|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
29.4.2008 8:54:01   
tina50
dobro jutro!

se vam že nisem javla od četrtka! groza! sem pa mislila vsak dan na vas!
naš mali je kar dosti buden in noče bit sam v ležalniku! skoz bi bil na rokah! zdalje trenutno spi! user posted image pa še to menda zato ker sem mu dala kapljice!
nič ne morem narediti, ko sva sama.

vas grem malo prebrat, ste kar nekaj načvekale

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 951
29.4.2008 9:37:23   
TENDAI
Dobro jutro!

Z Gašperjem sva se ravnokar vrnila  iz posvetovalnice kjer je imel kontrolo teže pri dveh mesecih in sicer, zredili smo se 1100g in zrasli 6cm (men se je pa čudn zdel kaj so mu vsi bodiji prekratkiuser posted image ). Skratka lepo napredujemo, bomo najbrž kar po tatiju veliki in razbacaniuser posted image !

Uživajte danes čeprav je slabo vreme, mi se bomo cel dan lupčkaluser posted image !

LPTadeja!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 952
29.4.2008 10:56:45   
lucalu
TENDAI čestitke Gašperju za tako lep napredek!!! user posted image user posted image user posted image  Koliko je pa zrasel v prvem mesecu?

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 953
29.4.2008 11:18:57   
tina50
NČK moj Lan je takšen, da  ne zaspi sam. zdajl mi je v jajčku zaspal. sam ne vem, če lahko v jajčku spijo, ker jih lah maš menda samo dve uri notuser posted image

Lucalu hvala za želje, da se našemu Lanu pruh sam zaceli, upam da se bo res

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
29.4.2008 11:56:33   
tina50
Katy13 mi imamo posvetovalnico ko bo Lan star 3 mesece! sej zgleda, da je povsod drugače. pa ne vem zakaj
Katy kje si ti kupila sling, koliko si dala za njega?

San kje si pa ti kupila sling? pa kolk si dala za njega

meni se zdi kengurujčeg grozen, preveč ima glavo pri meni. pa sploh noče bit v njem, se kar joče.

Azzurra mi bomo verjetno šli za en dan v Portorož, sam ne vem še kateri dan

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 955
29.4.2008 12:05:49   
Dinki
Ja, se mi zdi, da smo ga mal razvadli, ker ko je buden ga sam po rokah nosimo.

gaya24, tole mi je kar znano....najbolj miren je ko je v rokah, ga odložimo in je jok user posted image ...pravi mali crkljivček je čez dan. hvala bogu vsaj ponoči spi v svoji zibki.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 956
29.4.2008 12:24:27   
Dinki
Jaz saem že pospravila prvo rundo premalih Sergejevih oblačil.. sploh ne morem verjeti da tako raste in da sta 2meseca že za nami.. krči se umirjajo.. ..

tudi jaz sem že umaknila kar nekaj oblekic, ki so mu že prekratke in jih dala naprej prijateljici, ki pričakuje user posted image  v maju. sploh nogavičke so mu bile v večini vse premajhne user posted image
bravo za izginjanje krčkov user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 957
29.4.2008 12:31:03   
Dinki
tendai čestitke za napredovanje user posted image . tudi mi bomo dan izkoristili za lubčkanje , kaj pa nam drugega preostane k je zunaj tako vreme user posted image .

mi smo drugače ok, sva s titom danes potegnila spanje do 9h user posted image . včeraj je bil osvobojen rokavičk in je še boj zadovoljen dojenček kot je bil user posted image , nohtke smo kar mal zalomili kolikor se je dalo, mami pa uživa ob pogledu na njegove rokice, ki se tako rade prepletajo ena z drugo, sploh med dojenjem user posted image .

uživajte....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 958
29.4.2008 12:42:39   
tina50
Tendai čestitke za tako lep napredekuser posted image user posted image

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 959
29.4.2008 12:48:45   
TENDAI
LUCALU!
Gašper je v prvem mesecu zrasel "samo" 3cm je pa zato dobil 1700g (bravo mamine joškiceuser posted image  pa sam eno bogo dvojkico imamuser posted image ), ni bil velik ko se je rodil bo pa zdej not prnesu!

Nevem al naj skuham kejuser posted image al grem dve kitici oddrematuser posted image !
Grem drematuser posted image !

LPTadeja!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 960
29.4.2008 12:59:51   
tina50
jaz sem že pa menzo dobila, groza!user posted image user posted image

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 961
29.4.2008 13:11:31   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: TENDAI

LUCALU!
Gašper je v prvem mesecu zrasel "samo" 3cm je pa zato dobil 1700g (bravo mamine joškiceuser posted image  pa sam eno bogo dvojkico imamuser posted image ), ni bil velik ko se je rodil bo pa zdej not prnesu!

Nevem al naj skuham kejuser posted image al grem dve kitici oddrematuser posted image !
Grem drematuser posted image !

LPTadeja!

Tai je bil tudi majhen, ko se je rodil, pa je zato v prvih 5 tednih pridelal 7 cm in 1300 g... me zanima koliko bo zdaj...

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 962
29.4.2008 13:32:02   
ursi84
Oj punce!

Mi smo bili včeraj stari 2 MESECA user posted image user posted image user posted image user posted image . Posledično smo imeli posvetovalnico in imamo 4.470g (ob rojstvu 3.450g, 1 mes. 4.530g), veliki pa 57,5 cm (ob rojstvu 52cm, 1mes. 53,5cm). Smo bili pohvaljeni user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je Nejc zelo priden otrok. Čez dan bolj malo spi oz ima 30 min-ne lepotne spanceuser posted image user posted image . Ponoči pa lepo spimo: ob 20-21h zaspi, se zbudi okoli 2-3h in potem 6-7h.

Je pa tak firbčen, vse ga zanima...še posebej njegove rokice, ki jih kar naprej rine v usta...pol pa joka, ko si jih prevež zatlači notuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa zelo veliko se smeje in pogovarja.

Evo je že alarm

S še kej tipkamo

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 963
29.4.2008 13:41:47   
avak
Samo na hitrco pozdravim vse mamice in dojenčke. Kako čas beži! SAj smo komaj rodile, pa so naši otročički že tako veliki. Mi se dobro rihtamo, vse ok. Vse OK želim vsem!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.4.2008 13:50:13   
ursi84
Ups sem se zmotlauser posted image ...sedaj imamo 5.470g user posted image

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 965
29.4.2008 13:51:11   
ursi84
Pa nove slikice sem dodala...geslo ostaja isto...če ga katera hoče, naj mi piše zsuser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.4.2008 14:04:20   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

meni pa ni jasno ali sem dobila nazaj čiščo ali pa M ????  Brez Č sem par dni ... user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.4.2008 14:11:11   
san
mam čist mal časa...

čestitke tendai in ursi vajinim malčkom za napredovanjeuser posted image user posted image user posted image

tina, sling sem kupila preko spletne trgovine moj skratek, dala sem pa zanj 60 eur, men se zdi. mi je že iz glave ušlo. sier se mi je zdel zelooo drag, ampak mi tako prav pride, da mi tudi za sekundo ni žal, da sem ga kupila. pa še peš sem ga šla iskat na fužineuser posted image .

oblekce sem jaz tud že spakirala vse 56 cm in 60, sedaj nosimo 62 in 68 cm.

drugače pa je naš mali tudi razvajen in kadar je buden, je sam v naročju, drugače se pritožujeuser posted image

tina, ampak tale menstra je pa tuduser posted image jaz upam, da bo mal še počakala predno me ponovno obišče..

mi gremo pa po vsej verjetnosti v istro jutri avečer ali v četrtek zjutraj, ker sem se zmenila in jutri popoldan dobim osebno za tamalga, oz. jo grem v Celje iskat, pa ne vem točno kam, morm zjutraj poklicat tja na pošto.

tolk za zdele, morm se it igrat naprejuser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.4.2008 14:14:28   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

meni pa ni jasno ali sem dobila nazaj čiščo ali pa M ????  Brez Č sem par dni ... user posted image

po moje je še čišča, men se tudi tako dogaja. no jaz sem imela dva dni sam rumen, pol en dan nič, včeraj čez dan nič, zvečer spet krvavo, danes zopet nič

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
29.4.2008 14:14:56   
Katy13
Pozdravljene!

Danes  pri nas če skoz dežuje. Sicer sva šli malo ven na sprehod v slingu user posted image . Sem ap ugotovila, da se ga bom morala navadit, ker imam občutek, da ji ni najbolj udobno v njem. San - a imaš mogoče kakšno sliko, ko imaš Urbana v traku, da vidim kako je on v njem.

Danes sva pa midve spali več kot odlično. Včeraj sva se dojile ob 21.20 in je spala potem do 3.50. Sva se dojile in previle in nato je spala do 8.20. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Katy13, se mi zdi, da me je patronažna vprašala, ko sem ji rekla, da Julijo zvija, če sem jedla pico. Nisem pa ziher, zato sprašujem. Se mi zdi, da ne bi smela napenjat bolj kot kak sendvič...

Tudi po moje ne bi smela bolj napenjat kot kakšen sendvič. Je pa res, d aje problematičen paradižnik, ker je alergen. Sam po moje tudi po paradižniku ne zvija, temveč lahko dobi izpuščaje, če je alergičen nanj. To je moja logika. Ne vem , mogoče se motim.

Katy13 mi imamo posvetovalnico ko bo Lan star 3 mesece! sej zgleda, da je povsod drugače. pa ne vem zakaj
Katy kje si ti kupila sling, koliko si dala za njega?

Očitno je an anšem koncu posvetovalnica bolj poredko. Jza bom poklicala in vprašala, če so se slučajno zmotile, potem mi bo pa že povedala, ker midve bova pa skoraj 4 mesece stari.

Sling pa sem kupila v spletni trgovini moj.skratek.com, zanj sem dala 61 evrov + poštnina. Imajo pa več različnih variant. Jaz sem vzela tistega z obroči, ker je bolj za azčetnike in jaz ga ne bom veliko uporabljala, le v primeru dežja.

Vsem, ki ste imele preglede v posvetovalnici. ČESTITKE!!!!!

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
29.4.2008 14:15:38   
san

IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Pa nove slikice sem dodala...geslo ostaja isto...če ga katera hoče, naj mi piše zsuser posted image

jst bi geslo, plizuser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 971
29.4.2008 14:18:51   
san
San - a imaš mogoče kakšno sliko, ko imaš Urbana v traku, da vidim kako je on v njem.

nimam, bom pa pofotkala, ko ga dam naslednjič not, mogoče celo že danes in ti sporočim ko bodo fotke gor.
nosim ga pa spredaj, tko, da je obrnjen proti meni s treuhom in ima glavo naslonjeno na moja prsa, oz. malo višje.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.4.2008 14:23:47   
san
sam še to, gaya, kakšen cortekuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 973
29.4.2008 15:30:18   
san
sem dala fotke malea gor v slingu. pa še par drugih.

ursi hvala... kakšen lepotec in kako uživauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.4.2008 16:04:41   
tina50
naš srček je pa čudežu sam zaspal v ležalnikuuser posted image user posted image , pa sej je moral že bit zaspan, če zaspi samo za 15 min, pa se zbudi

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?