|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
8.5.2008 9:24:13   
lucalu
san upam, da se tvoj sine čimprej pozdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.5.2008 9:27:59   
lucalu
Pozdrevljene mamice!
Mi smo pravkar iz posvetovalnice! Smo zrasli še za 4 cm (v dveh mesecih za 11 cm) in se zredili skoraj za kg! user posted image user posted image user posted image  Naše mere so zdaj 59 cm, 4880 g!!! So nas zeeloooo pohvalili! user posted image
Aja, pa Tai je polulal najprej sestro, ko ga je merila in nato še mene... pravi fakin! user posted image
Zdaj se gremo pa preobleči, nahranit in nato na svež zrak!!!
Pridne bodite, se "slišimo" kasneje!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.5.2008 10:49:48   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

No, ker imam čas, vam lahko povem, da je anja imela od 14 dneva starosti (zdaj ima 5 tednov) plenični izpuščaj ... kar ni in ni se hotel pozdravit. Mazala sem jo z Mustella kremo, pa s S..., pa s Praško pasto, pa Becelom, NIČ ni pomagalo.
Včeraj pa sem kupila eko plenice v Müllerju in jo danes z dovoljenjem naše pediatrinje namazala s Canastenom ... ALELUJA stvar se je od dansšnjega jutra do zdajle 50% izboljšala . Namesto Canastena bi lahko uporabila DAktarin ...
Upam, da nisem hvalila dneva pred večerom ... jutri pričakujem rito, lepo k slika ( Zofi).

Aja, še to, tiste, ki kopate otročke tako da so na vseh 4ih, ali se vam mali tudi odrivajo od dna banjice? Naša bambina se tako močno odrine, da jo moram prav lovit ... ko ena žaba bi ven skočila ... pa skoz liže mojo mokro roko .

NČK, tudi jaz držim pesti, da bo ritka kot slika user posted image  in sem prepričana, da bo....še dobro, da je na tržišču toliko različnih plenic, da vsak najde nekaj zase oz. za svojo ritko user posted image .

Glede kopanja...naš Tit se prav tako odriva z nogicami k žabica, kot da bi hotel zaplavati user posted image .....sem dala tudi jaz slikici gor kako zgleda kopanje na vseh štirih.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.5.2008 10:52:56   
Dinki
Tele naše joške pa nam delajo enih stroškov, a ne? Najprej modrc/i med nosečnostjo, ker so se povečale, pol modrc/i za dojenje, pol modrc za kopalke in potem, ko nam jih bojo popili, bodo uplahnile in bo treba spet v nakupe za modrci, ker bodo stari preveliki.... Jao, jao...

user posted image user posted image user posted image  so zahtevne tele naše zize na svojevrsten način....pa kako prav imaš glede tega, da pol bodo pa uplahnile in bo šoping spet jovo na novo user posted image ....Zofy, predlagam za letos nudo, da bo strošek za malenkost manjši user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.5.2008 10:53:13 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.5.2008 11:02:10   
Dinki
še to na hitrco, ker je tit danes tečen k driska....

san, naj sinko čim prej ozdravi pa da glava in nogica ne bosta več bubali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....za urbančka pa da krčki končno enkrat izginejo user posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu in arabela čestitke za uspešne preglede in še lepše rezultate user posted image user posted image user posted image
bravo naši malčki user posted image

no, zdej pa grem....tit user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.5.2008 11:03:15 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.5.2008 13:14:58   
Naša črtica koraka
Dinki,
sem pogledala albumček (prej sploh nisem vedela da ga imaš)
user posted image  kakšne dobre fotkeuser posted image , pa kako zna Tit že zdaj pogledati in pozirati v kamero, pravi profesionalecuser posted image , ahh pa tak cukerček je!user posted image user posted image

Tudi jaz sem preko telegrama dobila to, kar imaš ti ... pa kakor vidim ... je IZBOČENO, reliefno??? Sem prav videla?
(Saj to je ta set, ko samo nogico notri odtisneš ...)

uuu, alarm

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.5.2008 14:59:05   
san
u, dinki, sm mogla pogledat še jstuser posted image . kakšen luškan fantiček in opazno raste in se rediuser posted image . pa relief rokice in nogice je ravno tako fantastičenuser posted image user posted image user posted image

lucalu in arabela čestitke vama in fantoma za napredekuser posted image user posted image user posted image

hvala za lepe željein pikepokeuser posted image . upam, da bodo pomagaleuser posted image .

zunaj je prekrasno lepo vreme, mi pa domauser posted image

oh, alarm...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.5.2008 15:29:16   
florc
hojla drage moje, midve z Zaro sva ravno kar prišle od pediatra in so ugotovili, da ima atropijski dermatitis in tako smo spet pristali na nekih kapljicah in kremcah. A ima kateri malček tudi to sranje, da kaj poveste o tem.
Drugače mala raste in se redi, sam je pa že full zahtevna ratala ni kaj pa skoz bi se nosila po rokah, razvajenka mala, pa kaj hočeš tako je to...

uživajte v tem lepem sončnem dnevu

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.5.2008 16:52:22   
Nasy
Pozdravljene bejbe!
No, mi smo imeli včeraj obisk pri pediatrinji. Veliki smo 59cm, težki 5880g pri starosti 2m3dni. Bila je nadomestna zdravnica, sva hitro opazila, da je bolj zavzeta kot una prejšnja in sva ji omenila, da ima mala krčke in se bojiva dajat AD3 kapljice, nama je sama rekla, da bo dala raje D3 in je že pisala receptuser posted image potem sva ji pokazala še znamenje, ki ga ima nad trebuškom in je dala napotnico za dermatologa za vsak slučaj in še napotnico za UZ trebuška, ker da ima malo napetega. Prejšnjič je zdravnica kr tko malo, zamahnila z roko, da to ni nič.
No, tkole, vas lepo pozdravim, mala pančka mal pr očiju in se napoveduje protest..da ne boste misnle, da sem pozabla na vas-nimam časa..mala zahteva mamico čez cel dan.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.5.2008 17:32:35   
Dinki
NČK in San, hvala user posted image
Ja, naš mali Tit res napreduje 100 na uro, pa saj vsi naši malčki user posted image .

NČK - ja, tista masa zgleda kot gips, jo razvaljaš v ta krog in pritisneš notri rokice ali nogice, ali pa oboje in potem pustiš, da se posuši. Če si to dobila preko telegrama, tako kot jaz, potem si to naredi...je pa edini minus te mase ta, da je pretrda in je treba kar orng notr pritisnit....no, midva sva se z mojim prav nasmejala ko smo to ustvarjali user posted image . Je pa varianta od Lucalu definitivno boljša, ampak to smo dobil, ni kaj.

San, upam, da je starejši sine že kaj bolje user posted image user posted image user posted image

Nasy, pa kje si ti izgubljena duša??? user posted image  lepo, da si se malo oglasila in čestitke na napredovanju male Maše user posted image

Florc, upam, da bo Zara kmalu zdrava....naj čim prej mine user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.5.2008 18:32:27   
san
o, nasy, lepo da se javiš sem pa tja. čestitke maši in tebi lep napredekuser posted image user posted image user posted image

florc, tega mi nimamo, upam, da ni kaj hujšega in držim pesti, da bo kmalu okuser posted image

no, mi smo preživeli dan tako tako, smo blili skoz notri - no, midva z urbanom sva skočila vmes v trgovino in na trg, pa po hči v šolo. sine pa je ves dan doma v postelji. je bilo čez dan že ok, zdele je pa spet mal zakuhal in spi.

sm pa uspela narest eno fotko urbana, ko se nasmeje, pa sm dala fotko gor. danes je on že cel dan dobre volje in se veliko smeji, pa brbra. no celo spal je nekaj malega. pa komuniciral je s tigrom, ki ga ima sine na omari in se mu smejal. in prvič se mi je zdelo, da resnično opazuje in tudi registrira stvari v sobi okoli sebe. krče je imel pa čisto malo, malo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.5.2008 20:15:51   
Arabela
Oba otroka spita...user posted image user posted image user posted image ... ne morem verjet.. jaz pa namesto da uživam v miru sem pred knjigami, iamm naslednji teden izpit...user posted image ... pa bo že...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.5.2008 0:24:02   
ljubljana
san: držim pesti, da se izidor čim prej pozdravi. Objemi ga v mojem imenu.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.5.2008 8:06:06   
meryy
ojla mamice!!

da se še jaz malo vključim v čvekanje me že dolgo ni bilo gor (moje aktvinosti zadnje dva mesca-kazanje jošk 24ur na dan) . naš mal je že pravi razvajenček me že tko hrbet boli od cartanja da ni za nikamor.,samo spustim ga pa se dere !na rokah pa celo smrči :)

gledala sem tale vaše odlitke..NAVDUŠENA...kje to lahko dobim punce?

pozdravček vsem...aja vsi so taki cortki ...bravo mamice

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.5.2008 9:19:06   
Nasy
Hvala za čestitke, sem res izgubljena dušauser posted image samo kaj, ko mala zahteva mamico skozi, na rokah tudi meni zaspi čez dan, če jo položim kam, se v 5 minutah zbudi, drugače pa tudi 2 uri zaspi. In to od vsega začetka, smo probali na vse načine, pa ne gre..No, ponoči pa spi v zibki, vsaj do dojenja. Pol, če jo dam v zibko ful nemirno spi. Danes mi jo je moj dal ob šestih nazaj, ker je tko lomastila in godla, pol je pa zaspala k angelček pri meniuser posted image naenkrat je ni nič motilouser posted image Zdej je mal na igralnem centru, se pogovarja z dojenčkom v ogledaluuser posted image
Arabela, svaka čast!!!Kako se uspeš učit-kdaj? Jaz sploh nimam časa,k mala ne spi skoraj nič, pri očiju pa nardi take alarme.. pa tudi spomin me še kr zafrkavauser posted image

Pupe moje, jutri se grem pa ostrič! Po mojem kr na kratko, iz dolžine sredine hrbta, to bo sprememba. Samo zdaj nimam časa skrbet za lase, sploh sušenje..Nazadnje sem se ostrigla v 1.letniku SŠ. Po moje bo naših kap, ko se doma prikažemuser posted image tako, kot jih je takrat skor zadelo.

Lep dan vam želim! Čudovit sonček je danes zunaj, verjetno bova šli malo na sprehod kr s kengurujem. Grem, alarm je..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.5.2008 9:23:59   
san

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

san: držim pesti, da se izidor čim prej pozdravi. Objemi ga v mojem imenu.

HVALAuser posted image
danes je že bolje, zaenkrat vročine nima več...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.5.2008 9:26:03   
san
o, marry, no sam da ste v reduuser posted image .... glede razvajenosti, kdaj jih pa bomo razvajal, če ne sedajuser posted image kasneje jih več ne bomo niti mogli niti smeli preveč

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.5.2008 9:26:39   
san
Pupe moje, jutri se grem pa ostrič! Po mojem kr na kratko, iz dolžine sredine hrbta, to bo sprememba. Samo zdaj nimam časa skrbet za lase, sploh sušenje..Nazadnje sem se ostrigla v 1.letniku SŠ. Po moje bo naših kap, ko se doma prikažem tako, kot jih je takrat skor zadelo.

jst si pa kar dolge puščamuser posted image , ni časa za frizerjauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.5.2008 9:28:27   
san
dobro jutro, kako ste kaj danes?

mi začudo kar dobro, mali je končno zaspal, srednji se končno malček sam igra, mama pa takoj za računalouser posted image
no, sej vas samo pozdravim in vam želim lep dan, morm it mal pospravit in kosilo pripravit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.5.2008 9:29:23   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Oba otroka spita...user posted image user posted image user posted image ... ne morem verjet.. jaz pa namesto da uživam v miru sem pred knjigami, iamm naslednji teden izpit...user posted image ... pa bo že...

držim pesti, da bo šlo vse v glavo in da izpit uspešno opravišuser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.5.2008 9:29:57   
Zofy
Dobro jutro! Včeraj smo se cel dan potepali, tako da se ni bilo časa javit. Naša potepanja so čedalje daljša, tako da mi kar zmanjkuje časa za vas, ampak preberem pa vas vseeno rednouser posted image . Ja, je treba izkoristit te dneve, ker poleti bi taka vročina, da bomo lahko šli na sprehod bolj zgodaj dopoldne in pozno popoldne. Ah, upam, da ne bo prevroče...

San, upam, da je tvoj sinek že kaj boljši. Pa enega user posted image za srečo in hitro okrevanje!
Lucalu, Aravela, Nasy, čestitke za uspešne pregledeuser posted image Nasy, kako kaj tašča? A si jo že poštimala? user posted image

Florc, tebi oz tvoji Zari pa user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje. Žal sploh ne vemkaj je to atropijski dermatitisuser posted image . Držim pesti, da se čimprej pozdaviteuser posted image

Dinki,  tvoj Tit je res pravi srček, pa odtisi so tudi user posted image . Glede črpanja mleka pa sem sedaj od dosti punc slišala, da to ful boliuser posted image . Bom poskusila, če pa ne bo šlo pa Bog pomagaj. Si pa ne bomo pumpali, kaj čmo...

Meryy, lepo da si se javila, pa še mnogo cartanja in čimmanj bolečin v hrbtuuser posted image Mislim, da bi ti user posted image lahko častil eno masažo, a ne? Uuuuu, še dobro, da sem se spomnila. Imam še en bon za masažo, ki sem ga dobila, ko sem bila noseča in ga nisem mogla izkoristit. Zdej bo pa še kako prav prišel, juhuuser posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.5.2008 9:32:06   
tina50
dobro jutro

zdajle sem vse polikala, zdej boma pa z Lanom šla ven!
včeraj smo pa šli botra za krst prosit!user posted image

brala vas nisem, se mi mudi, ker bom šlak mami(peš), ker jo moram pobarvat

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.5.2008 9:32:08   
Zofy
Arabela, ti si pa pravi fenomen za to učenje. Že med nosečnostjo si bila tako pridna, zdaj pa kar nadaljuješ s tem tvojim tempom?? Ja kaj pa ješ pri hudiču, da imaš toliko energije in voljeuser posted image user posted image . No, kapo dol in držim pesti, da boš tudi to uspešno opravila. Jaz pa še kar prelagam svoja 2 izpita... sem si smotka pustila 2 najtežja in najobsežnejša za na konecuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.5.2008 9:33:00   
tina50
aja pa še to danes je Lan star 2 mesecauser posted image user posted image

kako hitro čas mine

lepo se imejte

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.5.2008 9:55:35   
Dinki
evo, sam logirala sem se na rr pa je že jok....ti mali ščene....
no, lep pozdrav vsem!
spet tipkam z eno roko....zdej to počas že tolk obvladam kot z dvema user posted image , samo velike začetnice so problem....

San, urbanček je super z nasmeškomuser posted image .....res ni lepšega kot videti svojega otročička ko se ti nasmehne user posted image .

arabela....svaka čast za učenje....držim pesti za izpit in čim več mirnih uric, da se boš lahko v miru učila user posted image

meryy...te razumem glede hrbta, tudi jaz imam te bolečine zadnje čase....tit je pa vsak dan težji in zahtevnejši user posted image . link za te odlitke je dala gor lucalu par strani nazaj. 

nasy, čestitke za pogumno spremembo glede frizure user posted image ....jaz si tudi zaenkrat puščam dolge, še ni cajta user posted image

zofy, glede črpanja....meni ni tako grozna bolečina, mislim, me ne boli, je pa drugačen feeling kot pa ko dejansko dojiš. jaz sem si včeraj spet pumpala....si pripravljam teren ker bi rada šla jutri zvečer na eno deklišno tu blizu za kake tri urice....upam da rata user posted image ....javi ko boš probala kako ti je bilo. aja, pa hvala za tita user posted image .

tina 50, vse naj naj za dva meseca user posted image

uživajte v današnjem prelepem vremenu....

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?