|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
26.9.2008 21:54:07   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Olje: mi imamo domače olivno olje in samo tega jemo povsod od solat do mesa. Navadno olje samo za kakšen pomfri, pohano. 

Aleži, bi se dalo kak liter odkupiti? user posted image  Tudi midva rabiva v kuhinji v 98% olivno olje. Bi pa z veseljem kupila kakega domačega. Enkrat sva ga kupila na Murter-ju od gospe pri kateri sva bila v apartmaju. sicer ga je delala samo zase, nič za prodajo....uf je bil dober, še danes ga voham. Lahko kupiš 100-krat ekstra deviškega pa ni niti podobno temu domačemu.

če bo kmalu tretje srečanje ti ga prinesem user posted image user posted image user posted image  če ne bo ovire na cesti user posted image user posted image user posted image . Naše je lansko grenko user posted image  (ne bi ti glih tole prodala-uporabljam za popražit čebulo... tam kjer se ga ne čuti toliko), ti bom pa zrihtala pri prijateljih user posted image

jaz bi se tudi priporočila, če ti ne bomo preveč vse težile, da ne boš imela poln avto samega oljauser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
26.9.2008 22:01:40   
Lona76
Evo me. Mami lepa sfrizirana, sine prav tako, je še mal s preji pobarvan user posted image . Sem prišla ravno domov. Je mož prišel po Tilna k frizerju, jaz pa sem šla še na en kofe s prijateljico. Je prav pasal se pogovarjat z odraslo osebo user posted image . Tako da je danes mož zrihtal otroke, sedaj pa itak vsi trije že spijo kot polhi. Je imel dragi včeraj služben piknik in posledica je seveda danes veeeeeliiiiikaa utrujenost. Prav mu je. Jutri grem s Tilnom po čevlje. Jih oba rabiva, pol pa 100 na uro pospravljat, ker imamo v nedeljo krst in ko bog se bo kakšna tašča nalimala mi prej tukaj. Pa še kakšna moja stara mama in more bit pospravljeno tipi topi. Moja stara mama namreč k nam pride dvakrat na letouser posted image .
Tko grem zdej še jaz spat ker ne vem kako bo ponoči. Sta mi pa otroka prizanesla danes in sta oba popoldne spala, tko da sem lahko še jaz malo zadremala. Ja pa ugotovila sem, da zna Taja tudi čez dan sama v posteljici zaspat. Vedno sem jo v najini postelji k sebi stiskala, danes pa sem jo dala v njeno posteljico, da sva s Tilnom še pojedla kosilo in evo ona je zaspala.user posted image  Ja včasih si delamo delo po nepotrebnem.
user posted image user posted image user posted image za vse otročičke ki so bolani. Upam, da se čimprej pozdravijo.
user posted image user posted image  Miska za lepo napredovanje tvojih user posted image .
ZDej grem pa res spat.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
26.9.2008 22:07:55   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

aja to sem hotla vprašat ...a se je pri vas oglasila patronažna..ker pri men še ni bla ..pr kolegici k ma hčerkico mlajšo od anisa za tri tedna je pa bla pri petmu m. jo moram pol mal poklicat mogoč so name pozabiluser posted image user posted image

jaz sem se menila s sestro od P, pa mi je rekla, da ima patronažna določeno število obiskov in nekatere jih raje izkoristijo kar takoj na začetku, da pridejo večkrat! in npr. pri nam je tako, tako da pri nam je ne bo več!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
26.9.2008 22:21:43   
tina50
sem včeraj pozabila povedat, glede zobkov mi je zdravnica rekla, da še nima nič nastavljenouser posted image  jaz sem bila pa sigurna, da bo že kaj

v nedeljo sem ga imela na previjalni mizi, pa si vedno nekaj čveka, v ned pa je začel ba-ba-ba-ma-ma-ma-ma!
sem seveda bila čisto v sednih nebesihuser posted image user posted image ! je rekel moj, da naj mu rečem! kaj je? sej vem, da to ne pomeni mama sem vseeno je lepo slišat, pa sedaj je že večkrat ponoviluser posted image user posted image

avtosedeži sma bila v BC, pa sma spraševala za tasta, ker si ga hoče kupit! sma vprašala za tega nania, pa reče prodajalka, da tega kupujejo večinoma za drugi avto!!!!!!!!!halo!!!!!!!!!kaj v drugem avtu se pa ne more naredit nesreča!!!!!!!! sam midva pa tud imava tega! bomo videli, mogoče bomo pa mi kupili drugega, sam ocene pa nima najslabše, ne vem še

nčk držim pesti, da ni alergija na kaj drugegauser posted image user posted image

spalna vreča sem danes kupila blago za spalne vreče in mi bo mami sešila

San-Urbanuuser posted image user posted image  za lep napredek, posvetovalnico! teruser posted image  za vse kar si napisala glede hrane

pospravljenje jaz ne morem več sesati, če sma sama, ker se je začel bati sesalca, ko je bil pa čisto majhen je pa zaspal, ko sem sesala

lucaluuser posted image user posted image user posted image  za ubogega Tai-a

< Sporočilo je popravil tina50 -- 26.9.2008 22:22:31 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
26.9.2008 22:36:50   
Azzurra
Punce, jaz vas redno berem, samo se mi ne da nič napisat. Lenoba jedna sem! Sem imela zdaj tudi oba bolna in je blo treba malo bolj se angažirat in prosti čas, ki sem ga ponavadi ponucala na RR, sem morala pretopit v gospodinjenje user posted image  
No, mislim, da sta zdaj oba OK.  Z Dašo smo spet preskočli pregled pri pediatrinji. Avgusta nas je prenaročila, ker je imela 6. otroško, tokrat bi morale it pred 4 dnevi, pa  je pediatrinja zbolela in naročili so nas šele 9. oktobra...user posted image

Na oko: ne vem koliko je velika v cm, a Daša nosi št. 80, nekatere majčke celo 86. (samo so ji kar komot), nimam pojma koliko kil ima, ker nam je crknila baterija od tehtnice in se nismo spomnili zamenjat.

Kar se tiče GH - mi smo zdaj v bistvu že na 3 obrokih. Dopoldne dobi sadno malico (včeraj je pojedla 4 suhe slive + jabolko, oboje iz kompota, z eno svežo hruško in 3 piškoti Plasmon. ko je to pojedla je hotela še in je dobila še pol hruške), potem dobi kosilo (prej zelenjavno + riž/krompir/polenta, zdaj pa tudi že meso), zvečer pa dobi cca 200 ml rižolinota.
Zdaj bo nekaj časa tako, v kosilo ji bom uvedla v kratkem še rumenjak, počasi tudi jogurte/skuto/sir in ko bo uvajalno obdobje mlečnih izdelkov mimo (ji bom po žlicah dajala v sadno malico toliko da vidim če bi bla kaka reakcija, ampak mislim, da ne, ker itak pije adaptirano mleko) pa bomo počasi uvedli še popoldansko malico.
Samo komaj čakam dan, ko ji bom skuhala nekaj okusnega tako kot se zapove, ker že jaz sem sita samo gledat te kuhane bučke na vodi...user posted image user posted image user posted image  kaj šele ona boga reva user posted image user posted image user posted image

Ajde, se še kaj javim.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
26.9.2008 23:46:24   
Ursi2
Živjo, punce!
Kr ne morem se spravit spat. Sem bla cel dan zaspana, ko ne vem kaj, zdej pa budna ko sova! Adijo!
Sem pa dan smalo pospravljala, moj dragi je ploščice polagal, potem pa smo šli v Celje malo v šoping. Rabim hlače, ker sem pristala pri enih samih, ki somi vredu in da niso strgane ali zaflečkane. Pa sem bla zlo razočarana. Nič nisem dobila. Al pa sem preveč izbirčna. Sam pač ne bi pa dala glih ene 100 € za ene kavbojke. Sej tam bi pa že našla take, ko bi mi ble ko ulite. No, smo prišli domov praznih rok, seme je pa dragi povabu na kavico, tako da smo se vseen prav fajn meli. Pol sem pa spekla rolado, jabolčno pito in nardila tiramisu za 20 oseb. Je bil Luka ful priden in se je kr neki igral skoz. Sem ga mela zraven sebe malo v ležalniku, malo pa v stolčku za hranjenje in se je igral, pa pogovarjala sma se,... Spal pa spet ni skor nič čez dan, 15 min dopoldan in popoldan 25 min. Zaspal mi je pa okrog 21.30.
Sem mu pa danes skuhala suhe marelice in pa jabko. Sem par kosov čisto malo skuhala, tako da je lahko sam držal v roki in jedu, je pa že blo rahlo zmehčano in je bol cuzal. Pa mu je blo kr všeč. Sem mu pa za kosilo skuhala riž in purana zravn not, za naju pa čufte v omaki in testenine (makarone). Pa sem se šele potem spomnala, da jih lahko tudi Luka je. Pa sem mu najprej dala riža in ga je pojedu ene5-10 žlic. Pol pa ni hotel več, sem mu pa dala makaron (so taki večji, bolj zaviti) v roko in ga je jedu, se mu je tk dopadlo, ko je vidu, da midva isto jema. Jih je pol ene 10 pojedel lepo počasi. Pa pil je lepo zrven. Pol sem mu pa še za večerjo dala malo in jih je jedel, so mu bli ful všeč. Prav razmišlam, da mu jih bom kupla tiste, ko so polnozrnati, pa z okusom špinače, korenčka,......

Majo pa nečaki ful radi da testenine  kr z droptinami nardiš, pa malo sira gor in so najbolj veseli. Pol so pa zadnjič ugotovili, da je fajn če , sladkor gor potrosiš. Pa smo vsi fejst čudno gledali. Pol smo pa le probali in je blo dobro. Skor tk, kot da bi jedel slivove cmoke. (brez sliv user posted image )

Aja, sem se dans še spomnila, kaj mi je v čet rekla patronažna. Vprašala me je, če že imam M, pa sem rekla da ne. Pa je malo čudno pogledala in me je vprašala, katero G imam. Ker baje, da nekateri hočejo, da prideš po 6 mesecih na pregled in če do takrat še nimaš M, naredijo test a ugotavljanje nosečnosti.. Mi je blo malo čudno. Me pa zdej ful matra, ker imam doma enega, da bi šla ga nardit. Pa vem, da je brez veze. Ker sem bla že enkrat prepričana, da sem, ker sem se res tk čudno počutla, da sem šla kupit test, pa je bil negativen.
Je pa res, da pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov, ni mi bilo slabo, nisem se slabo počutla, niso me hormoni dajali,........... sam spala sem mal več oz. ko sem se dol vsedla, sem že skor spala. Ampak to je sedaj drugje razlog user posted image .
Upam, da bo današnja noč boljša. Je bil od 0.30 pa do 5.30 5x pokonci. Sploh ne vem, kaj mu je bilo. Pa nima več fejst zadelanega noseka, mu ga fajn in redno čistim, kašlja tud skoraj ne več. Mogoč je pa že preutruje, kaj veš.

Vsem bolančkom pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
26.9.2008 23:55:47   
Ursi2
Jutri gremo pa na trgatev (v SG -bomo kis delaliuser posted image user posted image user posted image ). Sta Lukanova pradedi in prabica gor in gremo, pa bom omogla kuhat za vse, pa še pomagat pri obiranju in prešanju. Sploh ne vem, kk naj nardim, bom mogla ležalnik zravn pelat,ker ga nimam kam dat, na rokah ga pa ne bom mogla met skoz. Je pa tam tk mrzlo, edino kar majo ogrevano, je kuhinja. Drgje pa ledenica. Sam upam, da se mi mišek ne bo prehladil. Pol nazaj grede pa še v Mislinjo k mojim na obisk (moj dragi je čist vesel, ko dobi potem taščino kavico), pa še kak fajn čvek bomo dol udarli.

Bomo pa enkrat drug teden šli na dva obiska, h kolegicama, ki sta avgusta rodili (punčki). Pa sploh nimam ideje, kaj naj kupim. A naj rajši kake cotice, al rajši kako špiliko. Nisem pa za kake bone v tem primeru, rajši neki sama kupim. Z idejami na plan, prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
27.9.2008 0:00:44   
gaya24
Hojla!

Najprej Neja vse najboljše za pol leta, sicer z enodnevno zamudo.

Tai upam, da se čimprej pozdraviš.

Glede glutena...jaz mu že zdaj dam kakšno škorjo od domačega rženega kruha, sam tolk da jo cuzi. Je tašča rekla, da lahko (je patronažna), drugač bom pa tud jaz pol po 7 mesecu začela z glutenom.
Maj je bil danes ful hecen...sem mu naredla kašico iz kuhanih bučk, krompirja in korenčka, pa malo peteršilja sem dala not in sveže bazilike...Je naredil par žlic in ugotovil, da ni dobro in je začel take frise pokat, da sva z mojim skor s stola padla. In pol se je oglašal kot da se bo zadabu, ker mu ni blo užitno. No, potem sem ga pa jaz malo nasračkalauser posted image sem vzela frutekov sok od marelice in ga dala v drugo posodo in pol sem mu dala žlico soka in hitro še žlico zelenjavne kašice...no potem je pa šlo in je pridno papal. Je moj reku, da sem nesramna, ko ga tk nahecamuser posted image
Za gres sem pa tudi jaz slišala, da ni fajn vsak dan ga dajat, da je boljše, da kombiniraš, en dan gres en dan rižolino.

Kolk jim nardite gresa oz. rižolina? Men je ful čudno, ko gor piše 6 jedilnih žlic in 150ml vode, men se to zdi ful...tolk js čokolina pojem za zajtrk pa je za mene dovolj. Js Maju ne dam tolk ampak tam pribl. 4 žlice pa cca. 120ml vode.

SPANJE... Zadnji teden mamo tud mi mal problemov s spanjem, se zbuja cca. 3x na noč ampak so zobki, ima že 4 pa glih zdej bo dobil še 2. Luknice so se že naredle.

Ma sem se razpisala, se vidi, da Maj spi, moj se pa uči in mam fraj računalnik.

Aja, js pa v sredo začnem s faksom, se bom 3x na teden vozla v LJ...user posted image Še ena poleg Katy13, ko bo prej končala s porodniško user posted image

Zdej se grem pa stuširat pa pod kovter.

Lahko noč

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
27.9.2008 0:07:55   
gaya24
Ursi2:
Glede daril... Ena moja kolegica je tud pred kratkim rodila pa sem za tamalo tisto pojočo kahlico kupla pa plenice. Plenic je itak vsaka vesela user posted image , no, jaz sem jih že bla. Kahlo sem pa kupla zato, ker vsi ponavadi kupujejo te prve čače pa baby siterje pa vrtiljake, igralne centre in lahk fajn udariš mimo in kupiš kar je že dobla. Drugač pa...men je ful dobra igrača od Fisher Pricea uni kuža ko poje in govori.  Je v bistvo od 3m- 2 leti. Ker najprej maš funkcijo pojva in se igrajva- so razne pesmice in pravljice, potem maš pa funkcijo : Čas je za učenje, so pa barve, črke, številke. Js sem ga Maju že kupla in ga ma ful rad...

Zdej pa res grem

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
27.9.2008 8:38:08   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Naše detece je še vedno bolano...  Iz noska mu še vedno teče in pokašljuje tudi še vedno... je pa danes (zaenkrat) brez vročine, ampak z novo nadlogo - očko ima vneto. Smo pa spali malo bolje kot prejšnje noči - skoraj po urco skupaj, tako, da mislim, da se bolje počuti.

IZVIRNO SPOROČILO: san
lucalu, en kup user posted image user posted image user posted image za Tai-a, da bo hitro hitro ozdraveluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
lucaluuser posted image user posted image user posted image  za ubogega Tai-a

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Tai upam, da se čimprej pozdraviš.

Hvala vsem za lepe želje!!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Drugač pa...men je ful dobra igrača od Fisher Pricea uni kuža ko poje in govori.  Je v bistvo od 3m- 2 leti. Ker najprej maš funkcijo pojva in se igrajva- so razne pesmice in pravljice, potem maš pa funkcijo : Čas je za učenje, so pa barve, črke, številke. Js sem ga Maju že kupla in ga ma ful rad...

Mi ga imamo tudi!!! So ga user posted image   prinesli prijatelji, ko je imel fešto (ko sva bila midva s Taiem še v porodnišnici) in se Taiu tudi full dopade... v stajici kar naprej tolče po njem, da se non-stop oglaša.

No, toliko zaenkrat, me že detece kliče...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
27.9.2008 9:01:59   
tina50
dobro jutro!

naša noč je bila tako tako! zdajle pa spet spi, ker je bil že ob pol sedmih pokonci! no saj je vsak dan tako kmalu pokonci! redki so dnevi, ko spi dalj!

Ursi2 ne mislim ti pametovati, sam v testeninah so jajca, ki pa jih naj ne bi do 1 leta! razen, če imaš tiste brez jajc!
M še jaz tud nima, pa sigurno nisem noseča, sam dojim, zaradi  tega je ni!
ursi2 iz kot pa si, če ni skrivnost, če si bila v Celju?
lepo se imejte na trgatvi!!

Glede daril, kaj bi ji nesla, je pa kuža res dobra ideja, ker je res zakon ta kuža! pa kakšne plenice, so tud vredu! tud jaz sem jih bla zelo vesela, še sedaj jih imam tiste, ko sem jih dobila, samo ene sem kupila na začetku in sedaj Milerjeve za probo, še imam 2 paketa, potem grem pa v nabavo za njimi!

Lucalu user posted image user posted image  za Tai-ovo očko in nosek!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
27.9.2008 9:54:49   
*medica*
dobro jutro punce..
današnja noč je bila super..spali od 21.30 do 7.30 user posted image user posted image user posted image tako sem vesela ..da sem bla že takrat na nogah..no smo se še preh podojil pol pa veselo na delo..user posted image

aja pa seveda sem zjutraj pri anisu natipala zobek..je že ven pokukall ...no pa smo le dobil ta teško pričakovani zobekuser posted image user posted image user posted image

glede darilca je ta kužek res fajn..no men ga ni noben kupu si ga bom kr sama moglauser posted image user posted image

glede makarončkov..tina mislim da ni nič narobe..men je P rekla da rumenjak mu lahko dajem sam celo jajce pač ne..če pa je jajce v čem npr. makarončki pa da ni problemuser posted image zj pa ne vem..sam mislim da da se lr večolp testemom da dobit brez jajc..saj jest sem opazila ker sem večkat pogledala ker mamo od bratranco tamalo k je bla alergična na jajca in sem kr gledala tko kje je jajce in kje ne da je lahko jedla pri nes ko je bla.no zj je to prerasla..

zj mam pa hud alarm...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
27.9.2008 10:34:16   
*medica*
anis panča ..se v snu tako smeja..prav zakrohota se..user posted image ..prav smešen ja tak..
no hotla sem vas nekaj vprašat..

tazadno mi je mami prinesla za tamalga frohzwerge(vem da nisem prav napisala)sej veste kaj mislim..pa še neke skutke s sadjem..pa me nekaj zanima ..kaj dajete že kaj teh skutk pa jogurtov..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
27.9.2008 11:02:40   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Lucalu user posted image user posted image  za Tai-ovo očko in nosek!

Hvala lepa!  user posted image

aja pa seveda sem zjutraj pri anisu natipala zobek..je že ven pokukall ...no pa smo le dobil ta teško pričakovani zobekuser posted image user posted image user posted image

Bravo Anis!!! user posted image

Ursi2 kar se M tiče... moja prijateljica jo je dobila, ko je bila mala stara okoli 1. leta. Dojila jo je pa skoraj dve leti.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
27.9.2008 11:04:00   
lucalu
tazadno mi je mami prinesla za tamalga frohzwerge(vem da nisem prav napisala)sej veste kaj mislim..pa še neke skutke s sadjem..pa me nekaj zanima ..kaj dajete že kaj teh skutk pa jogurtov..

Pri nas še ne... Pa mislim, da mu bom (vsaj na začetku) raje sama zmešala kako sadje v navadno skuto... No, bomo še videli.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
27.9.2008 11:58:08   
tina50

dobro jutro punce..
današnja noč je bila super..spali od 21.30 do 7.30 user posted image user posted image user posted image tako sem vesela ..da sem bla že takrat na nogah..no smo se še preh podojil pol pa veselo na delo..user posted image

glede darilca je ta kužek res fajn..no men ga ni noben kupu si ga bom kr sama moglauser posted image user posted image

glede makarončkov..tina mislim da ni nič narobe..men je P rekla da rumenjak mu lahko dajem sam celo jajce pač ne..če pa je jajce v čem npr. makarončki pa da ni problemuser posted image zj pa ne vem..sam mislim da da se lr večolp testemom da dobit brez jajc..saj jest sem opazila ker sem večkat pogledala ker mamo od bratranco tamalo k je bla alergična na jajca in sem kr gledala tko kje je jajce in kje ne da je lahko jedla pri nes ko je bla.no zj je to prerasla..

zj mam pa hud alarm...

čestitke anisu za prespano noč in zobekuser posted image user posted image

glede makarončkov pa user posted image , jaz sem slišala, da pač raje ne, pa saj vsi drugač govorijo! delaš pa potem po svojem občutku!

glede skutk, bompa jaz tud zaenkrat delala doma

< Sporočilo je popravil tina50 -- 27.9.2008 11:59:12 >

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
27.9.2008 13:30:18   
gaya24
Hojla!

Vidim, da ste verjetno že vse na kosilu, ker ni nobene gor...

Sem vidla, da mate debato o user posted image . Js sem jo ravn pred 6 dnevi fasala pa še kr je ni konc. Znorela bom...pred N sem jo mela 4 dni in konec. A mislite, da zato ko zdaj tablet ne jem al misli zdaj kar cel teden trajat vsak mesec user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
27.9.2008 15:55:47   
marita
joj punce nima nč čas brat, ker sta bila oba mala bolna. Najprej je ema en prehlad prnesla iz vrtca, jo imam doma od torka. Pol je pa itak še maks nabasl.user posted image  Tko, da je kašljal, smrkal, uček čist zaliman od gnoja, vročine 39,3. Jao bože mili. Sem ga kuj peljala v zd, sem dobla kapljice za učke, svečko za vročino sem pa že mela. Borili smo se 3 noči z vročino, je blo kr hudo, skoz je jokal, skoz na rokah. Danes da se je stanje izboljšalo, iz ta hujšga smo ven, sam bo še trajal en cajt, da pride čist k sebi. Spala sem itak 0 ur, mal sem vmes dremala, tko da je pršla še moja mami na pomoč, da sem se čez dan kr na sedežno ulegla, pa ne vem kaj se je sploh dogajalo.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
27.9.2008 17:30:18   
aleži
Bom kar na hitrco...

Včeraj zjutraj sem imela v trgovini preoblačenje, slačenje.... Sara je bruhala GH mi 3x, ma sem mislila, da je morda od prenasitosti. Popoldne je bilo vse user posted image  in glej, ob 4h mi je 3x bruhnila in imela drisko. Ta cajt je user posted image  nesel na previjalno mizo jo slečt in začel tudi on bruhat..........katastrofa!!!!! Šla sem potem v lekarno in kupila glukozo, nelit ne obstaja več in sem kupila Reidrat in mi je spila 110 ml. Morala bi 250 ml ma tudi če ne bo, bo vseeno v redu. Zelo se mi smili moja user posted image .
Danes je samo cartanje, dojenje, da pride k sebi!!!

Vražje viroze in vrtec!!user posted image

pa še 7. mesecev imauser posted image user posted image  jaz pa nič vesela, prav na user posted image

grem, ker me kliče

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
27.9.2008 17:31:46   
aleži
....................pa še vsem bubanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da user posted image  ozdravijo.............. tudi za mojo velja user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
27.9.2008 17:58:49   
lucalu
Za Emo in Maksa od marite in za Saro od aleži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravijo!!!
Sari pa še vse najboljše za sedem mesecev!!!user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 27.9.2008 17:59:18 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
27.9.2008 19:22:06   
aleži
Lucalu hvala za lepe želje in čestitke.

Zdaj spi, user posted image  ima 38C vročine, Žiga naspidiran in spočit, jaz pa crknjena......... vsaj upam,da bo mirna noč in lahko nočka.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
27.9.2008 20:02:04   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Za Emo in Maksa od marite in za Saro od aleži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravijo!!!
Sari pa še vse najboljše za sedem mesecev!!!user posted image

se pridružujem  pri vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
27.9.2008 20:11:29   
Lona76
Najprej vse najboljše Sari za 7 mesecev.
Potem ne vem kaj je s temi našimi marčevčki da takole zbolevajo. user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom da se čimprej pozdravijo, ker zdaj jih je pa res že kar nekaj bolnih. Pa tut seveda za bratce in sestrice naših marčevčkov da se tudi oni pozdravijo.
Naša Taja že spi, zdej pa še Tilna razganja sam bo tut kidnu. Mami pa spet pospravljati. Mi je čez dan ratalo samo okna pomiti, ker sva dopoldne šla s Tilnom po čevlje. Pa to tut traja. So imeli v Masu akcijo plačaš 2 dobiš 3 tko da je tilen dobil dvoje, mami pa ene.
Tko zdejle kuham večerjo. Jurčke v omaki in torteline. Pol pa hitro pospravljat.
Eno mirno noč želim čisto vsem.
Aja pa čestitke Anisu za prespano noč. Me zanima kdaj bomo mi to dočakaliuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
27.9.2008 22:01:54   
Ursi2
lucaluuser posted image user posted image   user posted image user posted image  za ubogega Tai-a

Bravo Anisza zobek user posted image user posted image user posted image !!!

Za Emo in Maksa od marite  user posted image user posted image in za Saro od aleži user posted image user posted image , da bi bili čimprej zdravi!!!!!!

Kar se tiče malaronov sem mu dala take, ko so samo iz moke. Sem posebi pazla, da sem take vzela. Sicer pa so Barilline vse oz večina brez jajc. Tako da mislim, da ne bi smel bit problem.

Kar se darila tiče, bom mal premislila. Sem že za našega študirala, a bi ga, al ne, pa se kr nekak ne morem odločit.

Medica, sem brala en članek, da so Fruchtwerge eni izmed najmanj zdravih jogurtov oz skutk. Mi je tudi patronažna to rekla. Da veliko staršev to deva, da pa one zelo odsvetujejo. Da je bolje, če sami doma skupi zmešamo - skuto in sveže sadje.

No, punce, kot sem vam povedala, kaj mi je rekla patronažna za M. In sem zdej dva dni sam to žtudirala in bila pozorna na kakršenkoli znak, da sem mogoč noseča. Pa sem danes ponoči imela tako žive sanje, da sem delala test in je bil pozitiven in ker nisem mogla verjet, sem šla delat še dva in so bili vsi pozitivni. Sem se zbudila in nisem mogla več spat. Potem pa je Luka ob 5 zjutri jedel in ko je zaspal nazaj, sem šla jz delat test. Ma, sem res ena koza, al!  No, nažalost je bil negativen!user posted image  Amapk, sej bo, zdej, ko vemo kk delat, mormo it sam v akcijo!user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?