Zofy
|
Dobro jutro! Včeraj smo se cel dan potepali, tako da se ni bilo časa javit. Naša potepanja so čedalje daljša, tako da mi kar zmanjkuje časa za vas, ampak preberem pa vas vseeno redno . Ja, je treba izkoristit te dneve, ker poleti bi taka vročina, da bomo lahko šli na sprehod bolj zgodaj dopoldne in pozno popoldne. Ah, upam, da ne bo prevroče... San, upam, da je tvoj sinek že kaj boljši. Pa enega za srečo in hitro okrevanje! Lucalu, Aravela, Nasy, čestitke za uspešne preglede Nasy, kako kaj tašča? A si jo že poštimala? Florc, tebi oz tvoji Zari pa za hitro okrevanje. Žal sploh ne vemkaj je to atropijski dermatitis . Držim pesti, da se čimprej pozdavite Dinki, tvoj Tit je res pravi srček, pa odtisi so tudi . Glede črpanja mleka pa sem sedaj od dosti punc slišala, da to ful boli . Bom poskusila, če pa ne bo šlo pa Bog pomagaj. Si pa ne bomo pumpali, kaj čmo... Meryy, lepo da si se javila, pa še mnogo cartanja in čimmanj bolečin v hrbtu Mislim, da bi ti lahko častil eno masažo, a ne? Uuuuu, še dobro, da sem se spomnila. Imam še en bon za masažo, ki sem ga dobila, ko sem bila noseča in ga nisem mogla izkoristit. Zdej bo pa še kako prav prišel, juhu
|