|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
8.6.2009 17:08:19   
Klarissa
oj, evo mene iz AC, ki mi jo pelkičeva ni naredila. zdelo se ji je, da je pri enem malenkost manj plodovnice in se ji ni zdelo najbolje, da bi jo jemala. pa še posteljico imam spredaj in bi jo lahko poškodovala in bi lahko prišlo do krvavitve.
če bi si vseeno želela lahko pridem še naslednji pon., ko bo imel B malo več plodovnice.
Mislim, da me je minilo in da ne bom šla.
Pušenjak je rekel, da na podlagi tega, česa so me poslali pri fantih ne pride v poštev: turnerjev sindrom. tak da...
verjetno bom AC spustila.

14 dni al 3 tedne me je bilo strah, zdaj pa nič s tega.

kako ste ve?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.6.2009 17:40:16   
Shadow
Sayuri, hvala za nasvete. Mislim pa, da v MB moramo široko povijati, čeprav ne vem, če ti kdo kaj hudega naredi, če jih ne in če imata otročka kolke 1a? Ne vem, bomo videli. Rubin, veš ti mogoče kaj več o tem?

Tara78, a samoplačniška MŠ tudi obstaja??? Prvič slišim za kaj takega... user posted image  Pa hitro si kak tikerček omisli, da bomo videli, kako daleč si že! user posted image

Belen, tudi jaz nisem vedela, da imajo številke. Sem kupila 4 rabljene, pa nimajo gor številk, pa še 4 sem preko Recinkota vzela, pa tudi nimajo številk. So nam pa v MŠ svetovali čim večje, da se da fajn tetra plenice in majčko z njimi fiksirati.

Klarissa, dr. Pelkičea je nedvomno velika strokovnjakinja, tako da je gotovo res bolje, da ti je ni naredila. Če pa imaš malo tveganje, pa se ti res ne splača iti, sploh če ti tako svetujejo.

A je katera šla šteti, koliko bodijev / majčk /hlačk ima? jaz še ne, ker še jih nisem oprala, me pa tako okvirno zanima.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.6.2009 18:00:25   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

oj, evo mene iz AC, ki mi jo pelkičeva ni naredila. zdelo se ji je, da je pri enem malenkost manj plodovnice in se ji ni zdelo najbolje, da bi jo jemala. pa še posteljico imam spredaj in bi jo lahko poškodovala in bi lahko prišlo do krvavitve.
če bi si vseeno želela lahko pridem še naslednji pon., ko bo imel B malo več plodovnice.
Mislim, da me je minilo in da ne bom šla.
Pušenjak je rekel, da na podlagi tega, česa so me poslali pri fantih ne pride v poštev: turnerjev sindrom. tak da...
verjetno bom AC spustila.

14 dni al 3 tedne me je bilo strah, zdaj pa nič s tega.

kako ste ve?

Meni je pa tole všeč, kak se je pri tebi izšlo.
Mi je všeč, da doktorji ocenijo, da je povečano tveganje in da potem odsvetujejo AC.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.6.2009 18:03:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tara78

jaz pa začnem drug teden z materinsko šolo....pa vas bom potem učilauser posted image user posted image
sem hitra ne??
je vse polno in je treba pohitet....jaz grem samoplačniško, ker drugače več ne gre...

Že user posted image
Kako pa to, da samoplačniško?

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.6.2009 18:41:43   
tara78
Malo sem se pozanimala in izvedela da je do jeseni na Ptuju vse polno. Jaz pa imam septembra verjetno že CR., tako da mi ni ostalo drugo, kot da pokličem in se pozanimam. Po pogovoru smo se zmenili, da je bolje, da grem čimprej, ker bom imela potem pogosteje UZ, pa preglede, pa tudi bojim se da ne bi prej šla kaj v bolnišnico...
5 predavanj stane 40 eur, kar se mi ne zdi veliko. In zdi se mi boljše da plačam, kot da ne bi šla, ker je to moja 1user posted image in bi rada vsaj nekaj vedela.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.6.2009 18:44:48   
tara78
shadow....daj povej kaj je tikerček???user posted image
uvožena prekmurka tega še ni slišalauser posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.6.2009 19:08:00   
Belen
tara78-ta mi je nowa da je MŠ plačniška. Ampak ne weč če je to lih "zakonito" da je plačljiwo.... user posted image  user posted image prwič čujem res.... in spet ne more bit tko polno... oz.će wprašaš w ZD bi te mogli sprejet user posted image
tikerček... je pa to npr.če klikneš na moj nick se ti pokaže kolk sm noseča ali pa kolk imam še do poroda itd ... user posted image

prej swa z mojim šla w MK w kp po dwa albuma.... moj prwi album.... za naše pikice.... user posted image
js sm ga tudi imela, moja mama ga je tudi pridno izpolnjewala zame w 1.letu starosti user posted image seweda swa dwa kupla.... za wsakega user posted image swojega user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.6.2009 19:24:24   
Shadow
Tara78, za tikerček ti je že Belen povedala.

Kaj pa MB ali pa Slov Bistrica za MŠ? Ker meni je tudi hecno, da bi bila MŠ samoplačniška... kdo pa jo bo izvajal?

A ve katera, kakšne kvalitete so tetra plenice iz Dipota?

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.6.2009 19:58:34   
sayuri
Mlinčka, no jst tud nism vedla, da so povijalne po številkah user posted image . V tehle, ki jih imam v albumu sem prinesla L&Z domov iz porodnišnice, pa so bile čist ok. Se pa dajo zavihat, seveda.

8 tetra pleničk imam še...če jih katera želi, naj mi piše na ZS (podarim) user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.6.2009 20:10:43   
tara78
do Ptuja imam 3km, do MB pa skoraj 30...tako da se mi ne splača....
MŠ imata dve babici, če sem prav razumela...pa ne zdi se mi prerano da grem, ker je prvič 18.6, drugič 2.7..potem pa vsaka dva tedna..ne vem, mislim, da sem se prav odločila.

vmes pa bom imela čas še za druge stvari....to kar počnete zdaj ve, nabavljanje ...vozeka bova šla zdaj enkrat gledat v Mozirje, za drugo pa je še kak mesec čas.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.6.2009 20:19:39   
Klarissa
oj,
v petek sem dobila napotnico za RA v lj. a ima slučajno katera št. da je ne bi rabla iskat. bi se rada ju3 kar preko tel. naročila- pri Pušenjaku najverjetneje.
uf MŠ, sploh še nisem razmišljala o tem...

glede moje današnje AC: ker je bil dvom mi je sigurno bilo ljubše, da sva rekli, da raje ne. dala mi je možnost za nasl. teden. samo ni mi it. me je pa strah, da se bom kdaj sekirala. pravijo pa, da sta fanta zdrava in da je zaenkrat vse ok.
držite se.
papa 

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.6.2009 20:57:03   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa
glede moje današnje AC: ker je bil dvom mi je sigurno bilo ljubše, da sva rekli, da raje ne. dala mi je možnost za nasl. teden. samo ni mi it. me je pa strah, da se bom kdaj sekirala. pravijo pa, da sta fanta zdrava in da je zaenkrat vse ok.
držite se.
papa 

Klarissa, če bi jaz bila na tvojem mestu ne bi šla. Meni je itak sploh žal, da sem šla, no da je vse o.k. je edino pozitivno. Ker jaz sem se tudi ful sekirala zaradi tega, ker je ena imela manj plodovnice kot druga, sedaj pa so ji jo še vzeli, ampak mi je dr. Završnikova rekla, da zaradi tega ni nič narobe. No vidiš, tebi pa drugače. Je pa res, da sta obe veliki strokovnjakinji na tem področju, pa bodi pameten user posted image . Sedaj pa se spet obremenjujem, ker dr. ni videl več pregrade in je omenil, da se je lahko pretrgala med AC. Ampak 14 dni nazaj pa jo je en drugi dr. videl, 4 teden po AC. No, bom morala do četrtka počakat, da vidim kaj bo Završnikova rekla.

Tara nič ni prezgodaj za MŠ, bolje prej kot slej. Lažje ti je tam sedet malim trebuhom, kot pa kasneje, ko si še ves zatečen. Uživaj.

Shadow, jaz sem jih imela iz Rutarja, ne vem če so iste, ampak tele so o.k. Jaz še nič nisem štela, ker še nič nimam user posted image . Mora se moj zmenit z sestrično, kdaj se dobimo, je rekla da mi da vse kaj ima ona od svojih dvojčkov, ki sta se rodila lani septembra, tako da mislim, da bo dovolj user posted image .

Zdaj pa grem še kakšen film pogledat potem pa v mižule.

Mejte se.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.6.2009 22:31:15   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Tara78, za tikerček ti je že Belen povedala.

Kaj pa MB ali pa Slov Bistrica za MŠ? Ker meni je tudi hecno, da bi bila MŠ samoplačniška... kdo pa jo bo izvajal?

A ve katera, kakšne kvalitete so tetra plenice iz Dipota?

Jaz sem jih kupla v dipotu, 10 tistih potiskanih in izgledajo čist fajn. Sem kupla še tosamine in zadnjič še 2 paketka po 3 v kiku in so mi te iz kika na otip najboljše in tudi barva in potisk je superuser posted image . Tetra krpice za umivanje sem pa jaz nabavla v dm in so tudi videt ok.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.6.2009 23:44:00   
Shadow
Aha, vidiš v Kiku pa še nisem bila na ogledih. Grem kar jutri tja pošpegat, pa da vidim, kaj ponujajo! Pa lahko potiskane plenice tudi ven skuhaš???

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
9.6.2009 0:33:22   
lara light
Blanči, Senčka, Mlinčka, Miška, Rubin in ostale...vidim, da dogaja, ste po nakupih, lepo, lepo...samo toliko, da veste, da nisem pozabila na vas, niti pod razno, le cajt za rr je minimalen, saj veste, moram veliko vozičkat in se važit okroguser posted image

Vas čakamo na dvojčkih, do takrat pa čimlepših trenutkov s trebuščkom!
Lubčke od nas3user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
9.6.2009 6:13:13   
blanč
Dobro jutro. Jaz že drugo noč nisem nič spalauser posted image
Ja, pa seznamčke nakupov so nam zbrisal, le kaj jih motiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
9.6.2009 7:57:19   
Rubin.
Jutro, danes bo pa spet lep dan.

Hvala za kofi user posted image . Sem bila včeraj z mariborčankami na ne virtualni kavi in je bilo super user posted image .

Blanč seznam se ni izbrisal, samo ti imaš verjetno  naštimano, da ti kaže za zadnjih 30 dni sporočil. Nekaj novega dopiši, pa se bo spet pokazal user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
9.6.2009 8:17:18   
Barbk
Jutro,
jaz sem tudi še tuki...Rubin lahk me kar ćez rit, ker je skrajni čas, da se tale moj lenorits zbije iz riti. user posted image  Zdaj sicer nimam časa brati za nazaj, ker moram manco peljat v vrtec, se bom pa definitivno probala zvečer lenoritisu upret in kaj napisat. Za enkrat res samo toliko in mislim na vas user posted image , nisem pozabila na vas, upam, da tudi ve niste name.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
9.6.2009 8:59:08   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

se bom pa definitivno probala zvečer lenoritisu upret in kaj napisat.

Je rekla in ostala živa. user posted image .

Eh, ti kar lenari, še malo pa bodo to smo še lepe sanje....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
9.6.2009 11:58:56   
evamaja
Dan!!!
Da se še jaz malo pofočkam. Včeraj sem imela UZ, obauser posted image  sta težka okoli 1800-1900, A glavično, B prečno. G. pravi, če ostane tako do konca je možnost vag. poroda, ki si ga jaz res želimuser posted image .
blanč te muči spanje berem, mene tudi, se prekladam z ene strani na drugo. No ja obseg trebuha in njegova vsebina se znatno večauser posted image  in tako je tudi prav. Sem že čez 120 cmuser posted image user posted image .
Punce jaz mam pa problem, gležnji na nogah i po rokah me taako srbijo, da sem se do živga razpraskala, tko da sem šla dons k zdravniku po kremico, zvečer začnem s 1. kuro. Upam, da bo potem kaj boljš, ker to je za popi..it.
Jutri pa zadnji del MŠ, v pon. zopet CTG, torek kontrola pri gin., tko da skrbijo, da sem redno zaposlena. Madona kr nafilane tedne imam.

Tetra planic imam pa zaenkrat 40 kom., če bo potrebno jih pa še dokupim. Kupovala sem jih pa v BC in DM.
Zdej pa še tole kavico spijem in grem kuhat kosilo, rižota bo danesuser posted image .
Čau bau

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
9.6.2009 13:41:14   
blanč
Rubin hvala, res sem imela na 30 dniuser posted image
Evamaja, upam, da ti bo kremica pomagala. Imaš pa že dva prava velikanauser posted image obseg pa isti kot jazuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
9.6.2009 16:43:42   
Klarissa
nič ne pišete kaj dosti.
jaz sem sama že 24 ur in bom še do jutra, ker je moj službeno v beogradu. pa mi je doooolg čas!

hotela sem se naročiti na RA v Lj, pa mi je rekla, da se lahko tu le za UZ. za vodenje nosečnosti pri pušenjaku sem se morala naročiti v Leonišču v sredo. me pa ni napisala, ker ima vse polno in naj kr pridem. se že vidim, da bom čakala 4 ure. no, bom vsaj vedela kako naprej.

danes bo za kosilo makaronflejš in ta govedina kr noče bit mehka. jo dušim že eno uro pa še ni vredu....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
9.6.2009 21:20:10   
darjau
Ja to pr Pušenjaku zna kar trajat, ampak se splača. Jaz sem pa naslednjo sredo pri njemu naročena, a ti si to sredo, jutri?

A ima še katera podobne težave kot jaz? Pride kakšen dan, ko sem čist crknjena in bi cel dan sam ležala, pa ko sem pokonc me vse neki boli pa v trebuhu me tišči, danes je tak dan.

Bo že, grem mal na kavč.

Pa, pa

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
10.6.2009 9:32:16   
tara78
JUTRO mišike.......
ne vem kaj je to zadnje čase??  nobena nič kaj dosti ne piše...bo treba znova odpret eno temouser posted image ...
darjau...včasih pride tak dan, potem je treba počivat in ajčkat...bolečine v trebuhu pa so po mojem v zvezi s prebavo, pij magnesol ali donat pa bo bolje.

blanč..upam da si to noč boljše spala....pri meni pa moj jamra, da se poleg mene ne more nič naspati, ker brcam in maham z rokami in se kar boji zaspati, da ne bo spet dobil v rebra ali po glaviuser posted image

ŽELIM VAM LEP DAN

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
10.6.2009 9:56:57   
blanč
Evo mene. Ponoči nič proti jutru pa zaspala kot polhek.
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.