Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 18:00:58
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Parkirala sva v Luciji pri Mercatorju, najprej malo zapravljala v Puhcu, pol pa pešaka do Pirana na šolo in nazaj. jaz sem tudi parkirala pri merkatorju v luciji in šla do belvederja. Verjetno smo se kje srečale. Pol sm pa srečala kolegico in šla v bon caffe na caffe
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 18:52:05
|
|
|
|
majrim
|
dskubin.... ...še dobro,da imamo take zlate može ...upam,da je kaj boljše ...daj ji enga lupčka....kaj pa moj šimpatikone??...je prišu domov??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 18:52:54
|
|
|
|
melaverde
|
ciaoo joj kako vam zavidam ta lepa vremena, pa noči še bolj upam, da bo ta naslednjič res kmalu !! Val mi je doma čisto zbrkal urnik, sedaj spi in ne vem kaj bomo delali ponoči?! Jutri nesemo urin v laboratorij...že ko vidim tisto vrečko dobim spet vročino (zadnjič smo nesli urin 3x!!! prvič je blo staro (nisem prinesla v roku ene ure), drugič je bilo premalo (vragec v vrečko noče lulat) in tretjič se nas je usmilila) je rekel D, da bo jutri on lulal v lonček če bo kaj težila helenav, no in voziček prestal preizkušnjo????????????? nektarina, kje si se izgubila? da te ne driblja koprsku župnik še za poroko? ma dobro, kaj mi ki ne hodimo v RA, kdo nam bo povedal kako pravilno nastavim da se dvigne v stoječ položaj, plazi itd ????????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 19:17:08
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma dobro, kaj mi ki ne hodimo v RA, kdo nam bo povedal kako pravilno nastavim da se dvigne v stoječ položaj, plazi itd ???????? nič bat meliss vsega se bo sam naučil!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 19:25:22
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Dskubin-pazi na ušesa, včasih se vnetje ušes začne z bruhanjem in vročino.PA upam, da bo vse ok. Vem, vem, s tem pa že imam izkušnje . Draž je imel v 1. letu 3x vnetje ušes (med drugim tudi za 1. RD), vse dokler nisem začela pucat nosa z nalivanjem fiziološke - od takrat nič več. Diti pa zdej niti ni bla nič prehlajena, ne vem od kod to - ampak zdej ma že čez 39 in če bo ju3 tudi T tako visoka gremo pokazat ušeska. ma dobro, kaj mi ki ne hodimo v RA, kdo nam bo povedal kako pravilno nastavim da se dvigne v stoječ položaj, plazi Jaz bi tudi rekla, da se mu samo ne da, k mu je faj tko, kot je. Če te pa skrbi, pa povej tvoji P in reci, da bi se rada šla pokazat v RA in boš sigurno dobila napotnico. Ale, pridem več ksno, k tipkam samo z 1 roko. Hvala vsem za dobre želje.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 19:26:21
|
|
|
|
Sibil_
|
Mela-ja, sami se naučijo.Mene je bilo strah ko Lukas še ni plazil in glih takrat smo šli v RA, ga je Semičeva primla in testirala in je rekla da on to že zna in da bo v kratkem.In tri dni kasneje je plazil, sem se prav čudila.Tako da tudi če ni videt marsikaj znajo.Ne se obremenjevat in bodi vesela, da ti tja ni treba hodit. LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 19:38:53
|
|
|
|
thaiss
|
DITI
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 19:42:26
|
|
|
|
melaverde
|
ma sej ni da se prav ful sekiram, sam ne bi rada, da rabi samo malo vzpodbude....katere mu jaz ne znam nudit mi je pa lepo, ker vam v RA vse povejo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 19:51:53
|
|
|
|
majrim
|
ma kaj se maš za sekirat??....neža je ista ko val...mala črnogorka.. ...sedi in se obrača za 30 stopinj...in če kaj ne doseže,kriči.. ...prej je tulila v pojstli,ker se je obrnila na trebuh...in raje tulit,kot se obrnit nazaj
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 19:55:01
|
|
|
|
helenav
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma sej ni da se prav ful sekiram, sam ne bi rada, da rabi samo malo vzpodbude....katere mu jaz ne znam nudit mi je pa lepo, ker vam v RA vse povejo... ehhh..kot je napisala majrim VSE bo že prišlo....pa jaz ki sem danes srečala eno punco s punčko, staro kot Klara...njena sedi in opazuje okolico..Klara pa se vozi v ležečem položaju kot novorojenček po novem...mi na mesto , da bi napredovali in počasi sedeli, se vračamo v prve mesece ..ampak kot ji paše..samo da ne joče....za sedet ima še celo življenje
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 21:25:02
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav meliss slikice vozička v albumu in voziček je super..... vidla, je lep !! posebej barva mi je všeč če si pa tudi ti zadovoljna oz Klara, pol je itak oh in sploh kaj ****, ne bomo dobile gesla??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 21:26:46
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde kaj ****, ne bomo dobile gesla?? mene tudi ****, X ..matra
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 21:36:02
|
|
|
|
melaverde
|
ti pa tudi... veš, da imam Vala še vedno budnega je zbrkal urnik in je zaspal ob 17h !!!!! kaj bomo pa zdaj počeli.... a, tista trgovina "vesti e..." ma ima tudi čevlje???? morem it ker sem vidla, da imajo ful lepe klobučke...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 21:40:15
|
|
|
|
thaiss
|
M že eno urco spi, mi je pa spal popoldan 3,5 ure Upam da bo malo boljša noč. V Vesti&Gioca nimajo čevljev Kakšne klobučke si vidla??? aja...mi tudi nujno rabimo novo obutev.......
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 21:42:34
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss M že eno urco spi, mi je pa spal popoldan 3,5 ure Upam da bo malo boljša noč. kaj si ga po glavi ?? V Vesti&Gioca nimajo čevljev Kakšne klobučke si vidla??? lepe, vseh barv in nič načičkane (valda zelenega in oranžnega) aja...mi tudi nujno rabimo novo obutev....... kako zdaj nujno potrebujete obutev????????????????? ste zgubili čevelj?????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 21:49:29
|
|
|
|
thaiss
|
ma klobučke al šiltke?? čevlji- oboji so nam na knap
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 21:53:41
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma klobučke al šiltke?? klobučki za poleti - meni so boljši ker so tudi ušesa pokrita čevlji- oboji so nam na knap ma kakšna mati si !! veš da lahko zaviraš razvoj njegovih nogic !!! kupi hitro druge, ki Val rabi teniske !!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:03:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma kakšna mati si !! veš da lahko zaviraš razvoj njegovih nogic !!! kupi hitro druge, ki Val rabi teniske !! itak sem neodgovorna mati, tako da lahko še kak dan potrpi Val dobi nikeice takoj ko M dobi nove
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:08:17
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Parkirala sva v Luciji pri Mercatorju, najprej malo zapravljala v Puhcu, pol pa pešaka do Pirana na šolo in nazaj. jaz sem tudi parkirala pri merkatorju v luciji in šla do belvederja. Verjetno smo se kje srečale. Pol sm pa srečala kolegico in šla v bon caffe na caffe Pa še tretja . Tudi mi smo parkirali pri Mercatorju v Luciji, se šetali do Portoroža in šli v Puhca pokukat... ma srečala nisem nobene. ja pa v Izoli sem srečala Majrim in Nežo Tejčici in Vidu: VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:12:58
|
|
|
|
melaverde
|
ma dobro kje je ta Puhec???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:14:26
|
|
|
|
melaverde
|
nektarina, ma kaj v nedeljo praznuješ????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:15:44
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ciaoo nektarina, kje si se izgubila? da te ne driblja koprsku župnik še za poroko? ma dobro, kaj mi ki ne hodimo v RA, kdo nam bo povedal kako pravilno nastavim da se dvigne v stoječ položaj, plazi itd ???????? Evo me. Končno mi PC ne dela preglavic. 2x sem ti pisala ba ZS in se je zaštopalo.. zgleda, da me kdo špijunira Ma skoraj ,da imaš prav, župnik res nekaj tečnari s poroko. Glede RA se ne sekiraj. NIk ne hodi v razvojno in skoraj skoraj bo kmalu shodil. Vse zna. ALex je hodil vsak teden pa se še vedno ne premakne. Nena: Glede Semičeve pa tudi pri nas je bilo isto. Prvič mi ni bila simpatična, pol pa vedno bolj. Zdaj je pa OK. Mogoče pri prvem pregledu je bolj zadržana, pol ko so otroci večji se z njimi že pogovarja, smeji .
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:19:10
|
|
|
|
melaverde
|
ma glej ki nisem dobila nobenega ZS
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 22:21:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma dobro kje je ta Puhec??? nasproti Mercatorja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?