Ursi2
|
Živjo, punce! Kr ne morem se spravit spat. Sem bla cel dan zaspana, ko ne vem kaj, zdej pa budna ko sova! Adijo! Sem pa dan smalo pospravljala, moj dragi je ploščice polagal, potem pa smo šli v Celje malo v šoping. Rabim hlače, ker sem pristala pri enih samih, ki somi vredu in da niso strgane ali zaflečkane. Pa sem bla zlo razočarana. Nič nisem dobila. Al pa sem preveč izbirčna. Sam pač ne bi pa dala glih ene 100 € za ene kavbojke. Sej tam bi pa že našla take, ko bi mi ble ko ulite. No, smo prišli domov praznih rok, seme je pa dragi povabu na kavico, tako da smo se vseen prav fajn meli. Pol sem pa spekla rolado, jabolčno pito in nardila tiramisu za 20 oseb. Je bil Luka ful priden in se je kr neki igral skoz. Sem ga mela zraven sebe malo v ležalniku, malo pa v stolčku za hranjenje in se je igral, pa pogovarjala sma se,... Spal pa spet ni skor nič čez dan, 15 min dopoldan in popoldan 25 min. Zaspal mi je pa okrog 21.30. Sem mu pa danes skuhala suhe marelice in pa jabko. Sem par kosov čisto malo skuhala, tako da je lahko sam držal v roki in jedu, je pa že blo rahlo zmehčano in je bol cuzal. Pa mu je blo kr všeč. Sem mu pa za kosilo skuhala riž in purana zravn not, za naju pa čufte v omaki in testenine (makarone). Pa sem se šele potem spomnala, da jih lahko tudi Luka je. Pa sem mu najprej dala riža in ga je pojedu ene5-10 žlic. Pol pa ni hotel več, sem mu pa dala makaron (so taki večji, bolj zaviti) v roko in ga je jedu, se mu je tk dopadlo, ko je vidu, da midva isto jema. Jih je pol ene 10 pojedel lepo počasi. Pa pil je lepo zrven. Pol sem mu pa še za večerjo dala malo in jih je jedel, so mu bli ful všeč. Prav razmišlam, da mu jih bom kupla tiste, ko so polnozrnati, pa z okusom špinače, korenčka,...... Majo pa nečaki ful radi da testenine kr z droptinami nardiš, pa malo sira gor in so najbolj veseli. Pol so pa zadnjič ugotovili, da je fajn če , sladkor gor potrosiš. Pa smo vsi fejst čudno gledali. Pol smo pa le probali in je blo dobro. Skor tk, kot da bi jedel slivove cmoke. (brez sliv ) Aja, sem se dans še spomnila, kaj mi je v čet rekla patronažna. Vprašala me je, če že imam M, pa sem rekla da ne. Pa je malo čudno pogledala in me je vprašala, katero G imam. Ker baje, da nekateri hočejo, da prideš po 6 mesecih na pregled in če do takrat še nimaš M, naredijo test a ugotavljanje nosečnosti.. Mi je blo malo čudno. Me pa zdej ful matra, ker imam doma enega, da bi šla ga nardit. Pa vem, da je brez veze. Ker sem bla že enkrat prepričana, da sem, ker sem se res tk čudno počutla, da sem šla kupit test, pa je bil negativen. Je pa res, da pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov, ni mi bilo slabo, nisem se slabo počutla, niso me hormoni dajali,........... sam spala sem mal več oz. ko sem se dol vsedla, sem že skor spala. Ampak to je sedaj drugje razlog . Upam, da bo današnja noč boljša. Je bil od 0.30 pa do 5.30 5x pokonci. Sploh ne vem, kaj mu je bilo. Pa nima več fejst zadelanega noseka, mu ga fajn in redno čistim, kašlja tud skoraj ne več. Mogoč je pa že preutruje, kaj veš. Vsem bolančkom pošiljam za čimprejšnje okrevanje!
|