Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 22:14:07
|
|
|
|
melaverde
|
pupe, raport !! sem zamudila BB ker sem imela obiske thaiss, kaj kupila???? kje bla???? helenav, ma Klare sploh prepoznala ne bi ma kako se je spremenila in zrastla, pa pridna lepa pastirka Neža, šimpatikona moja !! ma da bi vidle kako ona mene treplja in vleče za bundo samo upam, da je nisem nalezla Val je danes cel v pikicah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 22:25:57
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ampak kdaj si jo uspela naredit Začela sem v sredo, ko sem šla predčasno domov in potem, ko sem že dala prat vse uno pokozlano, sfiniširala pa včeraj. Cel teden nisem bla v postelji več kot 5 ur skupaj na noč (vštevši nočna vstajanja zaradi tamale), zdej komaj čakam, da se vržem dol, k me že vse boli od utrujenosti. Res še dobro, da je moj ful priden in mi pomaga vse okoli otrok in dobro, da je bil Draž na počitnicah (btw - je bil tanartabolj priden otrok, spal cele noči brez bujenj za mleko ali karkoli in niti enkrat da ni zajokal - ma sej veste, kako je doma, samo cmizdri, ker bi rad izkoriščal pa mu ne dovolimo - poanta: bo šel večkrat na počitnice ), k če ne ne bi sfolgala vsega - no Draževa sobica itak napol končana čaka, pol pa še Ditina, samo za to nimam niti ideje še kaj bi. Mah ja, a boste jutri kaj okoli šetale?
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 22:41:07
|
|
|
|
Žana04
|
Oj, najprej VSE NAJBOLJŠE vsem, ki so praznovali v zadnjih dveh tednih, predvsem VIDU in DITI, ki sta imela že torto z enko . Brez zamere za zamudo, ma saj veste, da se ne "prikažem" prav pogosto. Danes sem ravno sama, pa še BigBrother se je začel in sem se odločila, da malo potegnem, drugače bi bila že v postelji. Zadnja dva dni delam kot muša in zvečer zaspim kot dojenček (ne moj ). Naša Julija ima spet cmeravo obdobje (premalo časa mine med enim in drugim ) in vse kaže, da bosta v naslednjih dneh zunaj zgornji dvojki. Danes je bila prav boga, vsako toliko se je kar na lepem začela dreti. Ma ko je za jest... ni šans, da odpre usta. Pri nas bo minilo kar precej časa, da bomo naredili tako fotko, kot je Majrim naredila Neži - z žlico v roki. Neža. Ma kaj tudi letos vodi BigBrother ta Nina? Jaz jo prav ne morem, mislim, da je najhujša izmed naših voditeljic. Tudi prebivalci so tako tako... Grem še malo poležat na kavč . Ciaoooo!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 22:55:59
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Jaz še vedno ne štekam: kaj prodajajo v tem Puhcu??? Samo čevlje in kapice al še kaj Dejte mi malo razložit, kako citiraš samo del nekega posta in kako pišeš pol spodaj pod okvir od citiranega???? ko klikneš citiraj, ti dopre okno z besedilom...kar je med quote (pazi ker mora bit zgoraj in spodaj) bo citirano, ti pa pišeš pod /quote... probaj Melaverde, evo, sem poskusila!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 22:57:11
|
|
|
|
NAVT
|
Kako pa citiraš samo del posta, ne celoto???
< Sporočilo je popravil NAVT -- 14.3.2008 23:02:06 >
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 23:01:47
|
|
|
|
NAVT
|
Diti, vse naj naj!!! Dskubin, tebi pravzaprav tudi! Jaz sem za prvo svečko od Aljoše ful obujala spomine na porod. Kasneje ne več, a takrat se mi je zdelo, da je to skoraj moj dan ne njegov. Na slikah se ji pa vidi, da je boga. Take žalostne učke ima.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 23:02:54
|
|
|
|
helenav
|
čer...zdej ko sem vilda kdo vse je notri..grem lahko spat.....itak so jih same besede in ne bo nič od napovedanega s..x... ja Klara raste ni kej..,sej bo kmalu toplo,pa kmalu bo še večja in ne bo tako drugačna na slikah....oziorma ne bo samo spala diti je pa res videt malček boga..ampak luštkana..sploh ob tisti eni majceni svečki... grem ninat kao.. kavči testirani
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 23:07:51
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Kako pa citiraš samo del posta, ne celoto??? pridna kar ne potrebuješ, enostavno izbriši, samo quote ne !! čakam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 23:40:13
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Kako pa citiraš samo del posta, ne celoto??? pridna Ja valda!!! Hvala!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.3.2008 23:51:05
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Kako pa citiraš samo del posta, ne celoto??? pridna Ja valda!!! Hvala! tudi vmes lahko dopisuješ in dodajaš, samo menjaj barvo, da vidimo če pa fališ, kar se meni pogosto dogaja ko hitim...imaš zgoraj še en čas uredi vaja dela mojstra
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 0:00:55
|
|
|
|
melaverde
|
ln !!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 0:04:09
|
|
|
|
NAVT
|
[/quote] tudi vmes lahko dopisuješ in dodajaš, samo menjaj barvo, da vidimo [/quote] Pa da vidim kaj sem zdaj spackala...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 0:07:12
|
|
|
|
NAVT
|
Eh, tle sem brcnila v temo!!!! Bom še v naslednjih dneh malo vadila. Dej, ko si tak dober učitelj mi še prišepni, v katerem programu naj zmanjšam kakšno slikico, da se bo tudi moje princeske vidlo pod nickom. Sem delala zdaj v Photofiltre, pa je ne morem zmanjšati na manj kot na 64 kB
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 0:08:52
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde če pa fališ, kar se meni pogosto dogaja ko hitim...imaš zgoraj še en čas uredi To sem pa že prej pogruntala, ker tudi jaz sem kot na tekmovanjih in pol delam neumnosti.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 0:12:28
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Eh, tle sem brcnila v temo!!!! Bom še v naslednjih dneh malo vadila. Dej, ko si tak dober učitelj mi še prišepni, v katerem programu naj zmanjšam kakšno slikico, da se bo tudi moje princeske vidlo pod nickom. Sem delala zdaj v Photofiltre, pa je ne morem zmanjšati na manj kot na 64 kB irfan view, mi je razložila helenav samo da ti povem, začetni quote ne sme imet črtice spredaj ( / quote ima konec citata) !! nočko!!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 0:15:33
|
|
|
|
NAVT
|
Nočko in hvala!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 8:23:30
|
|
|
|
nektarina
|
Samo, da zaželim Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 8:44:47
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro, kavica je že zdavnaj skuhana v hektolitrih če jo slučajno katera bo . Smo včeraj zaspali že pred sedmo, ponoči smo se zbudili 100x, ker je sinoči zaspala sama pred večerjo in nakakor je zbudit. Niti ko sem jo oblačila v pižamico se ni zbudila. No danes pa smo vstali ob 7:00 Neža- kakšne lepe učke maš, pa sama že naš jesti Klara- tudi ti si taki cukrček Diti- tisi tudi tako lepa in upam da se boš kmalu pozdravila mamica ti je pa lepo torto spekla. bravo mami
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 8:45:31
|
|
|
|
majrim
|
evo,še jaz ...ker zgleda,da vse bolj spijo danes dskubin...pri nas ne bo nič s šetnjo,ker se pakiram za k tašči ...tako,da naša izola odpade do torka
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 8:54:47
|
|
|
|
n€na
|
Ne bit žalostna ker greš k tašči, boš vidla da te bo razvajala
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 9:19:07
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Val je danes cel v pikicah A ima 6. otroško? Če je tako pikice trajajo toliko dni kot vročina. Ponavadi 2-3 dni in bo vsak dan boljši. Grem kavbojke krajšat...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 9:20:31
|
|
|
|
majrim
|
ja nena,ja....ampak ni isto kot doma...pa ne kuha glih po mojem okusu...ah,boljše,da sem tiho
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 9:46:11
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Val je danes cel v pikicah A ima 6. otroško? Če je tako pikice trajajo toliko dni kot vročina. Ponavadi 2-3 dni in bo vsak dan boljši. ja, sklepam ma una sestra pri naši dr, tako nič ne gvoori in se mi zdi da si misli svoje...sem klicala, ji povedala in ona je bla tiho (po moje me je mislila kaj o hrani) in pol sem ji sama rekla če je možno da je to in akj naj naredim?? še dobro, da imamo v ponedeljek sistematski in bom dr izčrpala !!!!!!!! ma asso, si sigurna, da si kontenta z našo dr ????????????????? jaz sem vedno bolj v dvomih...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 9:48:53
|
|
|
|
melaverde
|
A pozna katera kaj, kar bi lahko vzela doječa mama za boleče grlo, zaprt nos?? V lekarni sem dobila neke tablete Panthol alla septolete, ma so za nič... Kaj lahko sploh vzamem ????? majrim, lepo se imejteeeee !!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.3.2008 10:00:37
|
|
|
|
asso
|
Mela, jaz sem zadovoljna z našo dr. vsaj kar sem jo do sedaj potrebovala. In načeloma sem tudi s sestrama zadovoljna, no Ester mi je bolj priljubljena. Ti za boleče grlo naj ne bi smela vzeti ničesar. No, jaz sem se tudi pregrešila in ko je bilo res hudo sem vzela Neoangin. Neke "bonbončke" dajo v lekarni Granobil mislim, da so, ki sicer kaj dosti ne pomagajo, ampak pravijo, da prej mine Za zamašen nos pa fiziološko dajaj oz. jaz sem čez kupila nek Homeopatski špraj, ker meni najhujše od vsega je, če imam zamašen nos...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?