Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa glede moje današnje AC: ker je bil dvom mi je sigurno bilo ljubše, da sva rekli, da raje ne. dala mi je možnost za nasl. teden. samo ni mi it. me je pa strah, da se bom kdaj sekirala. pravijo pa, da sta fanta zdrava in da je zaenkrat vse ok. držite se. papa Klarissa, če bi jaz bila na tvojem mestu ne bi šla. Meni je itak sploh žal, da sem šla, no da je vse o.k. je edino pozitivno. Ker jaz sem se tudi ful sekirala zaradi tega, ker je ena imela manj plodovnice kot druga, sedaj pa so ji jo še vzeli, ampak mi je dr. Završnikova rekla, da zaradi tega ni nič narobe. No vidiš, tebi pa drugače. Je pa res, da sta obe veliki strokovnjakinji na tem področju, pa bodi pameten . Sedaj pa se spet obremenjujem, ker dr. ni videl več pregrade in je omenil, da se je lahko pretrgala med AC. Ampak 14 dni nazaj pa jo je en drugi dr. videl, 4 teden po AC. No, bom morala do četrtka počakat, da vidim kaj bo Završnikova rekla. Tara nič ni prezgodaj za MŠ, bolje prej kot slej. Lažje ti je tam sedet malim trebuhom, kot pa kasneje, ko si še ves zatečen. Uživaj. Shadow, jaz sem jih imela iz Rutarja, ne vem če so iste, ampak tele so o.k. Jaz še nič nisem štela, ker še nič nimam . Mora se moj zmenit z sestrično, kdaj se dobimo, je rekla da mi da vse kaj ima ona od svojih dvojčkov, ki sta se rodila lani septembra, tako da mislim, da bo dovolj . Zdaj pa grem še kakšen film pogledat potem pa v mižule. Mejte se.
|