|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prekmurje-prlekija 08
7.4.2008 19:46:30   
bastian111
Vika tudi meni otekajo roke in noge ,križ me tak boli ka nebrem niti ležati.tudi kučet me boli .No ka nemo samo jamrala moren povedati ka san tou omejnola doktori pa pravo ka je v sklopu nosečnosti!user posted image  No spin kelko telko ,moj se sigdar dere ka spin bolj na želocu no ge san na boku on pa vidi ka ležin na želocu pa pravi ka mo maloga čisto skup poklačila.user posted image  Ne ven pač pa mi nekak tak paše ležati.Mislen ka se mi je vse skupaj nekan zdignilo no vsaj vupan ka je tak.Vika ,če te pa rejsan tak boli ka nebreš zdržati pa tou povej drugič doktoru.Vzemi lekadol drugo pa brez dovolenja G. nej ka nede kaj naraube. Faj bojte moje srečkeuser posted image  in že pečene mamice.Lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Prekmurje-prlekija 08
7.4.2008 19:57:54   
sonce84
zdravo ženske, in kak ste? joj..ste pa redkobesedne tak malo pišemo na ton forume user posted image .

vika1 san se kupila te voziček, je res fajne..san zadovolna z njin, itak de se pa te najbole vidlo kda mo vozela.

ge san tude zatau ka be se srečale, ka be se spoznale, dajte organizirajte user posted image .

vika glede tvoje roke pa ide k doktore pa tan povej kak je, ge man skoz oteče, an vkleščene živce v obe roke, ne ven nite kak bom z svojo bebo delala, če pa nemren nika dugo v rokaj držate ka me hitro bolijo. Problem je tude ka ne smeš tablet nikšneh jeste ka be se lajšala bolečino. Kakšno kremo se kupe ki hladi pa se fajn zmeseraj ka de vsaj malo boljše upam...

lepo bojte, pa božajte svoje buščeke....

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Prekmurje-prlekija 08
7.4.2008 21:33:02   
mihaela1
Pozdravlene souser posted image ,
kak  ste kaj.Ge san tak zmantrana,ka komaj čakan ka idemo malo na dopust v Čatežke toplice v četrtek.Vidin ka se pogučavlete o bolečih rokah.Mene je tou mučilo že v prejšnji nosečnosti in tou tak hudo,ka san zadnjiva mesec pa pol nej mogla delati več nika.Po porodi pa je bilo dosti boukše,približno en mesec so me še bolele roke samo nej tak hudo.Prlej pa nejsan mogla z rokami delati več kak pet minut nika.Tudi zdaj mi že eno dva meseca ponoči drevenijo in bolijo kak hudič,malo pomaga pitje magnezijevih tablet.Zdaj pa so me še začeli ponoči mučiti krči v nogaj,tak ka spin fejst malo,zmes pa se še mali prebuja.Vupan ka de tudi tou kmalu minoulo.Tak ka se nej fejst sekirati glede drevenenja rok,tudi tou de mijnolo ko mo mele svoje bebice.
Če nej prlej se van oglasin drujgi keden ko pridemo z dopusta,pa van napišen kak smo se meli.
Nove nosečke in tiste ki to še boste dobrodošle.
Vika ne sekejraj se preveč,ka de vse mijnolo.Ka v prejšnjih nosečnostih nejsi mejla teh problemov?Vse ka vas muči drevenenje v rokaj van priporočan ka na den spijejte do 3 magnesole ali kere druge magnezijove tablete,pa de malo boljše,pa probajte prste mete stegnjene ne pa držati pesti kda spite,kar je sicer teško izvedljivo,ampak probajte.
Tak zdaj san pa že preveč napisala,iden ka se stušejran te pa spat,ka iden vutro rano na glukozni test.
Lejko noč  user posted image Pomurjeuser posted image .

_____________________________

Mi imamo dva falotka luka in Niko.

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 8:34:55   
bastian111
Pozdravljene
Vika kak je tvoja roka? Odpiši nam ka nas skrbi!Sonce vse smo za srečanje pač pa nobena nešče povedati kda in ge? Mihaela uživaj v toplicah pa na nas se spoumni kda boš na masaži.Ene sploj nesmimo iti nikan tak ka že misel ka boš uživala je lejpa.Nejsan navoščliva pač pa be te pitela .če me lejko sklačiš v kufer pa prešvercaš v toplice?user posted image  No v Soboti je oblačno in sak čas de deš šol.Fajn se mejte pa se čujemo.Lpuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 8.4.2008 8:35:12 >

(odgovor članu mihaela1)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 16:06:29   
mam32
Sem še ena, ki bi želela z vami podeliti to srečo, pa kdaj postavit kako vprašanje, dilemo, skratka vse kaj paše k nosečnosti. 1.4. sem naredila test in je bil +, tak da sem si izračunala porod 10.12. Vrjetno sem najbolj frišna user posted image  med vami.
Aja, pa nisem prekmurka, pa tud prlečka ne, vendar sem povezana tako z enimi kot drugimiuser posted image .

Lp

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 16:21:59   
mihaela1
Oj,souser posted image
kakšno grdo vrejme mamo.Bastian ti samo povej ge te poberejmo,kufer je velki tak ka nega problema.Vupan ka mo se meli fajn,samo ge se nesmen kopati,mi je g.prepovedala.Tak ka mo samo počivala in maloga pazila pri mini bazeni če de trbelo.Vse drujgo de pa delo ati,mama ide na dopust.Idemo pa vkuper z eno familijo,kera ima tudi dve mali hčerki,tak ka družba de dobra,tak za atija kak za Lukeca,pa tudi za mejne.
Tak fajn se mejte,pa vupan ka de sonceuser posted image user posted image posijalo,ka to vrejme me ubijauser posted image user posted image .
Lp,Mihaela

_____________________________

Mi imamo dva falotka luka in Niko.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 17:51:51   
bastian111
Tudi tebe smo veseli Mam32,vupan ka de se vredi zuser posted image .Skoraj san ti pozabila čestitati k lepemu dogotku! Mihaela še enauk fajn se mej na dopustu pa rejsan uživajte.Lp

(odgovor članu mihaela1)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 18:08:42   
zokica
Pozdravljene!user posted image
Vidin, ka nas nega tak dosti iz Prekmurja&Pomurja. Meni je dugicejt, pa sen še malo sen skočila, ka vidin ka se dogaja.
Glede mrtvičenja rok, jaz man ponoči prste stegnjene, pa mi tak odrevenijo ponoči, ka zaran nemren stisniti pesti, pa te si jih malo razgiblen te pa je vrede.
No, nan še samo malo fali, ka bomo trije, 27 de hitro tu, gnes sen ran hodla k G, ka sen mela zaran nekej odluščeno, tako temno rjavo je blo, pa sen šla takoj na pregled, pa je rekla, ka se mi je čepek malo odlušča, vači pa je vse vrede, pa še nič ne kaže na porod.
Čiglih bi jaz nejrejši bila, ka bi malo pret rodila, ka še mamo malo meje kak tri tedne do konca pa ma najin mišek že nekej čez 3300 g taka, či de čaka do roka, te de tak meja 4 kileuser posted image .
Kak se kej redite?jaz sen se do zej zredila za 9 kil, s ten ka sen zej v enen tedni eno kilo zgibila, taka je te zej 8 kg.
No, to je zaenok vse, aja je kera ka ma v Radgoni ginekologinjo? bi lehko kakšno debato o ten vdarli, ka jo vsaka obravnavle na svoj način, ali dober ali slab, odvisno od izkušnje.user posted image
Uživlite, dočik ste še v enen koseuser posted image

_____________________________

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 18:10:26   
Raho
Me veseli, da je z vami vsemi vse OK. Predvsem z user posted image .

Mi smo imeli večjega na uvajanju v vrtcu in smo sedaj vsi bolniuser posted image . Cele tri dni je bil v vrtcuuser posted image . Sedaj pa smo vsi, razen malčice na AB. Vneto grlo - pravijo, da je angina. Malčica pa ima zabasani nos. Še sreča, da imamo to pumpico - Baby vac. prodaja pa jih naša soforumašica iz Prekmurja - Rija. Punce, svetujem vam, da si jo nabavite. Res, noro dobra zadeva, še posebej za takšne malčke palčke, kot je naša. Sicer ne vem, kako bi dihali. Ven iz nosa pa ji poberem ČUDEŽEuser posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 18:45:16   
Sulfinija
Zokica,jaz imam G v Radgoni dr.Bezjakovo.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 18:58:34   
mam32
Jaz mam tud ginekologinjo bezjakovo. Nisem ravno dolgo njena pacientka, zato tud nimam še čisto izoblikovanega mnenja o njej user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 18:59:52   
Sulfinija
Jaz sem njega pacientka že osmo leto in totalno brez vsake pripombe.Mene je motilo njen UZ aparat,vendar je še tale sedaj novi tkole,da bomo videli sedaj.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 19:21:33   
zokica
Jaz mam tudi bezjakovo in vsakokrat gda man pregled, poslušan v čakalnici, kakšne pripombe letijo čez njo. no, to je pač odvisno od izkušenj z njo, mene za zej moti samo to, ka me ne da na ctg, čiglih bi naj bija v 37 tedne obvezen, drugo pa nič takega.
ven, ka se trudi po svojih močeh, ka da vse od sebe, ka tak či glejate ma ful dosti dela, ka ma skoro non stop puno čakalnico
Jaz sen gnes pač šla zavolo izcedka, pa se je non stop prijazna do mene, gnes še me je tolažila, ka sen se pač strašila, ka nesen vedla ka to pomeni.
je pa moja sestra bila nezadovoljna z njo ka gda je bila prvič noseča, ji je G rekla, ka si domišla ( v laboratoriji še neje nič pokazalo) ka neje noseča pa ji je dala napotnico za slikaje glave, češ ka nekej neje vrede z njo no pa te je sestra vzela kartoteko vun pa šla v ormož
sicer pa komaj čakamo najinega bebija

_____________________________

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 19:29:23   
Sulfinija
Zame je Bezjakova najboljša G na tem svetu.Res ma veliko dela,vendar če tudi pridem kdaj nenaročena me ne odslovijo,sestre pa so tam pravi srčeki.
 
LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 19:30:57   
bastian111
No tak se dela babe! Trčkvate kak stare kure user posted image .Srečna san Zokica zatebe ka se boš hitro rejšila in mejla pri sebi svojo malo pikico.Raho ,želi vsem skuper dosti zdravja pa dosti živcov .Zdaj ka ste vsi skuper doma van gvušno što ide na živce.Samo ka te zdravi pa srečni drugo pa tak nej važno .user posted image

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 19:32:56   
zokica
ja, sestre so pa resen prijazne, še posebej ova ka je nazej s porodniške prišla, sen zadnič kar notri počakala ka mi je zmerila pritisk pa me zvagala, pa nesen rabla nazej v čakalnico, pa se je ful gučala z meno
zej pa pomali pod tuš pa na kavčuser posted image

_____________________________

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 20:40:37   
mam32
S tem se pa tud jaz strinjam. Tako prijaznih sester še nisem srečala. Dajo ti tak domač občutek. Vsaka čast tema dvema sestrama, posebej tej mlajši user posted image user posted image  . Pa tud to drži, da lahko prideš na vrsto tud če nisi naročena. Upam, da bom tud v bodoče zadovoljna.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 21:05:35   
zokica
pa glede materinske šole tudi, so se tudi potrudli, ka so nan čimveč povedali v čimkrejšen cejti, ka neje tak fejn negi par vur sedeti na enen mesti, ka sen čula ka majo negi pre parkrat po nekej vur skup mi pa smo meli 3x po vuro pa pol, pa smo zvedli vse ka moremo znati in to je to, pa moj neje bija pri vseh predavanjih polek pa me je ovokrat mlejša sestra pitala či mama oba mš pa sen rekla ka je moj 1x menjka pa je rekla ka de mi vseeno potrdila za oba pa sen ji ful hvaležna

_____________________________

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Prekmurje-prlekija 08
8.4.2008 23:35:04   
vika1
čer Prekmurje!!!!!
Prvo,kot prvo,vse nove user posted image  DOBRODOŠLE!!!!!!!!!!

Mihaela,malo san se uštela, mislila  san, da si že nazaj z dopusta.Te se  pa lepo imejte!!!!!
joj babe,roka me pa še vedno boli,pa to samo desna. Nikoli nejsan mejla takše nevole.Drevena je,pa lejko jo koleš!!!!Pa če se na levi bok vlejžen tudi boli user posted image ,v petek man pregled bom pitala.

babe,kupite Apisirup,za deco.Če redno davleš po 2 žlice na dan, fajn pomaga proti prehladu. Pa fajn pomaga spucati dihala.Nam pomaga.

glede srečanja predlagan da se dobimo v Diane,tortice,sladoled pa še za otroke maš igralni kotiček,a? 

no,dobro,zdaj pa iden spat

L.P.Vika

_____________________________

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!


(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Prekmurje-prlekija 08
9.4.2008 11:10:56   
bastian111
No Vika tortice ,bole fkraj se moremo držati nej?! Skratka počutin se super ,vrejme je super samo ka san komaj v 26 kedni.Nebrem se fčakate toga poroda.Vupam ka de teh tri mejseci hitro minili.dobimo se lejko ge ščete ge častim samo moremo rejsan vse priti,ka razvržemo oz. obdelamo Diano!Faj bojte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Prekmurje-prlekija 08
9.4.2008 12:31:37   
Anonimen
Pozdravlene vse vküper

Mi smo pa gnes bili prvič v posvetovalnici. V 4 tednaj smo zrasli za 3 cm in se zredili za 600 g. Doktorca pravi ka je zdrav kak ribauser posted image . Tüdi povijati več nej trbej v tetra plenice, samo v pemperske.
Smo se pa prijavili ka mo ga cepili proti Rota virusi (150 Evrov je za plačatiuser posted image ). Ja, ka ščejmo. Lejko cejne nabijajo ka znajo ka mo starši vse napravli za svojo deco.user posted image

Müva z možon včasik da je Matic vrli pa spi kidneva v Diano na skutno tortico. Somo se mi vijdi, ka je sakič menjša.user posted image

Zaj pa ideva malo na sprehod, ka je tak lejpo vrejme.user posted image

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Prekmurje-prlekija 08
9.4.2008 12:53:43   
bastian111
Roda fajn je ka je zvami vse dobro.Tudi mali naj fajn raste in naj bou zdrav.Glede Rota virosa,cejna je fejst pretirana ,pa si pitala če ga lejko cepijo? Se mi zdi malo mali no ne vem! Faj bojte in uživajte.Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Prekmurje-prlekija 08
9.4.2008 12:57:45   
Sulfinija
Roda,super da je z vašim Maticem vse ok.Uživajte na sončeku.

Vika,upam da se zadeva  tvojo roko čimprej uredi in umiri.Pa v petek fanj opravi na pregledu,ok?

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Prekmurje-prlekija 08
9.4.2008 13:53:34   
Anonimen
Nej je premali. Cepi se lejko samo do 6 meseca starosti. Da je starejši se več nemre cepiti.

Zaj pa boj čeden:
- v bolnici so mi pravli ka ga moren z tetra plenico povijati do trečoga mejseca; pediatrinja pa pravi ka več nej trbej

- patronažna je pravla ka more sakši keden gor zejti 180g, pediatrinja pa pravi ka je 100 g zadosta

- v bolnici so pravli ka če dojiš njemi nikšnoga čaja nej davati, pediatrinja pa pravi ka njemi naj dan

Poleg toga pa man že pune vüje tanačov od matere, tašče, tej soside pa ove soside, pa tete, strine, vüjne .....

Se san že alergična da čujen: Da smo mij meli deco te je bilo to tak .....

Sulfinija, vütro dobro opravi, pa ka nan včasik javiš. Če dobiš slikico, jo skenejraj pa daj gor.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Prekmurje-prlekija 08
9.4.2008 19:39:56   
bastian111
Roda nasvete kar poslušaj ,upoštevaš pa samo tiste keri se ti vidijo ali zdijo dobri ali maš glede njih dober občutek! Tudi ge ti želim Solfinija ka be vutro dobro opravila pa nam ja javi .Vrvlete ali pa nej mene za vsako skrbi kak je zvame.Tudi kda san ge bila v bolnici ste mi polepšali marsikatero urico ali pa cejle den ka san znala ka vsaka po svoje misli in želi dobro. Sama man 15 pregled pre G. te mo točno 26t 1/7. Sake den smo ženske bliže konce.no faj bojte.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Kdaj ste rodile?
Sadrika

Kdaj ste prvič rodile?

v 37.tednu (13%)

v 38.tednu (13%)

v 39.tednu (15%)

v 40.tednu (20%)

v 41.tednu (25%)

v 42.tednu (14%)


Število vseh glasov: 543

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!