|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
29.4.2008 16:10:07   
tina50
Je pa tak firbčen, vse ga zanima...še posebej njegove rokice, ki jih kar naprej rine v usta...pol pa joka, ko si jih prevež zatlači not . Pa zelo veliko se smeje in pogovarja.
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Lan je tudi ful firbčen, glavo ful vrti  okol, pa gleda ful, pa roke si tlači v usta,

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.4.2008 16:14:18   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jaz sem že pa menzo dobila, groza!user posted image user posted image

meni pa ni jasno ali sem dobila nazaj čiščo ali pa M ????  Brez Č sem par dni ... user posted image

jaz sem imela na hlačhah mal rdeče naslednji dan, ko sem bila na pregledu pri G. tako da sem mislila, da je to od tega, pa ni, ker se mi že vleče od četrtka! sam imam ful mal, pa spet nič, pa spet mal! malo me hecauser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.4.2008 17:12:03   
san
katy, sm pozabila prej dat fotko še od spredaj, pa sem jo zdej nardila in dala še to gor.

no, mi smo bli mal zunaj, da vsaj malo spi to dete, zdej se pa že zbuja, čuk mali

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.4.2008 18:37:21   
Katy13
San - hvala ti za slike. Sva si izbrale podobne barve. user posted image  JAz sem našo naštimala tako, da leži v tem slingu. Pa se mi zdi, da ji ni najbolj udobno. Bom poskusila še enkrat v hiši, ko ne bo oblečena za zun, da bom lahko v miru naštimala. Tako je pač mami bolj trpela, ko ji je glavo dodatn podpirala. Tvoj Urban je pravi fletko. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.4.2008 18:46:31   
san
katy, ni za kaj. no, men je končno malega uspelo uspavat, upam da za več kot 5 minutkuser posted image . ko smo doma se prav trudi nespat... evo, že cvili nekaj.
no, grem hitro še mal pospravit dokler še spi.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.4.2008 19:25:27   
Arabela
Mali spi, velika nori...user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in dosti spanja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.4.2008 20:28:53   
gaya24
Hej!

Ja, ob 2h sem se že lotla post pisat pa mi ni uspelo do zdaj, še odjavit se mi ni uspelo in sem že kao 6 ur goruser posted image

Prej sem dala par slikic od Maja gor-starega 2 tedna, ker novejših še nimam na rač., so še vse na fotaaparatu.

Zdej pa ravno burek pečem in moram šibat nazaj v kuhinjo.

Upam, da bom mela pol, ko pride user posted image s treninga več časa, da preberem kaj ste danes napisale.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.4.2008 21:41:26   
lucalu
san Urban je res pravi bonbonček!!! user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da je vedno bolj podoben bratcu in sestrici...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.4.2008 21:42:38   
lucalu
gaya24 Maj je tudi že korenjak... pa pravi lepotec! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.4.2008 21:59:30   
*medica*
pozdravljene punce..
sem vas komaj prebrala..najprej čestitke vsem za preglede malčkov pa seveda vas ki ste mele pri G..pa še moram pohvalit vaše malček taki cukrčki so vsi..

tok sem mela za napisat pa se mi trenutno ne ljubi ker sem ful dolgo bral a user posted image sem postala lena mal..me anis ful zmatra čez dan ker ful slabo spi čez dan..zj dva dni ga ful teško uspavam čez dan pa tud traja zvečer da ga spravim spat..sem prav zmatrana..user posted image ..ampak ko me tak pogleda pa se mi nasmejčka se pa stopim in pozabim da sem sploh zmatrana..no zj spi že dobri dve urici in upam da bo saj še kakih pet vkup...user posted image sej noč fajn prespi ampak dan je pa user posted image krčki ga ne dajejo samo tak napenja se ko hoče kakat..pa mu včas ko da nebi ratalo pa se pač pa mal zajoka..ampak bo že..spi mi čez dan edino če sva zunaj in da je v vozku al pa če se vozimo z avtomuser posted image user posted image ..doma pa nič..tud ležalnnik ne zaleže....nč zaenkat toliko grem se stuširat dokler je mir..pa se čujemo ..uživajte punce..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.4.2008 22:15:51   
petrinja
dinki: hvala lepa za lepe želje in čestitke ob 1.rojstnem dnevu. res kako čas hitro beži...user posted image  

za vse marčevke pa povem samo to, da je lahko sedaj vse malo težje, ko se s svojo štručko še privajata drug na drugega, a kaj hitro se dnevi manjajo, in vaš dojenček pa pridno raste in ve ste z vsakim dnem bolj ponosne mamice, in vsak gib in dih vašega malega čmrlja vam odpravi vse podočnjake in zvedri utrujen obraz. in 1,2,3 boste naročevale torto za 1.rojstni dan, in na ves glas pele vse najboljše,...
želim vam veliko lepih trenutkov s svojimi malimi zakladkiuser posted image

petrinja

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.4.2008 23:04:56   
gaya24
Dober večer.

Moj Maj spi, ga je prej mal šravfalo, pa sem ga hitro potolažla s tistimi vetrovnimi kapljicami...Mu daš na dudo eno kapljico in je takoj tišinauser posted image user posted image .

Ati se pa uči, js bom pa še kakšen mesec zavlačevala, pol pa moram tud js začet mal študirat.

san: Kak cukerček  je.  Vidim, da ful uživa v slingu.

Dinki: Mi smo odkrili novo metodo, da ni več samo na rokah...Ga damo v jajčko in pol ga z jajčko okol po stanovanju nosim, ker če je jajčka pri miru, pol protestira. No, ko pa začne zehat in dremat, pol jo pa lahko odložimuser posted image
Ma, sej prav, da so mal scrtlani, še prehitro bojo  zrasli in se ne bojo pustli več cartlat.

Zdaj grem pa js tud počas spat, za ene 3 urce, pol je pa spet na vrsti prva runda jutranjega dojenjauser posted image

Lepo in čim bolj mirno noč.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.4.2008 9:29:27   
san
sem hotla kaj napisat, pa se je zbuduuser posted image . me heca tale moj hecko. no, danes letim v celje po osebno, pol gremo pa jutri, verjetno zjutraj, v istro tko da me par dni ne bo. lep prvi maj vam želim z vašimim bombončki in lubijiuser posted image

sej mogoče se mi celo uspe še kaj javituser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.4.2008 9:30:21   
san
aja, petrinja, vse najboljše tebi in tvojemu malčku ob vajini prvi obletniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.4.2008 9:31:10   
san
pa medici posebni pozdravi,ker se manj ”slišimo”user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 990
30.4.2008 9:31:44   
Zofy
Dobro jutro, danes smo tudi mi super spali: od 22h do 4h in potem do 8.30. Bravo Julijauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa se moram počasi zrihtat in odpraviti na pregled h G. Se bom kar sprehodila z Julijo, tista palerina za vozek se prav fajn obnese po teh deževnih dneh...

Aja, tiste, ki ne veste, so v Baby Centru že nekaj časa v akciji Fixies plenice. Ne vem, če so v akciji samo, če kupiš preko spleta, ali tudi sicer. Evo tukajle je link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167123.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 991
30.4.2008 9:44:20   
tina50
dobro jutro!

naš Lan noče nič spat, no vsaj ponoči se kar naspimo. sedajle ga imam v jajčki, pa ga zibam, sam verjetno ne bo zaspaluser posted image

ob 11 gremo v celje, pa upam da bo spal

zdej še grem pa mal vaše slikce pogledat

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 992
30.4.2008 9:58:01   
tina50
joj, res imate prave cukrčke gaya24, lucalu, Dinki, san (pa tevečja dva sta tud luškana)user posted image

zdej grema pa spet papcat, pol pa pride ati, pol pa šibamo,

lepo se imejte

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 993
30.4.2008 11:19:22   
lucalu
petrinja hvala za lepe želje!!! Zelo lepo si to napisala... user posted image user posted image user posted image  Enako želim tudi jaz tebi in tvojemu zakladku! In pa vse najboljše!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 30.4.2008 11:22:54 >

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 994
30.4.2008 11:23:22   
lucalu
Pozdravljene drage moje mamice! Kaj bo dobrega?
Mi imamo danes dan brez spanja... Noč je bila odlična, z enim samim previjanjem in hranjenjem in to se nam verjetno zdaj pozna. user posted image
Nič, zdaj se bomo počasi oblekli in šli malo na zrak... dokler je še sonček.
Pridne bodite in veliko se cartajte!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 995
30.4.2008 11:44:16   
san
gaya, sem zdele pogledala še drugi album, res je krasen tvoj majčiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no,mi je uspelo spakirat, zdej grem pa počasi kuhat

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 996
30.4.2008 11:46:23   
san
aja, sem pozabila... tina, kako se tvoj mali že lepo smejkauser posted image , luškan fantekuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.4.2008 11:59:04   
Dinki
Pozdravljene mamice in vaši zakladki....
kar nekaj novih slikic sem si ogledala sedaj in moram rečt, da prav uživam ob gledanju naših sončkov kako lepo rastejo in so vsak dan večji user posted image ....bravo naši malčki user posted image

San, tudi tvoja dva starejša....user posted image ...res imaš na kaj bit ponosna. želim ti, da uživate na morju.

Petrinja hvala za te lepe besede user posted image

ursi84 in medica lepo vaju je bilo spet malo brat. čestitke za napredovanje user posted image

gaya24, bom poskusila še z jajčkom. zaenkrat čez dan poskušamo s počivalnikom pa ga ta zadovolji le za kakih 15 min, potem pa začne user posted image . zaspal pa še nikoli ni v njem. hvala za nasvet.

no, midva s titom sva danes skupaj drnjohala do 10h user posted image , je tkooooo pasalo, sem bila že čist skurjena. sem ponoči bila dvakrat pokonci po uro, da sem podojila in ga uspavala nazaj. je bil pravi čukec. se očitno pozna, da včeraj nismo bili nič zunaj. danes moramo iti obvezno! se je pa včeraj ponovno kopal, smo ga 1. sami oz. ga je oči in je spet tako užival user posted image . voda mu res paše user posted image . punce, a vse kopate vaše sončke tik pred spanjem?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.4.2008 12:05:43   
Dinki
user posted image  naš Tit je že pravi možakar, zdaj leži pri meni v naročju in je začel smrčat user posted image user posted image ...smrči in prdka kot ta velik user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.4.2008 12:30:28   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

punce, a vse kopate vaše sončke tik pred spanjem?

Midva kopava Tajo tik pred spanjem oz. nekje eno uro pred obrokom, da se potem še podojiva in gre spat.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?