Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 10:28:19
|
|
|
|
asso
|
Evo mene tu, moji so že zunaj. Jaz ponovno en stroj na likanju, potem pa se že odpravimo za na kosilo... Včeraj je bil super popoldne kljub grdemu vremenu IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Mela lepe fotke...se priporočam še za kašno...bi pa tudi od danes kako(Zrak in Solinar) Majrim jaz mam verjetno še kašno nalepko po denarnici... se pa priporočam za DMjeve...menjam za špar in mercator Jaz se tudi priporočam za kakšno fotko. Thaiss jaz imam tudi viška DM-ove mislim, da ene dve. Drugače jaz bom šla po plenice v sredo (če jih bodo imeli) in lahko s popustom vzamem tudi tebi in mogoče tudi tebi Mela, če potrebuješ. Oziroma še kateri drugi... Mogoče bom potem še količinski popust dobila Majrim, ti bom poslala kakšno OMV nalepkico. Jih imam kar nekaj (že tri žoge doma) en poln kartonček sem šenkala in še en kartonček poln, in eden se še polni tako, da... bom kaj našla v zameno za včerajšnje slikice Helena, se strinjam za Muffine, ti kar poskusi in mi pošlji. Sej drugače ti lahko tudi jaz tebi enega pošljem, ki je kar dober. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss in imam še en predlog-boljši-..ti ga pripeljem en dan, ko gresta Enej in Klara spat in bomo na hitro enga pripalile.... zrak in helenav a se lahko uštulim???? Pa najboljše potem, da namesto pri Dorotu se dobimo kar pri Zraku... Grem ponovno likat.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 10:28:39
|
|
|
|
majrim
|
thaiss tudi tebi in vsem ostalim
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 19:14:58
|
|
|
|
asso
|
Ojla, da nas poberem z dna strani. Kje ste danes vse Ste izkoristile malo lepega vremena za šetkanje Mi smo bili na kosilu na Kozini in zdej končujemo sestavljat gugalnico. Ja, končno sem jo kupila, čeprav ni glih to kar sem hotela, ampak je vseeno dobra. Zrak kako je Utrujena od tega feštementa Si boš zasluženo odpočila na dopustu. Majrim, pero še vedno ne morem verjet kako je tvoja Neža pridna. Takšnega otroga bi vsak imel in se ne bi ustavil pri enem
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 19:57:42
|
|
|
|
majrim
|
asso...pero je moj tudi pohvalil tvoje dve...pa na slikah sta takšne bambole...samo da gledaš.. na kozini kje ste bli?? v gostilni??...mi smo danes povečini spali ...zjutraj do 9,30...pol šli malo po izoli, po kosilu pa spet spat ...neža pa od 13do 16 ..eno uro pa tudi jaz z njo
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 19:58:07
|
|
|
|
thaiss
|
ZALA VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN!!! .......grem skopat Matičkota, pridem pole
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 20:36:59
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim asso...pero je moj tudi pohvalil tvoje dve...pa na slikah sta takšne bambole...samo da gledaš.. na kozini kje ste bli?? v gostilni??...mi smo danes povečini spali ...zjutraj do 9,30...pol šli malo po izoli, po kosilu pa spet spat ...neža pa od 13do 16 ..eno uro pa tudi jaz z njo Ja, ja, sej sta pridni samo moraš lavfat za njima (no še dobro, da je bilo v zaprtem), pa prve pol ure je bila najboljša moja noga za se stiskat. Jaz bi tudi slikice........ Nastia ima še danes na nosu znak Neže, aja mimogrede ji moraš nohte postričt Ja, v gostilni pri Mahniču. Smo se tako najedli, da sem še zdej sita. Praznovali pa smo mamin rd. Sej tudi mi bi spali, če ne bi imeli obveznosti. Nastia je spala vse skupi 15 min v avtu, Tarin pa 40... in sta obe naspidirani... Zdej se Nastia pogovarja v pojstli, Tarin mogoče že spi Jaz grem počasi tudi tako, da vas bom ju3 brala. Še malo (teden in pol) in dopust. Lahko noč Lepo
< Sporočilo je popravil asso -- 15.6.2008 20:38:36 >
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 20:51:56
|
|
|
|
thaiss
|
majrim delaš gušte s slikami.... pišlji,naloži kej!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 21:25:51
|
|
|
|
thaiss
|
monologi............................................. .............. . . ................ . . ................ . - - meleverde jaz še vedno čakam to: Berem knjigo Med popustljivostjo in strogosjo - otroci potrebujejo meje in ful lepo piše: Kdor hoče vzgajati brez napak, jih nekaj naredi tudi zato, ker si zelo prizadeva, da bi se jim izognil.Kdor hoče vzgajati brez napak, vzgojo zamenjuje z vrhunskim športom. .
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 21:30:37
|
|
|
|
n€na
|
ZALA se vsem zahvaljuje za voščila Naš piknik je uspel.........včeraj in še ponoči je scalo in lilo kot iz škafa in danes zjutraj je posijalo tako lepo sonce in je bilo celi dan tako. Zala je tako uživala, kot še nikoli........prav zavedala se je da se vse vrti okoli nje.......vse to jo je tako utrudilo, da je zaspala že ob 19-ih. ko pridemo domov bom pa kako slikico prilepila.........PA LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 22:04:55
|
|
|
|
majrim
|
asso....sem ji postrigla ...naša full rada boža ja ...z občutkom grem spat počasi....bom juri dala slike...bo verjetno najboljše,da jih kar zapečem vsaki
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.6.2008 23:27:58
|
|
|
|
sandra85
|
Zala
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 7:54:03
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, za tiste na šihtu in za tiste, ki na to še čakate... mama mia kako ste bile včeraj zgovorne... Thaiss je verjetno obupala od monologa, Zrak in Mela se še pobirata od praznovanja... Ostale pa Evo mene ponovno na delovnem mestu In danes, ki se mi prav nič ne da. IZVIRNO SPOROČILO: majrim bo verjetno najboljše,da jih kar zapečem vsaki Ja, bo res najboljše. Sej ponavadi sem jaz tista s fotoaparatom, ampak ker sem vidla, da so nekateri tudi tako pridni sem pomislila, da bom pa izkoristila priliko in malo fehtala za slikice. Mela, kako je Si že na delovnem mestu, samevaš Grem še kaj službenega pogledat in potem na eno kavico oziroma čaj s prefiltrirano vodo Bom vidla, če bo kaj boljši. No, ko je Nastia provala našo "novo" vodo (Brita filter) je njena izjava bila "je grenka ". Lep dan vsem... sej bo kmalu spet sončno in toplo... od četrtka naprej napovedujejo lepše (oz. že srede).
< Sporočilo je popravil asso -- 16.6.2008 7:55:56 >
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 8:47:01
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav vem kako bom take dneve funkcionirala v službi asso kje pa ti delaš.če ni skrivnost? Boš, boš funkcionirala. Kaj vse smo mi zmožni... Ja, je skrivnost (ZS) Med fajn ljudmi...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 9:09:52
|
|
|
|
melaverde
|
ZALA, VSE NAJBOLJŠE TUDI Z NAŠE STRANI !!!! allora, smo preživeli čeprav praznovali in jedli 2 dni včeraj smo bli zunaj in sem pretrpela enega mraza, ne pomnim takega junija.... asso, sem ravnokar klicala P ker sem morala Vala naročit na pregled/sistematski pri 12m....se mi je oglasla neka nova in me je naročila v ambulanto za bolne otroke ma kaj je to prav ??? al so novi listki in tej ne držijo več (ko mi je dala datum sem si zapisala in šele potem šla pogledat na koledar ) ma čem klicat nazaj???? za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar... thaiss, spomni me na knjigo !!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 10:02:05
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde asso, sem ravnokar klicala P ker sem morala Vala naročit na pregled/sistematski pri 12m....se mi je oglasla neka nova in me je naročila v ambulanto za bolne otroke ma kaj je to prav ??? al so novi listki in tej ne držijo več (ko mi je dala datum sem si zapisala in šele potem šla pogledat na koledar ) ma čem klicat nazaj???? za plenice se priporočam, dvojne in ti bom prinesla denar... Ne to ni prav, kakorkoli te bi mogla naročiti v posvetovalnico. Jaz bi poklicala nazaj. Čeprav mogoče imajo med poletjem drugačen urnik Jaz se tudi moram še naročit za posvetovalnico pri 18 mesecih Po mojem mi bodo naredili skupno tisto pri 18-ih in tisto pri dveh letih, če bo šlo tako naprej Kdaj te je naročila? Ja, če bodo imeli ti bom kupila plenice bom poklicala v sredo zjutraj, če jih imajo in okrog 15-ih jih bom šla iskat. Kakšno številko rabiš 4+
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 11:28:06
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Ne to ni prav, kakorkoli te bi mogla naročiti v posvetovalnico. Jaz bi poklicala nazaj. Čeprav mogoče imajo med poletjem drugačen urnik Jaz se tudi moram še naročit za posvetovalnico pri 18 mesecih Po mojem mi bodo naredili skupno tisto pri 18-ih in tisto pri dveh letih, če bo šlo tako naprej Kdaj te je naročila? Ja, če bodo imeli ti bom kupila plenice bom poklicala v sredo zjutraj, če jih imajo in okrog 15-ih jih bom šla iskat. Kakšno številko rabiš 4+ 7-18 kg naročila me je 22. julij (torek) ob 8:45...na listku je to ambulanta za bolne sej kličem ma mi ne dvignejo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 11:31:50
|
|
|
|
melaverde
|
sedaj pa se je oglasila naša Ester in je rekla, da je v poletnih mesecih posvetovalnica samo zjutraj zaradi vročine.... sej se je nasmejala tudi ona
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 11:47:40
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde sedaj pa se je oglasila naša Ester in je rekla, da je v poletnih mesecih posvetovalnica samo zjutraj zaradi vročine.... sej se je nasmejala tudi ona Super, da ne bom ostala tudi jaz ko en butec, ko se bom naročila in me bodo naročili zjutraj Še vedno ne vem točno kakšno cifro pleničk nosi tvoj Val
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 11:55:40
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: melaverde sedaj pa se je oglasila naša Ester in je rekla, da je v poletnih mesecih posvetovalnica samo zjutraj zaradi vročine.... sej se je nasmejala tudi ona aja....mi pa jo imamo v četrtek ob 11.45 ..pa kaj zdej naj pokličem tudi jaz?al to se šteje kot zjutraj? Če je to ta četrtek verjetno bo ok, dajmo rečt, da poletne mesece štejejo julij-avgust
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 12:56:17
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav thaiss či seiiiiiiiiiii ancora Non če, včerajšnji monolog ji je bil preveč Se vidi, da nimam kaj delat. Oziroma dela imam ogromno, ampak volje ne... in moram malo pavze med enim in drugim delom.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 16.6.2008 15:13:54
|
|
|
|
majrim
|
evo par slikic...talepših ni,ker so zraven starši
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
imeErinIme Nastja vam je boljdekliško ime (
84%)
moško ime (
5%)
ime za oba spola (
11%)
Število vseh glasov: 309Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!