Nasy
|
Pozdravljene! Mi smo bili par dni pri naših na primorskem, zdej smo pa spet tle. Naša mala je včeraj dobila pikico in cepivo proti rota, je bila ful pridkana, skoraj ni jokala, mene pa tko strah, kaj bo. No, je bil oči zraven in je držal malo, jst sem bla daaaleč stran od igle, pri njeni glavici, da če bi blo hudo, bi jo hitr polubčkala. Sestra jo je stehtala, pri 3 mesecih in 14 dneh tehta 6930g s pleničko in bodijem sem pozabila, koliko se odbije, da je prava teža? Mi po novem (3 noči) prespimo noč od desetih do šestih, potem se podojiva, pa spet do osmih ali devetih pančamo, zadnjič je spala do 9.45, sva gledala, če še diha Ona22, berem, da imate težave s kakanjem, tudi mi smo jih imeli, dala sem ji neko blago odvajalo, tak klistirček pravzaprav, smo v ITA v lekarni kupili. Pol sem pa pogruntala, da če se lepo napijem kefirja ali probiotičnega jogurta, mala kaka vsaj na tri dni, včasih nam zdaj že rata vsak dan! Poskusi, probat ni greh!Ko smo imeli prvi pregled pri pediatrinji, je nam tudi rekla, da je to čist normalno, da je imela primer, ko mali ni 17 dni kakal no, meni to ni normalno. Na drugem pregledu je bila druga zdravnica in vprašala, kako je s kakanjem in sva rekla, da na tri dni, pa je rekla, torej je bolj zaprta No, mi se dojimo in dodajam ji Aptamil. Zdejle sta v spalnici zaspala z očijem mi je smešno, ko pravijo, da dojenčki-novorojenčki spijo po 16 ur in potem ne spijo več toliko, no, mi smo začeli šele zdaj orng spat, ponoči in podnevi Zdej bi lahko šli na špancir, pa spimo kot ponavadi zadnje čase.