Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:33:16
|
|
|
|
NAVT
|
Zadnji moment smo se z mojimi zmenli tako, da jima pustimo male, Aljoša pa naj gre z nami. Sej bi bla malo huda, če bi šle z nami. Posveta ni blo, ker se nismo mogli uskladit s fraj dnevi. Bomo pa septembra. Pa bo pogledala vse tri, tudi Aljošo.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:49:12
|
|
|
|
cuma
|
Čau pupe! Ste še connesse al ne ?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:49:40
|
|
|
|
thaiss
|
ma js tle naokoli neki šarim....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:50:39
|
|
|
|
thaiss
|
...z enim ukom kukam lucignolo.....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:51:27
|
|
|
|
cuma
|
O thaiss! Kako je ... si že začela?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:57:25
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ...z enim ukom kukam lucignolo..... ma se mi zdi, da si z obema ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:58:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma O thaiss! Kako je ... si že začela? v ponedeljek 23ga
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:59:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ...z enim ukom kukam lucignolo..... ma se mi zdi, da si z obema ... ne en, sem lutala po forumu
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 22:59:44
|
|
|
|
thaiss
|
kaj si ti opravla v sredo???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:00:45
|
|
|
|
cuma
|
... torej imaš še čas za kofetkat ! Škoda, da bo jutri dež ... bi ti pokazala našo novo mašino (voziček )
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:03:11
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma ... torej imaš še čas za kofetkat ! Škoda, da bo jutri dež ... bi ti pokazala našo novo mašino (voziček ) kaj si kupla???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:05:14
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj si ti opravla v sredo??? Malo smo se igrali ... Od 13ih do 17ih so nas testirali (sestavljanje konstrukcij iz kartona ...,psih. testi, logične naloge , timsko delo , preverjanje organizacijskih sposobnosti, debate v it., ... na koncu pa smo puzzle sestavljali ).
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:07:56
|
|
|
|
thaiss
|
allora ste se naigrali feeling???? voziček...to me še najbolj zanima
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:10:40
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma ... torej imaš še čas za kofetkat ! Škoda, da bo jutri dež ... bi ti pokazala našo novo mašino (voziček ) kaj si kupla??? Ma dej, sem bla jezna ... Pridem v LJ, prodam poln prtljažnik robe (PP Pliko3 tutto completo ..) grem v BC po zamenjavo (PP Aria Completo) in valda nimajo niti enega ... pol mi reče ženska, da jih imajo 9 v Kp ali pa če grem kej v Mursko, da jih imajo 3 ... jaz pa na poti na štajersko brez vozička .... V glavnem ... na koncu sva se s Tinko odločili za Maclarna in zdaj smo prav zadovoljni. Edini problem je, da je Emi tako všeč, da bi se tudi ona skozi vozila ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:14:27
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma V glavnem ... na koncu sva se s Tinko odločili za Maclarna in zdaj smo prav zadovoljni. super izbor kje si ga vzela, v Bušiju??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:18:19
|
|
|
|
cuma
|
Ne ne, kar tam v Baby Centru v BTCju. Kje pa boš ti nabavljala?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:20:58
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma Ne ne, kar tam v Baby Centru v BTCju. Kje pa boš ti nabavljala? ma jz bom vzela ZAPPa v BC, sam se moram prej tastarih vozkov znebit.... ..IN TO ZNA TRAJAT V NEDOGLED....ops črke Ma nisem vedla da tudi BC drži Mclarne
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:25:38
|
|
|
|
thaiss
|
grem jaz pančkat, me že tazadnja boli od te kur**** pručke.... nočka!!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 23:26:57
|
|
|
|
cuma
|
Grem spat ... Lahko noč
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 5:25:28
|
|
|
|
Sibil_
|
Mela-za Hm sem klicala pred časom gor gospo za investicije v tujini in mi je tako rekla, da pač nimajo namena odpirat Hm v Kopru ker bo v Gorici. Za C&A pa vem, ker sem govorila z nekom, ki je ful zraven pri investicijah in pri prodaji prostorov v Planetu Tuš. Majrim-zjutraj žal ne morem.Če bom hodila kaj mimo bom pustila komu, sej vas tam poznam, hehe. Navt-jaz sem bila v soboto v Supernovi, una igralnica je res ok.In tudi mi smo jedli tam nasproti, hehe.In seveda tudi jaz sem šopingirala v Hm in C&A... LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 8:26:58
|
|
|
|
melaverde
|
dobro jutroo čeprav niti ni tolko, čim tle sedim.... včeraj sem kar zmaglila...ma sta se soseda vštulila na modem in mi vzela veselje... thaiss, imam knjigo s seboj !!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Mela-za Hm sem klicala pred časom gor gospo za investicije v tujini in mi je tako rekla, da pač nimajo namena odpirat Hm v Kopru ker bo v Gorici. Za C&A pa vem, ker sem govorila z nekom, ki je ful zraven pri investicijah in pri prodaji prostorov v Planetu Tuš. allora una teta v Lj pravi, da bi morali H&M odpret letos v KP ampak ker so ga v Gorici in Murski, pride na vrsto drugo leto.... za C&A sem vedla tudi jaz, ma meni se skrije pred H&M...non mi piace če pa ga odprejo v Trstu, ga v Kp niti ne rabijo....bodo itak vsi otroci enaki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 8:39:23
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: melaverde allora una teta v Lj pravi, da bi morali H&M odpret letos v KP ampak ker so ga v Gorici in Murski, pride na vrsto drugo leto.... za C&A sem vedla tudi jaz, ma meni se skrije pred H&M...non mi piace če pa ga odprejo v Trstu, ga v Kp niti ne rabijo....bodo itak vsi otroci enaki Itak, ma zadnje čase jaz prav nič kaj dosti ne najdem v H&M. Do enega 18 meseca še neki imajo potem pa sam nek kič. Kar je lepega (kratke) majčke je itak tudi cena lepa (9€), kar se mi zdi preveč. Za Nastio res že nekaj časa nisem nič našla... No, vsake toliko nekaj, ampak ni za se hvalit. Več dobim v Idexe in včasih še ceneje tako, da zaradi mene tudi če ne pride... Pa tudi v Hoferju več dobim. Najbolj pa trenirkice in hlače (trenirkice) tako, da... Za dojenčke pa res se v H&M nekaj dobi. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar... jih nimajo, sem bila danes v DMju Vem, da jih nimajo, ampak po informacijah jih dobijo v sredo Tako, da bom v sredo zjutraj klicala in vprašala, če so jih dobili in popoldne šla iskat, ker rabim še neki drugih stvari iz DM-a (predvsem čistilce flekov in listke, da nimam vseh oblek zapacanih, ko pomešam kakšno barvo, ki ne sodi zraven). IZVIRNO SPOROČILO: majrim slikce še bodo,a danes ne morem oz. se mi ne da,ker delam kosilo za jutri Ni panike, samo da bodo. Helenav, kje pa se ti potepaš Grem... kaj počet.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 10:01:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Itak, ma zadnje čase jaz prav nič kaj dosti ne najdem v H&M. Do enega 18 meseca še neki imajo potem pa sam nek kič. Kar je lepega (kratke) majčke je itak tudi cena lepa (9€), kar se mi zdi preveč. Za Nastio res že nekaj časa nisem nič našla... No, vsake toliko nekaj, ampak ni za se hvalit. Več dobim v Idexe in včasih še ceneje tako, da zaradi mene tudi če ne pride... Pa tudi v Hoferju več dobim. Najbolj pa trenirkice in hlače (trenirkice) tako, da... Za dojenčke pa res se v H&M nekaj dobi. ma res so Valu kupile največ ampak tudi za njene pupe je moja sestra dobila ful...je pa skoraj vse znižano tako da je dala za majčke po 5 eur ma jaz sem vedno zadovoljna, ko kupujem zame še najbolj... grem na zaslužen kafe sem še bolj vesela ker prideta zrak in thaiss
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 10:29:10
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde grem na zaslužen kafe sem še bolj vesela ker prideta zrak in thaiss Jaz bi tudi prišla, če me bi povabla Se dolgočasim tuki in rešujem neke zadeve , ki niso niti moje... od lani in predlani
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 11:26:16
|
|
|
|
helenav
|
jutrooooo tuki sem mi smo super spali..pa na kavico smo šli....sedaj spančka, jaz pa ji pečem ribice za kosilo.... ma kaj v oviesse nobena ne pokuka...meni je tam roba ful všeč...pa tudi poceni je ..kvaliteta in tudi cena pa je tam tam z H&M, samo z razliko, da so otroci drugače oblečeni.... ..jaz bom definitivno še šla tam....
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?