Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 23:59:30
|
|
|
|
melaverde
|
očitno se imajo, če ne bi bile že doma in bi se kera gor pripopala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 7:33:10
|
|
|
|
majrim
|
mela.....
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 7:33:41
|
|
|
|
majrim
|
bomo ponovile v celotni zasedbi...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 7:34:25
|
|
|
|
majrim
|
aja...iz pizzerije so nas vrgli ven ob 22 (odprta je do23),pa smo šle še na en drink
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 8:07:45
|
|
|
|
tejčica
|
Včerajšnji večer in upam da kmalu ponovimo, seveda v še večji zasedbi. Tolko kot sem hvalila našega malega kako on veeeedno lepo zaspi zvečer... pridem domov in mali buden!!! On je veselo klepetal v posteljici, na čase malo pojokal, pa spet skakal in vriskal. Do enih ponoči sva imela žur, zdej se pa že veselo igra v dnevni! V glavnem, na glavo je postavil vse moje besede, o jutru in večeru. Zdej pa še par slikic včerajšnjega domačega praznovanja. Tortaaaaa! Mmmm, dobra, dobra. Knjigica Medo Jaka na kmetiji je ultra super, Vid pa je najbolj navdušen na traktorjem. Nič novega. Slavljenček v elementu. Danes z malim šibava v Piran. Jaz nekaj nesem na šolo in bova izkoristila tole super vreme in moj prost dopoldan za en pošten sprehod.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 8:09:09
|
|
|
|
helenav
|
helenav, čakam slikico... majrim ti imaš vedo fotoaparat zraven ne?Me boš slikala, oziroma moj voziček..ker jaz imam ciglo in se mi jo ne da nosit z seboj....če ne bompa popoldne eno fotko doma naredila... včeraj je bilo super..pero uni činar na koncu me je ošamutil, sploh pa zeksan z slamico ...sem se prijugala domov thaiss P pozna fulllllll dobro D , tvoje sestre pa ne grem se zrihtat, Klara spi drugo rundo....pol pa ven, malo glasilke brusit
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 8:34:45
|
|
|
|
majrim
|
ja valjda...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 8:39:37
|
|
|
|
thaiss
|
Spet nas čaka lep sonček Matia je v vrtcu, jaz sem pa že zalaufala en stroj!!! Včerajšnji večer super Sibil in Asso pa so nas zahinavle IZVIRNO SPOROČILO: melaverde helenav, čakam slikico... tejčica, velja enako majrim & helenav, hvala ker mislita na nas zrak, me prav zanima kaj si boš izmislila... dskubin, ma si faca !!!! voščilo za Vida je super in thaiss??????? kako ste danes?? tejčica lepe fotke!!! Uživajta na sončku, lahko pa se tudi v Izoli ustavita na šetnji!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 8:40:05
|
|
|
|
asso
|
Ojla, super, da ste uživale. Če boste ponovile (seveda da boste) se pa res pridružim. Včeraj je bilo tako, da sem bila v službi do čez peto uro (ponavadi max. do treh) in mi je glavo skoraj razneslo tako, da res nisem bila v elementu za kam it. Po dveh lekadolih je bilo boljše... Pa še tamali nisem cel dan vidla in seveda je bilo treba viset po mami Ja, to pa je ko se zmenimo med tednom in še to na dolgoooo sredo (nekaterih) Lep pohajalno spomladanski dan vam želim (tistim, ki lahko) ostalim pa, ki ste v fazi bolnosti pa, da se čim prej porihtaste, pa vseeno malo svežega zraka vam ne bo škodilo.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 8:41:40
|
|
|
|
thaiss
|
helenav te vidim kako si jezna kdaj boste na kafetu?? Mogoče uletim brez M
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 8:53:10
|
|
|
|
majrim
|
jaz grem počasi ven helenav...se mi mudi pol domov
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 9:22:32
|
|
|
|
thaiss
|
majrim kaj še nisi šla????????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 12:09:01
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss in thaiss??????? kako ste danes?? ma kaj nisi dobila dovolj SMS-ov?????????? danes smo boljši, vsaj nihče nima vročine Val spi, jaz hitim kaj pospravit in zračit stanovanje...ven gremo danes sigurno, vsaj za 5 min pred hišo (tašča bo njurla) tejčica, joj ma je navihanček vaš Vid mi pa deluje starejši kot 1 leto , ma že zadnjič ko si dala fotke se mi je zdel max spreten !!! al pa samo jaz gledam na vse kot fenomene, ki mi še vedno samo sedimo... Pa hvala ker mislite na nas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 12:13:18
|
|
|
|
helenav
|
evo mene doma...Klara spi v vozičku pred bajto ....danes sprehodsuper..ker se ŽAL nisem ustavila z vami na kavic , anzi, sploh nisem pila kavico ...je Klara lepo zaspala....pred Sansimonom se je zbudila....tam smo pol pojedle slivico....šleše en giro do Delfina in okrog proti Šparu...v trgovino in zakinkala je sedaj pred hišo ..upam,dabo tako naprej..pero...cavolo...zakaj ni kašen kavič v San simonu....jaz bi tam pilakavo in futrala Klaro... ..bem drugič bom šla najprej do svetilnika in pol na kavo, če ne bom imela za skočit v btego ( tejčica beri: trgovino ), mi časovno znese čauči.....pa popoldne še en giro z možekom
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 12:20:05
|
|
|
|
n€na
|
ojla, no naj povem da sem bila v RA in sem danes spremenila mnenje glede dr. Semič, le ni tako slaba kot se mi je pokazala prvič in drugič. Zalo je zelo pohvalila in je rekla da prehiteva v razvoju, tudi zala jo je vzljubila saj je hotela biti kar pri njej in ne pri meni, pokazala mi je tudi kako jo pravilno nastavim da se dvigne v stoječ položaj itd. Mogoče je pa imela ravno takrat slab dan ko sem bila jaz pri njej. Dobro punce, kako je bilo včeraj, ne morem verjeti da so vas vrgli iz gostilne le kaj ste jpočele, a ste začele že kar v lokalu prižgale ali ste preveč feštale bi mogle kelnarja ker vas je vn vrgu
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 13:32:36
|
|
|
|
Sibil_
|
Meni je ful ful žal za včeraj-ma ko pridem od tašče sem ponavadi recimo temu ne prav dobre volje in res nisem bila za v družbo, mi je že dvignila tašča prej pokrov...pa še tukaj pri bloku imamo norišnico in nimaš kje parkirat in če grem ven zvečer je potem štala za parking.No, ma za drugič se zmenite za kakšen petek, pa bom ziher uletela. Aja-zakaj pa so vas vrgli ven?In kam ste šle potem? Kaj veste da se Zvon prodaja, pa una kitajska tudi?Sem slučajno zasledila oglase, me je za Zvon prav začudilo.... KLP, šibam kuhat lazanjo, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 15:06:03
|
|
|
|
thaiss
|
kaj zdej iščete izgovore...sej ste same potrdile sredo....v petek bo spet štala s parkingom... zvon- že par mescev ga prodajajo!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 15:54:20
|
|
|
|
thaiss
|
Matia mi že več ko tri ure spi....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 16:30:33
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj zdej iščete izgovore...sej ste same potrdile sredo....v petek bo spet štala s parkingom... zvon- že par mescev ga prodajajo! Ja saj itak da bo, do poleti bo štala s parkingom zame.Ampak za petek bi se potrudila, sreda mi že v štartu ni bila ok. Aja-ga prodajajo že tako dolgo?Nimam pojma, se vidi da ne hodim tja...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 16:57:19
|
|
|
|
majrim
|
eh sibil...res ti je lahko žal,da te ni blo...jaz sem uživala in se nasmejala...meliss ..škoda,da te ni blo... helenav..no vidiš...ampak si nekam dolgo rabla do mesta ...te nisem dočakala ... uf,sem crknjena...sem bla še prej enkrat zunaj...se našetala,nasončila...zjutraj sem šla pol še enkrat v mesto,da si bom kupla rožice tam za pošto,pa ni več trgovine ...si bom pa jutri,ko grem od zobarja.. ...joj,pa še vrt me čaka tle zadaj za ga poštihat
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 16:57:47
|
|
|
|
majrim
|
kaj si dala matičkotu jest,da tolko časa spi??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 17:10:36
|
|
|
|
tejčica
|
Helenav, hvala za prevod. Mela, super da se dobro cajtate. Nena, super da je bila v RA zadovoljna z napredkom Zale. Ma kakšna pomlad je danes zunaj. Midva sva vreme maksimalno izkoristila in sva se napohajala. Parkirala sva v Luciji pri Mercatorju, najprej malo zapravljala v Puhcu, pol pa pešaka do Pirana na šolo in nazaj. Vid je v vozičku celo zaspal za kake pol urce, kar se pri nas zelooooo redko zgodi. Posledica pa je danes čisto zbegan ritem, saj je bilo tisto malo spanca premalo da bi zdržal do večera in pa preveč da bi šel spat ko sva prišla domov. Spi pa sedaj in kaj bo zvečer pojma nimam. Sicer se bo pa moj z njim ukvarjal , ker grem jaz na eno predavanje (služba).
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 17:40:54
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica pridem domov in mali buden!!! Pri nas pa - še dobro, da nisem šla z vami do Cantanteja - Diti zbruhala vse živo. Je moj mogu preoblečt sebe, njo, posteljco, jo še enkrat skopat,.. Je blo že vse poštimano, ko sem prišla, samo me je čakal un kup pobruhanih cunj . Danes sem šla delat vsa zlepljena, zdej pa torto delam, praznovanje pa pod ? - ima Diti vročino. Od kje je prišlo se mi niti ne sanja. V glavnem, če celo leto skor ni bla bolana, ji ni treba bit niti za RD.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.3.2008 17:59:26
|
|
|
|
Sibil_
|
Dskubin-pazi na ušesa, včasih se vnetje ušes začne z bruhanjem in vročino.PA upam, da bo vse ok. LP, Sibil RR
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?