|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.2.2009 12:48:10   
Anonimen
Jst jih pa kr neki poznam, k so z ločevano ful shujšale. Sem pa tud sama začela z njo, sam mi ni šlo dobr. Nekaj je manjkalo in se mi je po enem tednu začelo ful vrteti.

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
12.2.2009 15:01:08   
Anonimen
saj je moja kolegica tud ful shujšala z ločevalno dieto, sam diete niso zameuser posted image mi vedno kaj primankuje, in si tako prej zdravje uničujem kot pa da hujšamuser posted image
bom kar orenk hujševalno naredila, bom raje redno jedla in vozičkala čez cel poletje pa bo sonce stopu maščobouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
12.2.2009 22:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar
Sem pa tud sama začela z njo, sam mi ni šlo dobr. Nekaj je manjkalo in se mi je po enem tednu začelo ful vrteti.

Pregrehe. To je bistvo vsakega hujšanja. user posted image Ne reno, jaz če sem čustila, da me res mika nekaj čist tretjega, da telo rabi sem si pač vzela. Zdej ne mislim, da me je mikala kakšna čokolada vsak dan, če pa me je že, sem aje pojedla kakšno s 70% kakavom.

Cveka
- Sej po porodu se vse spremeni - ritem, ki si ga imel, ni več poležavanja ob vikendih, ponoči te non-stop v luft meče otrok, pa če dojiš je še tu velika poraba kalorij in seveda vozičkanje in dolgi sprehodi. Nimaš časa vsake pol ure gledat v hladilnik kaj bi dal vase, skratka si prezaposlen z drugimi stvarmi in kile kar letijo dol. Kot pa pravim je problem potem, ob zmanjšanju dojenja (ko telo kar naenkrat ne rabi več toliko kalorij, ti jih pa še vedno vnašaš nespremenjeno), pa ko se enkrat navadiš ritma in novega načina življenja. Takrat pa gredo rade kile gor. Kakor so šle meni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
13.2.2009 8:18:32   
Anonimen
Cveka, midve bova kar skup hujševalno naredile user posted image  user posted image  user posted image  Bova eno drugo gonile po Logatcu, pa bojo kice šle kar dol. Pol pa še najini user posted image  , pa bomo preklice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
13.2.2009 9:30:05   
brigita23
alo punce

sem čist nova pri tejle vaši temi, sem jo šele danes zasledilauser posted image , nisem pa tko nova nosečka sej imam rok 28.4.
Zanima me kako je to mišleno debelušne nosečke združimo seuser posted image , to pomeni č sem do sedaj pridobila lepih 20kg, da pašem v vaš košuser posted image user posted image user posted image ?

Vidim da se pogovarjate o ločevalni dijeti, sem jo tudi sama preizkusila 2 lete pred nosečnostjo. Sicer nisem rabila shujšati za 20 kg, temveč za deset in mi je tudi uspelo. Sem potem ene pol leta še striktno zjutraj jedla sadje pa nisem dobila kg nazaj. Po končani nosečnosti in dojenju pa nameravam zopet shujšati z to dieto.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
13.2.2009 14:35:53   
Anonimen
ja ganter imaš čist prav, bomo kar lepo z vozički hujšal ti v dolnega jaz v gornega, potem pa skup en krog pa bojo kilce šle doluser posted image user posted image user posted image

jasna: ko bi iz tvojih ust šlo v moja kg. v prvi nos. sem obdržala 15kg, in mi ne bo noben reku da je lahko shujšat, ker ni, tako da bom jaz mogla kar mal za kom laufat da bom shujšalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
17.2.2009 7:42:05   
Anonimen
ja debeluške, kje pa ste vse, kaj sem samo jaz, tukaj goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
17.2.2009 7:47:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja debeluške, kje pa ste vse, kaj sem samo jaz, tukaj goruser posted image

Jemo... user posted image user posted image user posted image Hecam se. Pester vikend, sedaj pa grem do G in spet bo sledilo tehtanje. Upam, da ne bo preveč +kg. user posted image Sicer pa še malo in bo naša bebika tu, tako da veliko več ne bom pridobila (upam). Sem pa zaenkrat na +10kg. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
17.2.2009 7:52:43   
Anonimen
o suoer jasna jaz pa bom mogla še počakat tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
20.2.2009 12:14:32   
M_mojca
Lep pozdravček vsem nosečkam tule gor!! Vsem želim prijetno nosečnost in čim lažji porod! No, jaz več nisem nosečka, moj Nik je star 4 mesece, a sem še vedno debelušna! Če malo pobrskate za nazaj, boste našle tu in tam kak moj post!
Naj vam povem, da sem pred nosečnostjo imela 73kg (pri 170cm višine), na dan ko sem pa šla rodit, sem jih imela 98! Vam povem, nisem se fajn počutla! Ko sem prišla iz porodnišnice, sem imela 87kg! Ja, tolk je šlo dol v porodnišnici! Potem mi je samo dol lezlo do 81kg, a jaz nebi bila jaz, če se nebi zredila...user posted image Trenutno sem na 84kg in sem se spravla na dieto saj tako več ne gre!
Pa ne zaradi drugih, ampak zaradi sebe ker se ne počutim dobro v svoji koži.
Vozičkam zdej bolj malo, ker mam diplomo za napisat in najinega sončka naokrog vozi moj dragi, ko bom pa fertik, pa AKCIJA! user posted image
Punce, že veste kaj pričakujete?

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.2.2009 12:28:59   
Anonimen
pri nas bo presenečenje, ker z možem nočeva vedit kaj bo, najin sin pravi da bo dobu sestrcouser posted image kaj bo bomo pa videl šele majauser posted image user posted image

mi jih imamo v 27tednu že 86kg, upam da se ne bom več kaj zredila, ker bom mela pol ful problem shujšat, no ja najprej rojstvo user posted image potem pa bom razmišljala o hujšanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu M_mojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
20.2.2009 12:40:59   
dodi
Ojla!

Se lahko pridruži še ena močna nosečka? user posted image

Junija bomo dobili našega 13 člana družine,stara sem 34 let in prihajam iz še vedno zasneženega dela Gorejnske.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.2.2009 13:39:24   
L & L
No evo pa še jaz.
Sem tut med okroglimi. Kosem prvič zanosila sem imala 63 kg pri 163 cm, no to je blo čist ok, no potem sem šla rodit z 80 kg hudo, no potem sem po 4,5 mesecih spet zanosila in sicer z 73kg no in sem šla rodit z 90kg, hudo, ko sem prišla iz P sem imela 14 kil manj ampak sem jih prav veselo dobila nazaj.
No potem sem se mal vzela v roke ko sem videla tehtnico na 89 kg in sem shujšala na 70 kg, in seveda jaz nebi bila jaz če se nebi spet zredila in pristala na 81 no in pri teh kilcah sem ponovno zanosila, in sedaj v 32 tednu jih imam 87 in morm rečt da sem kar pridna se ne redim toliko kot sem mislila da se bom, mi nekako ne paše tok jest, upam da jih do poroda ne bom preveč še pridelala.
Evo nekaj malega o mojih kilah user posted image user posted image user posted image
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.2.2009 22:50:40   
Anonimen
gantar - Zate še tu en kup objemov. user posted image user posted image user posted image Pa bodita močna...

M_mojca - No, 4 mesece po porodu pa cifra na vagi en pokaže tako dramatičnega rezultata. Pravijo 9 mesecev gor, 9 dol. No, se pa zdi da nekatere res znajo čarati in so že malo po porodu takšne kakor da ne bi bile nikoli noseče, nikoli rodile. Se spomnim, ko sem bila pri prvem otroku čist na koncu nosečnosti v čakalnici pri svoji G in je tam sedela ena punca. In ko pride sestra po kartice ji da materinsko, pa sem si mislila, ta je pa čist na začetku nosečnosti, ker se ji še nič ne pozna. Res postavica huda v nulo, nič ritke, nič trebuha, kakor bi celo leto športala. Pa ji da materinsko in reče, da je prvi pregled po porodu. Mene je kr na rit vrglo. Po porodu pa še enkrat, ker je men ostal toooolk velik trebuh, da nisem vedela kaj obleči za tisti prvi pregled - kar nosečniške hlače, trenirko,...??? Drugače ap tokrat pričakujemo punčko - baje, upam da ne bo kakšnega presenečenja v porodni. Ampak važno, da bo zdravo.

dodi - Tebi pa bravo! user posted image Mislim, da ti bo ob 13-ih otrocih kar hitro skopnelo kar boš še pridelala.

L&L - Pri vas bo pa majhna razlika med vsemi tremi! Te bodo pa moški pedenali, ko malo zrastejo! user posted image Sicer mi je pa znao tole nihanje s kilami - malo dol, potem pa več gor. Joj, če pomislim, da sem še 6 let nazaj imela 57kg in so mi vsi pravili, da zgledam preveč anoreksično. user posted image Ampak res se je čist vsak spotaknil ob moje kile, danes pa mi noben več ne reče, da sem anoreksična - čudno?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
21.2.2009 7:58:59   
dodi
Jasna-narobe si razumela-11 otrok+mi2.... user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.2.2009 10:46:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Ups... user posted image No, sej pol jih imaš še vedno 12. user posted image Moški itak nikoli ne odrastejo. user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
21.2.2009 12:33:22   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed dobra si 11 otrok ala ti vera res čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
21.2.2009 12:36:00   
Anonimen
dodi: oprosti, ker vprašam, ampak kako user posted image ti je ratalo v tako kratkem času naredit 11 otrok, saj si imela vsako leto enega, boga tiuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
21.2.2009 13:47:31   
Anonimen

dodi: oprosti, ker vprašam, ampak kako user posted image ti je ratalo v tako kratkem času naredit 11 otrok, saj si imela vsako leto enega, boga tiuser posted image  

No, to pa vem. user posted image Ker ima vmes tudi dvojčke. Če se ne motim trikrat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
21.2.2009 14:12:38   
dodi
user posted image user posted image ja kar trikrat nama je ratalo nardit dvojčke....pa nč nisem boga....prav fletno se mam...in če bi me vidla,bi vidla da mi prav nič ne fali...

Bom pa v torek nalimala slikco naših maškarc....juhej...komej čakam...  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.2.2009 14:13:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

No, to pa vem. user posted image Ker ima vmes tudi dvojčke. Če se ne motim trikrat. user posted image

ma ampak je vseeno dobra, da takole vzgaja tojk otrok, men to ni bilo nikoli jasno kako družina shaja pri tako velikem številu ustuser posted image jaz še enga komaj v red spravim, no ja zdaj bom dva, ampak to ni še nič, ampak kar 13 ust nahraniz z dvema plačamauser posted image to mi ni jasnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
21.2.2009 14:14:10   
dodi
Uf....Jasna...teb se pa izteka....in zdej zdej boš dobila v roke tisto mehko,dišečo in jokajočo štručko....jaz pa moram še čakat....
Pa srečno če te zagrabi user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.2.2009 14:16:08   
dodi

ma ampak je vseeno dobra, da takole vzgaja tojk otrok, men to ni bilo nikoli jasno kako družina shaja pri tako velikem številu ustuser posted image jaz še enga komaj v red spravim, no ja zdaj bom dva, ampak to ni še nič, ampak kar 13 ust nahraniz z dvema plačamauser posted image to mi ni jasnouser posted image

Z dvema plačama bi res bolj težko...tako pa imamo kmetijo in nam za enkrat kar gre....je treba trdo delat...a gre...
Vse se da,če se hoče in odvisno koliko pričakuješ in kaj želiš...odvisno kaj ti v življenju predstavlja srečo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.2.2009 14:16:22   
Anonimen

user posted image user posted image ja kar trikrat nama je ratalo nardit dvojčke....pa nč nisem boga....prav fletno se mam...in če bi me vidla,bi vidla da mi prav nič ne fali...

Bom pa v torek nalimala slikco naših maškarc....juhej...komej čakam...  user posted image user posted image

no saj ne mislim da si tako boga, ampak tako, nobenga časa zaseuser posted image , skojz en neki hoče,............. ma no ja jaz ostanem pri teh zadevah čist brez besed, sam to ti moram povedat dudi VSAKA TI ČAST, KAPO DOL!!!!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
21.2.2009 14:20:24   
Anonimen

Z dvema plačama bi res bolj težko...tako pa imamo kmetijo in nam za enkrat kar gre....je treba trdo delat...a gre...
Vse se da,če se hoče in odvisno koliko pričakuješ in kaj želiš...odvisno kaj ti v življenju predstavlja srečo...

aja, kmetijo, pol pa čist razumem, vzamem vse nazaj kar sem rekla! moja teta ima 7 otrok pa je vedno rekla da bo na stara leta samo še komandirala po kmetiji in nič delala, bojo otroc vse namesto nje delaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (hec) user posted image

no vseeno je veliko dela, že tako si dežuren na kmetiji 24 ur na dan potem pa še otroc, vseeno ti moram čestitatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?