|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
18.6.2008 9:05:21   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

VILMA in ostale, a mate kakšen pamet nasvet, kako uvesti dudo? Naš je nič kaj preveč ne mara, pa bi ga ful rada navadla, ker drugače se zna samo z dojenjem potolažit, kar sicer ni zame nič hudega, sam vedno me pa tud ne bo zraven ...

jst sm ga kar prisilila v to. sm mu jo pogosto v usta tlačila, ampak bolj zarad tega, ker je hotu skoz na jošku bit. zdej mu je pa nočm več dajat, sam če je kriza, pa če palček v usta tlači.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
18.6.2008 9:22:40   
san
o, dinki, dobro jutro... sm tolk notri padla s pisanjem in fotkami, sploh nism tvojga posta prej opazila.

moj dragi se je hecal, da bo kmalu lahko kar plaval do službeuser posted image

aja, lucalu, za cm je pa tvojemu škratku in seveda tebi res za čestitatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
18.6.2008 9:41:38   
lucalu
san kak zakladek je Urbanček!!! user posted image user posted image user posted image  Pa že pravega prijateljčka ima! user posted image  Tai se zaenkrat druži samo s "sotrpini" v vozičkih. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
18.6.2008 9:43:43   
lucalu

VILMA in ostale, a mate kakšen pamet nasvet, kako uvesti dudo? Naš je nič kaj preveč ne mara, pa bi ga ful rada navadla, ker drugače se zna samo z dojenjem potolažit, kar sicer ni zame nič hudega, sam vedno me pa tud ne bo zraven ...

pomlad08 ne znam ti pomagat... moja nečakinja je stara eno leto, pa še nikoli ni imela dude - je preprosto ne mara... ampak pravijo, da to ni nič slabega.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
18.6.2008 9:51:54   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Je kar fino pogledat na forum, ko dežuje zunaj... imam kaj za brati! user posted image  Prej ena stran v parih dneh, zdaj pa v enem dnevu kar nekaj! user posted image
No, mi smo vredu, spali smo po starem - spet celo noč. user posted image  Zgleda, da je bilo včeraj res od cepljenja. Tai je zdaj v svoji telovadnici, mami pa pije kavico za računalnikom - kako fino! user posted image
Sem pa ravno razmišljala, da ne vem, če mu ne bi šla kupit stajice... če ga pustim v telovadnici in grem v kuhinjo za pol urce, je skoraj vedno, ko pridem nazaj, na tleh. user posted image  Tako se kobaca, da ne morem verjet! V posteljici se pa itak vsako jutro zbudi obrnjen na glavo - in seveda odkrit! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
aja, lucalu, za cm je pa tvojemu škratku in seveda tebi res za čestitatuser posted image user posted image user posted image

Hvala lepa san! user posted image  Saj njegova zdravnica na neonatalnem je itak rekla, da bo v prvem mesecu nadoknadil vse kar mu je v trebuščku manjkalo, ampak, da bo pa tako rasel, si pa nisem mislila. user posted image
No, zdaj pa že nekaj protestira in mu grem malo družbo delat.
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
18.6.2008 10:01:51   
Vilma
Pomlad08 glede dude...
tako kot je San napisala...sem jo prisilila v to...ja vem, da je grdo slišat in da je fajn, da nima dude...se strinjam in vse je res in tahude dojilje bi se križale, ko bi tole brale... samo naša ima hude visokotonce, kar se še da...v avtu se pa noče vozit in tuli celo pot...zdaj ko sem jo namontirala na dudo me ni strah poti. Gremo vsaj lahko kam naokoli. Ko imaš dva tako majhna, se je treba drugače znajt...
Jaz sem si en dan prav čas vzela samo za dudo. Ker naša jo je vztrajno z jezikom ven metala, včasih ji je šlo skor na bruhanje, tako zelo je ni marala. Sem probala dat vetrovno kapljico gor, ker je sladka...nič ni pomagalo...Potem pa sem bila vztrajna in enkrat jo je prijela in zdaj jo ima. Tako da Pomlad, samo vztrajna moraš bit.

Zdaj pa moram it, alarm.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.6.2008 10:03:06   
Vilma
U še eno vprašanje..
Naša se tudi odkriva že ponoči...ne vem, ena je tudi pisala o tem...
A vaše malčke že dajete v spalne vreče?
Naš starejši spi v vreči, pa se nikakor ne morem spomnit, kdaj sem ga dala v vrečo spat. Se mi zdi,d a ne še pri treh mesecih user posted image  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.6.2008 10:17:26   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

U še eno vprašanje..
Naša se tudi odkriva že ponoči...ne vem, ena je tudi pisala o tem...
A vaše malčke že dajete v spalne vreče?
Naš starejši spi v vreči, pa se nikakor ne morem spomnit, kdaj sem ga dala v vrečo spat. Se mi zdi,d a ne še pri treh mesecih user posted image  

Ne še... sem pa razmišljala o tem. Kdaj se pa to lahko prakticira?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.6.2008 10:35:58   
Dinki
Lucalu, tudi tvoj avatar je krasen user posted image ....jaz sem še neki kolebala a čem dat gor al ne...pa sej zdej se pa že res poznamo, ni kej za skrivat user posted image .

San, Urban je zmeraj lepši user posted image je pravi korenjak kot moj Tit user posted image ....pa ne morem verjeti, da je njegov prijatelj 3 mesece starejši od njega....na slikah sploh ne zgleda!

Duda...tudi jaz sem mu jo na začetku kar mal na silo v usta dajala, je ni takoj zagrabil, še danes je ne takoj. Mu jo dam v usta in ga moram mal po ličku božat, da jo zagrabi.

Spalna vreča....je še ne uporabljamo ker se Tit zaenkrat še ne odkriva. Je pa res, da naš Tit že od samega začetka ne mara imeti pokrite rokice, zmeraj jih da ven user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.6.2008 10:39:29   
san
hvala za pohvaleuser posted image
zdej mi je uspel še ene gor dat, od včeraj, sm jih našla, sam so mal slabše kvalitete.
hud alarm

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.6.2008 10:41:36   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lucalu, tudi tvoj avatar je krasen user posted image ....jaz sem še neki kolebala a čem dat gor al ne...pa sej zdej se pa že res poznamo, ni kej za skrivat user posted image .

Hvala! user posted image  Tako Tai in ati počivata po kosilu! user posted image  Sem htela dat eno gor, ko je še mamica zraven, pa je ne morem tako lepo zmanjšat... rata čisto meglena. user posted image  Bom še probala...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.6.2008 10:44:04   
lucalu
san Urbanček ima prekrasen nasmešek... pravi šarmer! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
18.6.2008 11:11:21   
pomlad08
SAN, zdajle, ko sem gledala slike Urbana in Jakoba, mi je potegnilo, da si ti tista mamica, ki sem jo pred kakšnima 2 tednoma spoznala v mestu - preko skupne prijateljice, mamice od Jakoba! No saj ne vem, če se spomniš, jaz sem imela malčka v neki črni štorklji, srečali pa smo se na Prešercu ...
No skratka, hotela sem samo vsem sporočit, da je San tudi v živo tako super kot tu na forumu! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
18.6.2008 11:12:50   
pomlad08
Drugače pa hvala vsem za nasvete glede dude, bom še malo vztrajala. Tudi meni se gre najbolj zarad avta, saj doma ni problema, ga že potolažim z dojenjem.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
18.6.2008 11:14:09   
Zofy

zofy, a mate 3 meseca danes? čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, hvalauser posted image

Pa super, da ti je končno uspelo fotke dobit!Urban je pravi srček, pa spreten je tudi že nadpovprečno, a ne?
Naša še ne prijema igračk - le kako cotko prime, k igračkamk pa se steguje in jih boksa...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
18.6.2008 11:26:59   
san

SAN, zdajle, ko sem gledala slike Urbana in Jakoba, mi je potegnilo, da si ti tista mamica, ki sem jo pred kakšnima 2 tednoma spoznala v mestu - preko skupne prijateljice, mamice od Jakoba! No saj ne vem, če se spomniš, jaz sem imela malčka v neki črni štorklji, srečali pa smo se na Prešercu ...
No skratka, hotela sem samo vsem sporočit, da je San tudi v živo tako super kot tu na forumu! user posted image

jaaa, seveda se te spomnim pomladuser posted image user posted image . se razmisljala sem, ce si katera izmed nas, samo bi se gotovo spomnila imena tvojega fantica, ker mi je tako vsec in sem potem zakljucila, da nisi. ja super, zdej poznam pa eno marcevkouser posted image user posted image user posted image user posted image . pa hvala za pohvale in enako velja tudi zateuser posted image . si mi pa se posebej v spominu ostala, ker je tvoj skratek res tako lepo kot en polhek pri tebi pancal, pa se tako lepo cupico ima, kot od margetke fanticek. no, lepo, zdej sem pa prav vesela. in ravno zdele grem s to prijateljico na kavicouser posted image

se opravicujem za c-z-s, ampak mi racunalnik stekauser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
18.6.2008 11:27:24   
san

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

san Urbanček ima prekrasen nasmešek... pravi šarmer! user posted image user posted image user posted image

joj, hvalauser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
18.6.2008 11:29:42   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

zofy, a mate 3 meseca danes? čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, hvalauser posted image

Pa super, da ti je končno uspelo fotke dobit!Urban je pravi srček, pa spreten je tudi že nadpovprečno, a ne?
Naša še ne prijema igračk - le kako cotko prime, k igračkamk pa se steguje in jih boksa...

ja res je malo zgodaj zacel.. sej mora revez, ce ga pa tavelka dva skoz nadlegujea z njimi. in da ima mir pred njima jih potem raje sam v roke vzameuser posted image . no, soh mu je vsec tista ropotulja z rumeno glavo, je cist navdusen nad njo

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
18.6.2008 11:31:36   
san

Drugače pa hvala vsem za nasvete glede dude, bom še malo vztrajala. Tudi meni se gre najbolj zarad avta, saj doma ni problema, ga že potolažim z dojenjem.

men jo pa v avtu ven pljune, lumpek in potem se dere, da morm kar ustavit, da ga pomirim in mu jo nazaj v usta dam, ker ga spredaj ne morem imet. tko, da zdej ce je le mozno ga uspavam preden greva kam z avtom, sam se takoj zbudiuser posted image . mi ze sadaj nagajauser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
18.6.2008 11:32:47   
san
k igračkamk pa se steguje in jih boksa...

user posted image
zofy, tkole je urban zacel in zraven se je drl, ker igraca ni hotela k njemuuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
18.6.2008 11:51:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Hvala! user posted image  Tako Tai in ati počivata po kosilu! user posted image  Sem htela dat eno gor, ko je še mamica zraven, pa je ne morem tako lepo zmanjšat... rata čisto meglena. user posted image  Bom še probala...

Pametna fanta user posted image user posted image ....slikica je tudi moja bolj slaba, smo kr neki čudni gor, ampak meni je luštna, je edina kjer smo vsi trije gor user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
18.6.2008 12:00:40   
Dinki
No skratka, hotela sem samo vsem sporočit, da je San tudi v živo tako super kot tu na forumu!

To pa čist verjamem user posted image user posted image . San, imaš pa res naprednega dečka user posted image .

Zofy, vse najboljše Juliji za 3 mesece user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
18.6.2008 12:17:00   
pomlad08

si mi pa se posebej v spominu ostala, ker je tvoj skratek res tako lepo kot en polhek pri tebi pancal, pa se tako lepo cupico ima, kot od margetke fanticek.

ja, to sva midva user posted image  štorklja je že najin zaščitni znak, ker je več ali manj vedno notri user posted image

upam, da se še kej srečava! saj midva kar velikokrat špancirava po trgu in po mestu (no zdaj ko je bilo slabo vreme, malo manj, sva se bolj po obiskih lepila), tako da se gotovo kje tam najdemo user posted image

zdaj pa tečeva v knjižnico, je končno malo sončka!

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
18.6.2008 15:56:35   
tina50
joj, kolk ste načvekale včeraj popldan in danes, vas bom komej prebrala! bom , kar začela, dokler bo mi pustil moj mali

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.6.2008 15:57:55   
tina50
je že konec, bom pozneje

lepo se imejte

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?