|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
17.6.2008 18:51:45   
Vilma
Medica Anis je super! Sploh mi je všeč v tistih kavbojkah na zadnji fotki. Ima pa prov frizurco, mal gela še dodaš, pa gre lahko s Travolto Briljantino špilat. user posted image

Joj kako tile naši otročički rastejo! Špela Maks je velik 63 cm! To je nad povprečjem ane? Škoda da se nič ne vidimo, ta dež skoz naliva, ga imam poln kufer!

Od zaščite bom tudi jaz imela mireno. Če mi ne bo všeč, jo bom dala ven, pa nazaj na tabletke. Bomo videli no, kako to zgleda.

Imam še eno vprašanje. Jaz sem našo Julijo koooooončno navadila na dudo. Zdaj jo cucka drugi dan. Zdaj pa me skrbi za ponoči, če je bo tudi iskala. user posted image  A vaši otročički celo noč dudo cuckajo?

Lucalu tele tetke ga pa res pihnejo. user posted image  Pobarval obrvi user posted image   Kje pa se dobijo ti robčki od Mustle? A ni to bolj kozmetika ala kremice pa to? Nisem vedela, da imajo tudi robčke.

Julija se igra v igralnem centru. Kako tolče po lunci in zvezdici. user posted image  Pride pa tko zmatrana, ene pol urce se zamoti, pol pa obvezno dremuckanje, da si nabere novih moči. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
17.6.2008 19:05:59   
Dinki
UUuuuu, se vidi, da imam cajt, sem vse mal spremenila...upam, da me boste še prepoznale.....moj avatar je moja družinica...jaz, Tit in moj dragi user posted image .

Vilma, moj Tit ima kdaj čez dan dudo, ne zmeraj!, ponoči mu je pa še nikoli nisem dala in je tudi ni iskal.
Mustela se prodaja večina v lekarnah, je pa bolj draga zadeva, vendar dobra....vsi njeni izdelki dišijo izredno lepo, razen kremica za sončenje. Jaz imam doma kar nekaj testerčkov....no, moram priznati, da mi Bubchen meni osebno ni nič slabši, je pa občutno cenejši. Moje mnenje.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
17.6.2008 19:43:49   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Edino kar me moti je, da si ful rokice cuza, pa predvsem palce...user posted image ... se bojim da se bo navadil pa mu vedno dudo raje not tiščim...

enako je pri nas, mu tudi dudo tišim, ko vidim rokice v ustih, kar je kar naprej

Tudi pri nas je tako, potem pa jaz tečnarim, bolje duda kot pa roka. Dudo ti bomo lakno nekoč skrili, roke pa ne...user posted image  

Julija tudi že nekaj časa tišči roke v usta. To je čisto normalna stopnja razvoja, zavedala se je rok in jih z usti raziskuje in, kot je že lucalu napisala, bodo kmalu navrsti tudi tačke.
Dudo je treba ponudit pa le, če sesa palec. Če sesa katerikoli drugi prst ali roko ni panike. Edino palec je hudič.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.6.2008 19:47:38   
Zofy

Pa še nekaj glede dojenja... a se tudi vam zdi, da imate zvečer malo bolj prazne dojke, kot zjutraj oz. čez dan. Po moje je to normalno, ker čez noč dalj časa ne dojič in se bolj napolnijo, čez dan pa le dojiš nekje na  ure... A prav razmišljam?

Ja, moje so zvečer čisto prazne. Včeraj sem si pumpala in iz obeh uspela napumpati le 30mluser posted image . Sem bila prav jezn ain razočarana, ker sem mislila, da pač ne gre tole pumpanje. Danes zjutraj pa sem iz ene dojke spumpala v šusu 80ml. Tako, da nekaj bo na temu. Po moje tudi zvečer že malo zmanjka mleka, ker je ponoči zatišje.

Aja, in pol si pumpam in pmpam, da bom šla danes na tenis in da bo mož dal zadnji obrok, pa me je tale dež zafrkniluser posted image . No, bom pa lepo jaz podojila zadnjo rundo, šla s prijateljico na pir in pol in ponoči dala Juliji tole mleko po flaški, da ne bo piva pilauser posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.6.2008 19:49:46   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz pa sploh ne morm fotk iz novega telefona na računalnik dat, ne vem zakaj jih računalnik ne najde. telefon najde, fotk pa neuser posted image

San, jaz bi na tvojem mestu kar na Mobitel poklicala oz. na Simobil, tam, kjer pač imaš GSM naročnino in jim povedala za težave. Jaz kar tako delam, da ne zgubljam časa s študiranjem telefona (sem tudi jaz dobila novega, ker je stari šel po gobe...).

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.6.2008 19:55:24   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Kako pa vašim malčkom rito brišete? Še vedno z vodo al z robčki? Mi zaenkrat še z vodo, razmišljam pa, da bi uvedli vlažilne robčke, ko porabimo zalogo toto krpic. Jih je še za kak mesec. user posted image

Mi doma umivamo z vodo + vatko. Z vlažilnimi robčki pa, ko sem zunaj, pa če grem za vikend k tašči ali mojim.

Katere robčke pa uporabljate? Jaz za starejšega DMjeve. En čas sem Mullerjeve, pa mi ful smrdijo, ampak res ful, tako da sem na te prešaltala. Tako da zdaj plenice kupujemo v Mullerju, robčke v DMju.
Skratka zalog imamo na tone za dva malčka. Trenutno imam doma 10 paketov plenic (6 paketov trojk in štiri pakete štiri plus), 4 pakete robčkov, 8 paketov toto krpic. A si ve tudi take zaloge delate, al smo samo mi tako nori, da kupčkamo. V našem mestu ni Mullerja, tako da ko se gre nabavljat, se gre nabavljat z veliko začetnico. user posted image

Hehe, si pa res delaš zaloko kot, da bo vojnauser posted image . Jaz kupim 2 paketa naenkrat. Vlažilne robčke pa imam Muellerjeve, pa mi tudi meni smrdijo, samo sem kupila 4 pakete, saj so bili v akciji...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.6.2008 19:59:54   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: paola

Punce vsem hvala za čestitke ob posvetovalnici. Morda še: Kako dajete spat svoje dojenčke? Naša punca je očitno poštudirala, da mami+zibanje=spanje. Zdaj se pa spet malo lovimo.

JAz jo preprosto jo položim v posteljico in jo pustim. Če pa je ful zmatrana in vidim, da zaradi tega ne more zaspati, jo pa s prstom malo čoham po noseku.

Jaz jo tudi po kopanju in dojenju samo odložim. Parkrat ni mogla zaspati, pa sem bila pri njej, jo božala po glavi in držala za rokice, pa je zaspala.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
17.6.2008 20:04:41   
Zofy

Imam še eno vprašanje. Jaz sem našo Julijo koooooončno navadila na dudo. Zdaj jo cucka drugi dan. Zdaj pa me skrbi za ponoči, če je bo tudi iskala. user posted image  A vaši otročički celo noč dudo cuckajo?

Ne, ko zaspi jo ven vrže. Ali pa ji jo že jaz vzamem, pa pol med spanjem cuca v prazno...luštkanouser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
17.6.2008 20:36:29   
tina50

Pa še nekaj glede dojenja... a se tudi vam zdi, da imate zvečer malo bolj prazne dojke, kot zjutraj oz. čez dan. Po moje je to normalno, ker čez noč dalj časa ne dojič in se bolj napolnijo, čez dan pa le dojiš nekje na  ure... A prav razmišljam?

četrtka anprej je pa napovedano lepo vreme....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja men se tudi tako zdi!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
17.6.2008 20:43:16   
Špela100
Ja res se vidi, da je dež, pa še cepljenje, pa moj Maks že sladko spi prvo nočno turo user posted image user posted image user posted image , jaz pa hop na forum.

Dinki ja kaj bomo midve z zaščito delale dokler traja dojenje???
Spale bomo z možmi kot s sošolci...user posted image user posted image user posted image , ja al pa kondom, kot v zgodnjih 20 user posted image user posted image user posted image user posted image ...to je pa spet groza, kot če bi sladoled skozi šipo lizal. Mah ne vem...jaz sem itak brez zaščite že četrto leto, ker smo se toliko časa mučili Maksa delat, tako, da je bilo lušnouser posted image , zdaj bo pa kar mal za pazit.

Ja Vilma 63 cm, 2 cm nad povprečjem. In naj že neha dež, da gremo na kakšno kafetko.
In tvoja Julija ima dudkouser posted image user posted image ...ja to je bil pa cel projekt...kaj si jo v sladkor namočila, al kaj????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maks ima dudko, sam mu ponoči ven pade, al pa mu jo jaz vzamem ko bolj trdno zaspi.

Zdaj pa šibam, ker sem se prehitro pohvalila, Maks kliče.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
17.6.2008 21:01:54   
lucalu
Dinki kak lep avatar imaš! user posted image user posted image user posted image  Pa kakšen lepotec je mali veliki Tit!!! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
17.6.2008 21:07:22   
lucalu

Lucalu tele tetke ga pa res pihnejo. user posted image  Pobarval obrvi user posted image   Kje pa se dobijo ti robčki od Mustle? A ni to bolj kozmetika ala kremice pa to? Nisem vedela, da imajo tudi robčke.

Robčki se dobijo v lekarni... kot tudi vse ostalo od Mustele. Mi imamo še eno fino oljno kopel in ima Tai po njej tako mehko kožo, da verjet ne moreš... pa nekaj kremic še imamo od njih... v glavnem sem z vsem zelo zadovoljna. Na začetku je imel malo bolj občutljivo kožo, pa sem se zato odločila za to. Res je malo dražje, ampak tudi kvalitetno. V lekarni reči za njihov prospekt, pa si poglej kaj vse imajo!
Aja! Smo imeli še en njihov šampon za temenca, pa so izginila po enem pranju!!!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
17.6.2008 21:08:53   
lucalu
Julija se igra v igralnem centru. Kako tolče po lunci in zvezdici. user posted image  Pride pa tko zmatrana, ene pol urce se zamoti, pol pa obvezno dremuckanje, da si nabere novih moči. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tai je isti... enkrat mi je celo kar tam zaspal, tako je telovadil! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
17.6.2008 21:16:57   
lucalu
Dude mi ponoči nimamo... jo imamo že čez dan zelo malo...
Sem pa ravno študirala, da je moj zakladek v dobrih treh mesecih zrasel za 15cm! user posted image  

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.6.2008 22:16:13   
Lona76
Se vidi da je slabo vreme. Madnoca ste se načvekal, sem komaj prebrala vse.
user posted image polna luna. Danes je pa Taja pridno spala, prvič se je zbudila ob treh, potem ob pol sedmih in potem ob devetih, je pa tilna pa t starga gonil. Tilen je revček padel iz postelje. Je jokal k strela, sej se je revček kr ornk udaru v ramo, stari pa si je bučman budilko naštimal ob 4:30!!!! In smotko namesto da bi jo izklopil je preklaplal samo na dremež. In mi je na deset minut ta hudič pel!!!!!! Pa sej sem mislila da ga bom kar zadavila. No sem pa popoldne s Tajo dve urci oddremala, ker je blo ponoči res absolutno premalo spanja.
Ja ritko jaz umivam še vedno z vodo, ko pa kam gremo pa z robčki. Za enkrat so mi najbolj všeč Nivejini. Pampers sensitive pa mi full smrdijo. Se spomnim da so mi že pri Tilnu, pa mi jih je mami zdej kupila pa si morm skor nos zamašit k jo s tistim umivamuser posted image . Mi res smrdijo.
Joj jst morm tut ginekologinjo za mireno poklicat. Mi je tudi rekla da ni treba dobiti menstruacije.
Ja danes pa sem rezervirala morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Gremo 5.7. k moji prijateljici na Pag.,Hvala bogu je imela še frej. Sej se tut spomnim 14 dni predno gremo na dopust klicat. Jah smotka kaj čmo.
Sem si mal albume ogledala, mamo vse tko lepe otroke!!!
Ja danes pa je tudi naši Taji se uspelo pokakati do sredine hrbta! Je še moj reku da kako ji to rata!!
Drugače pa si tudi ona veselo tlači roke v usta, učasih tudi bruha k si jih tok not porine. Ji pa tut jaz roke umikam, pa dudo not tlačim. Bom zdej nehala.
Taja pa najraje zaspi tako da se uležem v posteljo in si jo dam na roko. (jo stisnem k d bi jo dojila, pa dudo ji dam v usta, pa mal po ritki poteptam) pa full hitro zaspi. Sva pa bili danes malo zunaj in ko je bila njena ura v vozičku ni hotla zaspat. Se je drla k .....Dude pa tudi ona ponoči nima. Jo ven vrže.
Joj kok sem spet načvekala. Grem zdej še jaz spat. Otročki so že prdni, zdej grem pa še jaz.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
17.6.2008 22:55:16   
gaya24
Oj!
Evo, Maj že drugi dan zaspi okoli 22h user posted image in jaz lahko pridem malo prej na forum, drugače sem vedno šele okoli polnoči goruser posted image

Zdej se moram pa prav spomnit kaj vse ste pisale, ker ste danes res veliko čvekale...

vlažilni robčki...jaz doma umivam z vodo in krpicami, ki jih imajo v bolnici (mi jih tašča prinese), če pa gremo kam pa vlažilni robčki....sem mela že vse vrste...pampers,muller,nivea,johnson,lumpi... So mi pa najbolši nivea, ker najbol dišijo. Aja, zjutraj (ponavadi okoli6h), ko ga prvič sprevijem, takrat jih uporabljam, ker ga kr na postli sprevijem, da lahko spi naprej, ker če ga v kopalnico nesem se predrami in pol je potrebno kar nekaj časa, da nazaj zaspi.

mleko zvečer...tudi jaz imam manj mleka zvečer kar je čisto normalno, tako kot je predvidevala Katy13

duda...Maj jo tudi sam ven vrže, ko trdno zaspi

Špela100...Tud pri nama bojo še kar nekaj časa v uporabi kondomi...hehe...

roke v ustih... Tudi Maj že kar nekaj časa to prakticira

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.6.2008 8:22:38   
Dinki
Dobro jutro punce,
sem danes hotela že ob 6h vstat ko se je zbudil Tit....sem bila že čist naspana...kr mal čudn je tole zame user posted image . Drugače noč super, je tko lilo k iz škafa, da o grmljenju ne govorim...mi je sicer super tako vreme za spat ko smo pod toplim kovtrom, ampak ni pa fajn zaradi raznih poplav ipd. Imamo za hišo hudournik pa je noro narasel iz včeraj na danes.....joj kam sem zdej zavila s temo user posted image ....se opravičujem....

Lucalu, hvala za pohvale mojega sončka user posted image  in pa čestitke za norih 15 cm v treh mesecih user posted image ...bravo!!!!!!

Špela100, si me nasmejala....kot da bi sladoled skozi šipo lizal user posted image user posted image ...ma imaš prav, je res tako user posted image .

Gaya24, čestitke za Maja, da je uspel zaspati "normalno" uro user posted image ...upam, da mu to pride v navado user posted image .

Samo še danes, jutri pa soooonceeeee.......upaaaaammm........

< Sporočilo je popravil Dinki -- 18.6.2008 8:24:11 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.6.2008 8:25:09   
san
babe čvekeuser posted image
jaz sem že pozabila vse kar sem prebrala, no ne pozabila, sam katera je kaj pisala, mi je mal iz glave ušlouser posted image .

katy jaz pa za mireno čakam na prvo m, ravno zaradi krvavitev, ki se pričnejo z vstavitvijo. baje da zna pacati najmanj pol leta do enega leta. in to kahko par dni al pa dva tedna skupaj , čisto nenapovedano. po enem letu pa naj krvavitev sploh ne bi bilo.
glede mleka in polnosti dok, je to čisto normalno, da se proti večeru tvori manj mleka.

zofy, sm ravno hotela napisat, da te imam za pogrešano, pa nčk tudi.
za telefoninček maš pa prav, bom poklicala in vprašala.

dinki, kako ste luškaniuser posted image

ooo, alarm

grem še fotke probat pogledat
pa se kasneje javim.

aja, mi imamo danes tudi posvetovalnico popoldan.

čestitke vsem za lepo napredovnajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
18.6.2008 8:32:47   
san
user posted image user posted image user posted image medica, super si ga ujela. no tkole tud pri nas zgleda cuzanje rokice in cuzanje palčkauser posted image krasen fantičekuser posted image

dinki, tit je pravi lepotecuser posted image . imata z urbančkom enako brisačkouser posted image

naš se je kar sam nazaj uspavaluser posted image

aja, glede uspavanja, jaz ga nosim in mi v naročju zaspi, roke mi bojo pa odpadle. če zaspi, ko se dojiva na postelji pa toliko boljeuser posted image . seveda mu tudi jaz v tem primeru ne grem podirat kupčka - namreč če ga tišči in je pojedel preveč zraka, se že vmes začne bunit in ga je treba podret. no, kot pri dinkiuser posted image .
zvečer ga pa nahranim in ga, če je le možno, očka uspvauser posted image in potem mišek spi celo noč. če ga dam spat jaz, ga dam leže v postelji, a mi zaspi na joški ali pa s pomočjo dude in potem mu jo vzamem.

kaj ste še pisaleuser posted image ... glava praznauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
18.6.2008 8:34:55   
san
aha, vlažilni robčki. jaz jih uporabljam zunaj, včasih tudi doma. trenutno dm-jeve. drugače pa tudi večinoma še vedno z vodo doma prakticiramo umivanje rite. če se pa pokaka, ga kar pod tekočo vodo v umivalniku umijem.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.6.2008 8:36:40   
san
zofy, a mate 3 meseca danes? čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.6.2008 8:38:50   
san
lona, sm se nasmejela tvojmu postu glede tvojega dragegauser posted image
tilnu pa eno user posted image , revček mali.

lucalu, ja kaj pa je tem starim tetam, da s takimi vprašanji vn hodjouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.6.2008 8:46:04   
san
uspel mi je fotke na računalnik dobituser posted image bom dala gor

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.6.2008 8:58:52   
pomlad08
VILMA in ostale, a mate kakšen pamet nasvet, kako uvesti dudo? Naš je nič kaj preveč ne mara, pa bi ga ful rada navadla, ker drugače se zna samo z dojenjem potolažit, kar sicer ni zame nič hudega, sam vedno me pa tud ne bo zraven ...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.6.2008 9:03:56   
san
a, sm tud ena smotka, sm zdele ugotovila, da so skoraj vse videoposnetkiuser posted image , pa malo fotkuser posted image . no, bom dans še kakšno nardila, zdele bom pa tiste od par dni nazaj gor dalauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?