|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
15.6.2008 10:28:19   
asso
Evo mene tu,

moji so že zunaj. Jaz ponovno en stroj na likanju, potem pa se že odpravimo za na kosilo...

Včeraj je bil super popoldne kljub grdemu vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Mela lepe fotke...se priporočam še za kašno...bi pa tudi od danes kako(Zrak in Solinar)

Majrim jaz mam verjetno še kašno nalepko po denarnici... se pa priporočam za DMjeve...menjam za špar in mercatoruser posted image

Jaz se tudi priporočam za kakšno fotko.

Thaiss jaz imam tudi viška DM-ove mislim, da ene dve.
Drugače jaz bom šla po plenice v sredo (če jih bodo imeli) in lahko s popustom vzamem tudi tebi in mogoče tudi tebi Mela, če potrebuješ. Oziroma še kateri drugi... Mogoče bom potem še količinski popust dobilauser posted image user posted image user posted image

Majrim, ti bom poslala kakšno OMV nalepkico. Jih imam kar nekaj (že tri žoge doma) en poln kartonček sem šenkala in še en kartonček poln, in eden se še polni tako, da... bom kaj našla v zameno za včerajšnje slikiceuser posted image

Helena, se strinjam za Muffine, ti kar poskusi in mi pošlji. Sej drugače ti lahko tudi jaz tebi enega pošljem, ki je kar dober.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
in imam še en predlog-boljši-..ti ga pripeljem en dan, ko gresta Enej in Klara spat in bomo na hitro enga pripalile....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zrak in helenav a se lahko uštulim????user posted image

Pa najboljše potem, da namesto pri Dorotu se dobimo kar pri Zraku...user posted image user posted image user posted image

Grem ponovno likat.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
15.6.2008 10:28:39   
majrim
thaiss
user posted image tudi tebi
in vsem ostalim
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
15.6.2008 19:14:58   
asso
Ojla,

da nas poberem z dna strani.

Kje ste danes vseuser posted image  Ste izkoristile malo lepega vremena za šetkanjeuser posted image

Mi smo bili na kosilu na Kozini in zdej končujemo sestavljat gugalnico. Ja, končno sem jo kupila, čeprav ni glih to kar sem hotela, ampak je vseeno dobra.

Zrak kako jeuser posted image  Utrujena od tega feštementauser posted image  Si boš zasluženo odpočila na dopustu.

Majrim, pero še vedno ne morem verjet kako je tvoja Neža pridna. Takšnega otroga bi vsak imel in se ne bi ustavil pri enemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
15.6.2008 19:57:42   
majrim
asso...pero je moj tudi pohvalil tvoje dve...pa na slikah sta takšne bambole...samo da gledaš..user posted image
na kozini kje ste bli??  v gostilni??...mi smo danes povečini spaliuser posted image ...zjutraj do 9,30...pol šli malo po izoli, po kosilu pa spet spat ...neža pa od 13do 16user posted image ..eno uro pa tudi jaz z njouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
15.6.2008 19:58:07   
thaiss
ZALA VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

user posted image

.......grem skopat Matičkota, pridem poleuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
15.6.2008 20:36:59   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

asso...pero je moj tudi pohvalil tvoje dve...pa na slikah sta takšne bambole...samo da gledaš..user posted image
na kozini kje ste bli??  v gostilni??...mi smo danes povečini spaliuser posted image ...zjutraj do 9,30...pol šli malo po izoli, po kosilu pa spet spat ...neža pa od 13do 16user posted image ..eno uro pa tudi jaz z njouser posted image

Ja, ja, sej sta pridni samo moraš lavfat za njima (no še dobro, da je bilo v zaprtem), pa prve pol ure je bila najboljša moja noga za se stiskat. Jaz bi tudi slikice........ Nastia ima še danes na nosu znak Neže, aja mimogrede ji moraš nohte postričtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, v gostilni pri Mahniču. Smo se tako najedli, da sem še zdej sita. Praznovali pa smo mamin rd.

Sej tudi mi bi spali, če ne bi imeli obveznosti. Nastia je spala vse skupi 15 min v avtu, Tarin pa 40... in sta obe naspidirani...

Zdej se Nastia pogovarja v pojstli, Tarin mogoče že spiuser posted image  Jaz grem počasi tudi tako, da vas bom ju3 brala.

Še malo (teden in pol) in dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč

Lepo

< Sporočilo je popravil asso -- 15.6.2008 20:38:36 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
15.6.2008 20:51:56   
thaiss
majrim delaš gušte s slikami.... pišlji,naloži kej!!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
15.6.2008 21:25:51   
thaiss
monologi.............................................
..............
.
.
................
.
.
................

.

-

-

meleverde jaz še vedno čakam to:
Berem knjigo Med popustljivostjo in strogosjo - otroci potrebujejo meje in ful lepo piše:

Kdor hoče vzgajati brez napak, jih nekaj naredi tudi zato, ker si zelo prizadeva, da bi se jim izognil.Kdor hoče vzgajati brez napak, vzgojo zamenjuje z vrhunskim športom.

.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
15.6.2008 21:30:37   
n€na
user posted image

ZALA  se vsem zahvaljuje za voščila

Naš piknik je uspel.........včeraj in še ponoči je scalo in lilo kot iz škafa in danes zjutraj je posijalo tako lepo sonce in je bilo celi dan tako.
Zala je tako uživala, kot še nikoli........prav zavedala se je da se vse vrti okoli nje.......vse to jo je tako utrudilo, da je zaspala že ob 19-ih.

ko pridemo domov bom pa kako slikico prilepila.........PA LAHKO NOČ

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
15.6.2008 22:04:55   
majrim
asso....sem ji postriglauser posted image ...naša full rada boža jauser posted image ...z občutkomuser posted image
grem spat počasi....bom juri dala slike...bo verjetno najboljše,da jih kar zapečem vsakiuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
15.6.2008 23:27:58   
sandra85
Zala
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.6.2008 7:54:03   
asso
Dobro jutro,

user posted image

za tiste na šihtu in

user posted image

za tiste, ki na to še čakate...

mama mia kako ste bile včeraj zgovorne...

Thaiss je verjetno obupala od monologa,

Zrak in Mela se še pobirata od praznovanja...

Ostale pauser posted image

Evo mene ponovno na delovnem mestuuser posted image  In danes, ki se mi prav nič ne da.

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
bo verjetno najboljše,da jih kar zapečem vsakiuser posted image

Ja, bo res najboljše. Sej ponavadi sem jaz tista s fotoaparatom, ampak ker sem vidla, da so nekateri tudi tako pridni sem pomislila, da bom pa izkoristila priliko in malo fehtala za slikice.

Mela, kako jeuser posted image  Si že na delovnem mestu, samevašuser posted image

Grem še kaj službenega pogledat in potem na eno kavico oziroma čaj s prefiltrirano vodouser posted image  Bom vidla, če bo kaj boljši.
No, ko je Nastia provala našo "novo" vodo (Brita filter) je njena izjava bila "je grenkauser posted image ".

Lep dan vsem... sej bo kmalu spet sončno in toplo... od četrtka naprej napovedujejo lepše (oz. že srede).

< Sporočilo je popravil asso -- 16.6.2008 7:55:56 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.6.2008 8:40:26   
helenav
jutro

z zamudo 

ZALA VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
PA MAMICI TUDI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč obupna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zdej se že veselo igra...jaz pauser posted image ..ne vem kako bom take dneve funkcionirala v službiuser posted image

asso
kje pa ti delaš.če ni skrivnost?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.6.2008 8:47:01   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

vem kako bom take dneve funkcionirala v službiuser posted image

asso
kje pa ti delaš.če ni skrivnost?

Boš, boš funkcionirala. Kaj vse smo mi zmožni...

Ja, je skrivnostuser posted image  (ZS) Med fajn ljudmi...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.6.2008 9:09:52   
melaverde
user posted image  ZALA, VSE NAJBOLJŠE TUDI Z NAŠE STRANI !!!! user posted image

allora, smo preživeli čeprav praznovali in jedli 2 dni user posted image  včeraj smo bli zunaj in sem pretrpela enega mraza, ne pomnim takega junija.... user posted image

asso, sem ravnokar klicala P ker sem morala Vala naročit na pregled/sistematski pri 12m....se mi je oglasla neka nova in me je naročila v ambulanto za bolne otroke user posted image user posted image user posted image  ma kaj je to prav ???
al so novi listki in tej ne držijo več (ko mi je dala datum sem si zapisala in šele potem šla pogledat na koledar user posted image ) ma čem klicat nazaj????

za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar...

thaiss, spomni me na knjigo !!!!!!!!!!!!! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.6.2008 10:02:05   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

asso, sem ravnokar klicala P ker sem morala Vala naročit na pregled/sistematski pri 12m....se mi je oglasla neka nova in me je naročila v ambulanto za bolne otroke user posted image user posted image user posted image  ma kaj je to prav ???
al so novi listki in tej ne držijo več (ko mi je dala datum sem si zapisala in šele potem šla pogledat na koledar user posted image ) ma čem klicat nazaj????

za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar...

Ne to ni prav, kakorkoli te bi mogla naročiti v posvetovalnico. Jaz bi poklicala nazaj. Čeprav mogoče imajo med poletjem drugačen urnikuser posted image  Jaz se tudi moram še naročit za posvetovalnico pri 18 mesecihuser posted image  Po mojem mi bodo naredili skupno tisto pri 18-ih in tisto pri dveh letih, če bo šlo tako naprejuser posted image user posted image

Kdaj te je naročila?

Ja, če bodo imeli ti bom kupila plenice bom poklicala v sredo zjutraj, če jih imajo in okrog 15-ih jih bom šla iskat. Kakšno številko rabiš 4+user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.6.2008 11:28:06   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Ne to ni prav, kakorkoli te bi mogla naročiti v posvetovalnico. Jaz bi poklicala nazaj. Čeprav mogoče imajo med poletjem drugačen urnikuser posted image  Jaz se tudi moram še naročit za posvetovalnico pri 18 mesecihuser posted image  Po mojem mi bodo naredili skupno tisto pri 18-ih in tisto pri dveh letih, če bo šlo tako naprejuser posted image user posted image

Kdaj te je naročila?

Ja, če bodo imeli ti bom kupila plenice bom poklicala v sredo zjutraj, če jih imajo in okrog 15-ih jih bom šla iskat. Kakšno številko rabiš 4+user posted image   7-18 kg

naročila me je 22. julij (torek) ob 8:45...na listku je to ambulanta za bolne user posted image
sej kličem ma mi ne dvignejo... user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.6.2008 11:31:50   
melaverde
sedaj pa se je oglasila naša Ester in je rekla, da je v poletnih mesecih posvetovalnica samo zjutraj zaradi vročine.... user posted image  sej se je nasmejala tudi ona user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.6.2008 11:47:40   
asso

sedaj pa se je oglasila naša Ester in je rekla, da je v poletnih mesecih posvetovalnica samo zjutraj zaradi vročine.... user posted image  sej se je nasmejala tudi ona user posted image user posted image

Super, da ne bom ostala tudi jaz ko en butec, ko se bom naročila in me bodo naročili zjutrajuser posted image user posted image

Še vedno ne vem točno kakšno cifro pleničk nosi tvoj Valuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.6.2008 11:48:56   
helenav

aja....mi pa jo imamo v četrtek ob 11.45user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa kaj zdej naj pokličem tudi jaz?al to se šteje kot zjutraj?

Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.6.2008 11:55:40   
asso

aja....mi pa jo imamo v četrtek ob 11.45user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa kaj zdej naj pokličem tudi jaz?al to se šteje kot zjutraj?

Če je to ta četrtek verjetno bo ok, dajmo rečt, da poletne mesece štejejo julij-avgustuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.6.2008 12:19:07   
helenav
thaiss či seiiiiiiiiiii ancorauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.6.2008 12:56:17   
asso

thaiss či seiiiiiiiiiii ancorauser posted image user posted image

Non če, včerajšnji monolog ji je bil prevečuser posted image user posted image user posted image

Se vidi, da nimam kaj delat. Oziroma dela imam ogromno, ampak volje ne... in moram malo pavze med enim in drugim delom.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.6.2008 15:10:51   
helenav
bla bla bla

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.6.2008 15:13:54   
majrim
evo par slikic...talepših ni,ker so zraven staršiuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!