|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prekmurje-prlekija 08
13.6.2008 13:29:04   
Anitka
Oj, oj!

Pa imam nekaj minutk časa ka se še pri vas malo oglasim. Gal trenutno še spi samo verjetno nede več dugo ka de pa lačen. Je pravi mali lakotnik.

Seveda najprlej fala vsem za čestitke in lepe želje.

Mi se počasi navajamo na novi ritem in moram priznati ka nam še kar dobro ide. Sicer mami še ne uspeva vse doma napraviti pa se ne sekejra, de že počakalo. Prvi je itak naš sonček. Sva pa bila zdaj dva dni z Galom samiva ka je mogo ati na žalost neplanejrano na službeno potovanje. San bila fejst žalostnauser posted image user posted image user posted image ali sva nekak pregurala tudi to.

Ka vam naj še napišem - v porodni san bila fejst dugo, zato ka san mejla popadke, odpirala san se pa dugo nika nej. Tak ka san bila v porodno od 5-ih do 17.45. San pa na srečo mejla svojo ginekologinjo cejli den pri sebi pa tudi babico kero poznam. Pa seveda san vesela ka san se odločila za EA, pa tudi tu san mejla anesteziologa po svoji izbiri. So pa bile bolečine v trenutke pozablene kda so mi Gala položili na trebuh. Mejla san tudi nekaj šivov keri so pač malo boleli pa me ovirali ali je tudi to že mimo. Vam svetujem, če de kera rezana ka si nabavi Bivacyn pa vsaki den malo pošpricka. Tou van sicer v P ali pa patronažna nedo svetovali ali iz lastnih izkušenj vam povem ka pomaga. Meni je tou priporočala farmacevtka.

Na kratko je tou tou pa se še kaj tipkamo.

Pa pa

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.6.2008 17:29:25   
bastian111
Anitka ,srečna sem da je pri Vas vse lepo in da ste zdravi! Tudi malome Gale pošiljam lupčeka. Moren pa te malo krejgate ka si se prle nej zela za nas prekmurke nika časa.Sama san kaj o tebi prštejla na drugom forumi. Itak te še enouk želim vse doro pa pozdravi tvojo družinico. Darja

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
27.6.2008 18:11:16   
NajaG
a tu še je kakšna nosečka?user posted image no jaz sem že kar 8dni čez rok...če ne prej grem v ponedeljek v P, da mi sprožijo popadke...me pa zdaj cel čas nekaj čudno šraufa tam spodaj...ampak pomojem spet ni to to...user posted image

zdaj greva z mojim malo ven...sonce se je skrilo...pa še dež bo verjetnouser posted image
čao čao

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.6.2008 18:51:25   
bastian111
Draga NajaG,želim ti čim lažji porod in veliko zdravja v naprej. Tudi jaz pomalem odštevam dneve ko bom končno zagledala svojega sina!
Ja pa dobrodošla med nami!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.7.2008 12:06:38   
Rožica82
Zjutraj sem na Rodili so zasledila, da ja naša Bastian111 rodila fantka Gala, ki je pravi korenjak.

ISKRENE ČESTITKE ŠE TUKAJ IN VELIKO CARTANJA

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.7.2008 16:25:07   
vika1
Bastian ISKRENE Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.11.2008 16:26:32   
Anonimen
Eno vprašanje - katere toplice priporočate - mamo 4 mesečnika. Hvala

(odgovor članu vika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 9 [10]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?