček..aja za eno pikico že vemo da je user posted image , za drugo pa zaradi lege ni še sigurno..počasi že nabavljava stvari, pa me včasih kar glava boli koliko je vsega zaradi "dvojne porcije" in se moram kar nazaj držat, da ne pretiravam.. lp

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
2.10.2009 21:56:13   
Njačo
čer...evo jest dons gledala vozicek easy walker in mi je ful user posted image , sam neki me moti, in sicer ta vozicek nima tist da bi user posted image user posted image  dala nogice gor oziroma je, sam je ful nizko. Pa se neki ne vem in me zanima, alli boste ve kupovale tisto kosaro s trdo podlago, al boste sam uno vreco, al kako se ze rece??? Jest imam rok 20.1.2010 pa so mi ene trgovke rekle, da naj tega ne kupujem, druge so pa rekle, da je to skoraj da obvezno? A mogoce kera ve, kje se da pogledat TfFK vozicek, ali pa od Teutonie???

Drgac se pa mi kr dobro pocutimo, sicer sem na bolniski, ampak zaradi prehlada. Dafi poj bova pa nekje skupi pestovale, mava samo tri dni razlike user posted image

Gapi27 a pa boste vprasal za spol?? Midva nisva, na koncu pregleda nama je pa ginekolog reku, da je on 95 % preprican, da vesta kaj bosta....hmmmm...kaj naj bi to pomenilo?? user posted image

No tko, zdj gremo pa pocas spat, ker dons popoldne nismo nic in je treba nadoknadit zamujeno...nocko

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
3.10.2009 14:58:55   
gapii27
ojla

jes vedno vprašam, pa se ne vidi...na morfologiji, če bo vidla, bom rekla da pove.
danes me hodim na wc ko zmešana...vsake pol ure dobesedno ... pa še kr dost gre iz mene...vrjetno zato, ker sem dost popila

cawci

(odgovor članu Njačo)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
3.10.2009 19:27:06   
dafi
user posted image oj - ja njačo sva čist blizu, da se ne bova še v porodnišnici srečale.. ma jaz sem pa na morfologiji rekla, ko me je vprašal, če želim vedeti naj mi kar pove -  se mi je zdelo, da zdaj ko bosta dva bi pa kar rada vedela, čeprav za eno pikico sploh še ni sigurno. Poznam pa par primerov, ko "napoved"sploh ni bila prava. Midva sva za voziček nabavila tudi te košare oz.posteljice (ali kako se reče)s trdo podlago - pa tudi ne vem ali se rabi ali ne - eni pravijo da ja drugi pa da ne..že tko sem dost user posted image zmešana od vseh stvari, ki naj bi se rabile in ne.. Joj njačo če ti je pa reku, da je tolk prepričan kaj bo?.. sigurno veš kaj ti je hotu rečtuser posted image lp

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
4.10.2009 9:40:01   
country
Pozdravljene!

Tudi v mojem trebuščku bijeta dva srčka. Rok imam 27. aprila, doma pa že dveletno razgrajačko. Počutim se zaenkrat v redu, edino kar je mi je še vedno slabo ampak sem že ugotovila kaj mi ne paše, zato je tega vedno manj.

Tiste, ki se odločate za trdo košaro: jaz sem jo pri taprvi imela in sem bila ZELO zadovoljna z njo. Punca je poletni otrok, pa sva bili v košari še skoraj celo zimo, čeprav je hitro rasla. Tudi sedaj nameravam košare imeti, še posebej ker so dvojčki večinoma manjši in ju bom verjetno še dalj uporabljala. Gledam pa implast spider v rdeči, ki ima košare že v kompletu. Dobi se ga pa v mimovrste user posted image . Všeč mi je tudi ker je cenejši od ostalih.

Pa srečno!

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
5.10.2009 9:37:03   
gapii27
ojla babike

no naša dva malčka si lepo gnezdece delata...me je včiraj kr bolel v spodnjem delu trebuha (med maternico in mehurjem me je zbadalo)
danes je pa že bolše...mal me mogoče mantra tud ko mi eden cedi na mehurju in me non stop žoka v mehuruser posted image

jutri imamo morfologijo, me kr malo zvije user posted image  držimo pestke da bo vse super

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
5.10.2009 10:53:45   
Zoja Lara
Ciao nosečke!

Jaz pa mam morfologijo 16.10. in komaj čakam. Predvsem me seveda zanima spol. Upam, da se bo vidlo. Lepo bodite.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?