lucalu
|
Pozdravljene mamice! Samo na brzino se javljam, ker Tai še vedno ni preveč dobre volje... Se je pa stanje pri nas izboljšalo. No ja, pri Taiu, mamica se pa danes ne počuti ravno odlično. Grlo me boli, malo smrkam, pa rahlo vročino imam... Detece je pa danes že skoraj zdravo, po treh dneh je ponovno jedel GH, kar je zame definitivni pokazatelj, da se stanje izboljšuje! No ja, pa spali smo tudi malo bolje... Jutri imamo pa itak posvetovalnico pa bo mo videli kaj bodo rekli... IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 lucalu za ubogega Tai-a Hvala za pikapoke!!! Tebi pa želim, da čimprej ugledaš ! IZVIRNO SPOROČILO: san lucalu za taia, marita za maksa in emo in aleži za saro lucalu, ful luškani smajliji Hvala za lepe želje in za smajlije... Ko imam čas, se mi ljubi tudi to lepit gor. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka me bolijo pluča, oz. bronhiji. Šmenta, da ne bom še kakšen bronhitis staknila ... nč grem se s oljčki mazat pa spat! NČK pazi se, da ne zboliš še ti!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Se vam samo na hitrco javljam. Sem kapitulirala: bruham in driskam, Sara ima samo drisko (2x zjutraj in 1x popoldne) in ne vem kaj naredit ali klicat zdravnika (če greva v bolnico nisem pri sebi, da jo čuvam) ali pa počakam do jutri, če bom kaj boljša. Pije čajček in glukozo, da ne shidrira. Vsi3 smo zboleli, razen Žigija, ki je že prebolel. Ojoj, aleži... GROZA!!! Pozdravite se vsi trije čimprej!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Tai, vsi od Aleži, upam da nisem še koga spustila, aja NČK, skratka vsi, ki potebujete teto vam jo pošiljam, da se čim hitreje pozdravite. Hvala lepa!!! Evo, toliko zaenkrat. Me Tai že kliče! Mirno in prespano noč vam želim!!!
|