Ursi2
|
Živjo! No, naš miško pa zdej spi. Sma ga dala v varstvo, ker sva imela pevske vaje. Se nama začnejo ob 19.30. Sma se prej od 19.00 - 19.20 dojila na obeh dojkah in mi je skor zaspal zraven. Ga je dragi nesel k tastu in tašči. Evo, je bla ura 20.10, se mi je že telefon oglAŠU. Me je klicala tašča, da ga ne more umirit, da se ful joka in sem letela domov. Mož je imel ključe od avta, pa smo imeli ločeno vaje in nisem hotla po celi glasbeni iskat ga. Pa sem letela. No, sem ugotovila, da sem čist brez kondicije. Sem mela na koncu že čist mehke noge. Sem prišla domov, me je Luka zagledal, skor skoču v mene in še malo posmrkal, pa je blo ok in se je že smejal. Sej jokat je res moral, ker še zdaj hlipa v spanju. Se mi ful smili revček. Ampak počasi bo že boljš. Se bo mogu navadit, jz pa tud. Se me je pa držu pol ko cek. Je tašča ga še trikrat pol vzela v naročje, pa se je vsakič začel spet ful dret. Pa sem ji rekla, da naj rajši ne, ker je že čist znerviran, pa ga je kr vzela. Pa je pol le vidla, da res ne more, da je jok, da ga cela vas sliši. Sma se pol crtlala pa objemala in podojila in zdej je zaspal. Upam, da ne bo prehuda noč. Dinki, to ste se mogli res fajn imet. Vem, da sem jz že parkrat rekla, da bi rada tja šla, pa še mi ni uspelo. Sem pa danes že rekla mojmu, da če bo vikend lep, da gremo gor. Pa je reku, da je kr za to. A te žiher vprašam iz kod ste? za PRESPANE noči Tit! Špela100, tudi midva sma čakala na našega sončka 5 let. Sma bla prepričana, da bova do sedaj imela že vsaj 2, če ne tri sončke doma. Sma pa šla na vaginalni pregled maternice k moji G, pa mi je samo to računala še takrat 25.000SIT. Sem bla čist šokirana. Pa še tam mi je rekla sam to, da neki vidi, sam da ne ve, a sem noseča in imam dvojčka, ali pa so ciste. Sem jo sam pobulila. Po tem pa nisma več šla na preglede, ker sem mislila, če je sam to blo tk drago, kaj bo šele drugo, midva pa oba študenta in sma rekla, boma vidla, kaj bo. Potem sem bila pa že naročena za september pri Dr. Rešu v LJ, pa sma julija zagledala črtici, tako da ni bilo treba it. Sem pa tudi takoj zamenjala G. A bereš kako fajno knjigo. Jz sem pravi knjigožer, pa nimam več idej, kaj bi brala. Aleži, čimprej se pozdravi... Gres kuham jaz na vodi ali pa skuham suhe marelice ali pa jabolka in potem v tej vodi ou. soku skuham gres. Pride prav dobro. Tiste, ki ste že jedle kostanje. A je vaše potem kaj šravfalo. Me zanima, ker je kostanje težko, meni se ga ful lušta, sam ne vem, a bi ga ali ne. Kaj pa , a ste jim ga dali kaj za jest? Midva sma danes zjutraj jedla Hipovo kašico pa sem not dala malo riževih kosmičev in se mu je ful dopadlo in je kar precej pojedu. Potem sma jedla za malco melono in papajo. Sem narezala na kose in sem mu držala on pa je cuzal oz. grizel in počasi jedel. Potem sem mu dala malo riža, jabk in rozin skupaj kuhanih. Popoldan pa smo imeli kosilo (okrog 17), smo pa jedli krompir v pečici pečen in purana. Sem skuhala za vse skupaj in je jedu ko velik. Se mu je fajn zdelo, ko smo isto jedli. Pa sem mu dala krompir in ga je prav ven scuzal. pa kr jedu bi še.Pa puran mu je tud bil zlo všeč. Ne, sej tudi jaz mislim, da je še malo hitro za kahlico. Sam pravim, da sem bla presenečena, ko ene že dajejo en mesec starjše od naših na kahlico. Čeprav, najbrž ni nič narobe, da namesto da je nagec na previjalni, da se mu malo ritka zlufta, da sedi na kahlici kakih 5 min, pa se mogoč celo polula. Hmmmmm, jaz pa nimam novih slik od Tine 50. Zadnje so tiste, ko so copatki. No, bom že. Zakaj me pa ni blo zravn, al!
|