Katy13
|
Pozdravljene! Danes pri nas če skoz dežuje. Sicer sva šli malo ven na sprehod v slingu . Sem ap ugotovila, da se ga bom morala navadit, ker imam občutek, da ji ni najbolj udobno v njem. San - a imaš mogoče kakšno sliko, ko imaš Urbana v traku, da vidim kako je on v njem. Danes sva pa midve spali več kot odlično. Včeraj sva se dojile ob 21.20 in je spala potem do 3.50. Sva se dojile in previle in nato je spala do 8.20. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Katy13, se mi zdi, da me je patronažna vprašala, ko sem ji rekla, da Julijo zvija, če sem jedla pico. Nisem pa ziher, zato sprašujem. Se mi zdi, da ne bi smela napenjat bolj kot kak sendvič... Tudi po moje ne bi smela bolj napenjat kot kakšen sendvič. Je pa res, d aje problematičen paradižnik, ker je alergen. Sam po moje tudi po paradižniku ne zvija, temveč lahko dobi izpuščaje, če je alergičen nanj. To je moja logika. Ne vem , mogoče se motim. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Katy13 mi imamo posvetovalnico ko bo Lan star 3 mesece! sej zgleda, da je povsod drugače. pa ne vem zakaj Katy kje si ti kupila sling, koliko si dala za njega? Očitno je an anšem koncu posvetovalnica bolj poredko. Jza bom poklicala in vprašala, če so se slučajno zmotile, potem mi bo pa že povedala, ker midve bova pa skoraj 4 mesece stari. Sling pa sem kupila v spletni trgovini moj.skratek.com, zanj sem dala 61 evrov + poštnina. Imajo pa več različnih variant. Jaz sem vzela tistega z obroči, ker je bolj za azčetnike in jaz ga ne bom veliko uporabljala, le v primeru dežja. Vsem, ki ste imele preglede v posvetovalnici. ČESTITKE!!!!!