|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
14.6.2008 10:21:41   
majrim
moja piška kar spiuser posted image user posted image user posted image ...verjetno misli,da je zimauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
14.6.2008 10:25:23   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

asso..ko tankaš na istrabenzu dobiš nalepke za žogo...in mi jih nekaj manjkauser posted image

Pa si mogla prej povedat, koliko jih rabišuser posted image  A cel kartončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
14.6.2008 10:54:12   
melaverde
ma ne sekiraj se, une žoge so vredno očno 1 eur... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
14.6.2008 10:55:02   
melaverde

moja piška kar spiuser posted image user posted image user posted image ...verjetno misli,da je zimauser posted image

Val tudi ampak mi paše...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
14.6.2008 10:56:42   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Zakajuser posted image  Meni so v redu...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
14.6.2008 10:57:59   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

pejdi nogometno brcnit 2x po cesti....greš lahko takoj iskat drugo  user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
14.6.2008 11:04:42   
asso

pejdi nogometno brcnit 2x po cesti....greš lahko takoj iskat drugo  user posted image

Aja, jaz ne brcam po cestiuser posted image

A se ne nogomet igra na traviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3407
14.6.2008 11:11:22   
asso
A pozna kera kakšnega moškega s C kategorijo, ki rabi službo. Vožnja, nalaganje in razlaganje zabojev (pijače) na Obaliuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
14.6.2008 11:29:07   
majrim
grem jaz počasi...e..še pojest malo juhe,pa delatuser posted image ...eni pxcaaaaAyaaAyaAXAXAAAAAA
ENI BODO PA ŽURALIuser posted image ...ops....imam pomagačicouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.6.2008 11:41:58   
helenav
ojla..čveke dopoldanske..se grejete pod klimami domauser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo bile zjutraj en giro zunaj.....sem zmrznila, spila eno toplo kavico in pol nas je tati prišu iskatuser posted image .

zdej jo čakam da se zbudi....

Mela lepe slikice...kje ste ga to žurali??

zrak ti imaš fešto doma?

majrim imaš srečo, da ne boš jokala po lepem vremenu...vsaj to...bodo pa verjetno stranke sitne ko muhe neuser posted image user posted image .....btw....ti ki si kruharca..kateri kruhek je full fin, pa dokaj užiten še vsaj naslednji dan?

thaiss user posted image kje pa se ti potikaš....

asso te prav razumem s temi stroji.....mi smo na istem...no malo manj jih je..ampak imam še dojenčka..kaj bo...ko bo sama jedla..user posted image user posted image user posted image še enkrat toliko....pa tuki sva še jaz in moj mož,ki sva nerodna in se tudi dokaj hitro umaževa..ravno danes na kavi, sem bila jaz vsa spackana..je Klara z žlico rogovilila sem pa tja..in sedaj je aktualno drezanje v kozarec in itak, da ji ne uspe, dat v luknjo..ampak popackamo se pa ravno takouser posted image

mož dela kosilo.....mmmmm kako že diši...sipice in krompirček v pečiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.6.2008 11:47:10   
melaverde

Aja, jaz ne brcam po cestiuser posted image

A se ne nogomet igra na traviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

načeloma ja, ampak jaz nimam doma koz zagrajenih z ograjo.... najprej in najlažje se gre tam kamor ne smeš ne ... user posted image  pa veš da imam cesto takoj pred hišo... user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
14.6.2008 11:49:22   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
Mela lepe slikice...kje ste ga to žurali??

Bowling Adria...sej očkoti so se tudi imeli fanj ampak se niso nič slikali... user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
14.6.2008 11:51:05   
asso

načeloma ja, ampak jaz nimam doma koz zagrajenih z ograjo.... najprej in najlažje grem am kamor ne smeš ne ... user posted image  pa veš da imam ceso akoj pred hišo... user posted image

Sej, sej... še vedno ne vem točno kje siuser posted image

Majrim, kaj zdej rabiš ali ne te nalepkice. Povej koliko jih rabiš, da ti jih pošljem preko kurirjauser posted image

Kaj bi jaz dala, da bi mi mož delal kosilo. Prvo kot prvo nimam možauser posted image user posted image user posted image , kot drugo pa bi jedla jajce...

Mi smo imeli marendo, itak kosilo nas čaka šele ob 15,30 ko se gospodične zbudita. Danes imamo tako pravo poletno kosilouser posted image user posted image  In zunaj mrazuser posted image user posted image user posted image

Moji so vsi šli malo dol k noni, ker tu v hiši sta bile tako sitni. No, Nastia niti ne, ampak Tarinuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
14.6.2008 15:04:39   
helenav
ni nobeneuser posted image user posted image ..ene na fešti....ene delajo Majrim user posted image user posted image ..
JAZ PA PEČEM MOJE PRVE MUFFINEuser posted image user posted image user posted image
in so fullll dobri-za prvič...jutri bom nekaj drugega spackalauser posted image user posted image

nekaj sem mogla napisat

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
14.6.2008 15:47:30   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

ni nobeneuser posted image user posted image ..ene na fešti....ene delajo Majrim user posted image user posted image ..
JAZ PA PEČEM MOJE PRVE MUFFINEuser posted image user posted image user posted image
in so fullll dobri-za prvič...jutri bom nekaj drugega spackalauser posted image user posted image

nekaj sem mogla napisat

Jaz sem user posted image   Zdej smo pojedli, jaz grem pod tuš se malo polepšat in potem počasi gremo...

Dej Helena, napiši prosim recept za Mufine, če praviš, da so dobri. Ponavadi muffini so dobri samo prvi dan in še posebno ko so topli.
Jaz pa danes preskočim pečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
14.6.2008 20:35:46   
helenav
spet nobene.....

še dobro da jaz in asso kaj napiševa..sicer bi se znašle na četrti straniuser posted image user posted image .

gledam BB..pred tem sem likala...sedaj pa čakam reklame d agrem pod tuš...vbistvu grem kar zdej, ker itak sedaj je malček brezveze....

asso ma veš..ti pošljem en drugi recept, ker tej so dobri tako tako..če si prav lačenuser posted image user posted image ..ma ne prav fullll...bom sprovala nekaj drugega in če so odlični ti pošljem recept...oki?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
14.6.2008 21:30:55   
thaiss
Evo meneuser posted image

Danes pa smo cel dan klatli, zjutraj po špežo, potem v Dragonjo na kosilo, nato še na BabyFeštouser posted image  user posted image  
Matia je čez dan spal samo 2x 20 min in je zdej kr omagal...ma ponavadi ko spi premalo čez dan je tudi noč user posted image ...speriamo bene!!!

vreme de merda.... kdaj pride sonček kej mimo????

Mela lepe fotke...se priporočam še za kašno...bi pa tudi od danes kako(Zrak in Solinar)

Majrim jaz mam verjetno še kašno nalepko po denarnici... se pa priporočam za DMjeve...menjam za špar in mercatoruser posted image

austen kje si, javi se kej!!!!

in imam še en predlog-boljši-..ti ga pripeljem en dan, ko gresta Enej in Klara spat in bomo na hitro enga pripalile....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zrak in helenav a se lahko uštulim????user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
14.6.2008 23:10:40   
majrim
pol se pa uštulim še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sem spet zadnja...user posted image ...ravno izpod tušauser posted image
asso...ena cela stran mi manjkauser posted image ...zdej,ko hodim jaz delat,pa se končujeuser posted image ...če maš kako se priporočamuser posted image
...nič,zdej še slike naložimo od popoldanskega rajanja, da vidim,kaj so ga delali,pol pa spatuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
14.6.2008 23:19:44   
tejčica
Danes je bil prav lušten dan. Dopoldan smo se imeli v vrtcu fuuuul user posted image . Sicer škoda da je bil dež in nismo mogli bit zunaj na travniku, ampak na srečo imajo nadkrite terase igralnic in se je tam vse skupaj dogajalo. Naslednji teden pa imamo spet pestro v vrtcu. Najprej ciciolimpijado, potem pa še zaključek s skupino. So nas pa letos hotli kar brez zaključka pustit, ker da smo imeli že preveč srečanj in da bodo imele vzgojiteljice z otroci same dopoldan zaključek.user posted image  No, pol smo se pa starši zbunil, da imamo v petek srečanje ma na našo organizacijo in odgovornost.  Zadnje leto v vrtcu in brez srečanja?!?!? Ma to ne moreš verjet.

Zdej grem pa likat kupu in kupe in kupe cotk... v celem tednu sem oprala ene 10 strojev in likam sproti najnujnejše sedaj pa je... gora cunjuser posted image user posted image user posted image user posted image  

ma čaki, kaj imaš tako majhen stroj, da pereš fulkrat po malo ali se preoblečete 5x na dan ????? ma ki meni znese s 6 kilskim 3 sroje na eden (črno, belo in pisano) user posted image user posted image  pa še o se mi zdi fulll ...user posted image

3 stroje imam jaz v dveh dneh. Tudi nam rata zapacat vsaj 10 strojev na teden. Kaj bo šele pol ko bo še mali v vrtcu. Da se ti zmeša od vseh teh cunj... 

ja,zdej ko bodo delali pri lesnini bo šele kaosuser posted image ...moj že zdaj njuri...in to naj bi v kratkem začeliuser posted image

Naj bi v ponedeljek začeliuser posted image

Ma kaj še ne bo konc tega džumbusa! Jest kakšen dan rabim 5 minut da sploh iz parkinga na cesto pridem, kaj pol šele naprej! Pa kako folk vozi po krožnem!user posted image

Mela, user posted image user posted image user posted image  slike!

Grem počasi tudi jaz po dolgem.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
14.6.2008 23:32:19   
majrim
slike souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
14.6.2008 23:40:27   
nektarina
Thaiss...  jaz im<am DM-jeve  nalepke in jih ne zbiram.  Če rabi katera še Mercatorjeve, Spar in Tuš???  Se  mi valijo po denarnici.

NAVT:shopping?????
Jaz nič. Pa tudi če bi hotela  mi ni zneslo nič pogledat. Je tako natrpan ta Hervis,da mi je NIk vse vlekeluser posted image user posted image user posted image   in sem obupala. Smo si privoščili le en coffee.
Sem padanes v Sparju opazila nove plasma biškotke ( mini) pa niti dragi niso.  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
15.6.2008 6:54:28   
helenav
dobro jutroooooo

piška spi naprej,je sedaj kakala in popila mleko...meni pa se ne da več.....sem se sicer hotela še malo ulegnit, pa sem 5-krat popravljala dudo in se mi ni dalo več vstajat...sedaj, ko sem tu v dnevni, pa itak, da je zaspala...če bi se nazaj zleknila, bi pa kaj njurlauser posted image user posted image user posted image

thaiss,majrimuser posted image user posted image user posted image ..zaradi meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ha ha ha....delamo račune brez krčmarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje so slike  majrim?

grem zdej skuhat kavico in enga velikega dojenčka iz pojstle nagnat..

danes je sonček..mi pa bomo cel dan po hišahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako to sovražimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
15.6.2008 9:26:40   
thaiss
dobro jutro, lep sonček je zunaj!!!

Mi smo spali do 8.25user posted image
Zdej se počasi odpravimo na sprehod, potem pa k mojmu očetu na kosilouser posted image

slike souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudiuser posted image

Thaiss...  jaz im<am DM-jeve  nalepke in jih ne zbiram

hvala!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
15.6.2008 10:26:59   
majrim
ZALA
user posted image
user posted image
ZVRHAN KOŠ POLJUBČKOV IN NAJ TI BO VSAK DAN S SONCEM OBSIJAN!!!!!!
tebi nena pa user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
15.6.2008 10:27:42   
asso
ZALA vse naj, naj, naj...

user posted image

< Sporočilo je popravil asso -- 15.6.2008 10:29:56 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.