|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:50:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
jaz se sam na hitro javljam, zdej pa šibam v postojno po inekcijo rh-.


Dobro opravi user posted image
 
Hvala za čestitke user posted image user posted image  Gre za deveto obletnico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Sem pa brala v reviji, da sploh ne rabiš vseh stvari ločeno prat.


Joj, kako sem jaz pri veliki piki komplicirala user posted image  Pri mali sem ločeno oprala samo prvič, potem pa nikoli več user posted image  In ni bilo nobenih težav user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Da pa sta oba mimo za datume je dobro, ker se potem ne kregata, ker je en pozabil. user posted image


Točno tako user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:55:18   
narava
sej jest nisem rekla, da v MŠ ni zanimivo. mi je, vendar mi je naporno. predavanja bi mogla bit tut med vikendi user posted image  ta je pa taka "utopicno optimisticna" kot anitkina (?) zelja, da bi brazilsko izvajal pod narkozo user posted image

men je hecno pogledat atije na predavanjih. mame skrbno pisejo, atiji sedijo pa vsake tok kako pripomnejo. moj zgleda nezainteresiran (al pa se men to samo zdi, ker si mislim, da bi mogu po luftu skakat od navdusenja - pa se sama ne skacemuser posted image  kolk sm nepravicnauser posted image ), pol pa domov prideva in mi zacne delat prou obnovo, do potankosti si vse zapomni. ma on boljse zapiske v glavi kot so (kao) tisti moji na listih user posted image  user posted image  ocitno ni vse v izgledu..

ja, sem prav vesela, da je jutri sobota in bom lahko cel dan v copatah al pa se to ne! bom kr bosa..ker tole je nevzdrzno..morm mal mojo G poklicat (je dalec 2.4)..

zadnjic sem si racunala in pride (vkljucno z dopustom), da grem na porodnisko (se prej pa na dopust) nekje v sredini aprila..samo ce bo slo tako naprej, bom zaprosila za kak teden bolniske prej (sej v celi nosecnosti si pa lahko privoscim en teden bolniske, ne?user posted image )
se pravi, se dober mesec pol pa (upam dauser posted image ) pocitek! user posted image

uf..

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:55:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Glih včeraj smo imeli predavanja o negi dojenčka kopanje, pol je pa una teta rela kaj naredimo ko skopamo otroka? pa smo vsi bili tiho,  je rekla ga oblečemo, ga damo očiju, se gremo me stuširat, podojimo otroka, oči pa med tem časom pospravi tisto po kopanju otroka naredi zajtrk, pomije posodo potem gremo vsi skupi počivat. Dedci so samo debelo gledaliuser posted image user posted image user posted image potem je pa mojemuuser posted image dala tisto punčko da jo je mal pestval in je bilo tok lepo za pogledat men ker solzne oči ratale, ko sem si tako zamislila najino štručko.


user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Aja, a veste, da sva se z mojim user posted image  zvečer v postelji spomnila, da je bila včeraj obletnica najine poroke user posted image  Se vidi, da sva oba bolj "mim", kar se datumov tiče user posted image user posted image

naj te potolažim, da sva se z mojim nazadnje na obletnico spomnila z 8 dnevno zamudoi user posted image


Vidva sta še hujša user posted image user posted image
 
Ja, le kje se skriva **** user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:56:42   
barbaw
jana jaz pa imam zdaj vnemo ko vem, da sem v 32t. Imam občutek, da me bo malo čas prehitel. Pa ne vem zakaj. user posted image  Jutri gremo v toplice in se vrenmo čez en teden, se pravi en teden manj za pripravljanje. Moram pa še posteljico obnovit in potem še v aprilu nakupi pleničke, otroško kozmetiko kar mi manjka, ...
Sem šla kuknit in vidim, da si nekaj dni pred mano. user posted image  Mogoče pa je narava pozabila nate. user posted image  Te bo že ujela če ti ne bo voda začela prej v grlo tečt. Jaz imam nekaj stvari opranih ampak niti za iz P nimam dovolj. Sem oprala le tiste stvari, ki sem jih dobila in eno malenkost, ki sem jo sama kupila. Pa še imam .... juhuhu za oprat. Še dobro, da imam sušilca, da ni treba likat.

Zdaj pa se odpravljam na lov za kopalkami. Koliko pa je to poceni v Hervisu?


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:56:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edinaos, povej, če vam je sestra kaj razlagala na temo, ki te zanima,ker je kolegica rekla, da jo bo poklicala in naj razloži kako je s prisotnostjo pri porodu...
kar se tiče popadkov, takrat ko sem jih imela že doma, mislim, da sem šla, ko so bili na 10 minut (sem bila pa tako al tako tisti dan naročena, da pridem rodit)



kasso: ja sestra je povedala isto kot tvoja prijateljica, da nikakor tega ne svetuje. Kar sem jaz tudi povedala sestrični, in jo probala od tega odvrniti, njo pa samo zanima če je dovoljeno? Veš že zaradi nje jo bom probala od tega odvrniti.

Ej res kapo dol za tol sestrol, fuul lepo razlaga. Ne vem kako ji je ime: rekla pa je, da je glavna sestra v porodnišnici POuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:13:40   
Naty*
Jutro vsem!
 
katy hvalabogu, da se je vse dobro izteklo! Ko sem brala kako se je dogajalo pa ko sm si predstavljala, kak more bit občutek, ko čakaš če bo srček al ne so mi kr solze v oči prišle user posted image . Si pa res dala grozo skoz. No sam da je zdej vse tko kot je trebauser posted image .

Anitka recept grem zdele pisat!!!!user posted image

jana moj pritisk je tud ponavadi 90/60, al pa max.110/70 in to celo pri G, ko je celo mal povišanuser posted image . Tko da mislim, da še ni blo take panike.

edina a mi zdej verjameš, da buši ni majhen, ko so še druge povedale?user posted image  Pa me veseli, da je blo to predavanje na MŠ bolj konkretno.

Kar se tiče krem za obraz in telo, mam hvalabogu zelo nezahtevno kožo. Men ful paše cela kolekcija od Nivee, zato si ponavad kupim kar vse. Če pa tud uporabljam karkoli drugega, nimam nobenih problemov. Prenesem vse gele za tuširanje, kar jih je na tržišču user posted image . Parfum mam pa Hypnotic poison od Diorja, ker mam ful rada sladke vonje.

Kar se pasa tiče, se podpišem pod špelin@. Vsi opozarjajo, da mora bit nosečnica pripeta ne glede na vse, zapomnite si to!

MARTINA sem zadnjič zasledila, da si mela ti tud dobermana, kaj se je pa zgodilo z njim? In kake so ble tvoje izkušnje? Ker js vidim, da se ljudje precej motijo o njihovem karakterju, ker majo ful lepga, pa me zanima še kako druge mnenje user posted image .

Katina js sm tud slišala, da se perilo user posted image  pere ločeno od ostalega zaradi mehčalca. Ampak vse, ki so pred kratkim rodile, pravijo, da tega ne upoštevajo, pa vseen ni nič narobe. Ker potem morš met reeees izdatno zalogo tistih majčkenih cotik, da se nabere za eno pranje. Dejte prosim še ostale pokomentirat, ker me res zanima tole. (no sem kasneje našla, da ste odgovorile, pa vseen ne bom zbrisalauser posted image )

**** javi se!

kasso pice v Portosu so pa tu mač!!! Sicer so dobre, ampak midva komi eno pojeva (pa glede na to, da ponavadi moj poje še tist kar men ostane, če naročiva dve normalni). Men so čist brezveze tolk velike user posted image

barbaw uživajte v toplicahuser posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image  za današnje preglede!



_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:15:27   
jana81
barbaw odvisno kakšne hoče, recimo speedo-ve so tud po 40 eur, drugače pa po 20 eur, mel so ene tud po 15 eur...no ampak ker moj noče nosit navadnih kopalk, sva iskala kratke hlače kopalke, pa sva jih tud dobla speedove za 22 eur.
 
drugač pa jst tud nimam še velik stvari pripravljenih, posteljice sploh še nisva kupila, kozmetike zase in za malega tudi ne, po eni strani si mislim da še imam čas, po drugi pa mam filing da bom prej rodila. tko da bo treba čimprej uredit .
 
ja veš ti zavidam tele toplice.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:15:41   
MARTINA25
OJLA!!!

NARAVA tud men so ful otekale noge...najbrž zaradi sedenja v službi, ker mi zdej ko sem na bolniški ne otekajo. Men so svetovali tako, da naj razmigavam gležnje, naj jem stvari ki odvajajo vodo iz telesa (sveže kumare, cimet-v kakavu recimo, mislim da se dobi tudi čaj v lekarni) in predvsem naj ko pridem iz službe počim-noge naj imam podložene z odejo, tako da so malo dvignjene. Tašča mi je svetovala tudi tuširanje spodnjih delov nog z mrzlo vodo.

KATINA sej veš da brez dobre provizije ni reklame!user posted image

Punce jst že tri dni slabo spim...do treh ponoči ne morem zaspat. Ko se vležem mi začne srce nenormalno biti...včeri sem okrog dveh probala nasvet od AURORE-toplo mleko.Moram rečt da je pomagalo. Ampak zakaj mi srce tako divja???

Kje pa sta AURORA in ****???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:21:52   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edinaos, povej, če vam je sestra kaj razlagala na temo, ki te zanima,ker je kolegica rekla, da jo bo poklicala in naj razloži kako je s prisotnostjo pri porodu...
kar se tiče popadkov, takrat ko sem jih imela že doma, mislim, da sem šla, ko so bili na 10 minut (sem bila pa tako al tako tisti dan naročena, da pridem rodit)



kasso: ja sestra je povedala isto kot tvoja prijateljica, da nikakor tega ne svetuje. Kar sem jaz tudi povedala sestrični, in jo probala od tega odvrniti, njo pa samo zanima če je dovoljeno? Veš že zaradi nje jo bom probala od tega odvrniti.

Ej res kapo dol za tol sestrol, fuul lepo razlaga. Ne vem kako ji je ime: rekla pa je, da je glavna sestra v porodnišnici POuser posted image user posted image


Aha, se pravi, da je razložila....
Glede dovoljenja, pa bi po mojem mogla posebej zaprosit in se zmenit s kakim višjim v porodnišnici. Jaz žal ne poznam ta glavnih. Glavna sestra je Jana Čelhar, prej je bila babica....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:25:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso


Aha, se pravi, da je razložila....
Glede dovoljenja, pa bi po mojem mogla posebej zaprosit in se zmenit s kakim višjim v porodnišnici. Jaz žal ne poznam ta glavnih. Glavna sestra je Jana Čelhar, prej je bila babica....



ja, to bo ta. No do maja je še nekaj časa. bomo še vidliuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:25:29   
tally
jst še dobrih 40  min pa šibam v Lj. moram do šefice, 13. 3. zaključim bolniško potem pa upam, grem na dopust, tako sva bili zmenjeniuser posted image .
Pol grem pa na pregled da vidim kepico upam da pridno raste. Me prav zanima kako je obrnjena, ker mi skos ko ležim na L boku neki tišči prav tam na levo stran pa me ful boliuser posted image . V rebra pa nisem dobila (na srečo) še nobene brce.
Za vse ostale, ki imate danes pregled pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo vse tako kot si same želite.


(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:30:27   
MARTINA25
NATY mi smo imela dva dobermana-prvi je imela pristrižena ušesa (takrat se je to še delalo). Bil je "šolan", res ful pameten. Ko smo odhajali od doma se je vlegel pred vhodna vrata in bil tam dokler nismo prišli domov. Vhodnih vrat nismo rabili zaklepatiuser posted image
Potem pa se je začelo....pritiskanje kosti na možgane.Postajal je zmešan...ugriznil je mami, babi in očeta.Zato nam ni preostalo drugega....star je bil 14 let.
Drugi je bil pa tak....faconar. Kr neki po svoje. Tisto točko je že dal...pa še to ravno zato, da je imel potem mir pred nami.HEhehehe Njemu se ni dalo nič....še na poštarja ni lajal....z njim si lahko delal vse. NAjboljši je bil, ko se je vsedel direkt pred tabo in te gledal v učke z tistimi velkimi rjavimi očmi....meni se je včasih zdelo kot da mi hoče povedat kako zelo mi je vdan....no, njega je kap...pri 13 letih. Potem nismo imeli več dobremanov....čeprav se mi zdi da je to "naša " pasma. Kasneje si je naš ati umislil stafforda....ta jim pa zdej daje tinte pit....
KATY jst nebi mogla rečt da je to nevarna pasma....vse je odvisno od lastnika, kako psa socializira.Tko kot so lahko dobermani kortki tko so lahko pudlji podivjani.....vse je v lastniku. PRi dobermanu moraš mogoče pazit kasneje ko se stara, zaradi tiste kosti ki pritiska na možgane...to je pa vse.
Kok pa je stara tvoja dobermanka?

Aja pa še to sem se spomnila....hehhemoja učiteljica v srednji šoli za matematiko(bila je mlada, suha, ful luštna...ampak zaj....)je imela doma dva dobermana. In enkrat nam prinese nazaj popravljene teste...stoji pred nami in ji je ful nerodno....začne tako....em...jst se vam res opravičujem....ampak veste moji dve psički....no...eni testi so malo poštemlani...res se vam opravičujem!!!Hehehhe pol testov je imelo poleg ocene še odtis od dobermankinig nog....hahahaha    

< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 7.3.2008 10:39:41 >

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:31:13   
Naty*
Anitka evo recept: Pečenka iz mletega mesa s slanino in papriko

Sestavine za 6 oseb (po moji izkušnji kvečjemu za 4):
60 dag mletega mesa, 15 dag krušnih kock, 0,2l mleka, 1 majhna čebula, 1 šopek peteršilja, 2 šopka drobnjaka, 14 rezin delikatesne slanine, 2 jajci, 3 stroki česna, 2 veliki papriki (rdeča, zelena). Začimbe in dodatki: sol, poper, maslo ali margarina, olje

Priprava: Krušne kocke premešamo z mlekom ter pustimo stati približno 10 minut. Pečico segrejemo na 190°C. Ozek oglat model (vsebine približno 1 1/2 l) tanko premažemo z oljem in tako obložimo z rezinami slanine, da segajo približno 3 cm preko roba. Čebulo olupimo, narežemo na drobne kocke, zapečemo na 1 jedilni žlici masla ali margarine, odstavimo z ognja in postavimo na stran. Peteršiljeve lističe sesekljamo. Drobnjak narežemo na drobno. Papriko operemo, razpolovimo ter odstranimo pecelj in semena. Krušne kocke, zelišča, čebulo, jajci, sol, poper in strt česen premešamo z mletim mesom. V model zaporedoma nadevamo tretjino mletega mesa, rdečo papriko, naslednjo tretjino mesa, zeleno papriko in preostalo mleto meso. Na koncu prekrijemo s slanino (ki je gledala prek roba). V segreti pečici pečemo približno 1 uro. Pečenko vzamemo iz pečice, zvrnemo iz modela in narežemo na rezine.

Za prste polizatuser posted image !

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:34:11   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Katina js sm tud slišala, da se perilo user posted image  pere ločeno od ostalega zaradi mehčalca. Ampak vse, ki so pred kratkim rodile, pravijo, da tega ne upoštevajo, pa vseen ni nič narobe. Ker potem morš met reeees izdatno zalogo tistih majčkenih cotik, da se nabere za eno pranje. Dejte prosim še ostale pokomentirat, ker me res zanima tole. (no sem kasneje našla, da ste odgovorile, pa vseen ne bom zbrisalauser posted image )



jaz nisem niti prvič komplicirala in sem prala vse skupaj, saj tamali ni imel nobene reakcije. nekateri novorojenčki so preobčutljivi, dobijo kakšne izpuščaje ali alergijo in zato odsvetujejo uporabo mehčalca, ampak do zdaj vem le za en primer dvojčkov, ki jim mehčalec ni odgovarjal. Drugače pa bi morale imeti res ogromno cunj, da se nabere za en stroj.
Jaz sem vedno prala skupaj z našimi cunjami in če že bo imel ta novorojenček reakcijo bom prala tudi naše brez mehčalca.

Ja v Portudsj pa so pice absolutno prevelike, posledično predrage 20 eur...pa tudi vse ostalo je na nekih ogroooomnihhh krožnikih, vsak dobi duplo porcijo s duplo ceno...pa itak ne poješ...mi je prav mimo.... nisem bila nič navdušena.


< Sporočilo je popravil kasso -- 7.3.2008 10:38:07 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:36:56   
Katina
Špelin@, čestitke za zapoznelo obletnico poroke user posted image .
Jaz si tud kar zapisujem v Mš, mi vsaj dolg čas ni. Sicer sem že navajana delat zapiske, tko da ni blema.
Ej, punca dej povej kako se nardi, da se odpiraš ne da bi vedla, mene prav zanima -bi tud jaz to sprakticirala tokrat.user posted image
barbaw, saj tud jaz nisem preveč komplicirala pri pranju. Mislim, da sem tudi jaz samo 1 mesec prala brez mehčalca -pa sem bila takrat kar poslušna mamica za navodila. Ampak moje sp. perilo po porodu, ko je veliko čišče in dojenčkovo pa res ne paše skup. Saj nihče do pikice ne upošteva teh nasvetov, dobro jih je slišati, potem pa itak ravnaš po svoji vesti. K sreči naša user posted image ni imela nobenih alergij in nismo dolgo upoštevali teh sterilnih nasvetov.
edinaos, ko se ti bo zdelo da moraš v P pojdi, če še ne boš za rodit te itak pošljejo domov. Boš pač večkrat sprobala pot do P.
jana81, jest pa nisem pretirano lačna - razen mogoče dopoldan, popoldan pa ne. Hvala za solidarnost user posted image .
sesil, želim ti hiter pik bre bolečin.
kasso, joj bogica. Me kar mraz strese ko pomislim na bruhanje..brr
Martina25, verjetno ti srce razbija zato, ker je bolj obremenjeno. Poskusi se čisto sprostiti in iti z mislimi daleč stran, pa bo čez čas boljše.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:41:55   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

KATY mi smo imela dva dobermana-


No tole je blo verjetn men namenjeno ane user posted image ...

Najina kužka je stara 10 let. Ful je scrkljana in dokler sem stanovala v Celju (ko sva ble same) je celo spala na drugi polovici zakonske postelje user posted image  (zdej za kej tazga pač ni placa, zato ma na moji strani na tleh svoje ležišče). Moj najprej ni bil najbolj navdušen, ko je videl, da mam dobermanko v stanovanju, zdej ga je pa tolk ovila okrog prsta, da jo ma skor rajš ko mene user posted image ..ok no mal heca, ampak res je čist navdušen nad njo. Tud ona ga je sprejela za svojega lastnika in točno ve, kam paše ona po hierarhiji v našem "krdelu". Tud midva ne rabva zaklepat vrat, ker je do tujcev zeloooo nezaupljiva. Ko vidi, da človeka poznaš ga pusti v stanovanje in ni nobenih problemov, da bi pa kdo kr tko prišel not, pa ni variante. Drugač sm pa js tud mnenja, da je pes tak kot ga vzgojiš. Js sicer ne zaupam nobenmu psu 100%, ker ma še zmer svojo glavo, ampak veliko narediš z vzgojo. Sm pa enkrat govorila z veterinarjem glede te kosti v možgane in kar me ni mel za budalo... je rekel, da so to pravljice, ker da, ko pes neha rastit, nehajo rastit vse kosti in ni nobene možnosti, da bi pa ena kost še lahko rasla. Ker to je blo neki časa rečeno za dobermane, pitbule celo kokeršpanjele! Verjamem pa da pes z leti postane tečen in se začne drugače obnašati (al pa druga skrajnost, ko rata nezainteresiran za vse). Upam, da se bo pri nas dobro izteklo in se že zdej oba bojiva dneva, ko najine user posted image  ne bo več z nama user posted image . Sva pa oba sigurna, da bo naslednji kuž tud doberman user posted image .

Odtise nog si pa lahko predstavljam na testih ja...ker moja tud nč ne gleda kam stopi user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:45:48   
katy82
Jutro mačkice

evo midve sva se naspale in mal odpočile.Me je pa mal panika dajala k je ne čutm tko močno kot vedno pa sm šla z AS poslušat pa v redu bije tko da sploh ne delam več panike ampak grem lepo pod vroč tuš,da se malo sprostim.

Mal mi je hudo k dons gre lubi po vozička pa ne grem zraven da me ne zruka,sam tko sm si želela,da bi bla zraven k se gre le za najino pikico.Sm porajtala da sm nenormalno občutljiva,kr eni scenariji se mi rišejo po glavi,po moje od šoka.

Hvala vam za vso podporo mačkice moje.

Aja pa še to glede privezovanja v avtu:mi je policist rekel,da edino pravilno da sm bla prvezana ker sm tko dobila sam en udarec v trebuh drugač bi jih blo ziher še več,je pa vseen bolš da te pas zategne.

Moram pa povedat da sm se nagledala in naposlušala bebic pa so vse tko kjut tko da še bolj kumi čakam da rodim k ti fračkoti so res tko luškani.Še najbolši so zjutri k jih odpeljejo sestre umit pa vagat pol jih morjo pa nazaj nost postelce pa zraven porivat k se vsi tko razhudjo.Sm eno malo piko gledala pr sosedi kako je požrešno dojko zagrabla mislm to pa je boj za obstanek,kao tista fora-moje back off!Tko da je blo tud mal lepga videt za dušco prvezat.


(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:47:07   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Hvala za kavico Narava in Anitka. user posted image user posted image user posted image

Otekanje: meni so gležnji bili otečeni nekaj tednov nazaj in še to je trajalo skoraj 3 dni in potem nehalo. Hvala bogu. Nato pa sem začela zatekati v zapestja in je malo dlje trajalo, ampak je ponovno izginilo in bolečine ni več. To sem najbolj vesela, ker sem prav razmišljala kako bom otroka nosila in previjala, če pa me zapestja tako bolijo. Moja pobožna želja se je uresničila in vse se je normaliziralo. user posted image user posted image user posted image

Jana in Narava če zelo zatekata v gležnje imam en nasvet - moja sodelavka je grozno zatekala v gležje in nobene čevlje si ni več mogla obuti, zato je nosila poletne Teva, če jih poznata, tiste na trake z ježki, ki si jih lahko reguliraš in spodaj si je dala termo zokne. Sej je zgledala full hecno, ampak kaj češ, bosa pa ne more hoditi. user posted image

Barbaw super buši user posted image user posted image user posted image . Aja pa Špelin@ vse naj naj za obletnico. user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim korenjakom sva danes dopolnila 32. teden. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:50:01   
MARTINA25
Ja NATY teb je bilo to namenjeno...sory...resuser posted image , sem te mau preimenovala!!!
JA to imaš prav...vsak pes ima kosmata ušesa....nikol ne veš.TO glede hierarhije....čist verjamem!!!Valda se ne bo pustila komandirat tvojmu...sej je prišel tazadnji k bajti-za njo!!!!heheheuser posted image
Kok pa so zdej mladiči dobermanov?A si kej spremljala?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:50:57   
kasso
Naty, pri psih in karakterju je tudi ful odvisno od spola. Meni so veliko bolj všeč psičke in tudi naslednja bo psička.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:53:19   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Midva z mojim korenjakom sva danes dopolnila 32. teden. user posted image


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:54:03   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
zato je nosila poletne Teva, če jih poznata, tiste na trake z ježki, ki si jih lahko reguliraš in spodaj si je dala termo zokne. Sej je zgledala full hecno, ampak kaj češ, bosa pa ne more hoditi. user posted image



user posted image  user posted image  si me predstavljas vso porihtano v sluzbi, spodaj pa obutev skozi katero se vidijo termo zokni user posted image  sej bo kmau pomlad user posted image  pa bom kr na natikace presoltala..

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 10:55:00   
narava
wow, aurora..ti pa res laufas nizki start user posted image  

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:02:07   
Anonimen
Dober dan...

Brez zamere toda nisem prebrala vsega in če sem kaj spustila prosim oprostite.

Tamara... katastrofa, glih tega se ti je še manjaklo. ampak glavno ,da ste vsi živi in  zdravi. In upam da je prišel kdo ki ni noseč pomagat pucat...

Katy... hvala Bogu da je vse uredu.In res počivaj,Ni se za hecat.

Martina... jaz sem tud v klubu brazilk in me prav nič ne boli. Me pa zanima kako se ti sedaj na trebuh uležeš? Jaz zato sedaj nisem še šla, ker nimam pojma kako bi to zgledal s tem trebuhom...

Narava: zatekanje, sol zbrista pa vse konzervirane stvari tudi argeta paštetauser posted image user posted image  jest kuhano na sopari, brez vegete in kakih argo kock... In z tekočino tudi ne pretiravat. Ker če piješ preveč se tudi voda lahko zadržuje. 3l je čist dovolj tekočine na dan...
Če ti pa odkrito povem kaj rabiš. POČITEK PA NOGE V LUFT.user posted image user posted image  


Oglašam se pa zato ker se čutim kot da nekam pripadam. Kot da je tole nek klub velika družina,ki skrbimo eden za drugega...In je že kar dolžnost da se javimo vsaj vsak drug dan...
Drugače pa sem v hudi depresiji. Zakaj nimam pojma... Vse mi je brez veze... Najlepše mi je ko spim...
Ah, kaj morim...
Lep dan vam želim punce.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:04:47   
buccka
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

buccka, jaz sem te pred časom nekaj spraševala o prehitri rasti. Tudi naš user posted image prehiteva za več kot 14 dni po izračunih, rok imava mislim da zelo blizu, pa so mojemu izmerili težo 1480g in zagnali rahlo paniko, ker je prekomerna rast definitivno posledica diabetesa. Diabetologinja me je pomirila v toliko, da je treba zagnat paniko, če so mere izven tistih na strani 11 v MK. Kaj več bom mogoče zvedela drug teden na GP.




Sorry, sem spregledala. Pa tud se mal bolj poredkoma javljam. Da prehiteva v rasti je pa že itak od vsega začetka. No mislim, da v 29t5d je bil/a težka 1700g. Kar naj bi ustrezalo za tam 32 teden. Mi pa ni nič kompliciral, le da bom mogoče kaj prej rodila. Js tud upam na to(seveda ne prekmalu), ker če bo nadaljeval/a s tako hitrostjo bo pa le ek kos možauser posted image . Kdaj je pa tvoja imela 1480g, v katerem tednu?

Ma pomojem so to tud bolj take približne meritve, tko da se ne smemo preveč sekirat. Men je pa g rekel, da je bil to zadnji UZ, sedaj pa me mal skrbi, kako bom vedela približno težo naše pikice, pa če lepo napreduje? Ker kot vem bo sedaj le merjenje trebuha pa kak ctg. Kaj oni iz tega sploh vidijo?user posted image






_____________________________

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.