san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka IZVIRNO SPOROČILO: san lona čestitke taji za napredek in bravo za tilna ker je bil tako priden ako pa je z izvidi? držim pesti, da je vse ok za pit jst nič ne dodajam, urban pije samo moje mleko, sem pa prevčerajšnjim resno razmišljala o parih kapljicah vode, se mi zdi, da je bil ful žejen, ko sva bila zunaj, pa se ni hptel dojit... pol je sicer imel krče, ampak po moje če bi mu takrat dala mal vode, da bi bilo ok. tko, da bom s sabo zdej vseeno nosila mal vode, če bo taka vročina, pa flaško in če se mi bo zdelo, mu bom mal vode dala, ampak to res sam par kapljic, za en požirek. živjo, toliko na hitro vAs preberem, parkart sem anji že dala malo vode. po kapalki. po kopanju, se mi zdi, da jo ta topla voda kar zžeja. No, zadnjič je pa totalno znorela, kaj ji tupim to kapalko, ko pa bi ona zizo! se je potem še med podojem kregala (res, prav odklopila se je, me pogledala v oči in me kregala:"bev-bev-ev-ev!" Jaz pa njej: "ja, oprosti no, punca, ne se tolk sekirat, šele mesec si tle; veš da ga kdaj biksnem, ko pa ne znam več dojenščine!" Verjamem in upam, da nama bo šlo v slovenščini brez takšnih nesporazumov .)
|