|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
30.4.2008 12:35:20   
Katy13
Midve sva danes že bili na sprehodu, vendar je vreme bolj tako tako. Ko je sonce, je prijetno toplo, ko pa gre za oblake pa ni več tak prijetno.

Zofy - kje si kupila to prevleko za voziček. Jaz sem jih gledala v BC in so od 30 evrov anprej (pa še te niso za moj voziček) in se mi zdijo malo predrage.

San - uživajte na morju.

Mi pa nimamo prevelikih težav glede tega, da bi bila scartalana in da bi bila smamo na rokah, ker jaz ne pustim, da se jo nostop nosi po rokah. Če spi oz. da bi bilo dobro, da bi spala je ne pustim. V bistvu se izogibam temu, da jo jo drugi nosili po rokah, ker gleda nečaka (od dragega), njega so imeli skoz na rokah in potem njegova mama ni mogla ničesar narediti zraven njega. Tega pa si ne želim, ker je potrebno včasih tudi kaj narediti.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.4.2008 14:13:02   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Zofy - kje si kupila to prevleko za voziček. Jaz sem jih gledala v BC in so od 30 evrov anprej (pa še te niso za moj voziček) in se mi zdijo malo predrage.

Jaz sem jo dobila zraven vozička, ker sem ga kupila iz 2. roke in je res super. Prekrije vozek tako, da sploh ne more bit moker. danes smo bili spet zunaj 3 ure brez strahu, da nas dež ujameuser posted image .  Je pa po moje univerzalna, samo ne vem, če bo dobra tudi za na športni del. Se mi zdi, da sem nekje vidla za cca 10€. Če jo kje najdem, ti javimuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.4.2008 22:27:51   
Nasy
Zdravo marčevke! Naša danes nekam čudežno spi, upam, da ne bo noč zato brez spanja. Počasi se odpravljam v posteljo, ta malo ima sestrica v naročju. Upam, da bo kmalu še kaj sončka, da gremo ven. Deževen april se poslavlja, upajmo na lep maj!
Pri nas je vsak dan drugačen-včasih ful krčev čez cel dan, včasih le zvečer, včasih popoldan. Danes jih je skoraj prespala. Upajmo še na lepo in mirno noč. Joj, kako lepo panča, k polhekuser posted image bi jo kar skozi lupčkalauser posted image je pa mala že firbčna kot nevemkaj.

Lepo se cartajte! Mislim na vas, čeprav me skoraj ni tle gor več. Ob priliki prleti kakšna slikca, to bo oči uredil. Lepo nočko!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.4.2008 22:37:20   
*medica*
pozdravček mamice..
hvala za dobrodošlico nazaj..user posted image posebaj san za ..pa lepo se mejte na morju..no upam da bo saj lepše vreme doli..

spanje...skoraj celo noč z enkratnim podojem..spi do 6pol pa še mal do osmih..kr priden..ampak čez dan pa ful švoh..ampak je kul saj ponoč fajn spiuser posted image je pa pojnt da nič ne morem narest..vsake tolko ko mal zadrnjoha neki nardim..al pa če ga moj mal pomerka..

kopanje..obvezno pred spanjem..tam okol šestih sedmih se okopamo pa pol podojimo in vmes zaspi če pa ne pa mal ujčkanja pa je pol v komi..user posted image temperatura vode je pa 38° Cdo 39°C pa ful uživa..učeri se mije med kopanje pokakal..no sreča da je blo že pr konc da ga dam ven..user posted image

čišča.... je hvala bogu odslužila svoje..user posted image in je rekla da gre..hehe..no upam da bo saj menstra še mal počakala..ker sem bla te čišče že krepko sita..no zj bo pa akcija..user posted image sem že kr mal pogrešala..moj pa itak..user posted image

nohtki...na začetku sem jih samo dol odlupla pol sem pa mogla že rezat ker so bli tako elastični da jih nisem mogla odtrgat...odgriznt pa nisem upala da nebi ugriznla prstke..user posted image no zj pa striženje kr laufa..ene dvakat na teden ker mu ful hit rasejo..user posted image to pa nardim med dojenjem al pa ko spi...takat je mir..

sprehodi..če je lepo vreme smo skor cel dan zunaj..če pa ni pa gremo saj za pol do ene ure ven če ne pada..z plenico ga včasih pokrijem da mu ful ne sije..drgač ga pa ne mažem s kremccam po obrazku..

hrana..jem vse ..malemu še zaenkat nič ne škodi...no priznam da še nisem jedla svežega sadja pa kakega fižola al pa kaj kr napenja..sadja pa ne vem zakaj nisem jedla mi sploh ne potegne ..user posted image ne vem zakaj..

oblekce..tud jest sem že nekaj malga odstranla ker je anis že prerasel..user posted image je že fajn korenjak..moram ga stehtat en dan me zanima kolko se je poredil od zadnjega pregleda..aja pregled mamo mi tud pri tretjem mesecu pa takat dobi tud pikico(ceplenje)..verjetno je od občine do občine različno..

sem se pa zj razpisala..user posted image ..sem šla kr mal nazaj pogledat kaj ste čvekale pa sem še jest mal priključla debati..se vid da me nekaj časa ni blo gor..še enkat slikce v albumih so pa tako kjut..vsi malčki so taki sladkorčki ..da bi jih kr..mmmm..user posted image

aja prevleko za vozek sem pa jest dobil zravn vozka..

lepo spančkajte pa čim bolj mirno noč..user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.5.2008 6:30:21   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj danes?
Mi smo današnjo noč skoraj celo prebedeli - krči, krči in še enkrat krči! user posted image  No, zdaj je malo zaspal, jaz sem si pa skuhala kavico, ker potem ne vem, če bo kaj časa... Upam, da mi bo uspelo še pse peljat ven, da se malo pretegnem... No, potem gremo pa itak s Taiem ven, ker kaže, da bo lepo vreme. user posted image
Pridne bodite punce in veliko se cartajte!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.5.2008 7:13:10   
san
dobro jutro, mi ni uspelo prebrat kaj ste včeraj načvekale, bom ko se vrnem. sem prebrala sam zadnji post

lucalu, ubogi Taiček in ti tudi seveda, upam, da bo čez dan kaj bolje in naslednje dni in noči tudi!
mi smo bili pa včeraj v celjuuser posted image , no peljali smo se skozi do kosove ul. na pošto po osebno. in smo jo dobili, jupi. pol sva se pa z dragim odločla, da gremo kar danes na morje, nanesto včeraj zvečer, tko da čez kakšno urco jo mahnemo na pot.

uživajte punce

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.5.2008 7:18:29   
lucalu
san imejte se skrajno lepo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.5.2008 11:53:00   
Katy13
Pozdravljene!

Našo moram pa pohvalit, ker kar se spanja tiče, je pa res pridna. Čez dan spi zelo veliko, še posebej če sva zunaj (beri: potem spi skoz). Ponoči pa imava sedaj le enkrat hranjenje. Danes  mi je spala od 22.30 do 4.15, nato sva se najedli in je potem spala do 8.00. Bravo Taja. user posted image

Sedaj sva prišli iz spehoda in čakam, da se bo zbudila, da bova jedli, še malo pa bo 4 ure, kar sva nazadnje. Potem ap bova šli še malo na sprehod, nato pa bo že ati prišel domov (je šel igrat na budnico).

Lepo se imejte in lepo preživite praznike. 

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Jaz sem jo dobila zraven vozička, ker sem ga kupila iz 2. roke in je res super. Prekrije vozek tako, da sploh ne more bit moker. danes smo bili spet zunaj 3 ure brez strahu, da nas dež ujameuser posted image .  Je pa po moje univerzalna, samo ne vem, če bo dobra tudi za na športni del. Se mi zdi, da sem nekje vidla za cca 10€. Če jo kje najdem, ti javimuser posted image

Prosim, ker jaz sme jih gledala od 30 evrov naprej in mi je to malo predrago. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.5.2008 13:45:00   
Zofy
Katy13, mogoče bi si lahko prevleko kupila kar preko bolhe? Tam jih imajo po 10€. Moja prevleka je čisto na izi, sploh nima nobenih gumbov ali česa podobnega in glede na to, da bo kmalu poletje mislim, da je 30€ in več res predrago. jaz bi kar iz 2. roke kupila na tvojem mestu.

No, pri nas v Ljubljani pa je vreme totalno bedno. Dežuje, grmi... Zjutraj je bilo še kar ok, ampak mi dokler vstanemo, se previjemo, podojimo, pojemo zajtrk, je ura vsaj 10 in še to, če se res podvizamo. No, in ko smo bili nared za ven, je že začelo deževatiuser posted image .

Tako, da bomo popoldne najbrž šli kar v narodno galerijo na razstavo impresionistov, če bo vreme še tako bedno. In v Cankarju je razstava o faraonih, tako da imamo še to za soboto, če bo spet takle dež.
Uživajte in upam, da bo kmalu sonček...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.5.2008 13:46:42   
Zofy
Aja, pa še to: če je katera dobila na prvem pregledu pri G Ergotyl kapljice in jih je uspela dobit v lekrani, bi lepo prosila za info. Namreč, v Ljubljani jih ni, prav tako ne na Obaliuser posted image .
Če pa jih ne dobim, pa bo najbrž sledilo čiščenje. In se prav bojim, da se mi kaj ne vname, zagnoji, ker bi rada imela vsaj še 1 otročka, pa že na Julijo smo čakali 2 letiuser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.5.2008 14:23:55   
Dinki
Hoj, hoj drage moje marčevke.
No pa da se še jaz malo oglasim na ta deževen 1. maj. Vreme je res obupno, vsaj trenutno, in nič ne kaže, da se bo danes še izboljšalo. Zjutraj je bil sicer sonček, ampak takrat sva jaz in Tit še uživala v pojstli user posted image . Baje bo jutri že bolje.
Za nami je lepa mirna noč. Mali se je zbudil enkrat in tokrat popolnoma brez kakršnega koli joka. Lucalu, iskreno upam, da bodo pri vas čim hitreje minili krčki, vsaj nočni, ki so najbolj zoprni user posted image user posted image user posted image . Vem kolk je to zoprno, ker našega Tita kdaj ne morem nazaj uspavat ker joka in mi je grozno!!!!! da ne govorim kolk me to zmatra.

Mi bomo danes kar doma. Ravnokar smo pojedli kosilo - pico, ki jo je tokrat naredil očka user posted image . Že zadnjič enkrat sva jo jedla pa ni bilo nobenih vidnih posledic na Titu, upam da bo tudi tokrat tako....vem, da je bilo zadnjič besede okoli tega ali pico jesti ali ne.

No, lepo se imejte vsi skupaj....uživajte kljub vremenu user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.5.2008 14:27:52   
Dinki

Aja, pa še to: če je katera dobila na prvem pregledu pri G Ergotyl kapljice in jih je uspela dobit v lekrani, bi lepo prosila za info. Namreč, v Ljubljani jih ni, prav tako ne na Obaliuser posted image .
Če pa jih ne dobim, pa bo najbrž sledilo čiščenje. In se prav bojim, da se mi kaj ne vname, zagnoji, ker bi rada imela vsaj še 1 otročka, pa že na Julijo smo čakali 2 letiuser posted image .

Ja pišuka Zofy....ta je pa dobra...kaj pa pravi G na to, da se jih sploh ne da dobiti? Upam, da jih dobiš....predvsem, da se ti zadeva, ki je očitno kar resna, pozdravi user posted image user posted image user posted image ....mogoče ti predlagam, da poskusiš malo poklicati po lekarnah, da ne boš zastonj naokoli hodila (vsaj tako bi naredila jaz). Jaz zdravila ne poznam. Srečno!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.5.2008 18:35:33   
Arabela
Hojla!

Mi smo danes prav uživali.. smo šli na pohod in je mali prav pridno pančkal vso pot v kengurujčku... se zbudil, pojedel in se previl na prostem in nato spet pančkal... Ampak ga je verjetno svež zrak fajn zdelal ker zda že 2uri spi na sedežni... pa verjetno tudi zato ker je mir saj je Katarina šla z atijem "na kavo"..user posted image user posted image user posted image

Kopamo se mi tudi pred spanjem med 18 in 19uro, prej se podojiva pa po kopanju nato pa fajn pančka tja do 24ih ko je prvo nočno papanje.. nato ob 3h in ob 6h.. saj kar gre...

Pozdravčke vsem.. pa izkoristite lepo jutrišnje vreme...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.5.2008 21:15:01   
*medica*
zofy..tud jest nimam pojma glede teh kapljic..upam pa da jih čimprej dobiš in da se ti ta zadevščina uredi..mi je pa čudno da ti je dala kapljice ki se pri nas naj nebi dobile..a ni nič drugega kar bi pomagalo k temu..ej res držim pesti da se ti to čim prej uredi..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.5.2008 21:32:41   
Naša črtica koraka

še nisem šla na pregled ... v soboto, ko je navedan delovni dan, bom pogledala v lekarni (Kranj), če jih imajo. Drugače pa sem jaz prav tako enkrat iskala eno zdravilo in sem ga dobila v "vaški" lekarni, očitno tam ni bilo toliko povpraševanja ... Zofy, DRŽIM PESTI, da se pozdraviš!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.5.2008 21:36:27   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Dobro jutro mamice! Kako smo kaj danes?
Mi smo današnjo noč skoraj celo prebedeli - krči, krči in še enkrat krči! user posted image  No, zdaj je malo zaspal, jaz sem si pa skuhala kavico, ker potem ne vem, če bo kaj časa... Upam, da mi bo uspelo še pse peljat ven, da se malo pretegnem... No, potem gremo pa itak s Taiem ven, ker kaže, da bo lepo vreme. user posted image
Pridne bodite punce in veliko se cartajte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taja in zate LUcalu! Da bi ti krci čim prej prenehali!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.5.2008 21:43:24   
Katy13
Zofy - tudi jaz ne poznam teh kapljic. Se pa strinjam z Dinki, da pokliči malo naokoli oz. se mogoče poskusiš zmenit, da ti jih priskrbijo v lekarni blizu tebe - po moje bi ti morali.

Midve sva bili danes kar veliko na zraku, najprej 2 uri zjutraj z vozičkom, potem eno uro z slingom in potem še slabi 2 uri z vozičkom (pri nas se je anredilo lepo vreme).

Lepo se imejte.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.5.2008 21:44:05   
Katy13
Zofy - držim pesti zate, da se ti bo čimprej uredilo. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.5.2008 21:50:18   
Zofy
Punce, hvala za spodbudne besede. Ja, sem tudi jaz pogruntala, da bo najbolje, če se vsedem za telefon in kličem naokrog, ker sicer ne bom nikamor prišla. v skrajnem slučaju bom vprašala kake so sestavine in poklicala v Italijo, če imajo tam kaj podobnega. Držite pesti...

Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.5.2008 22:09:23   
Naša črtica koraka
'br vecer, souser posted image !
user posted image

Sem si v teh dneh končno in vendarle uspela pogledat slikice vaših zakladkov user posted image ,
in je eden lepši od drugega, same user posted image  in user posted image !

Me pa zanima ali so očke vaših user posted image  tudi takšne kot so na sliki? Ali so "v živo" svetlejše? In kakšne: bolj temno modre, svetlo modre, modre, zelenkasto modre ... ima kakšen user posted image  rjavkast/zelenkast obroček okrog šarenice?
user posted image
Naša/moja user posted image  Anja ima čisto kristalno svetlo modre oči. Tisti "žarki" okrog zenice so celo svetlo modri. Obroček okrog šarenice je istega odtenka kot šarenica sama.

Stvar me zanima zato, ker moja mama skoz trdi, da bo dobila rjave oči ... jaz pa menim, da ne. Da bojo take ostale, ona pa spet pravi, da bo rjave oči dobila pri 6 mesecih ... mi je vseeno kakšne barve bojo njene oči, da se razumemo. Samo občutek imam tak, da pri njej te barve ostale. Mislim, da je bilo pri sinu isto (da je imel take barve oči že od začetka - ne svetlejše, ne temnejše).
(To da se barva oči user posted image  spreminja se mi je vedno zdelo fascinantno ... kako se to zgodi ... verjetno postopoma, toda kako hitro poteka to spreminjanje in če je linearno ...)

KATY13: glede prevleke za voziček; pred 4 leti sem jo kupila v Müllerju, bila je smešno poceni. Morda jih še vedno prodajajo in celo po nizki ceni (smešnih cen pa ni več, odkar imamo €). Je pa taka univerzalna, brez kakšnih gumbov in zadrg.
SAN, verjetno si že na morjuuser posted image , upam, da uživate sto na uro user posted image !

evo, pa gre čas naprej, ko strela ... zdaj sem že skoraj urico na RR user posted image !
Počasi grem še jaz v mižavle - vsi že spijo - kar je res nenavadno je to, da smo cel dan izmenično spali in se sprehajali, pa sta otroka še prej zaspala kot ponavadi.

Vsem želim Lahko nočko (posebej pa jo želim tebi, Lucalu user posted image !)

NČK

Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.5.2008 22:17:15   
Naša črtica koraka
Aja, pa še to ...

Anja je imela danes 1 mesec user posted image   ... 

(Sicer se datumsko ne ujema, a kaj češ, ko nima vsak mesec 31 dni)

Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.5.2008 23:04:36   
*medica*
nčk tudi mene zanima kake učke bo mel moj anis..kaže tak nekako na zelene ..lahko pa se zgodi da bodo rjave..oba mava rjave ampak v družini je kr nekaj svetlih učk..jest bi pa rada da ma zelene..no če bo pa rjava barva pa bo sej res nitako pomembno..user posted image

luclu upam da krčki hitro minejo in da bo nocoj noč mirnejša..

zofy bom jest tud vprašala v naši lekarni če slučajno majo te kapljice..

Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.5.2008 23:13:53   
*medica*
aja pa še nove slikce sem dala gor..če hočte si jih oglejte..user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.5.2008 8:28:38   
Nasy
Jutro punce! Naša bejba danes čudežno spi, sem se izmuznila, ker me je tako mučil glavobol, ona pa kar pančauser posted image No, sej bi jst še tudi, če me ne bi iz postle pregnal ta presneti glavobol. Če ležim, je še slabše.
Upam, da se vreme kaj porihta, da gremo malo ven, sem prav neučakana. Tole slabo vreme me spravlja kr malo v obup, ko ne moreš nikamor. Včeraj smo imeli moje na obisku, niso male videli od nedelje, pa pravijo, če ji dajem umetna gnojila jest, da tolk rasteuser posted image Ja sej tud lačna je na uro pa pol-dve uri. Edin, če se zmoti in zaspi, pol je na kaj večuser posted image
Lepo preživite dan, mislim, da se nekej premika v spalnici in morm it verjetn zizo naštimatuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.5.2008 9:19:09   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

user posted image Ja sej tud lačna je na uro pa pol-dve uri. Edin, če se zmoti in zaspi, pol je na kaj večuser posted image

user posted image  nasa enako. Ko ne spi je njena edina misel jošk. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

kupovanje vozička
chebeltza

Bi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?

da (37%)

ne (10%)

ne vem (7%)

odvisno od cene (13%)

odvisno od modela ter opreme (25%)

ne potrebujemo več vozička (8%)

Število vseh glasov: 470

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!