Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 15:15:03
|
|
|
|
majrim
|
zdej grem pomit posodo,pol pa en giro,ko se dama zbudi
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 15:15:28
|
|
|
|
majrim
|
helenav...da ne boš pozabla
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 15:43:35
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde sedaj pa se je oglasila naša Ester in je rekla, da je v poletnih mesecih posvetovalnica samo zjutraj zaradi vročine.... sej se je nasmejala tudi ona Super, da ne bom ostala tudi jaz ko en butec, ko se bom naročila in me bodo naročili zjutraj Še vedno ne vem točno kakšno cifro pleničk nosi tvoj Val bi pogledala dva posta bolj gor... 7-18 kg...mislim da je 4 moja sestra se ravnokar vrača iz H&M in imajo že popuste drugo leto pa pride H&M v Koper, letos pa v Gorico...csaj tako ji je povedala prodajalka (Trsta ni omenila )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 15:46:04
|
|
|
|
melaverde
|
juhu majrim !!! lepe slike, pa tudi dober aparat.... si bla ti tako pridna in radodarna ??? moj Val izpade ful črn na tej sliki...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 15:57:07
|
|
|
|
majrim
|
si ga je zaslužil ...na obroke, drugače ne ge....me je eno leto matral z njim ,naj mu bo... ...je nea slika neže v dylanom...ej,kak par je to ...boš mogla naredit še eno punčko
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 16:08:24
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde bi pogledala dva posta bolj gor... drugo leto pa pride H&M v Koper, letos pa v Gorico...csaj tako ji je povedala prodajalka (Trsta ni omenila ) Ja, nisem gledala med citiranim Jaz sem slišala pravit nekaj časa nazaj, da namesto Family shopa pride H&M, ampak glede na to, da je sedaj Mass Mogoče v nov Tuš Planet.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 16:49:38
|
|
|
|
zrak
|
CIAOOOO VSEMM. .NA HITRO VAS MALO POZDRAVIM.. SEM ZAKOPANA MED PAPIRJI PRED DOPUSTOM... Lepe slike... Upam Majrim, da jih ima tvoj dragi kaj več kot jaz.. Namreč nisem jaz slikala in se vidi .. je samo par slik z otroki Pa non stop je štrkala.. sem mislila, da bo ful slik.. bboooo.. zgleda da je samo fleš delal???? Prosim speči mi jih.. se vidimo, ciaoooooo
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 18:02:32
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak CIAOOOO VSEMM. .NA HITRO VAS MALO POZDRAVIM.. SEM ZAKOPANA MED PAPIRJI PRED DOPUSTOM... Lepe slike... Upam Majrim, da jih ima tvoj dragi kaj več kot jaz.. Namreč nisem jaz slikala in se vidi .. je samo par slik z otroki Pa non stop je štrkala.. sem mislila, da bo ful slik.. bboooo.. zgleda da je samo fleš delal???? Prosim speči mi jih.. se vidimo, ciaoooooo Ojli, sem bila tam mimo, pa sem samo Eneička vidla se sprehajat... po dooooooolgem času sem šla na kolo, in sicer z Nastio, kar precejšnjo turo za prvič do konjev pri Baredih... Zdej sem še par trebušnjakov naredila in zdej študiram, da bi še malo rolerje po dolgih letih ponovno sprobala, ampak bodo takoj obe za mano... Uživaj Zrak, se kej slišimo... aja, Karlo je na poti v očetovstvo. Zjutraj ob 4-ih jo je peljal, ker ji je voda odtekla in prej okrog 15-ih je bil na poti v bolnico tako, da... kmalu bo kej.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 20:31:41
|
|
|
|
asso
|
Ma kje ste vse Lahko noč... oziroma, ker sem danes toliko se natelovadla si zaslužim eno pizo
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 20:32:59
|
|
|
|
Sibil_
|
Dan! Slikice so ful lepe, kaj se da še kakšno več videt, na mail? Hm ne bo v Koper, v Planetu Tuš bo C&A, to vem za sigurno.In Hm bo v Gorici še letos.Sem namreč pred časom klicala v Avstrijo in so mi tako povedali. MAjrim-kdaj delaš?Imam nekaj nalepkic zate, če jih še rabiš slučajno. LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:29:58
|
|
|
|
majrim
|
slikce še bodo,a danes ne morem oz. se mi ne da,ker delam kosilo za jutri ta teden sem dopoldan...če prideš kaj mimo,se kar oglasi
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:53:46
|
|
|
|
thaiss
|
Sera IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: helenav thaiss či seiiiiiiiiiii ancora Non če, včerajšnji monolog ji je bil preveč nas zajeb ava ruter, sem se mogla priklopit na kabel in zdej tle na neki trdi pručki sedim..... ma bom potrbela, za čvek to in še več za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar... jih nimajo, sem bila danes v DMju thaiss , spomni me na knjigo !!!!!!!!!!!!! pa kaj mi drugega sploh preostane...čakam in čakam...tacaj bom že jaz kako knjigo o otrocih napisala majrim lepe fotke!!! Imam 5 nalepk zate Lahko se en dan popoldan dobimo, kdaj bi ti zneslo it en giro zdej ki si jutranja??? Lahko noč... oziroma, ker sem danes toliko se natelovadla si zaslužim eno pizo ma brava ti
< Sporočilo je popravil thaiss -- 16.6.2008 21:56:50 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:54:10
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hm ne bo v Koper, v Planetu Tuš bo C&A, to vem za sigurno.In Hm bo v Gorici še letos.Sem namreč pred časom klicala v Avstrijo in so mi tako povedali. ma čaki, kako veš ti spet več kot poslovodkinja v Cityparku ???????????? meni je sicer tudi Gorica kul, bom rešla žlahto in šoping na en mah
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:55:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hm ne bo v Koper, v Planetu Tuš bo C&A, to vem za sigurno.In Hm bo v Gorici še letos.Sem namreč pred časom klicala v Avstrijo in so mi tako povedali. ma čaki, kako veš ti spet več kot poslovodkinja v Cityparku ???????????? o melči kaj zdej, tudi ti uletavaš samo ko ti je zanimiva debata.........
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:55:55
|
|
|
|
majrim
|
vseeno...razen jutri,ker verjetno dobim svaka na obisk ...se zmenimo jutri,ker me daje spanec danes...se moram naspat
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:56:39
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss thaiss , spomni me na knjigo !!!!!!!!!!!!! pa kaj mi drugega sploh preostane...čakam in čakam...tacaj bom že jaz kako knjigo o otrocih napisala zdaj jo grem dat v torbo za jutri
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:56:51
|
|
|
|
majrim
|
mela...si ujela ritem??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:57:36
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim vseeno...razen jutri,ker verjetno dobim svaka na obisk ...se zmenimo jutri,ker me daje spanec danes...se moram naspat OK, lepo pančkaj nočka
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:58:22
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hm ne bo v Koper, v Planetu Tuš bo C&A, to vem za sigurno.In Hm bo v Gorici še letos.Sem namreč pred časom klicala v Avstrijo in so mi tako povedali. ma čaki, kako veš ti spet več kot poslovodkinja v Cityparku ???????????? o melči kaj zdej, tudi ti uletavaš samo ko ti je zanimiva debata......... ja smo končali piknik za žlahto še na račun rojstnega dne....spet se smejem sama ker moje konjade imajo surle do pakistana.... in čakam D, da mu povem kaj vse je zamudil...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 21:59:30
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim mela...si ujela ritem?? ma kakšen ritem, vsak dan večje bale brcam v službo.... ma zakaj treba delat ?? ...če hočeš kaj imet.... je treba delat....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:00:55
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hm ne bo v Koper, v Planetu Tuš bo C&A, to vem za sigurno.In Hm bo v Gorici še letos.Sem namreč pred časom klicala v Avstrijo in so mi tako povedali. ma čaki, kako veš ti spet več kot poslovodkinja v Cityparku ???????????? o melči kaj zdej, tudi ti uletavaš samo ko ti je zanimiva debata......... ja smo končali piknik za žlahto še na račun rojstnega dne....spet se smejem sama ker moje konjade imajo surle do pakistana.... in čakam D, da mu povem kaj vse je zamudil... a ste meli piknik, lepo lepo pikantnosti.... in kje je Dylan??????? Ponedeljkov trening???????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:05:54
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss a ste meli piknik, lepo lepo pikantnosti.... in kje je Dylan??????? Ponedeljkov trening??????? ma katastrofa, škoda besed.... Dylan ravnokar prišu, premočen...ampak nima bele majčke in strganih levisk.... ma veš ke lepo mi je kupila mama in sestra... vse po 5 ali 8 eur
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:08:16
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma veš ke lepo mi je kupila mama in sestra... vse po 5 ali 8 eur majčke, hlače...kaj?????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:11:38
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hm ne bo v Koper, v Planetu Tuš bo C&A, to vem za sigurno.In Hm bo v Gorici še letos.Sem namreč pred časom klicala v Avstrijo in so mi tako povedali. LP, Sibil RR Škoda za H&M, čeprav C&A je tudi super. Kako pa veš, da bo C&A v Tušu? Mi smo v petek končno prišli do Ljubljane. Bili smo v Supernovi na Rudniku in je bilo super. Nobene gužve. Nakupuješ v blaženem miru, ne pa BTC in City park z vso svojo gužvo. Z nami je bil Aljoša. Tam imajo med drugim rudi varovano igralnico. Jaz sicer nisem pristaš tega, da otroka pustiš neki neznani osebi. V času kosila je bil Aljoša v igralnici, midva sva pa sedela nasproti. Pol ko smo šli pa še zase neki pogledat, pa je rekel, da bi se rad še igral. Pol sva ga pa pustila. Mogoče zato, ker sva malo videla, kako funkcionirajo. Jaz sem čisto zaupala. Skratka tam je H&M in C&A, pa še neke druge trgovine.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:13:24
|
|
|
|
thaiss
|
Navt super za šoping B&N ste pa v varstvu pustili??? A si šla na uni posvet o razvoju, kako je blo???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
MenstruacijadejziKoliko časa po porodu ste dobile menstruacijo?1-3 mes. (
43%)
3-4 mes. (
12%)
4-5 mes. (
7%)
5-6 mes. (
6%)
6-7 mes. (
7%)
kasneje (
24%)
Število vseh glasov: 562Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!