Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:21:49
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma glej ki nisem dobila nobenega ZS a ti to meni???... študiram hotele v KG
< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.3.2008 22:23:27 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:21:53
|
|
|
|
nektarina
|
NE ni ZS , ker sem napisala cel roman in se mi je zaprl PC. POl sem provala še enkrat in napisala bolj na kratko in opet se je zaprl pol sem obupala. In zdaj tule pišem , dokler me opet kaj ne zafrkne. A danes sem videla barvo tvoje hiške... ma prav lepa je tista barva.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:23:12
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma dobro kje je ta Puhec??? nasproti Mercatorja ma kaj je dobra trgovna?? poceni?? kako to da hodite dol??? za katere teniske si se pol odločla???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:24:59
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma glej ki nisem dobila nobenega ZS a ti to meni???... študiram hotele v KG ne, nektarini... ma kaj greš v Kranjsko??? ti bom povedala jaz za tistega nasproti Kika-a
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:25:27
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma dobro kje je ta Puhec??? nasproti Mercatorja ma kaj je dobra trgovna?? poceni?? kako to da hodite dol??? jaz ne hodim, poznam lastnico..pa mi tudi trgovina ni preveč všeč.... za katere teniske si se pol odločla??? nič še, ko vidim kupim...sam mormo it v akcijo za vikend
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:26:16
|
|
|
|
nektarina
|
Mela, jaz sem bila danes prvič v Puhcu. SPloh nisem vedla ,da obdtaja. Ker smo parkirali točno pred vrati, sem vidla napis in sem šla pokukat za čeveljčke in kapice. Dobila nisem nič. Lepe stvari ampak čevlji in kapice so bile premajhne za moja dva. V nedeljo praznujem, ja. Kje si to zasledila? A mogoče v mojem opisu... čaki da pokukam
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:26:23
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma glej ki nisem dobila nobenega ZS a ti to meni???... študiram hotele v KG ne, nektarini... uuueee ma kaj greš v Kranjsko??? ti bom povedala jaz za tistega nasproti Kika-a povej!!!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:27:32
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina V nedeljo praznujem, ja. Kje si to zasledila? A mogoče v mojem opisu... čaki da pokukam meliss je prava špijunka, vse zvoha
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:35:12
|
|
|
|
nektarina
|
Thaiss: sem ji napisala, V ZS-ju da imamo ta teden roj.dan in furbacchiona je takoj kapirala,da ga imam jaz.. ima pa res dober spomin
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:43:26
|
|
|
|
melaverde
|
ni res !! sem vidla na kartonu pri zdravniku spomin pa imam res dober ! ma kupi jim kar prave čevlje primi passi, pojdi v Bato ali Pitarello... thaiss, eko: http://www.hotelklass.si/default.asp?FolderId=35
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:46:00
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina da imamo ta teden roj.dan no potem pa...vnaprej
< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.3.2008 22:48:40 >
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:47:21
|
|
|
|
melaverde
|
ma nima danes, te bom spomnila kdaj... ma kdaj greš v KG?? Zakaj???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:47:46
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, eko: http://www.hotelklass.si/default.asp?FolderId=35 o ne hvala, cena ubija...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:50:03
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma kdaj greš v KG?? Zakaj??? grem v dvodnevni šoping v Austrijo, pa bom prespala v KG...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:54:42
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma kdaj greš v KG?? Zakaj??? grem v dvodnevni šoping v Austrijo, pa bom prespala v KG... piška ti na nosu.... hočem sadiko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 23:04:30
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ni res !! sem vidla na kartonu pri zdravniku spomin pa imam res dober ! ma kupi jim kar prave čevlje primi passi, pojdi v Bato ali Pitarello... to pa tudi ni res... takšen spomin pa res nimaš Jaz sem te dni obsedena s čevlji... iščen svetlo plave ali temno plave, okoli pa vidim vse druge barve grrr...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 23:12:49
|
|
|
|
melaverde
|
pa ne rabi verjet !! sem šla dr pred tabo??? karton je bil na mizi in na prvi strani je ime, datum rojstva in naslov ma čez je več izbire !! verjemi, jaz sem tudi zdaj cela v čevljih ampak une ki hočem, ni številke ... v Geox imajo ene kombinacija svetlo in temno modra 42 eur...ma boga, ti rabiš dvojne
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 23:16:32
|
|
|
|
NAVT
|
Jaz še vedno ne štekam: kaj prodajajo v tem Puhcu??? Samo čevlje in kapice al še kaj Dejte mi malo razložit, kako citiraš samo del nekega posta in kako pišeš pol spodaj pod okvir od citiranega????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 23:48:49
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Jaz še vedno ne štekam: kaj prodajajo v tem Puhcu??? Samo čevlje in kapice al še kaj Dejte mi malo razložit, kako citiraš samo del nekega posta in kako pišeš pol spodaj pod okvir od citiranega???? ko klikneš citiraj, ti dopre okno z besedilom...kar je med quote (pazi ker mora bit zgoraj in spodaj) bo citirano, ti pa pišeš pod /quote... probaj
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 7:15:03
|
|
|
|
tejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Jaz še vedno ne štekam: kaj prodajajo v tem Puhcu??? Samo čevlje in kapice al še kaj Oblačila za otroke. Jaz tam dosti dobim za Tajo. Predvsem hlače, ker zanjo jih kar težko dobim da niso čist navadne trenerkice ali pa sami štrikci in vse v bleščicah. Pa še cene so ok. Je pa to mala trgovina, ampak jaz kar najdem notri.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 7:20:55
|
|
|
|
tejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Parkirala sva v Luciji pri Mercatorju, najprej malo zapravljala v Puhcu, pol pa pešaka do Pirana na šolo in nazaj. jaz sem tudi parkirala pri merkatorju v luciji in šla do belvederja. Verjetno smo se kje srečale. Pol sm pa srečala kolegico in šla v bon caffe na caffe Pa še tretja . Tudi mi smo parkirali pri Mercatorju v Luciji, se šetali do Portoroža in šli v Puhca pokukat... ma srečala nisem nobene. Sej mogoče smo se pa srečale pa ne vemo, ker jaz nobene od vaju ne poznam. Jest sem bila una z mokro ritjo. Sem se vsedla na mokro klopco ko sem Vida hranla. Vozičkov je bilo pa na sprehajalni ob obali itak kar v koloni.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 7:23:20
|
|
|
|
tejčica
|
So me včeraj klicali in grem danes spet na razgovor tja kjer sem bila že prejšnji teden. Živčki že delajo... Sicer pa jo danes po doooolgem času spet mahnemo na Gorenjsko za vikend.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 7:44:47
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro!! Matia se je zbudu že ob 6h in zdej je nazaj zaspal. Upam da potegne vsaj do 8.30 da se jaz v miru zrihtam potem pa greva k okulistu! Tejčica držim pestke za uspešen razgovor!! Lepo praznujte na Gorenjskem! lepotička Diti, tebi pa z Matio želiva vse naj naj za prvo svečko, ti pošiljava enga lupčka in košek zdravja!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 8:37:15
|
|
|
|
n€na
|
DITI za tvoj rojstni dan Tejčica držimo pesti in sporoči kako bo. Vsem bolančkom pa želim da se čim prej pozdravijo, da bodo lahko šli ven na sončka, ki nas tako prijetno greje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?