|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
6.5.2008 22:48:28   
Zofy
Aja, še to sem pozabila:
jaz imam Julijo še v košeku, ampak jo bom dala po moje junija oz. ko bo začela ful vročina kar v športni del, ker ga lahko položim čisto vodoravno.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.5.2008 8:05:53   
marita
dobro jutro, midva sva uredu, mali že veselo maha z rokicami in se pogovarja in spušča hecne glasove. Zdele bom dala rundo cunj prat, pa pomivalni stroj bom zalaufala, pa mal greva še nazaj ležat...he, he, he.

Jaz ga bom vozila v globoki zimski košari do 4. meseca, pol ga bom šele preložila v športni del. Mi smo bolj v hribih doma in včas fajn piha, tko da mi zlo prov pride ta globok del, je tko fajn notr skrit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.5.2008 9:14:04   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj danes?
Mi smo vredu spali, z enim dojenjem... No, zjutraj ob 6h pa so se že začeli krčki in jokec... user posted image
Vozimo se mi že kakšen teden v jajčki (lupinici), ker Tai rad gleda okoli in mu v košari ni več zanimivo. No ja, če spi, bi mu bilo gotovo bolje tam, ampak zadnje čase na sprehodu več ne spi, ampak samo opazuje in se smeji... user posted image
Zdaj se grem pa počasi stuširat, da potem nahranim in previjem detece in jo mahneva ven, ker je spet čudovit dan! user posted image
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.5.2008 9:40:26   
Dinki
No, dobro jutro še iz moje strani.
Moje jutro danes je tako kot je bilo v času moje user posted image . Sem vstala, pozajtrkovala, sedaj pijem kavo in sem na RRju....no, edino baby fon je poleg mene, da slišim kdaj se bo Tit zbudil - to je drugače user posted image .
Spanje je bilo OK. Sedaj izkoristim priliko in skočim še pod tuš (upam, da mi rata še preden se zbudi) potem pa tudi midva na kak dolg sprehod.

Vidim, da je potem košara še zmeraj za uporabo. Bom enkrat za foro poskusila še z lupinico, ampak tudi naš Tit večina kar prespi zunaj. Razumem pa Tai-a, ki je več kot mesec starejši od našega falotka in mu je okolica postala zanimiva user posted image .

Zofy, držim pesti, da boš našla modrček zase. Jaz sem ga v H&M, 85 D in to celo s kostjo...te razumem kakšne težave imaš, ker imam jaz iste...pa še sedaj se bodo začeli te vroči dnevi in imaš oblečeno le eno tanko majčko....pa jaz imam po naravi še ful močne bradavice, tko da sem imela zmeraj še podloženega....pridejo pa prav te "močnejše" bradavice sedaj pri dojenju, tko da vsaka stvar je za neki dobra user posted image . Sedaj nimam podloženih modrcev, imam pa zato zmeraj vložke za mleko.....upam, da si razumela kaj sem ti hotela povedat.....

Uživajte punce pa javite se kaj!!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.5.2008 13:39:32   
gaya24
Lep pozdrav!

Da napišem par vrstic preden grem kuhat... Vsak dan tk hitro mine, da sploh ne utegnem za računalnik, zvečer, ko bi pa blo mal časa pa ponavadi kar zraven Maja zaspim okol 22h, 23h.

Zofy: Js mam tud iz H&M 2 moderca s kostjo, sta kr fajn (mam tud jaz zdaj 80D, prej sem mela pa 75B) ampak men tud od Lisce moderc za dojenje vredu podpira  pa čeprav je brez kosti. Pa niti drag ni-18evrov.

Lepo se mejte, izkoristite dan, ko je tk lepo vreme. No, vsaj na Koroškem je.

Papa

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.5.2008 14:18:26   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, še to sem pozabila:
jaz imam Julijo še v košeku, ampak jo bom dala po moje junija oz. ko bo začela ful vročina kar v športni del, ker ga lahko položim čisto vodoravno.

Meni je  po prejšnjih izkušnjah (moj taprvi otroček je tudi marčevček) ostala košara v zelo dobrem spominu. Bila je praktična (k nogicam vedno kakšno reč odložim), je tudi višje nastavljena kot športni del, tako da se ne rabiš globoko sklanjat, ko pridejo poletni mrzli dnevi je v njej prijetno toplo, pa še veter nima šans da prepiha ušeska, udobje je enako postelji, pa še privezovat ni treba otročka, dno v naši košari se pa tudi dvigne, do polsedečega položaja ...  edini minus ki je, da zavzame veliko prostora v prtljažniku naše mini mini korete user posted image .

Sicer pa sva danes že zdavnaj iz posvetovalnice, uf je bila gneča ... smo kar krepek letnik!user posted image

Anja je drugače vs b.p, oziroma "po jusu"user posted image , zrasla je za 3,5cm in se zredila za točno 1kg user posted image . Zdaj pa spi že od 10.30 ... jo čakam, da se zbudi (seveda je zaspala v vozičku). Komaj čakam, d ase zbudi, ker moje mlekarne že protestirajo!

No, zdaj vas grem še prebrat,
aja;

LUCALU, totalno dober odtis rokice in nogiceuser posted image user posted image , ali si rokico in nogico naknadno nalepila na podlago (in kakšno podlago)? A si to naredila s tistimi rečmi, katerih si mi dala link?
Tako so mi všeč, ker se vidi vsak detajl, res lepo narejeno.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.5.2008 16:41:51   
lucalu
NČK čestitke Anji za rast "po jus-u"! user posted image user posted image user posted image
Ja, rokico pa nogico sem naknadno dala v okvir, podlaga je pa tudi gips... to vse dobiš zraven! user posted image  Naredila sem pa s tistimi račmi od katerih sem ti dala link. user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 7.5.2008 16:42:30 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.5.2008 19:55:34   
tina50
prosim povejte mi a imate ve nad posteljico obešen vrtiljak, kakšnega?
so pa te zadeve ful drage, res vejo kje služit!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.5.2008 20:08:09   
tina50
joj kakšen lep dan je bil danes, midva sva bila kar vzunaj in uživala na sončku, samo skuhat sem prišla noter.
sej se na rr pozna, da je lepo vreme

NČK čestitam za pregled, kar tako naprejuser posted image user posted image

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.5.2008 20:17:05   
tina50
zdajle sem gledala albume, joj kakšni srčki so ti naši otročki!

lucalu odlitki pa pridejo res nekaj posebnega, ful noro

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.5.2008 22:21:55   
Naša črtica koraka
Pozdravljene souser posted image !

user posted image  sonček je bil danes, se vidi oz. bere user posted image

hvala za user posted image  za mojo deklico user posted image user posted image ,
zdajle spi, jaz pa čakam, da me pokliče ...

No, ker imam čas, vam lahko povem, da je anja imela od 14 dneva starosti (zdaj ima 5 tednov) plenični izpuščaj ... kar ni in ni se hotel pozdravit. Mazala sem jo z Mustella kremo, pa s  S..., pa s Praško pasto, pa Becelom, NIČ ni pomagalo.
Včeraj pa sem kupila eko plenice v Müllerju in jo danes z dovoljenjem naše pediatrinje namazala s Canastenom ... ALELUJA user posted image user posted image  stvar se je od dansšnjega jutra do zdajle 50% izboljšala user posted image . Namesto Canastena bi lahko uporabila DAktarin ...
Upam, da nisem hvalila dneva pred večerom ... jutri pričakujem rito, lepo k slika (user posted image Zofi).

Aja, še to, tiste, ki kopate otročke tako da so na vseh 4ih, ali se vam mali tudi odrivajo od dna banjice? Naša bambina se tako močno odrine, da jo moram prav lovit ... ko ena žaba bi ven skočila ... pa skoz liže mojo mokro roko user posted image .

Toliko na "kratko" iz naših logov,

uživajte in lahko nočko!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.5.2008 22:22:54   
san
se čisto na hitro oglasim...

nčk, čestitke za pregled in bravo za anjo in mamicouser posted image user posted image user posted image

jst imama mojega še v košari in ravno tako ga mislim imeti v košari do dopolnjenega 4 meseca - je pa ta košara tud lupinca in jo lahko privzdignem, tako da bo verjetno noti tudi kaj dlje. bomo videli. prejšnja dva sem hitro dala v športni del, ker košare sploh nista marala, urban pa se zaenkrat še ne pritožuje veliko, če je sit in ga ne zvija.

dnes je bil lep dan, smo ga preživeli zunaj. popoldne je imela hči nastop, pol smo šli pa spet naokoli malo do večera. je urban pridno pančkal z vmesnimi podoji, enkrat ga je pa fajn zvilo, ampak se je potem potolažil in zaspal.

no, jutri pa naprej

mirno noč vam želim

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.5.2008 22:24:58   
san
Aja, še to, tiste, ki kopate otročke tako da so na vseh 4ih, ali se vam mali tudi odrivajo od dna banjice? Naša bambina se tako močno odrine, da jo moram prav lovit ... ko ena žaba bi ven skočila ... pa skoz liže mojo mokro roko .

ja, tudiuser posted image

držim pesti, da bo jutri rita res lepa kot slikauser posted image , pa eno pikopokouser posted image za anjo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.5.2008 23:24:53   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Aja, še to, tiste, ki kopate otročke tako da so na vseh 4ih, ali se vam mali tudi odrivajo od dna banjice? Naša bambina se tako močno odrine, da jo moram prav lovit ... ko ena žaba bi ven skočila ... pa skoz liže mojo mokro roko user posted image .

Heheheuser posted image , naša isto skače kot ena žaba. Se moj user posted image zafrkava, da mi bo ven skočilauser posted image user posted image . Ja, pa roko tudi pridno ližeuser posted image .
Komaj čakam, da jo bom dala plavat, da ne zgubi tega žabjega refleksa. Kolegica mi je rekla, da je svojo dala v morje, ko je imela 4 mesece, morje pa 27 stopinj. Jaz bom tudi poskusila konec julija...

NČK, držim pesti, da bo ritka jutri ko slikauser posted image user posted image . JAz ne dam Juliji več gor pampersk, ker je tudi moja imela plenični izpuščaj. Samo mi smo se ga tako rešili, da sem zamenjala plenice za fixies in 2 noči previjala po vsakem podoju in mazala z bepanthenom, pa je pol šlo dol. Prej pa ni in ni šlo, kljub mazanju rite. Brrr, te pamperskeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.5.2008 23:36:58   
Zofy
No, še raport iz šopinga: bilo je relatovno uspešno. Sem kupila modrc za dojenje od Lisce, ki res lepo drži kljub temu, da nima kosti. Od H&M pa sem si kupila navadnega na kost, ki pa se ga da ponucat tudi za dojenje, saj je dovolj raztegljiv, da se da lepo zizo ven potegnituser posted image . Pa še 2 polo majčki sem si kupila, ki imata tako nizko gumbe, da se jih da odpeti in privleči zizo na plan za dojenjeuser posted image

Kopalk pa še ni ne vem koliko na izbiro. Sem pogledala v H&Mju in C&Aju, pa ni bilo nič za lepo obdarjene... Sej je še čas, če ne drugega, si bom naročila zgornji del v neckermanu. Imo ful veliko izbiro številk, pa so po 16€. In ker imam spodnji del svojih kopalk pisan, si bom kupila samo modrc - enobarvnega, pa bo. Se mi res ne zdi smiselno dajat spet 40€ za kopalke.

Tele naše joške pa nam delajo enih stroškov, a ne? Najprej modrc/i med nosečnostjo, ker so se povečale, pol modrc/i za dojenje, pol modrc za kopalke in potem, ko nam jih bojo user posted image popili, bodo uplahnile in bo treba spet v nakupe za modrci, ker bodo stari preveliki.... Jao, jao... Aja, pa tu so še modrci oz. modrc za športanje. Tiste bolj obdarjene moramo še posebej poskrbeti za oporo naših tetk, da ne bojo res do kolen prilezle...

No, dovolj, da ne bom spet nakladalauser posted image Lahko noč!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.5.2008 23:42:24   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

prosim povejte mi a imate ve nad posteljico obešen vrtiljak, kakšnega?
so pa te zadeve ful drage, res vejo kje služit!

Jaz ga še nimam, ampak imam obešeno nad previjalno eno pikapolonico, ki smo jo dobili poleg telegrama in jo čedalje bolj opazuje. Danes je sploh ful ful opazovala in zraven grulila. Se mi zdi, da bo treba tudi nad posteljico dat, čeprav gre naša tja samo spat in še to jo na bok položim. Tako da res ne vem kako bi gledala goruser posted image

Sem pa vidla od TinyLove (se mi zdi, da se tako imenuje firma) enega s ful pisanimi živalcami, ki ima klasično glasbo in sicer po 15 min Mozarta, BAcha in mislim da Straussa. Samo je bil v Leclercu 42€. Drago, ja. Ma jaz bom zdaj malo po Bolhi pobrskala, če je kaj za iz 2. roke kupit. Bi ji rada tudi igralni center kupila, samo takega s snemljivim lokom, ker bi zaenkrat samo lok nucala. Bom malo po netu pobrskala, da vidim kaj je pametnega...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.5.2008 7:59:40   
Arabela
Dobro jutro!

Mi smo ok, krči minevajo, za kožo pa sva dobila pri p. posebno kremo in sedaj se izboljšuje, ni več tako suha... Naše mere pir 2,5mesecih... 59,5cm in 6900g....user posted image user posted image user posted image

Jaz imam malega v športnem delu, nimam košare, pa pridno pančka ali pa gleda naokrog... smo res dosti zunaj... hvalabogu za lepo vreme...

Tina50, saj ni potrebno kupiti nevemkako drag vrtiljak, glavno da visi nekaj na vrvicah in je živih barv.. to je najbolj zanimivo... jaz imam vrtiljak v stajici kjer je čez dan pa nič ne dela pa ga mali ful opazuje... pa okrog njega ležijo velike igrače od Katarine in mu je to najbolj zanimivo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.5.2008 8:51:03   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Sem pa vidla od TinyLove (se mi zdi, da se tako imenuje firma) enega s ful pisanimi živalcami, ki ima klasično glasbo in sicer po 15 min Mozarta, BAcha in mislim da Straussa. Samo je bil v Leclercu 42€. Drago, ja. Ma jaz bom zdaj malo po Bolhi pobrskala, če je kaj za iz 2. roke kupit. Bi ji rada tudi igralni center kupila, samo takega s snemljivim lokom, ker bi zaenkrat samo lok nucala. Bom malo po netu pobrskala, da vidim kaj je pametnega...

jaz imam točno tega. ja, res je drag. ampak sem ga hotela imet iz principa, ker je to 2. otroček in sem mu želela kupit nekaj lepega, novega ... zaenkrat vrtiljaček je bolj zame user posted image  in ta starejšemu je bil 2 dni zelo zsnimiv user posted image

bi imela še igralni center od te firme, točno določeno vrsto , je pa samo v BC, draaaag. no, toliko pa je gorenjca v meni, da ga ne kupim user posted image

saj te krame se nabere, predvsem plastike ... za user posted image ! Otroc se pa najraje z vsakdanjimi predmeti igrajo. Naš taprvi je bil boječka in ni upal shodit ... ko pa sem mu pokazala električni podaljšek, je pa pozabil na strah in navdušeno zakorakal v svet user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.5.2008 8:58:51   
san
dobro jutro

naša noč je bila katastrofalna. je starejši sine zakuhal ponoči in kadar ni jokal on, je jokal urban - so ga ponoči dajali krčiuser posted image . tko da sploh ne vem če sem eno uro skupaj spala....upam ,da bo dan prijetnejši!

no, sinu sem takoj dala kroglico za pit in upam, da bo danes do večera že ok. ga pa boli glava in skoz po malem stoka. pa še včeraj je padel in se močno udaril v nogico in ga še noga boliuser posted image .

no dovolj stokanja...

Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.5.2008 8:59:12   
san
Naš taprvi je bil boječka in ni upal shodit ... ko pa sem mu pokazala električni podaljšek, je pa pozabil na strah in navdušeno zakorakal v svet .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.5.2008 9:01:39   
san
mi tud še nimamo vrtiljaka, imam pa obešene ene igračke na strehi od vozička in tisto se mu dopade.

zofy, bravo za uspešen nakup in ja res je, bomo še obubožal zarad joškuser posted image .
no, moja prsa nosijo sedaj velikost 80, košarce pa nimam pojma kolk, ker mam še shranjene modrce od privh dveh in se ne vidi več

alarm...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.5.2008 9:02:05   
Naša črtica koraka
user posted image Zofyuser posted image , tetkeuser posted image

en vic:

Sta bila zelo starejši par, mož in žena. Enega večera vstopi mož v kopalnico in svojo ženo zagleda po dolgem času golo, brez nederčka. Začudeno pogleda njene prsi in pravi: Ja, kaj pa delaš z joški, da so take??! Ona pa njemu: Nič, le dolge si puščam!

Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.5.2008 9:04:05   
Naša črtica koraka
Sicer pa hvala za user posted image , rita je lepa ko slika! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.5.2008 9:05:58   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

dobro jutro

naša noč je bila katastrofalna. je starejši sine zakuhal ponoči in kadar ni jokal on, je jokal urban - so ga ponoči dajali krčiuser posted image . tko da sploh ne vem če sem eno uro skupaj spala....upam ,da bo dan prijetnejši!

no, sinu sem takoj dala kroglico za pit in upam, da bo danes do večera že ok. ga pa boli glava in skoz po malem stoka. pa še včeraj je padel in se močno udaril v nogico in ga še noga boliuser posted image .

no dovolj stokanja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.5.2008 9:19:46   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Identično! user posted image
Pa bravo za lepo ritko!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?