Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 21:24:42
|
|
|
|
tejčica
|
Ooo, eni so pa v elementu. Mi danes že pečemo torto za jutri. Sem bila pa leto nazaj takle čas že v P in čakala na epiduralno, ki je pol nisem dočakala. Helenav, držim pesti, da bo Klara jutri enako uživala v vozku kot danes.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 21:49:12
|
|
|
|
zrak
|
kukuccc ma kaj ni nobene... al ste vse na zs??? Hvala vsem , ki ste se spomnili na našo 9 mesečnico...Enei že sladko spanča in vsem pošilja zahvalo in ljubčka za lahko noč Melči .. kome???? Thaiss danes sem ti hotla povedat, da smo bli pri P in je pohvalila tvoje čeveljčke, itiste ki si nam posodila.. med vsemi debatami smo imele tudi to.. in je rekla, da so te super za zdaj ko še ne hodi.. ker ne drsijo in so mehke..pa veš da sem povedala da so od Matie.. in je vedla na katerega Matička se nanaša Asso se slišimo jutri
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 22:23:46
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo pa vidli Klaro v novem vozeku lep, lep, barva tudi Pripopaj sliko, že ki ona rada spregleda meliss poročaj kako je Val!!???? Val končno spi, učke so boljše ma ne vem al zaradi kapljic, masaže ali nenehnega izpiranja vročino ima še zmeraj 38. sedaj se mu je pridružu še Dylan, z vročino na kavču po moje noče, da grem na pizzo....jaz pa mu bom za kompanijo vštulila taščo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 22:30:21
|
|
|
|
zrak
|
mellllaaa ne še it..
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 22:37:01
|
|
|
|
melaverde
|
sej ne grem, sem komaj prišla... kaj je s tabo?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 7:30:58
|
|
|
|
majrim
|
Valllllllll ostalim paaaaaaaaaa...dobro jutro, ta pridnim lepo delo ,ostale pa.........
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 7:33:01
|
|
|
|
tejčica
|
Pupe moje, leto nazaj sem vsa srečna in ponosna okrog pošiljala tale SMS: "Danes ponoči ob 01.40 nas je razveselil Vid. Je pravi korenjak, velik 57cm in težek 4555g." Miško moj, vse najboooooljšeeeee.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 7:40:47
|
|
|
|
majrim
|
Vid..... in koš poljubčkov od Neže...in od mene seveda ,tebi Tejčica pa
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 7:44:45
|
|
|
|
majrim
|
ti,ti helenav... ...so lepe,a ne??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 7:50:19
|
|
|
|
majrim
|
zakaj si ji dala za 16 let
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 8:03:08
|
|
|
|
austen
|
jutro Vid...vse najboljše še od nas.... ma kaj ste vsi spali ponoči, da imate zjutraj že voljo za čvek ...mi smo imeli čvek od 2 do 3.40 lep dan se napoveduje....torej se sigurno kje trefimo
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 8:13:38
|
|
|
|
majrim
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 8:39:32
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro, M je že v vrtcu, zunaj je prav lep dan meliss Korenjak Vid vse najboljše za prvo svečko!! En košek zdravja in nasmejanih dni ti želi Matia!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 9:27:24
|
|
|
|
zrak
|
vid... vse najboljše za prvo svečko,,... polno smeha, srče in brezskrbih dni... skrbi naj prevzamejo mamica in tatica
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 10:13:17
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav thaiss kakšna je temperatura? ma lepo, toplo...ma zdej si itak že zunaj na sončku!!! zrak prideš v Izolo?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 10:40:38
|
|
|
|
melaverde
|
Vid, vse najboljše in najlepše ti iz srca želijo Val s starši !!!! Seveda čestitke tudi mamici, za eprvo leto sreče
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 10:45:09
|
|
|
|
melaverde
|
To ni fer !!! Zunaj je pomlad, mi smo pa vsi trije notri, dva na postelji in ena na kavču in se dajemo kdo ima najvišjo vročino . Seveda zmaga mama Val je končno boljši, vročino ima 37.5 ampak bomo vidli kakšna bo popoldan... učke so se umirile, edino kašelj ga še nadleguje...se pa noče dojit boge moje joške, kaj bodo delale z mlekom.... Kaj je možno, da smo se nalezli od njega??? Ki mož je zakuhal že včeraj popoldan, jaz pa ponoči... Kako reče majrim, če proči i to.... Lep dan vam želim !!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 13:11:00
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Kaj je možno, da smo se nalezli od njega??? Seveda je možno... od koga pa se je on En koš vam pošiljam, da boste čimprej boljši...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 13:15:27
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Kaj je možno, da smo se nalezli od njega??? OOO ja, pa še kako možno....mi smo že kar nekajkrat pokasirali od PAtrika, ko je prinesel iz vrtca.Nimaš kaj, se pač nalezeš. Kaj potem koliko nas bo danes?Jaz imam namen prit, upam, da mi rata. Je pa res lepo zunaj, sva z Lukasom prehodila cel Koper in je prav pasalo.Jutri gre pa v vrtec malo spoznat vzgojiteljico in pomočnico... Helenav-slikice vozičke dej, mene tudi firbec kakšen je... LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 13:33:49
|
|
|
|
n€na
|
VID TI ŽELI ZALA Z MAMICO IN ATIJEM
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 12.3.2008 14:17:25
|
|
|
|
Sibil_
|
VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?