|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
6.3.2008 22:04:03   
barbaw
Sem dala slikice od bušija gor. Sem imela zdaj maratonski pogovor s sestro (1h). user posted image  Sem verjetno že vse na TV zamudila. Grem še kuknit če je še kaj od CSI ostalo. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Majčice '08 - 3.del
6.3.2008 22:22:48   
Katina
Narava, te čist razumem, da ti je odveč še v MŠ sedet in da si čist fuč ko prideš domov.

Punce hvala za moralno podporouser posted image . Res se trudim in večinoma mi uspeva. Ima pa tisti rek: kad se mora nije težko, zelo prav. Ko veš, da bi s svojim ravnanjem lahko ogrožal svojega user posted image ni vprašanje ali boš pockljal sebe ali poskrbel, da bo vse po PS-u.
*Tiana*, ti le pazi nase in na user posted image . Sicer je pa fino, da se s šefom dobro razumeš. Vsi nimajo razumevanja do user posted image .
TamaraJ, kaj naj rečem user posted image , še dobro, da se ni zgodilo še kaj hujšega. Upam, da boste čimprej zopet postavili hišo na noge in pozabili na ta zoprno strašni dogodek. Sočustvujem s tabo.user posted image
Naty, ja eni so res čudni. Najbolj me je včeraj razjezil moj user posted image , ko mi je kljub temu, da sem mu kazala člen v zakonu trdil, da je logično, da ne izpolnejo obrazcev prej, ker ne more točno napovedati kdaj bo imel očetovski dopust. Tolk sem bila jezna, da mi je že para uhajala čez ušesa in nos in sem šla od vsega hudega demonstrativno spat user posted image user posted image user posted image .

user posted image za tvoje boljše počutje. Naj traja in traja.
Čmrlika, tudi tebi pohvale za odlično spanje in zanimivo zgodbico o redečih očeh user posted image .
špelin@, dobro sta se borili v Hoferju in še boljše, da sta z nakupom zadovoljni.
kasso, tudi tebi čestitke za odličen spanec. Bo treba tole terapijo z varstvom še kdaj ponovit pred porodom.
Špelin@ popolnoma se strinjam s tvojim komentarjem glede pripenjanja. Jaz sicer nimam tolk velikih jajc (čeprav imam baje ene majčkene v bušiju) da bi povedala v takem tonu, vendar si zadela bistvo. Taula, ne glede na to, da is user posted image se z varnostjo ni za hecat - mislim, da je tudi Pušenjak že veliko napisal na to temo - v podobnem tonu kot špelin@. Puško je to vedno komentiral s tem, da le živa user posted image lahko rodi živega user posted image - torej je najprej potrebno poskrbet zase, tako hkrati poskrbiš tudi za user posted image .
jana81, ravno danes je sestra v MŠ rekla, da ni problem nizek ampak visok pritisk. 90/60 je čist OK, razen če imaš drugače precej višjega.
Bravo za uspešen GP.
buccka, jaz sem te pred časom nekaj spraševala o prehitri rasti. Tudi naš user posted image prehiteva za več kot 14 dni po izračunih, rok imava mislim da zelo blizu, pa so mojemu izmerili težo 1480g in zagnali rahlo paniko, ker je prekomerna rast definitivno posledica diabetesa. Diabetologinja me je pomirila v toliko, da je treba zagnat paniko, če so mere izven tistih na strani 11 v MK. Kaj več bom mogoče zvedela drug teden na GP.
edinaos, bravo za tvojo zdravnico user posted image . Sem pokukala slikce, super cunjice in pripomočki, verjetno boste imeli punčko user posted image . Tudi tvoj trebušček sem si ogledala in je na slikah kar konkreten, v živo si ga pa nekam skrila - si ga zadnjič imela v nahrbtniku ali je vmes tako lepo zrastel?
barbaw, user posted image za 31t. Lušten buši, čist ta prav za tvoje tedne. Ti moram povedat, da nehaj zavajat souser posted image kako imaš velik zaloge, ker si bolj suhla kot ne. Prav dobro postavco imaš. Če bi vidla nekatere iz tega foruma se sploh pogovarjat ne bi hotla z nami, ker smo res konkretne punce- pa zato nilč manj simpatične user posted image .
Estrella* user posted image za 29t.
Sončnica Sandra, tudi tebi čestitke za tako krepčilen in lepotilen spanec.
Martina25, čestitke tvojemu user posted image za rojstni dan. Moj ga ima v ponedeljek (je mučenikuser posted image ) praznovali bomo pa v nedeljo. Jaz mu bom sama spekla tortico oz. eno izmed njegovih najljubših sladic, boš tudi ti slaščičarka?
valentina2006, tile tvoji smeškoti so carski user posted image . Jaz komaj folgam branje in uporabljanje teh, ki so "priloženi" da bi še brskala po slikcah mi ne znese.
Taula, le pogumno jutri. To da greš na test še nič ne pomeni, zato se ne obremenjuj v naprej. Če pa kaj bo sem jaz že na poti k magisteriju iz sladkorne, Tako da ti bom lahko kaj pomagala. user posted image
Taula, ja spodnji del varnostnega pasu porineš pod trebuh, tisti, ki gre čez rame gre pa tako po zgornjem robu trebuha in to je to.
Aha, vidim, da so tole že punce pokomentirale, pa nič zato.
Katy82, kar zmrazilo me je ob tvoji slabi novici, še dobro, da si že na začetku napisala, da sta slaba in dobra novica. Bogica, joj saj sem čist trda od groze. user posted image user posted image user posted image Samo, da je za tabo. Zdaj pa le črne misli na stran in bodi hvaležna, da ti je nekdo stal ob strani in ti pomagal. Ane, kolk minutk življenja ti lahko pobere ena neprevidna izjava? Upam, da je tej dohtarci kdo povedal, da naj si tega nikdar več ne privošči!
Anitka, tudi moja koža je veliko lepša kot prej. A misliš, da bodo prošnje, da naj taka ostane kaj pomagale?
U Martina jaz bi tudi šla na brazilsko, a moram priznati, da zaenkrat še nimam jajc za kaj takšnega. Pod narkozo pa verjetno ne delajo tega

Ej, ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image , pol bi pa mogoče tud jaz šla.

Estrella*, Sashy, Tally, Čmrlika
 
       jutri za GP      
(valentina, mal kopiram, saj nisi huda?)

No, zdaj je pa že čas, da se spravim z neta in pogledam kakšna klobasa od posta je ratala danes.

No, dekleta, kako se vam zdi tale obnova?user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: Majčice '08 - 3.del
6.3.2008 22:52:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Jaz sicer nimam tolk velikih jajc (čeprav imam baje ene majčkene v bušiju) 


Te zna presenetit kako tale jajčka sploh niso tako majhna. user posted image  Jaz sem že bila.
Obnova pa je bila user posted image .
Ne me kregat ampak jaz se res ogromno počutim, ker sem bila prej tako suha. V prvi nosečnosti sem se ful zredila pa se mi ni zdelo tako drastično, zdaj pa je malo težje, ker sem bila zaradi stresa in službe že na meji podhranjenosti, ja pa jaz sem toliko kriva, ker nisem jedla. Nimam apetita, če sem pod stresom.

Za jutri pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki imate preglede.

Sem sama doma (škratek je z mano pa sladko spi) pa sploh ne vem, če bom lahko zaspala.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: Majčice '08 - 3.del
6.3.2008 22:58:56   
aurora28
Jaz se popolnoma strinjam s Špelin@ user posted image user posted image user posted image Jaz se vedno pripnem, pa tudi če se peljeva samo 100 metrom od bloka, ker nikoli ne veš kak norec lahko v tebe prileti kljub temu, da ti paziš kako voziš. Priznam zdaj ko sem user posted image se ne počutim nič fajn, ko sem pripeta, ker me pas kar malo živcira, ampak vedno imam v ospredju varnost sebe in user posted image .  Moj bivši sosed se ni pripel v avtu in ko sta s kolegom zletela iz ovinka je soseda vrglo iz avto ven, se je kotalil in ostal hrom za celo življenje, pa to pob star 20 let. user posted image user posted image user posted image Če bi se to zgodilo user posted image , mislim, da bi bilo zelo malo možnosti, da bi user posted image preživel.

Ženske vedno in povsod se pripenjajte, pa ni važno tud če se peljete samo do naslednje štacune!!!

Veliko sreče vsem, ki vas čakajo jutri GP. user posted image user posted image user posted image za srečo.

Zdaj grem pa spat. Lepe sanje in lahko noč. user posted image




_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: Majčice '08 - 3.del
6.3.2008 23:12:55   
jana81
se podpišem pod vse kar ste napisale....najbolj simpl ...
 
zdej pa grem Lost gledat... aja barbaw a maš ti podnapise na Lost-u 4.del
?


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: Majčice '08 - 3.del
6.3.2008 23:26:21   
MARTINA25
CEU POST SE MI JE SESU.......

Sam to sem hotla povedat, da nosečnost ni izgovor, da se ne pripenjate!!!!ŠPELINA je lepo napisala, se sam podpišem pod njen post.
ČE želite zase in za otroka najboljše se pripnite!!!Pravilno pripenjanje pa je tudi bilo že razloženo kako izgleda.

Aja, pa brazilska ne boli no...kako naj vam še to drugače povem!!!NAjboljš, da gre naslednjič ena zraven, da bo to potrdila!!!Estrella a greš?user posted image

KATY še dobr,da se je izteklo tako kot se je!!!Tvoj angel varuh pazi nate!!!Čimprej se potolažiuser posted image

NO mojga otroka sem že dala spat (beri malce okajenega user posted image ), tko da najbolj da se mu pridružim....tile rojstni dnevi znajo bit kar naporniuser posted image

NOČKO!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 7:36:32   
Anitka
Jutro, kavica za vse:user posted image
- kofeinska,
- brekofeinska,
- capuccino
...
- z ali brez rogljička

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 7:42:59   
narava
Gud mnuvnig tetke!

Pa ne morm verjet, da do sedaj ni se nobena dzezvice gor postavla?? user posted image  no, jo bom pa jaz user posted image  tako. evo, vsem user posted image  z vroco vodo, not si pa vsujte po zelji: caj, kavo, divko ali kaj podobnega user posted image

najprej, v lj je vreme za spanjeeeeuser posted image

joj, katy, me je kar zmrazilo! sem si prou predstavljala nesreco, ampak samo da je vse ok z vama!! zdej se pa lepo pomiri, se ulezi k svojmu hanibaniju in naj te on malo potolazi..men ze blizina mojga velik da, sej ne rabi nic govorit..

spelina, pomir se, ni dobr za pritisk! user posted image  suzy ni blo na srecanju, me smo pa to ze na srecanju razcistle z Martino (iz prve roke, hehe) tko, da nismo tega vprasanja postavile tukaj. pa bi ga mogle..ampak, tvoji kliki so itak zadostovali, tko da se ena tema obdelana user posted image

spali smo nic kaj motece, le sanje sem imela take brezvezne user posted image , da ko sem se zbudila, sem se kr stiskala k mojmu..

taula, k MŠ hodim v staro Porodnisnico..sej sta samo se dve predavanji obvezni (1. porodna doba, 2. in 3. porodna doba), ostalo mi pa zal ne bo zneslo, oz. po domace: ne da se mi..

ej stare, jest tko zatekam! pa to ne mors verjet! hrane si skoraj ne solim, popijem ful (moram zaradi bakterij), ampak zvecer ko se pogledam v ogledalo bi se kar zjokala.user posted image  tiste kosti pri gleznju skoraj ni, je ena veliiiiiiiika bunka vode..obseg mec (ki so kar naenkrat ratala pravotkotna???) se mi je zaradi tega 2x povecal, gleznjarje (skorenjci) kooomaj zapnem in jih potem v sluzbi zjutraj odpnem..ne vem kaj naj naredim? v sluzbi 8 ur ne morem imeti noge v lutfu (na stolu), mi je neprijetno t.j. me boli pod koleni pa se Poba brca v mizo..se cez noc mi se ne "odtajajo", le za delcek..
ma kera kaksno idejo?? obupana sem.

no, toliko za sedaj..grem se mal prebrat pa pol komentirat..

< Sporočilo je popravil narava -- 7.3.2008 7:44:23 >


_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 8:06:11   
Anonimen

JUTROOO



še z moje strani, sicer sem pokonci že od 4:30h pa se mi compa ni dalo pržigati, ker se mi ni dalo iz spalnice v dnevnouser posted image ,  ker je pri nas tak mrazzzzzzz.

Midve sve ponovno spale tako tako. Pravi moj, da ga čedalje bolj tepem ponoči bogiuser posted image .

Katina: ja punčko bova imela user posted image user posted image , ja buši je bil na srečanju opazno manjši, to mi je zdaj začel na veliko rastiuser posted image user posted image . Končno sem vam fuul zavidala vaše velike bušije na srečanju.

barbaw: user posted image user posted image user posted image vauuu kakšen buši, ti imaš tudi user posted image a ne?


Mi smo imeli včeraj 2. del predavanj MŠ, ne vem no, saj večina govorite da so vam predavanja bolj user posted image meni pa so fuul zanimiva. Je res, da ste ve v večini še ful pridne in delavne, tako da verjamem da ste na predavanjih zmatrane. Meni to sploh ne bi zneslo.

No včeraj smo se na MŠ učili: kdaj v bolnico, na koliko časa morajo biti popadki, kaj sploh so popadki, mislim skratka meni je res bilo zanimivo. So me tam v prvi vrsti samo ušesa bilauser posted image .

Kasso
: včeraj se na MŠ niti nisem upala tista sestro vprašat, pa čeprav je sestra carica mi je bilo full nerodnouser posted image

Punce tiste, ki ste že rodile: res v tisti paniki ko enkrat začutiš popadke, res čakaš da bodo popadki šele na 5 min, potem šele v bolnico?

Meni se zdi, ko pride najin čas, in ko bom enkrat začutila popadke, da bom hotela po hitrem postopku v porodnišnico? Ne bom nič čakala da bodo na 5min?

Ne vem bomo vidli...


(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 8:08:23   
Anonimen
Kaj še vse pančkate lumpeuser posted image , ne se hecam ve se kar lepo napančkajte še zameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 8:12:45   
Katina
martina25 user posted image za post, ki ti je ušel. kar nekaj nas je, ki se nam je to že zgodilo in zdaj svoje poste pridno shranjujemo.
A ti dobiš kaj provizije pri tvoji kozmetičarki, k delaš tako reklamo?user posted image Estrella* boš sprejela izziv?
Lepo da že sedaj treniraš kako je dajat otročka spat, ti bo potem lažje.

Anitka, hvala za postrežbo. Kolk si pridna, da nam kuhaš kavico preden greš v službo.

Narava, meni se zdi v MŠ kar zanimivo - seveda določene stvari že vem, ampak vedno rada pobrišem prah iz znanja. Ugotovila sem, da ti v MŠ marsikaj povedo, kar potem zaradi preobilice info pozabiš. Npr. Jaz po 1. porodu nisem vedla, da si v porodni še 3 ure po porodu. No, na MŠ je to babica omenila. Me prav zanima kolk jih he, ki so si to zapomnile. Res je, da je zdaj info na pretek tudi preko interneta, ki jih takrat še ni bilo, ampak meni paše to poslušat. še bolj vesela sem, da bo user posted image pridho hodil zraven - si je že prilagodil službeni urnik. Zanj bo to prvi novorojenček in določene stvari so zanj nove, kljub temu, da je za user posted image pomagal skrbeti že od cca 1. leta dalje.
Npr. zanimivo mu je bilo, da se perilo user posted image in drugih družinskih članov pere ločeno in brez mehčalca. Meni je bilo to seveda logično, ker sem enkrat to že delala, zanj je bilo novo, itd.
Zatekanje je res nadležno, tudi jaz sem imela velike težave, zadnjih nekaj dni se je stanje čudežno izboljšalo - pojma nimam zakaj. Mogoče zato, ker sem si v postelji dvignila noge in spim z nekoliko privzdignjenimi nogami user posted image . Poskusi še ti.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 8:17:43   
Estrella*
Jutro!
 
Nimam časa, sem na šithtu in se javim po pregledu zvečer.
 
edina: jaz sem čakala res kolikor se je dalo, ker se mi zdi brez veze viset v bolnici, ker ti je doma bol udobno. Je pa res, da mi voda ni ostekla in sem si lahko to privoščila. Če ti odteče voda pa nimaš kaj čakat.
Uživajte!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 8:49:24   
špelin@
Dobro jutro user posted image
Hvala za user posted image  Sem že v piškotih user posted image  Včeraj sem si v Sparu naredila zalogo in je treba poskrbet, da ne poteče rok trajanja user posted image user posted image
edinaos, tvoj buši je res zelo zrastel od srečanja, prav čudovit je user posted image user posted image  
 
Kar se popadkov tiče, sem zase prepričana, da ne bom čakala - če se spomnim prejšnjega poroda, upam, da jih bom vsaj pravi čas začutila. Takrat me je v noči iz nedelje na ponedeljek 2x "šraufnilo", potem sem imela v torek pregled pri mojem G, ki me vaginalno ni pregledoval, mi je pa na moje vztrajanje (zaradi obupno oteklih nog) nejevoljno napisal napotnico za P za sprožitev poroda. V torek zvečer sem šla še na baletno vajo velike pike, v sredo zjutraj sem se peljala v LJ in so v sprejemni ugotovili, da v bistvu že rojevam. Odprta 4 cm in s popadki, ki jih je ctg zapisoval, meni se pa niti sanjalo ni. No, rodila sem potem v 1,5 ure! Sicer so mi v zadnje pol ure dodali umetne popadke, ampak vseeno user posted image  Zato tudi tokrat niti pod razno ne mislim čakat user posted image  Aja: včeraj se mi je sanjalo, da sem rodila v avtu... user posted image user posted image user posted image
 
narava, tole otekanje je res zoprno user posted image  Jaz sem zadnji mesec prejšnje nosečnosti otekala v gležnje tako, da sploh nisem mogla obuti drugega kot ene stare, razvlečene, prevelike balerinke user posted image  Niti natikačev nisem spravila na noge user posted image  Pa koliko sem preležala v dvignjenimi nogami, si jih masirala, pazila na sol, sladkor,... Takoj po porodu so vse otekline čudežno izginile user posted image  Nimam nobenega pametnega nasveta user posted image  Samo to, da dokler je urin ok in nimaš povišanega pritiska, ni kritično, je samo zelo neprijetno.
 
katy82, sploh ne morem nehati razmišljati o tvoji nezgodi - res da človeku misliti... Pa vsak dan sem na cesti... user posted image  Res sem vesela, da sta s kepico ok user posted image
 
Aja, a veste, da sva se z mojim user posted image  zvečer v postelji spomnila, da je bila včeraj obletnica najine poroke user posted image  Se vidi, da sva oba bolj "mim", kar se datumov tiče user posted image user posted image
 
Katina: user posted image  za obnovo, obvladaš user posted image user posted image
 
aurora28, zate imam en ZS user posted image
 
Da ne pozabim: user posted image user posted image user posted image user posted image  za Estrello*, sashy, tally in Čmrliko

Hehe, Katina, sem še pozabila dodat: jaz sem si pred devetimi leti v MŠ delala take zapiske, da bi jih bil vsak na faxu vesel user posted image user posted image user posted image  Se še zdaj fajn nasmejem, ko jih grem pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.3.2008 9:00:38 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:01:19   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

narava, tole otekanje je res zoprno user posted image  Jaz sem zadnji mesec prejšnje nosečnosti otekala v gležnje tako, da sploh nisem mogla obuti drugega kot ene stare, razvlečene, prevelike balerinke user posted image  Niti natikačev nisem spravila na noge user posted image  Pa koliko sem preležala v dvignjenimi nogami, si jih masirala, pazila na sol, sladkor,... Takoj po porodu so vse otekline čudežno izginile user posted image  Nimam nobenega pametnega nasveta user posted image  Samo to, da dokler je urin ok in nimaš povišanega pritiska, ni kritično, je samo zelo neprijetno.

 

o joj! user posted image  si predstavljate: sedaj sem bosa (sezuta) in v pisarni na pisarniskem stolu sedim po tursko, ker niti pod razno ne prenesem da mi noge visijo oz. so "na isti visini kot rit"-t.j. na drugem stolu. ne morem vec, kaj me briga kako izgleda user posted image  se dobro, da imam kar mali trebuh in se kamot skobacam po tursko na pisarniskem stolu user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Aja, a veste, da sva se z mojim user posted image  zvečer v postelji spomnila, da je bila včeraj obletnica najine poroke user posted image  Se vidi, da sva oba bolj "mim", kar se datumov tiče user posted image user posted image
 

ja mislim, hepi anivrseri!! user posted image  kolk sta pa ze prehodila skupaj?



_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:02:49   
narava
aja, sm hotla vprasat: Kje je pa ****??

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:03:13   
barbaw
jana čisto sem pozabila na Lost. Se vidi, da lubija ni bilo doma. Midva gledava brez podnapisov. Jih nikoli nisva iskala. user posted image  

edinaos ja tudi mi imamo user posted image . Se je pa odločila, da bodo zdaj njena "igračka" moji jajčniki. user posted image  Me vsake toliko časa rukne noter in boli ko pri norcih. Ali pa se frajerka kar nasloni nanje. Včeraj se je nekaj premetavla in sem čutila kako mi ruka v medenico. Ful hecn občutek je bil.
Prehitro v P nima smisla hodit, ker te pošljejo dmoov, če si blizu doma. Meni osebno se mi zdi boljše, da doma malo predihavaš pa hodiš pod tuš in ... Je bolj prijetno. Se doma lažje sproščaš.

Katina jaz nisem pozabila, da si v porodni še kake tri ure. Mi je blo ful zoprno ko se me opolnoči po P vozili. Tako pač je. Je pa prav zoprno biti 3 ure sam z user posted image , ker si ga ne moreš ven vzet, vsaj jaz si ga nisem mogla. Se ravno nisem mogla vstat takoj po porodu. Sem se poskušala vsest pa je bil predaleč, da bi ga dosegla. Zvonec za babico je bil tudi predaleč, klicat je pa glih nisem hotela, ker nisem vedela, če še kdo rojeva.

Sem pa brala v reviji, da sploh ne rabiš vseh stvari ločeno prat. Najbolj pomembne so pleničke, ki jih dajemo čez ramo za podiranje kupčka, ... Jaz sem brez mehčalca prala samo prvi mesec potem pa kar vse skupaj. Sicer pa so danes praški že taki, da je že noter mehčalec. Bolj je problem, če ima otrok alergijo oz. dobi izpuščaje. Takrat je treba pazit, drugače pa ne. So pa rite punčk dosti bolj občutljive kot fantkove.

Špelin@ od mojega dragega dedi je vedno govoril, da lažejo (goljufajo) s tem rokom uporabe. Vedno prej poteče kot piše na embalaži. user posted image  Da pa sta oba mimo za datume je dobro, ker se potem ne kregata, ker je en pozabil. user posted image




_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:22:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos, tvoj buši je res zelo zrastel od srečanja, prav čudovit je user posted image user posted image  
 
Kar se popadkov tiče, sem zase prepričana, da ne bom čakala - če se spomnim prejšnjega poroda, upam, da jih bom vsaj pravi čas začutila. Takrat me je v noči iz nedelje na ponedeljek 2x "šraufnilo", potem sem imela v torek pregled pri mojem G, ki me vaginalno ni pregledoval, mi je pa na moje vztrajanje (zaradi obupno oteklih nog) nejevoljno napisal napotnico za P za sprožitev poroda. V torek zvečer sem šla še na baletno vajo velike pike, v sredo zjutraj sem se peljala v LJ in so v sprejemni ugotovili, da v bistvu že rojevam. Odprta 4 cm in s popadki, ki jih je ctg zapisoval, meni se pa niti sanjalo ni. No, rodila sem potem v 1,5 ure! Sicer so mi v zadnje pol ure dodali umetne popadke, ampak vseeno user posted image  Zato tudi tokrat niti pod razno ne mislim čakat user posted image  Aja: včeraj se mi je sanjalo, da sem rodila v avtu... user posted image user posted image user posted image
 


Saj to je to, kako pa lahko veš da lahko še čakaš? Jaz sem tudi tip človeka, ki zihr takrat ne bom mirna, in lepo čakala da se mi popadki počasi stopnjujejo na 5 min in to celo uro, in šele nato v porodnišnico. Jeee vrajtttt

Je rekla včeraj tista babca na MŠ, da če nas bo strah ko bomo dobile popadke, naj kr pridemo pač nas bodo pregledali in če to ne bo še to, vas bomo še mal domov poslaliuser posted image , da ne bodo hudi če prehitro pridemouser posted image TO MI JE BILO VŠEČ, user posted image

špelin@: upam, da se ti ne bo zgodilo v avtuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:27:09   
Anonimen
Aja špelin@ vse naj naj za obletnico, katera pa je?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:37:37   
jana81
hello...
 
omg tak sem se najdela, da se še vstat ne morem...mlečni gres s kakvom.
 
vidim da še niste tolk napisale danes, al sem jst tok zgodna al pa ve pozne.
 
edina tvoj buši je luškan, je pa res večji, ja mala Anja-Tia raste.
 
Katina sem probala dva dni jest po tvojem jedilniku..pa ka si ja nor- sem bla skos lačna..kapo dol res.user posted image
 
narava... do včeraj mi niso niti 1x otekli gležnji, od včeraj pa imam take kot jabke. Adijo pamet, balerink niti obut več ne morem, najboljš da v copatih hodim okol.user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:38:07   
barbaw
Enkrat sem spraševala za kopalke za škrata. In kaj se mi zgodi? Moj user posted image  ima samo ene ker drugih ne najdem. user posted image  zdaj moram pa spet na lov za kopalkami. user posted image

Mene tile jajčniki vedno bolj bolijo zaradi pike. Pa sem jaz trapa mislila, da ženske skup držimo. user posted image  Je bil moj sin pravi klavir (beri kavalir), ko je bil v trebuhu.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:39:21   
sesil
jaz se sam na hitro javljam, zdej pa šibam v postojno po inekcijo rh-.
lep dan

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:44:03   
jana81
ja barbaw to pa res, moški so pravi klavirji, mene moj mali čist nič v jajčnike ne brca, ker ve da mamico boli, me pa zato v rebre  user posted image
 
moške kopalke maš pa v hervisu pocen- no vsaj v Celju.
 
sploh niam nobene volje it cote obest, pa mal pospravt...ZAKAJ MENE TO GNEZDENJE ŠE NI UJELO??

HALO???? kličem naravo za vnemo!!!!

< Sporočilo je popravil jana81 -- 7.3.2008 9:46:38 >


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:44:28   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Mene tile jajčniki vedno bolj bolijo zaradi pike. Pa sem jaz trapa mislila, da ženske skup držimo. user posted image  Je bil moj sin pravi klavir (beri kavalir), ko je bil v trebuhu.


user posted image



_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:44:38   
tally
dobro jutro še od mene!

sej bi se prej oglasila samo sm mogla rej obilen zajtrk pojest (banana, potem kakav, polnozrnata štručka namazana z nutello, pa zdej še kavico pijem) user posted image , danes pa še tehtanjeuser posted image . Spet bo rekla ja gospa preveč ste se zredila zato vas pa križ boli.
Ah  kuser posted image .

Špelin@  za obletnico user posted image , koliko pa mata "delovne dobe".

Narava kako zgleda otekanje hvala bogu še ne vem, sigurn je pa zoprno, sploh ko si v službi, pa še noge maš dol obešene, skos sediš. Dokler je vse ostalo v redu kot je Špelin@ napisala je pač tudi to spremljevalec nosečnosti. ko boš dobila štručko bo ta nevšečnost izginila.

Ej jst sm tudi včeraj preden sm šla spat pomislila kje je **** upam da je vse v redu in da samo nima časa da se oglasi.

Še malo o MŠ. Men se tut zdi zanimivo mogoče ker je vse to prvič za naju vse informacije so nove in dobrodošle. Glih včeraj smo imeli predavanja o negi dojenčka kopanje, pol je pa una teta rela kaj naredimo ko skopamo otroka? pa smo vsi bili tiho,  je rekla ga oblečemo, ga damo očiju, se gremo me stuširat, podojimo otroka, oči pa med tem časom pospravi tisto po kopanju otroka naredi zajtrk, pomije posodo potem gremo vsi skupi počivat. Dedci so samo debelo gledaliuser posted image user posted image user posted image potem je pa mojemuuser posted image dala tisto punčko da jo je mal pestval in je bilo tok lepo za pogledat men ker solzne oči ratale, ko sem si tako zamislila najino štručko.

Aja popadki, ojoj jst sm bolj tko ziheraš se bom šla raje prej pokazat, pa tut če jim ne bo prav ko pridem, me prav nič ne briga.

Edinaos ja tvoj buši je pa kr ornk buši pa ful je lep, men se zdi da moj kr čez noč zraste user posted image .

Se pišemo kasneje!





< Sporočilo je popravil tally -- 7.3.2008 9:45:21 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 9:49:34   
kasso
Dobro jutro!

danes se je dan začel zelo slabo -  z objemanjem školjke.... sva šla z mojim včeraj  na pico v Portus na Unec, tja kaor sem predlagala za srečanje...saj ni bila slaba, a kaj ko imajo le družinske, pa sem se preeč napokala. Oba nisva mogla cele pojest, čeprav sva zelo dobra jedca!
Tako da bom bolj kratka, ker še vedno nisem dobro...

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, a veste, da sva se z mojim user posted image  zvečer v postelji spomnila, da je bila včeraj obletnica najine poroke user posted image  Se vidi, da sva oba bolj "mim", kar se datumov tiče user posted image user posted image


naj te potolažim, da sva se z mojim nazadnje na obletnico spomnila z 8 dnevno zamudoi user posted image

katy user posted image Ne se več sekirat in razmišljat kaj bi lahko bilo, glavno je da si ti kot bodoča mamica in tvoj otroček v redu.....

edinaos, povej, če vam je sestra kaj razlagala na temo, ki te zanima,ker je kolegica rekla, da jo bo poklicala in naj razloži kako je s prisotnostjo pri porodu...
kar se tiče popadkov, takrat ko sem jih imela že doma, mislim, da sem šla, ko so bili na 10 minut (sem bila pa tako al tako tisti dan naročena, da pridem rodit)

**** pa tudi jaz pogrešam, že od včeraj...

Cunjic pa jaz nisem nikoli prala posebej za dojenčka in posebej naše in sem vedno dala tudi mehčalec vmes. No, če bi imeli kake reakcije, bi ziher opustila to prakso...


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.