Špela100
|
Ekola še naše poročilo: danes smo imeli posvetovalnico in cepljenje, smo vstopili tudi v rotari klub , smo cepili za rota virus...66 eur. Težki smo 5.940 in veliki 63 cm. Upam sam da ne bo kakšnih reakcij na cepljenje, zaenkrat je še vse v mejah normale. Mi zaspimo tako, da se dojimo, če smo fajn zmartrani, če ne se malo pestvamo, vendar zelo težko zaspi, če ga nosim, najlažje zaspi na naši postelji, če je pa ful siten pa v vozičku. Pol ga pa preložim. Ponoči ko se zbudi se podojiva in potem ostane kar pri meni , ja vem....sam je takooo lepooo..... Včasih ga kar pustim in kupčka ne podremo, ampak se trudimo podret, ker če ne potem kaj poliva al pa ga napenja...včasih je pa čist ok...ponoči se mi pa sploh ne zbudi, ko ga dam na kupčka...jemo in podiramo v spanju... Ritko umivamo z vodo in vatko ali toto krpicami...po nasvetu Vilme , še vedno, če pa gremo kam, pa robčki, Pampers, ker smo jih dobili in nikakor, da jih porabimo. Zalog ne delamo, ker nimamo prostora , so vsi koti polni... Menstruacije še nimam , me pa danes nekaj trebuh boli...zelo podobno pms-ju , upam, da to ne bo to.... Zaščita potem bodo pa verjetno tabletke, ker jaz imam en tak velik odpor do spiral in miren in vsega tega....pa ne vem zakaj...me je kar groza.... Ja dojke so zvečer ziher bolj prazne kot ponoči in zjutraj...tudi, ker čez dan nič ne počivamo. Jaz če se popoldne mal uležem in ujamem kakšno kitico se takoj pozna. Tudi mi že tlačimo rokice v usta in tudi palček že najdemo in ga veselo sesamo, in tudi jaz tlačim dudo. Tudi slini se ful. Zadnji teden mu ponujam igračke, take lahke, ki jih lahko prime in že veselo prijema in se tolče po glavi... Zelo rad spušča glasove kot so aaaguuuu, aaabuuuu, aggggg, iiiiiiiiiiiii..........in različne vriske in piske...je kar veselje gledat...se mu sam smejimo.... Drugače pa vsem čestitke za novo pridobljene gramčke, narejene izpite ( mene tudi čakata še dva septembra) in prespane noči. Mi žal še ne spimo celo noč. Ampak ima to tud svoj čar, ko tisto majhno toplo kepico daš k sebi in podojiš. Ja vreme pa katastrofa...bo skor že pol poletja mimo. uživajte
|