|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
17.6.2008 12:36:09   
Dinki
Morda še: Kako dajete spat svoje dojenčke? Naša punca je očitno poštudirala, da mami+zibanje=spanje. Zdaj se pa spet malo lovimo.

Paola, jaz sem sedaj končno kar zadovoljna z načinom kako uspavam Tita. Sva ga pa tudi midva na začetku morala skoz pestvat in zibat, da je zaspal. Glede na to, da ima moje dete pri dobrih dveh mesecih še čez 8 kg, smo morali to čim hitreje ukiniti user posted image . Sedaj ga zmeraj v najini postelji podojim (leže), medtem ga malo božam po glavici in zmeraj lepo zaspi. To dojenje je kmalu za večernim kopanjem oz. umivanjem. Ko zaspi ga prestavim v njegovo posteljico.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.6.2008 12:40:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
A to dobimo vsi? user posted image user posted image

Ne, ponavadi se to odločijo že v porodnišnici, ali kasneje pediater, če kaj ni tako kot bi moralo bit. Midva s Taiem greva zaradi nizke porodne teže...

Hmmmm, kako pa to zgleda? Si sam s svojo pediatrinjo ali poteka to v skupinah glede na problem?....jaz ne vem, mene je kar strah zaradi njegovega vratu. Ne vem kaj hudiča mu je zmeraj tako zanimivo kaj se dogaja za njegovo glavo user posted image .....mam kar občutek, da bomo tudi mi to fasali.....bomo videli kaj bo naša pediatrinja rekla 7.7. ko imamo naslednji pregled.....Hvala Lucalu za info.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.6.2008 12:43:03   
Dinki

Uhhh... koliko imam pa jaz danes časa - čez celo stran me je! user posted image  Se vidi, da ponoči nismo spali in Tai zdaj noter spravlja. Jaz pa na forumu, namesto, da bi počela isto... user posted image

Tudi moj mišek spi....sem pa vesela, da smo po dooooolgem času uspele skupaj spravit eno stran čvekanja user posted image .

Komaj čakam konec tedna ko bo SONCEEEEEE user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa bežim dol, je treba še kaj skuhati danes user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.6.2008 13:08:00   
Vilma
Dober dan še z moje strani user posted image
Dinki Tit je tak srček. Kam pa je dal teh 8 kg? Saj se mu sploh ne vidi user posted image
Lucalu Tai je tudi tako srčkan. Ful ma lepe majčke, je pravi pozer. Pa tako lepe obrvi ima, tako mičken, pa tak lep lok obrvi - bi mu bila marsikatera punca fovš user posted image

Kar se uspavanja tiče, naša zaspi v košku, ampak ga moram guncat, če joka. In traja kar dolgo, da se uspava. Julija nikoli ne zaspi na jošku, no razen ponoči, ko se v napol snu mal pocuza in spi dalje.

Mi imamo ta teden sama cepljena. Včeraj je bil sine cepljen, Julija bo pa v petek. No, če bo zdrava. Zdaj ima mal nosek zamašen, pa bomo videli, a se bo do konec tedna porihtalo.

Katy pišeš o mireni. Torej si že dobila menstruacijo, če so ti jo vstavili? Jaz srčno upam, da pride čim kasneje. Pri sinu sem jo pri petih mesecih, pri Juliji bomo pa še videli. Kakšne majo res srečo, je nimajo tudi po celo leto. No mene takšna sreča sigurno ne bo doletela. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.6.2008 14:48:11   
pomlad08
zivjo
jaz sem se spet malo manj oglasala, ker sem imela vceraj en izpit in danes drugega. zdej je pa mir do septembra.

stanovanje je totalno razsuto, tako da moram iti pospravljat, sam odgovarjam glede uspavanja - pri nas se uspavamo z dojenjem, cez dan in tudi zvecer. nam gre ze kar dobro. tudi sam zna spati naprej, ko se jaz skobacam iz postelje - to je ze kar napredek.

lp

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.6.2008 15:21:21   
Vilma
Pomlad in vse ostale...
Ko vam otrok zaspi na jošku, se ne zbudi za kupčka podret?

Kako pa vašim malčkom rito brišete? Še vedno z vodo al z robčki? Mi zaenkrat še z vodo, razmišljam pa, da bi uvedli vlažilne robčke, ko porabimo zalogo toto krpic. Jih je še za kak mesec. user posted image

Katere robčke pa uporabljate? Jaz za starejšega DMjeve. En čas sem Mullerjeve, pa mi ful smrdijo, ampak res ful, tako da sem na te prešaltala. Tako da zdaj plenice kupujemo v Mullerju, robčke v DMju.
Skratka zalog imamo na tone za dva malčka. Trenutno imam doma 10 paketov plenic (6 paketov trojk in štiri pakete štiri plus), 4 pakete robčkov, 8 paketov toto krpic. A si ve tudi take zaloge delate, al smo samo mi tako nori, da kupčkamo. V našem mestu ni Mullerja, tako da ko se gre nabavljat, se gre nabavljat z veliko začetnico. user posted image

Ah ja, sej to niso tko zlo pomembna vprašanja, samo zunaj ščije kot iz škafa, pa imam čas. user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.6.2008 15:28:50   
Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še nekaj glede dojenja... a se tudi vam zdi, da imate zvečer malo bolj prazne dojke, kot zjutraj oz. čez dan. Po moje je to normalno, ker čez noč dalj časa ne dojič in se bolj napolnijo, čez dan pa le dojiš nekje na  ure... A prav razmišljam?

Popoldan se baje tvori manj mleka kot dopoldan. user posted image  Sem brala en zanimiv članek o tem... bom probala najti link, pa ti ga prilepim. Sem kar veliko zanimivih stvari našla tam notri...

Lucalu, če ga boš nasla, bi te res prosila, da prilepiš link, ker me zelo zanima.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.6.2008 15:29:44   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Edino kar me moti je, da si ful rokice cuza, pa predvsem palce...user posted image ... se bojim da se bo navadil pa mu vedno dudo raje not tiščim...

Arabela, pri nas je isto... pravzaprav si Tai tišči cele rokice v usta... Sem pa ravno včeraj brala pri pediatru v čakalnici o razvoju dojenčka... In piše, da si bo otrok okoli tretjega meseca začel tiščati rokice v usta in da starši zmotno mislijo, da je otrok lačen ali, da mu celo prehitro rastejo zobki... tako on raziskuje svoje rokice in mu je treba pustit... čez kakšna dva meseca bodo pa itak na vrsti nogice. user posted image

A res, lucalu? Potem pa ji bom pustila od sedaj naprej. U, kako bo srečna...user posted image

Saj rokica ni problem... ampak ko najde palec in ga cuza cuza cuza.. to pa je druga stvar...user posted image

Pri meni pa samo roko, na srečo. Palec moraš pa res pazaiti, ker lahko pride do deformacije prsta in čeljusti.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.6.2008 15:57:35   
lucalu
Vilma hvala za pohvale Taia... ja, obrvi ma pa res... se vsak vpikne v njih, ena stara teta me je celo vprašala, če mu jih barvamo. user posted image  Kar se pa tiče zalog, pa tudi mi kupčkamo, če pa ne, mi pa vedno zmanjka takrat, ko ni treba. user posted image
Katy tu je link: http://www.bambino.si/nosecnost_in_starsevstvo/novorojencek_in_dojencek/dojenje - spodaj, na koncu strani boš našla naslove člankov, pa si jih malo preberi, ko boš imela čas. Ne vem točno v katerem je to kar iščeš, je pa skoraj v vsakem nekaj koristnega... no ja, pa kakšna klamfa se tudi najde! user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.6.2008 16:02:04   
Katy13

Katy13, a to si si dala vstaviti Mireno? Jaz sem brala, da so te začetne krvavitve običajne in naj bi se nehale. No, nekaterim se pojavljajo tudi še kasneje vsake toliko časa, vendar v zelo majhni količini, ne tako kot menstruacija. Povej mi kako je bilo ob sami vstavitvi? Ali kaj boli? in pa ali ti ga je G vstavil kljub temu, da še nisi dobila 1. menstruacije? Hvala.

Dinki, ja dala sem si vstavit mireno. Vstavitev...ne boli, je pa tak neprijeten občutek, vendar je to zelo hitro opravljeno. V bistvu ti s kleščami prime maternico in jo izmeri, nato pa vstavi to. Vse skupaj traja cca. 2 minuti. Ja, meni jo je vstavil kljub temu, da še nimam menstruacije. Na izbiro mi je dal neko špiralo, to mireno in neko inekcijo (se jo dobi samo v Avstriji). Inekcijo moraš dobivati vsake 3 mesece in stane 12 evrov. Ta mirena pa je boljša kot špirala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.6.2008 16:05:31   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

.

Katy pišeš o mireni. Torej si že dobila menstruacijo, če so ti jo vstavili? Jaz srčno upam, da pride čim kasneje. Pri sinu sem jo pri petih mesecih, pri Juliji bomo pa še videli. Kakšne majo res srečo, je nimajo tudi po celo leto. No mene takšna sreča sigurno ne bo doletela. user posted image

KOt sem že napisala Dinki, še nisem dobila menstruacije.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.6.2008 16:13:43   
Katy13

Kako pa vašim malčkom rito brišete? Še vedno z vodo al z robčki? Mi zaenkrat še z vodo, razmišljam pa, da bi uvedli vlažilne robčke, ko porabimo zalogo toto krpic. Jih je še za kak mesec. user posted image

Katere robčke pa uporabljate? Jaz za starejšega DMjeve. En čas sem Mullerjeve, pa mi ful smrdijo, ampak res ful, tako da sem na te prešaltala. Tako da zdaj plenice kupujemo v Mullerju, robčke v DMju.
Skratka zalog imamo na tone za dva malčka. Trenutno imam doma 10 paketov plenic (6 paketov trojk in štiri pakete štiri plus), 4 pakete robčkov, 8 paketov toto krpic. A si ve tudi take zaloge delate, al smo samo mi tako nori, da kupčkamo. V našem mestu ni Mullerja, tako da ko se gre nabavljat, se gre nabavljat z veliko začetnico. user posted image

Ah ja, sej to niso tko zlo pomembna vprašanja, samo zunaj ščije kot iz škafa, pa imam čas. user posted image

Jaz ji še vedno umivam rito z vodo, razen če gremo kam, potem uporabljam robčke.

Robčki..najprej sem imela od Niveje (dobili v nahrbtniku), sedaj imam od pampers (darila). Sama jih še nisem kupila, so mi pa bolj všeč od Niveje. KAj bomo uporabljali za naprej pa ne vem.

Zaloge... ponavadi imamo doma dvojne plenice, kakšen paket vate (za umivanje rite), kakšen paket krpic (jutranje in večerno umivanje)...je tudi pri nas bolj na zalogo. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.6.2008 16:20:21   
pomlad08
Podiranje kupčka pri nas na srečo ni pogosto potrebno, včasih ga kar sam podre med dojenjem, al pa tud ne ... Ga nič ne moti tudi če ga ne podremo. Tako da ni problema ko zaspi med dojenjem.

Jaz že od začetka uporabljam robčke za brisat ritko, se mi ne da s krpicami ubadat. Na srečo nismo nič občutljivi, je vseeno, katere uporabim, ponavadi imam miller, včasih pa dm. Meni pa smrdijo pampers in spar, ostali so mi kar ok.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.6.2008 16:49:55   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: paola

Punce vsem hvala za čestitke ob posvetovalnici. Morda še: Kako dajete spat svoje dojenčke? Naša punca je očitno poštudirala, da mami+zibanje=spanje. Zdaj se pa spet malo lovimo.

JAz jo preprosto jo položim v posteljico in jo pustim. Če pa je ful zmatrana in vidim, da zaradi tega ne more zaspati, jo pa s prstom malo čoham po noseku.

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
17.6.2008 16:50:12   
Katy13
Lucalu,  hvala za link, si bom vse prebrala.

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
17.6.2008 17:02:56   
*medica*
pozdravljene..

ste pa načvekale ..se vidi da je zunaj dežek..
sem sinoči mal pisala pa me je vn vrgloo in se mi pol ni ljubilo še enkat pisat...pa še anis se mi je zbudu in ni zaspal do pol polnoči....ta luna..user posted image

cuzanje roke..to ti je pa za crknt.najprej stlači celo rokico da se zač ne skoraj davit pol pa še začne cuzat palček..dam slike gor bote vidle kak je ..probavam mu dudo dat ampak mu ni zanimiva ko rokice..

zaloge pleničk mam jest tud..sam po dva paketa..robčkov pa cel kup sem jih vse dobila ..bla neka akcija v lidlu pa so babice prinesle sam mi niso prav nič všeč ..čudn vonj pa nekam grobe so mi..user posted image sem pa kupla od pampers pa jonsons..drgač mju pa še vedno umivam rito edin če kam grem pol uporabljamo robčke..

mam anisa v rokah in dela cele akrobacije..se slišmo kasnej
še slikce dam gor

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
17.6.2008 17:10:41   
Špela100
Ekola še naše poročilo:

danes smo imeli posvetovalnico in cepljenje, smo vstopili tudi v rotari klubuser posted image user posted image user posted image , smo cepili za rota virus...66 eur.
Težki smo 5.940 in veliki 63 cm. Upam sam da ne bo kakšnih reakcij na cepljenje, zaenkrat je še vse v mejah normale.user posted image user posted image

Mi zaspimo tako, da se dojimo, če smo fajn zmartrani, če ne se malo pestvamo, vendar zelo težko zaspi, če ga nosim, najlažje zaspi na naši postelji, če je pa ful siten pa v vozičku. Pol ga pa preložim. Ponoči ko se zbudi se podojiva in potem ostane kar pri meni user posted image user posted image , ja vem....sam je takooo lepooo.....

Včasih ga kar pustim in kupčka ne podremo, ampak se trudimo podret, ker če ne potem kaj poliva al pa ga napenja...včasih je pa čist ok...ponoči se mi pa sploh ne zbudi, ko ga dam na kupčka...jemo in podiramo v spanju...

Ritko umivamo z vodo in vatko ali toto krpicami...po nasvetu Vilme user posted image user posted image , še vedno, če pa gremo kam, pa robčki, Pampers, ker smo jih dobili in nikakor, da jih porabimo.

Zalog ne delamo, ker nimamo prostorauser posted image user posted image user posted image , so vsi koti polni...user posted image user posted image user posted image

Menstruacije še nimam user posted image user posted image user posted image , me pa danes nekaj trebuh boli...zelo podobno pms-juuser posted image user posted image , upam, da to ne bo to....

Zaščita potem bodo pa verjetno tabletke, ker jaz imam en tak velik odpor do spiral in miren in vsega tega....pa ne vem zakaj...me je kar groza....

Ja dojke so zvečer ziher bolj prazne kot ponoči in zjutraj...tudi, ker čez dan nič ne počivamo. Jaz če se popoldne mal uležem in ujamem kakšno kitico se takoj pozna.

Tudi mi že tlačimo rokice v usta in tudi palček že najdemo in ga veselo sesamo, in tudi jaz tlačim dudo. Tudi slini se ful.

Zadnji teden mu ponujam igračke, take lahke, ki jih lahko prime in že veselo prijema in se tolče po glavi...user posted image

Zelo rad spušča glasove kot so aaaguuuu, aaabuuuu, aggggg, iiiiiiiiiiiii..........in različne vriske in piske...je kar veselje gledat...se mu sam smejimo....

Drugače pa vsem čestitke za novo pridobljene gramčke, narejene izpite ( mene tudi čakata še dva septembra) in prespane noči. Mi žal še ne spimo celo noč.

Ampak ima to tud svoj čar, ko tisto majhno toplo kepico daš k sebi in podojiš.user posted image user posted image user posted image

Ja vreme pa katastrofa...bo skor že pol poletja mimo.

uživajte

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
17.6.2008 17:12:19   
lucalu
Mi tud umivamo ritko še vedno z vodo... če pa kam gremo pa z robčki od Mustele - ti pa noro dišijo! user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
17.6.2008 17:14:53   
lucalu
medica full dobre slikice! user posted image user posted image user posted image  Točno tako kot na vaši prvi slikici, zgleda nekako pri nas. Pri nas palček ni v igri, sta pa včasih obe rokici skupaj. user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
17.6.2008 17:22:41   
lucalu
Špela100 čestitke za posvetovalnico in cepljenje!!! user posted image user posted image user posted image  Maks in Tai sta pa tu nekje... velika sta enako, razen Tai ima 100g manj. user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
17.6.2008 18:03:03   
Dinki
Dinki Tit je tak srček. Kam pa je dal teh 8 kg? Saj se mu sploh ne vidi

user posted image  Vilma, hvala.....se strinjam s tabo, da je user posted image  user posted image ....8 kg mu tudi jaz ne bi dala, je pa bolj pri sumo borcih kot ne user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
17.6.2008 18:09:40   
Dinki

Pomlad in vse ostale...
Ko vam otrok zaspi na jošku, se ne zbudi za kupčka podret?

Kako pa vašim malčkom rito brišete?

Katere robčke pa uporabljate?

Jaz mu ponoči ne podiram kupčka, pa ga še zmeraj dojim, torej mi ne prespi celo noč. Čez dan je pa odvisno. Če ga sede, mu sigurno zmeraj podrem kupčka, če ga pa uspavam in mi vmes zaspi, mu ga pa ne, torej ga ne zbujam zaradi tega. zelo je tudi odvisno kako pije oz. kako je pristavljen. Kdaj tako lepo pije, da ni nobene panike, kdaj se pa že vmes začne jokati, ker se je "napil" zraka....to se največkrat zgodi če mami čveka medtem ko doji user posted image .

Ja ritko že kar nekaj časa brišem izključno z robčki. Najprej Pampers senstitiv, vendar mi bolj odgovarjajo Mullerjevi, ker so bolj vlažni. Od DMa jih še nisem probala. Sem imela pa tudi že Niveine ipd.....

zaloge so tudi pri nas doma, jih dela moj dragi, jaz niti nisem taka. On pa kar vidi in kupi kljub temu, da imamo še kar nekaj doma.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
17.6.2008 18:12:32   
Dinki
ja, obrvi ma pa res... se vsak vpikne v njih, ena stara teta me je celo vprašala, če mu jih barvamo.

user posted image user posted image user posted image ...svašta!!!!.....to sem se pa prav nasmejala....naj ji bo glede na to, da je bila STARA teta.....user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
17.6.2008 18:14:26   
Dinki

Katy13, a to si si dala vstaviti Mireno? Jaz sem brala, da so te začetne krvavitve običajne in naj bi se nehale. No, nekaterim se pojavljajo tudi še kasneje vsake toliko časa, vendar v zelo majhni količini, ne tako kot menstruacija. Povej mi kako je bilo ob sami vstavitvi? Ali kaj boli? in pa ali ti ga je G vstavil kljub temu, da še nisi dobila 1. menstruacije? Hvala.

Dinki, ja dala sem si vstavit mireno. Vstavitev...ne boli, je pa tak neprijeten občutek, vendar je to zelo hitro opravljeno. V bistvu ti s kleščami prime maternico in jo izmeri, nato pa vstavi to. Vse skupaj traja cca. 2 minuti. Ja, meni jo je vstavil kljub temu, da še nimam menstruacije. Na izbiro mi je dal neko špiralo, to mireno in neko inekcijo (se jo dobi samo v Avstriji). Inekcijo moraš dobivati vsake 3 mesece in stane 12 evrov. Ta mirena pa je boljša kot špirala.

Hmmmm, hvala Katy13, jaz se še vedno odločam za to varianto zaščite....se še kar nisem opogumila in šla.....kaj pa tisti trakec...ali moti? oz. a se vidi?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
17.6.2008 18:23:53   
Dinki
Medica, Anis je pa res posrečen na slikicah user posted image ...no, naš še ni ugotovil, da je prst verjetno boljši od cele pesti user posted image ...upam, da tudi ne bo.

špela100...čestitke za napredek user posted image  in lepo, da si se malce oglasila. Imam tudi jaz kar nekakšen odpor do teh zaščit user posted image ....so tudi meni od vsega najbolj dišale tabletke, ki sem jih "nekoč" jemala....ampak kaj pa medtem ko dojimo? Pravijo, da se ne smemo zanašati na zaščito kljub temu, da še nimamo menstruacije....to mene mal skrbi, drugače bi pa tudi jaz najraje počakala do konca dojenja in potem tabletke.

No, zdej grem pa mal frišnih slikic od Tita dodat v album. Smo jih danes končno dali dol iz fotiča....to je pri nas cela umetnost ...mal smo leni glede tegauser posted image ....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?