|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
2.5.2008 10:36:38   
perp
enako. tudi naši hodi po mislih samo jošk, pa še to predvsem samo levi user posted image

uglavnem, če katera ne bo imela ideje kam iti.  mi smo bili včeraj v Arboretumu. super je. smo se nahodili, pa še kaj smo videli, tamala je pa itak spala. Pa po tleh je pesek in jo lepo trese in je čist zadovoljna user posted image

zdele sve malo plesale. Prov uživala je, bila je v 9. user posted image

mi drugače ful spimo zadnje dni. Tko po 16,17 ur na dan. zgleda da mora še za nazaj not prinesti. ker je prve 14. dni bila ful budna.

Zofy bom tudi jaz vprašala pri nas za kapljice.

ja vsi imate tolk fletkane malčke. Res so pravi angelčki. tud jaz bom dala nekaj novejših slikc.

dons bomo imeli malo piknika, pride še babi na obisk, tko da bo luštno.

uživajte še naprej

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.5.2008 13:46:36   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, pa še to: če je katera dobila na prvem pregledu pri G Ergotyl kapljice in jih je uspela dobit v lekrani, bi lepo prosila za info. Namreč, v Ljubljani jih ni, prav tako ne na Obaliuser posted image .
Če pa jih ne dobim, pa bo najbrž sledilo čiščenje. In se prav bojim, da se mi kaj ne vname, zagnoji, ker bi rada imela vsaj še 1 otročka, pa že na Julijo smo čakali 2 letiuser posted image .

Zofy jaz bom jutri pogledala v Celju v lekarni, pa ti javim!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.5.2008 13:48:14   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lucalu, iskreno upam, da bodo pri vas čim hitreje minili krčki, vsaj nočni, ki so najbolj zoprni user posted image user posted image user posted image . Vem kolk je to zoprno, ker našega Tita kdaj ne morem nazaj uspavat ker joka in mi je grozno!!!!! da ne govorim kolk me to zmatra.

Hvala Dinki, tudi jaz upam, da čimprej minejo...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.5.2008 13:50:40   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taja in zate LUcalu! Da bi ti krci čim prej prenehali!

Hvala lepa NČK, tele pikapolonice bodo pa sigurno pomagale... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.5.2008 13:55:15   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Me pa zanima ali so očke vaših user posted image  tudi takšne kot so na sliki? Ali so "v živo" svetlejše? In kakšne: bolj temno modre, svetlo modre, modre, zelenkasto modre ... ima kakšen user posted image  rjavkast/zelenkast obroček okrog šarenice?

Tai ima zaenkra modre... niti svetle, niti temne - nekje vmes. Ima pa obroček okrog šarenice malo temnejši... take bolj vijolične barve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.5.2008 13:58:34   
lucalu
Zofy vse najboljše Anji za enomesečnico!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.5.2008 13:59:19   
Dinki
Me pa zanima ali so očke vaših tudi takšne kot so na sliki? Ali so "v živo" svetlejše? In kakšne: bolj temno modre, svetlo modre, modre, zelenkasto modre ... ima kakšen rjavkast/zelenkast obroček okrog šarenice?

pozdravljena dekleta,
ja, danes je pa res prečudovit dan, predvsem zunaj. pri nas doma malo manj. danes se je naš Tit zbudil z gnojno učko user posted image  in mami je bila zjutraj tako žalostna, da sem user posted image . res mi je hudo pa čeprav vem, da to ni nič groznega, ampak sem spoznala občutek o katerem mi je govorila moja mami - kako je grozno ko tvoj otročiček ni čisto zdrav. z očijem sva se zjutraj spraševala kje sva ga usrala, da je prišlo do tega. seveda sem mu takoj začela ob vsakem podoju kapljati mlekec v uček in se takrat vsaj malo spuca. zdej me pa zanima ker vem, da vas je kar nekaj že imelo težave z vnetjem učke, če ste kljub temu šle ven na sprehod z malčki? jaz se bom kar spravila in pazila na veter. ah, ti moj mali pišek, upam da bo čim prej ok.....

no, glede barve učk....naš ima barvo, ki jo težko opišem. vem le, da so se že kar dosti potemnile od rojstva, prej so bile bolj svetle, sedaj pa le še malo odstopa barva šarenice od zenice. mislim, da bo imel temne učke po očiju, jaz imam bolj zeleno - rjave. no, njegove so trenutno temno modro - sive barve.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 2.5.2008 14:00:04 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.5.2008 13:59:40   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

luclu upam da krčki hitro minejo in da bo nocoj noč mirnejša..

medica tudi tebi hvala za lepe želje!
Anis je pa že kar korenjak, pravi lepotec!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 2.5.2008 14:01:01 >

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.5.2008 14:02:58   
Dinki
uglavnem, če katera ne bo imela ideje kam iti. mi smo bili včeraj v Arboretumu. super je. smo se nahodili, pa še kaj smo videli, tamala je pa itak spala. Pa po tleh je pesek in jo lepo trese in je čist zadovoljna

mi bomo šli v arburetum verjetno naslednji vikend s tastom in taščo. bomo kupili eno drevo za našega tita in ga vsadili na naš vrt. to se je spomnila njegova babica, moja tašča user posted image . midva z očijem pa ga bova izbrala.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.5.2008 14:07:24   
lucalu
Perp kaka princeska je Neja! user posted image user posted image user posted image  Pa mislim, da imata s Taiem isti odejici, od Baby Fehn...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.5.2008 14:08:02   
Dinki
.....pa še plenička mu je začela redno puščati vsako noč, kljub temu, da ga previjem enkrat ali celo dvakrat na noč user posted image . uporabljamo pamperske, ima katera predlog iz izkušenj katere bi bile bolje vsaj za ponoči? zmeraj nam uide lulanje zgoraj okoli pasu na tisti strani na kateri leži. zgleda je začel naš malček več lulati, do sedaj teh težav nismo imeli.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.5.2008 14:20:51   
lucalu
Pozdravljene drage moje mamice! kako ste kaj?
Je kar zatišje danes tukaj, ko je zunaj lepo vreme... user posted image
Mi smo drugače vredu, spali smo kar solidno - do polnoči nas je malo zvijalo, po polnoči pa ne več. Tako, da sem kar nekaj uric spala in sem danes kot nova! user posted image
Zdaj smo se vrnili s prvega dela sprehoda - smo prišli na kosilo, potem gremo pa dalje - no, če bo vreme zdržalo...
Pridne bodite in uživajte na sončku!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.5.2008 14:23:45   
lucalu
Dinki, Tai je imel tudi vneto očko... sem mu jo "čistila" z mojim mlekom in je bilo že drug dan bolje, čez dva dni pa čisto vredu. Ven smo pa sigurno šli, če ne drugam, je imel naslednji dan posvetovalnico - tega se dobro spomnim... MI je pa takrat pediatrinja rekla, da mu lahko kapnem tudi kako kapljico fiziološke.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.5.2008 19:45:45   
Arabela

.....pa še plenička mu je začela redno puščati vsako noč, kljub temu, da ga previjem enkrat ali celo dvakrat na noč user posted image . uporabljamo pamperske, ima katera predlog iz izkušenj katere bi bile bolje vsaj za ponoči? zmeraj nam uide lulanje zgoraj okoli pasu na tisti strani na kateri leži. zgleda je začel naš malček več lulati, do sedaj teh težav nismo imeli.

Nam so vedno začele puščati ko so postale premajhne.. mogoče je to problem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.5.2008 20:03:03   
gaya24
Hojla!

Dinki: Nam tud puščajo ponoči pa imamo tud pampers. Ampak js mislim, da so mu premale, imam dvojkico-od 3 do 6kg, Maj ima pa že skoraj 5500g. Sem se odločla, da od danes naprej ponoči uporabljam tiste od 4kg-7kg pa bomo vidli.

lucalu: Kako dolgo je imel Tai mozoljčke po obrazu, Maj jih je tudi dobil in to ful pa me zanima kako dolgo to traja.

Vidim, da smo danes bolj skromne s pisanjem, se vidi da je bil lep dan in jutri bo menda spet lepo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.5.2008 20:52:06   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

lucalu: Kako dolgo je imel Tai mozoljčke po obrazu, Maj jih je tudi dobil in to ful pa me zanima kako dolgo to traja.
.

Baje, da lahko trajajo do enega meseca... Mi smo jih imeli kar kakšne dobre tri tedne. Smo jih pa tudi imeli full... ko sem ga pobožala po ličku, je bilo kar hrapavo.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.5.2008 21:05:52   
Naša črtica koraka

mi bomo šli v arburetum verjetno naslednji vikend s tastom in taščo. bomo kupili eno drevo za našega tita in ga vsadili na naš vrt. to se je spomnila njegova babica, moja tašča user posted image . midva z očijem pa ga bova izbrala.

O, kako lepa ideja!user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.5.2008 21:08:35   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Zofy vse najboljše Anji za enomesečnico!
user posted image

user posted image  hvala!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.5.2008 21:14:42   
Naša črtica koraka
 sem se user posted image , PERP, ko sem videla predzadnjo fotko tvoje princeske Neje ... kakšna filozofska poza, user posted image  tudi naša Anja se spravi takole razmišljatuser posted image , jo morm enkrat poslikat z digitalcem (ko bo, če bo oseba z digitalcem končno prišla na obisk). Ahhh, maš fletno punčko, perp!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.5.2008 21:22:37   
Naša črtica koraka
Dinki, ne user posted image ! Tole z mlekom je ok, boš videla da bo uček kmalu zdrav! Le vetrčku se ne nastavljajta, pa suhe učke naj vedno ima ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še par Ladybugic za čim prejšnjo ozdravitev učka.

Mi smo drugače vredu, spali smo kar solidno - do polnoči nas je malo zvijalo, po polnoči pa ne več. Tako, da sem kar nekaj uric spala in sem danes kot nova! user posted image

no, vidiš, Lucalu, pa so pikapoke pomagale user posted image

ker pomagajo, vam vsem souser posted image  in vašim user posted image  za LAHKO nočko voščim:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.5.2008 9:00:04   
Arabela

.

Baje, da lahko trajajo do enega meseca... Mi smo jih imeli kar kakšne dobre tri tedne. Smo jih pa tudi imeli full... ko sem ga pobožala po ličku, je bilo kar hrapavo.

Pri nas se mi zdi da je stanje tudi boljše.. traja pa že precej čez mesec dni... pa hrapavo kožo ima tudi po ramenih..user posted image ... komaj čakam na pregled v torek, da se pokažemo pa da vidimo kaj to je... upam da ne bo treba k dermatologu..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.5.2008 9:00:55   
Arabela
Mi smo včeraj uživali v zoo-ju, danes pa vsak po svoje.. ati lovi ribe, Katarina je pri babici, mami puca, Sergej pančka... popoldne pa se spet vsi dobimo..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.5.2008 9:03:29   
Arabela

Hojla!

Dinki: Nam tud puščajo ponoči pa imamo tud pampers. Ampak js mislim, da so mu premale, imam dvojkico-od 3 do 6kg, Maj ima pa že skoraj 5500g. Sem se odločla, da od danes naprej ponoči uporabljam tiste od 4kg-7kg pa bomo vidli.

l

Gaya24, ti kg na paketih znajo biti zavajajoči.. jaz vedno menjam pleničke preden doseže zgornjo mejo... 
Jaz pa sem včeraj malega vagala pred kopanjem pa je imel 7200g...user posted image user posted image .. pri dobrih 2mesecih.. se vidi da je pravi jedec..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.5.2008 10:25:37   
Dinki
Dober dan vsem skupaj!
Kako smo danes? Smo v redu spali? user posted image  mi smo namreč bolj švoh. Danes se je mali zbujal konstantno na slabe dve ure user posted image , ne vem kaj mu je bilo...pa še ponavadi "zavlečeva" spanec skupaj do 10h, danes pa sem vstala že malo pred osmo, ker je bil Tit že čukec, mu ni bilo več do spanja. No ja, sej zato pa zdej spi, jaz imam pa malo časa zase....za mano je doooolg tuš, ki je več kot pasal, zdej imam pa še čas, da malo počvekam z vami, kar je pa tudi nekaj, ne? user posted image .
No, z našo učko je že mnogo bolje. Včeraj sem mu pri vsakem podoju pokapljala mleko in se ob tem zmeraj nasmejala....sem mu poleg učke pošpricala še cel obrazek, on se pa ob tem ni nič pritoževal user posted image ....je zgleda vedel, da je za njegovo dobro....no, in uček je danes mnogo bolje user posted image ....ne morem verjeti, da izločam tako čudežno in zdravilno mleko user posted image ...kaj narava dela.....neverjetno.....user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.5.2008 10:28:44   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Nam so vedno začele puščati ko so postale premajhne.. mogoče je to problem...

Arabela in pa tudi Gaya24, hvala vama za odgovor glede pleničke. No, tudi mi uporabljamo že dvojko od kar ima naš malček več kot 5 kg. Bi rekla, da so mu te še prav, ampak bom res poskusila še s trojko, vsaj za ponoči pa bomo videli če bo bolje. 

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?