Naty*
|
Jutro! Najprej... špelin@ VSEEEE NAJBOLJŠEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!! Pa čimlepše preživi dan . No tkole, js sm bla včeri cel dan čist neaktivna na RR in sm se odločla, da ne bom za nazaj komentirala, ker drugač napišem cel roman . Sm hotla naravi odgovorit glede očetovskega dopusta, pa sm vidla, da je mela Katina uradne ure za brezplačno pravno pomoč, pol sm hotla še neki druzga napisat, pa sm prišla do konca in ugotovila, da ste že vse obdelale . Midva sva mela drugač včeri fuuul produktiven dan, na CSD sva uredila očetovstvo za najinga , pa vse ostalo, kar se je še dalo pred porodom, popoldne sva dobila pa previjalno in jo je moj priden sestavljal do pol desetih zvečer, pa je ful lepa . Danes dobiva po pošti še podlogo in nekaj stvari, pol bom pa vse poslikala, pa dala v album. Ja včeri je bil kr pester dan in sm ugotovila, da morm dons kej več počivat, ker sm mela zjutraj tak sumljiv izcedek pa trebuh me je bolel. Pa lulat sem šla ponoč ene desetkrat, sm se kr spomnila na ene, ki so tolk hodile lulat pred porodom . Mogoče pa luna vpliva, ker sm zdej vidla, da nas je več melo take probleme. Aja darmar welcome ! 3D pa najbolj priporočajo od 25. do 30. tedna, naredijo ti ga pa mislim da tud kasneje, sam verjetno, da je mal težje videt vse skupi, ker je že kr velik. kasso za taščo in tasta, to je blo pa res lepo presenečenje! Če maš psa se mi zdi, da je tko kot je aurora rekla, sušilec fuuul dobra stvar, ker pobere vse dlake. sesil js ne bom pametovala kateri se bolš obnesejo, lahk pa povem, kako se obnese ta, ki ga mam js. Mam kombiniranega s pralnim strojem (velik mi jih je reklo, da te niso vredu), ampak js sm več kot zadovoljna. Zavzame mal prostora, ne rabiš nobenega zračenja, pa nič vode odlivat, ker je vse isto kot pri pralnem stroju. Ampak to je seveda varianta takrat, ko kupuješ oboje . Estrella* ko boš kaj popravljala seznamček, moj obseg je 101, sm vidla, da sm pozabla sporočit enkrat vmes . anitka za pregled!