|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:54:54   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jaaaaaaa men je ful smešn, ko začutim eno kobacanje, kr v trebuh začnem gledat in kr pozabim kaj sem delala pred tem, tolk noter padem.
bravo za tvojih 7 mes.user posted image

jst bom pa v ponedeljek glede na rok polnih 32.tednov (se prav po dohtarsko celih 8 mescov).user posted image


Js tud skoz trebuh gledam, pa pozabm vse kar se okrog mene dogaja user posted image . Včasih se sekiram zarad okornosti, ko trebuh raste, ampak ko user posted image  začne delat akrobacije vse pozabim user posted image .
Js bom mela pa dohtarskih 8 mesecev naslednjo nedeljo user posted image , zdej v ponedeljek mam pa dejanskih 7. Tolk je hecno to računat...računam tedne od zanositve, pa od "kao" ovulacije, pa pol dohtarske mesece, pa dejanske mesece pa vse skupi glede na to, da mam uradni rok in neuradnega user posted image ... in pol ko me kdo vpraša kolk sm noseča, sploh ne vem, kaj naj rečem, da me bo prav zastopu user posted image .

Bravo tud za tvojih dohtarskih 8 user posted image ...madona smo že daleč!!!!!

aurora user posted image za 32. tednov! Midva mava pa ob nedeljah menjavo tednov...

kodrana a ni luštn razkazovat trebuščekuser posted image ? Midva sva bla zadnč v Hoferju pa greva mimo enga para srednjih let, pa moški reče svoji ženi, da že dolg ni vidu bodoče mamice pa ful u moj trebuh gleda user posted image . Se mi je tolk dopadl!

Ostalega ne morm komentirat...nos me ne peče, nimam zamašenega, trebuh mi je otrdel mogoče dvakrat, noge so mi otekle enkrat, user posted image  pa ne že skor celo nosečnostuser posted image ...  Mi je pa zlo žal za vse, ki mate te nadloge. No ene neki, druge mamo pa druge ane... Hvalabogu, da vsaj vsega kar je možno nisem pokasirala!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 14:12:20   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: narava

****, mojo cifro mas, tko da ce karkoli rabis (pa cetudi je to samo odprta telefonska linija) sem tu..


Thanks... user posted image user posted image

A boš v sredo 12 na MŠ ob 18.15h? Ker takrat morav pridet z J. na predavanje. Menda je takrat 1 porodna...


bova, ja, insAllah. takrat je obvezno predavanje. torej se vidimo? super. user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 14:39:09   
špelin@
kodrana, krasen trebušček user posted image  user posted image
 
****, škoda, ker ne razumem besedila pesmi, zveni pa res lepo, otožno in nežno user posted image  A mogoče drži prevod, ki je spodaj??

You can speak for yourself
Oh, my love, it's over
We became two
all our lives we were living as one self
now it's over, we are two selves

Chorus
And tomorrow we'll say it was a memory
And we enjoyed our lives for a couple of days

You changed my emotions & feelings
You made me live at your side, yet far
I bore living close to you & suffered
I walked with you & returned alone

Hja, glede svaka: vem, da ni garancije, da bova od njega ta denar videla nazaj - itak vprašanje, če bo pod danimi pogoji sploh sprejel user posted image  Se je pa moj user posted image  odločil, da mu ponudi pomoč, ker je svak njemu pred 15. leti posodil nekaj denarja, ko je kupoval avto. No, moj user posted image  mu je potem vrnil user posted image
 
Žalostna sem zaradi tega, ker je taščo to spet grozno vrglo iz tira, pa že tako ima obupne težave s pritiskom in srcem. Je spet pristala na urgenci... user posted image
 
Mi smo mislili, da se je svaka "prijelo" že takrat, ko je sesul tastov avto (poleg le-tega je še krepko zdelal počitniško prikolico, ki jo je vlekel, moral plačati za popravilo ograje na AC in zelo visoko kazen) user posted image  
Ma tokrat je napihal okrog 1,5 - v bistvu sploh ne vem, kaj za enega user posted image  je moral še početi (poleg alkohola in poskusa pobega s kraja nesreče), da je pridelal tako orjaško kazen. Hja, kako oz. s čim bo popravil svoj avto, je pa spet drug problem user posted image
 
Tole je še vedno zate, **** user posted image : ne zadržuj tesnobe v sebi, lažje ti bo, če se boš pogovorila s prijateljico. Najhuje je nositi stisko sam, v sebi. Moraš dati ven. Tudi sama sem bila v takšni luknji in sem razumsko vedela, da nima smisla, ampak psiha je čisto drug svet user posted image  In zna hudo, hudo tiščati, boleti,... Sploh ker si tako daleč stran od svojega user posted image , od svojega sina, od svojega doma. Tudi Samii je težko in otrok pač stisko kaže na podivjan način. To je normalno. Žal pa tebe to le še bolj potre, vem user posted image  Škoda, ker si tako daleč stran - drugače bi tebe in Samio lepo naložila v avto in bi šle k meni, pa bi punci razmetali celo sobo, midve pa bi se načvekali, najokali, nasmejali,... user posted image user posted image
Ej, Naty* je dala odličen predlog: Notranjke, zorganizirajte se na čveku user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Da poročam! Sem obupala nad iskanjem kopalk. Sem jih za škrata takoj najdla, za mojega user posted image  pa ne. Ali v taki barvi, da bi izgledal kot semafor ali pa barvah kot jih vidimo na moških starih nad 65 let. V glavnem katastrofa.


user posted image user posted image user posted image

O user posted image  pa raje ne bi razpravljala: ob otekli tamali in razboleni sramni kosti je to res zadnje... user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 14:50:54   
*Tiana*
Čao majčice,

Taula, čestitke za dobre rezultate s testov.

****, drži se, saj bo.

Za vse ki imate probleme z otekanjem pa nekaj iz knjige Zdravimo se z naravo (gre sicer za otekanje gležnjev, ampak je itak bolj splošno napisano):

Otekanje gležnjev, ki ni povezano s poškodbo, se ponavadi pojavi, ker je porušeno normalno ravnovesje med količino vode v krvi in tkivih. To se lahko zgodi, kadar je tlak v krvnih žilicah, kapilarah, višji kot normalno in potisne vodo v okoliška tkiva. Otekli gležnji so verjetnejši zaradi dolgotrajnega stanja ali sedenja, velikega vnosa soli in hormonskih nihanj pred menstruacijo in med nosečnostjo. Ta motnja včasih kaže na temeljno bolezen, na primer krčne žile, težave z ledvicami, bolezni srca in ožilja, visok krvni tlak ali preeklampsijo (visok krvni tlak in zastajanje tekočin med nosečnostjo).

Zdravljenje:
splošni ukrepi:
- vsak dan pol ure telovadbe - to pospešuje kroženje krvi in preprečuje nabiranje tekočin v spodnjih okončinah
- za okrepitev kapilarnih sten jejte hrano, bogato z vitaminom ce in flavonoidi (polnovredna žita, živo obarvana zelenjava in sadje)
- omejite uživanje soli (to itak že vemo)
- če dolgo stojite ali sedite, pogosto skrčite mišice na mečih - to potisne kri navzgor skozi nožne vene in s tem prepreči otekanje gležnjev

Aromaterapija:
Privoščite si toplo kopel, v katero dodate šest kapljic pelargonijinega, šest kapljic limoninega ali tri kapljice rožmaronovega olja. (V prvih 20 tednih nosečnosti se izogibajte rožmarinovemu olju).

Zeliščni pipravki:
Vsak dan popijte skodelico ali dve mlačnega ali hladnega čaja, pripravljenega iz regratovih listov in rmana.

Ali ste vedeli?
Pri gležnjih, ki so otekli zaradi zastajanja tekočine, lahko pomaga pitje limoninega soka, ker povečuje nastajanje urina. Diuretiki so tudi korenje, por, kumare, čebula in repa.

Privzdignite noge:
Dvakrat na dan se za 20 minut ulezite tako, da imate stopala privzdignjena nad boki, da bo lahko odvečna tekočina odtekla iz gležnjev.


No, sem se natipkala sedaj. Mogoče kateri kaj prav pride, saj verjamem da je to lahko kar hudo neprijetna težava (na srečo je sama še nisem izkusila).

Zaekrat lep pozdrav. Se beremo kasneje.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 14:53:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Taula, čestitke za dobre rezultate s testov.


Joj, saj res user posted image  - Taula, oprosti, sem hotela napisati, da sem tudi jaz vesela za dober rezultat, ampak očitno so misli hitrejše od prstov user posted image
 
*Tiana*, najlepša hvala za vse te obširne nasvete user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:11:18   
buccka
A vam je že dal g tiste papirje za zrihtat na csd? Ker meni je dal le za paket(en rumen in en bel listek). A da še kake papirje za csd razen tega?

_____________________________

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:13:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: buccka
A vam je že dal g tiste papirje za zrihtat na csd? Ker meni je dal le za paket(en rumen in en bel listek). A da še kake papirje za csd razen tega?


Kolikor vem, je to dovolj user posted image  Gre za potrdilo o PDP in to je to od G.

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:16:11   
katy82
Men pa noge ne zatekajo preveč,ponavad mi zatečejo glih tist dan k ful počivamuser posted image mi pa zato otekajo prsti na rokah prav smešno ej k so tko ogromni.

Nos mam pa non stop zaštofan se včas ponoč zbudim k tud dihat ne morem čez njega pa me moj sam gleda kaj mi vsako noč tko dogaja.Nosečniške radosti nimaš kejuser posted image

**** zate mi je pa kr hudo k mi taka pozitivka deluješ zdej si pa revca tko nesrečna.Pa sej bo sam je pa res da se moraš nekje zlajat pa to iz sebe ven dat,da ti gre žalost ven.Če pomisliš sta pred tabo še dva prelepa meseca pričakovanj otročka pa se je škoda čist zamorit,pa še lepše vreme se bo začel pa bo dobra volja kmal nazaj.Glede tamale pa ne skrbi,mogoče hoče na ta način pozornost k te vid da si žalostna,kazen je bla pa prava,če sklepam po oddaji o malih vragcih,sj izkušenj pa tko še nimam.Evo še eno za lepši danuser posted image


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:24:06   
aurora28
Buccka jaz že imam urejeno porodniško user posted image user posted image user posted image . Se mi res kar smeji. user posted image

Jana ja tudi sama večkrat čutim v trebuhu pretakanje, ponavadi v jutranjih urah v kopalnici ko je še vse tiho in sedim na školjki naslonjena rahlo naprej in poslušam kot da potoček teče. user posted image user posted image user posted image

Kodrana ti si user posted image fenomen glede hopacupanja. Joj meni je to na kraju pameti, ker komaj diham, še lubčkat se mi včasih ne da, nevem želje sploh nimam, ampak hvalabogu imam zlatega moža, ki me razume in mi ne tečnari. Čeprav ta vikend bom mogla malo nadoknaditi, ker je bil zelo priden. user posted image user posted image Jaz bi tudi imela kakšen parfum v neoroginalni flaški, kako pa lahko pridem do tega user posted image . Aja pa to ne gre za Refan točenje parfumov user posted image

Barbaw sej sem tukaj. user posted image user posted image Sej imam doma fiziološko raztopino, ampak tskoj ko pridem ven me peče nos in če zavohan cigaretni dim. user posted image

**** pesem je pa ena A in tipček je za pocmokat user posted image user posted image . Žalostna pesem, je pa v spotu del filma Mesto angelov.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:25:13   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

A vam je že dal g tiste papirje za zrihtat na csd? Ker meni je dal le za paket(en rumen in en bel listek). A da še kake papirje za csd razen tega?

to je papir o predvidenem datumu poroda in da le to in nič druzga. Vse drugo ti dajo na CSD ju.

****, oprosti, nisem vedela, da Samia še ne govori. Meni zelo pomaga, da si zamislim, kaj lepega, kot je otroško petje ali ples, kako neumnost, ki jo ušpičijo inmi je smešna, ali kaka čudna izjava.... pa si to ponavljam in me počasi spravi v dobro voljo.
Npr. ko pomislim o spolni vzgoji mojega sina, ki ga prav vse zanima in sem mu enkrat lani razlagala kako da ata seme(tako, kot npr za peteršilj, ki ga gre mama kupit v trgovino in posejem da zraste) mami in v trebuhu zraste dojenček...no čez par mesecev je bila spet debata -  njegovo zanimanje in sem mu razložila kje ima ata spravljeno seme. No, njega so bile ene same velike učke, izjavil pa je :" ma jaz sem mislil, da gre ata v trgovino kupit seme" ... ta izjava mi je še danes smešna, hehe.... takoj zatem me pa vpraša: "kako pa da ata seme ven" ...od tu naprej sem ga poslala k atu, da naj mu kar on pove, hehe....

Glede user posted image jaz bi večkrat, a kaj ko vsakič pouser posted image   fašem vnetje in preden se pozdravi spet mine teden...vmes pa bi ja, želja me ni minila, ampak ko zapeče, me vse mine..... . Po 36. tednu itak ni več priporočljivo, tako da če računam naše povprečje, bomo lih še 5x in potem bo spet doooooolgaaa sušaaaaa.


< Sporočilo je popravil kasso -- 7.3.2008 15:31:02 >

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:27:00   
tally
Sem že nazaj iz pregleda, bom mal kasneje prebrala za nazaj, poročilo: vse je ok v mejah normale, pritisk in urin ok, kile so šle gor +3 ta mesec, vse skupi +11user posted image , kaj šele bo?
user posted image je težka okrog 1400 g. Dobila sem papirje za csd, napotnico za por. in rešilca.....
naslednji GP imam 11. 4.

LP se kaseje oglasim, ker zdej pa grem jest pizzzzoooouser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:39:19   
Katina

Aurora28, bravo za 32t .

****, če se počutiš depresivno je še večji razlog da začneš klepetat z nami, ker te bomo ziher razveselile in sprostile. Name tole vreme zadnje čase vpliva kot uspavalo, po kosilu sem ponavadi kot mesečna in spi se mi tako, da se mi kar oči nazaj obračajo od zaspanosti user posted image . Tudi jaz imam občutek, da smo majčice kot razširjena družina in vedno se najde kakšna ki zna najti pravo besedo ali nuditi pomoč.
Sem te pozabila vprašat če že veš razpored v MŠ, ko je potrena prisotnost spremljevalcev? če rabiš razpored, ga jaz z lahkoto skeniram in ti ga pošljem na e-mail. Zakaj pa ne zakričiš tukaj da ti je hudo in da rabiš družbo, podporo pomoč? Ziher se bo našla katera izmed nas, ki se pripelje na Vrhniko na en kofetek in klepet, ker vem da ti nimaš prevoza. Tako ti bo dan minil hitreje in še bolj prijeten bo. Ne bodi pasivna, razmigaj nas!Al pa kateri napiši naj te pokliče na GSM in vedno bomo pripravljene na klepet!

****, ne ga srat! zakaj pa so prijateljice, če ne zato, da ti stojijo ob strani ko ti je hudo. kadar ti gre dobro je prijateljev in kvazi prijateljev posvsod polno. Tudi to, da skrivaš pred mamo ni OK. Pusti si pomagat, ker tako stanje ni nič sramotnega, še posebno v nosečnosti, ko nas dajejo taki in drugačni hormonski tobogani! ne poslušaj žalostnih pesmi, če so ti še tako všeč. zavrti si kakšno veselo, ki te bo spomnila na prijeten dogodek.
In obnašanje Samije je le še ojlje na tvoje počutje. mogoče ima tudi ona slabe dni in krizo v drugem okolju. Ravnala si pa popolnoma pravilno user posted image . Več ljubezni in mirnosti boš kazala do nje prej jo bo minilo, da bi na tak način iskala pozornost.

Naty* čeprav ti čestitke za 7 mesecev pripadajo šele v ponedeljek, naj ti bo. Čestitaaaaaaaaaaam!
Jana81, tudi tebi za ponedeljkovih 32t.

buccka, mi pričakujemo user posted image , ki naj bi tudi prehiteval v rasti (saj vem, da je UZ samo približek). k sreči preveč raste sorazmerno, tako da po mojem ni panike. kaj več o prekomerni rasti se pozanimam drug teden na GP.

martina25, si te kar predstavljam kako izvajaš "brazilske akrobacije user posted image .
Kodrana, bravo za 28t in rastoči buši.
uf, špelin@ kolk si huda, ampak čisto upravičeno! Žal je navezanost na pijačo huda ljubezen, ki se je res težko znebiš, navadno pomaga, če se eden od svojcev žrtvuje in ga spremlja čez to kalvarijo in sestanke anonimnih alkoholikov. Resnično razumem tvoj bes in jezo, žal hkrati dvomim, da bo držal obljubljeno besedo. Ko bi se vsaj motila.

Taula, super za negativen cuker. Sem ti odgovorila kako in kaj na ZS, če rabiš še kaj povej. Za razbijanje srca sem mislim že mkomentirala - meni npr. občasno zmanjka zraka - iz ljubega miru. Al pa če ležim na boku imam občutek, da se mi bodo sedsedla pljuča, če imam roko naprej.



*tiana*
hvala za nasvete v zvezi z otekanjem gležnjev.

kasso,
ma si me nasmejala - tak z nakupom semena kot s povprečkom user posted image user posted image user posted image .

tally, super za odlične rezultate.

jaz sem pa danes s službe prejela izpolnjene obrazce, tako da se drug teden podam v lov na CSD.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:42:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image je težka okrog 1400 g. Dobila sem papirje za csd, napotnico za por. in rešilca.....
naslednji GP imam 11. 4.



tally: user posted image user posted image za 1400 g, moja je prav pikica v primerjavi z vašimi user posted image (890g)user posted image

čestitke za uspešen GPuser posted image user posted image



(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:46:11   
Katina
edinaos, tvoja pikica bo po mamici ki je ena luštna šlank dečva! Zato se sploh ne sekiraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:47:46   
jana81
edina po drugi strani pa ne moreš pričakovat da bo tvoja user posted image  bajsika, če si ti tud taka suhica.... boš vidla kake manekenke bote obe skupaj ko se še mala rodi.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:47:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O user posted image  pa raje ne bi razpravljala: ob otekli tamali in razboleni sramni kosti je to res zadnje... user posted image


špelin@: sve čisto na istemuser posted image , jaz si moram še tiste vag. tabletke notr tlačit, potem pa mi cel dan vse sorta teče venuser posted image . Nič bodo že morali potrpeti te naši dedciuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:51:29   
kodrana
tudi sama ne zatekam. razen mogoče malenkost v gležnje in malenkost v prste na roki. samo zaročni prstan sem vseeno začasno dala dol.

**** lepa pesmica, samo če si že tako malo depresivna, te še bolj napsihra. ali se motim? ker ko sme sama žalostna tudi rada poslušam balade. potem sem pa še bolj žalostnauser posted image .

ja, jaz sem itak fenomem. zelo rada user posted image . že takouser posted image user posted image .

tally čestitke za pregled. user posted image

edinaos saj naš user posted image je tudi na spodnji meji z merami. tako tudi s težo. nič bat. vse je ok.

aurora ne, to je že tovarniško polnjeno. tukaj je link, kamor prideš do naših izdelkov. glede naročila, pa mene okomot kontaktiraš. ti zrihtam. 


klik












_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:53:07   
Anonimen
katina, jana81: ko sem prebrala vajin post, sem se nasmejala in tamala me je orng brcnila, mislim da vama nakaj sporoča: pošiljam poljubčka za mami od Nejca, pa še za eno mamico, ki še ne vemo kako bo fantku imeuser posted image user posted image

hvala mi je lažje pri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:53:40   
kodrana
mislim, da mi ni prej uspelo narest Špelinega klikauser posted image .

evo, še enkrat link aurora..http://www.fmgroup.si/

zdaj se bom mogla počasi poslovit, saj greva k mojim na obisk. kot vsak petek.

v nedeljo imamo pa še birmo v familiji.

lep vikend punce.


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 15:55:41   
Anonimen
klik
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

tudi sama ne zatekam. razen mogoče malenkost v gležnje in malenkost v prste na roki. samo zaročni prstan sem vseeno začasno dala dol.

**** lepa pesmica, samo če si že tako malo depresivna, te še bolj napsihra. ali se motim? ker ko sme sama žalostna tudi rada poslušam balade. potem sem pa še bolj žalostnauser posted image .

ja, jaz sem itak fenomem. zelo rada user posted image . že takouser posted image user posted image .

tally čestitke za pregled. user posted image

edinaos saj naš user posted image je tudi na spodnji meji z merami. tako tudi s težo. nič bat. vse je ok.

aurora ne, to je že tovarniško polnjeno. tukaj je link, kamor prideš do naših izdelkov. glede naročila, pa mene okomot kontaktiraš. ti zrihtam. 


klik













kodrana: KLIK ni uspel, tudi jaz bi pogledalauser posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 16:41:44   
aurora28
Kodrana hvala za klik user posted image . Kako pa veš kakšen parfum bi si izbrala. Glej meni npr. zelo diši od Calvin Kleina - Euphoria blossom in kako naj vem kateri je ta parfum. Kako sploh veš kateri je kateri parfum user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 17:21:59   
sesil
evo mene. sem vsa popikana, ma sem preživela.
kupila sem blazino za spat za nosečnice v lidlu, vam bom poročala jutri kako se obnese. še nekaj malenkosti sem kupla za user posted image  (dekce, termometer, glavniček, škarjice)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 17:27:10   
Taula
Glede CSDja...a rabim oba lista....rumen in bel. Ker meni so rekli da je rumen za osebnega zdravnika, vel..original pa za CSD? A sem zajebala ker sem ga dala zdravniku?user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 17:31:22   
barbaw
Taula važno je da ga imaš. Meni je dala rumenega nazaj na CSD.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 17:32:40   
sesil
meni je belega vzela na CSD, rumenega sem poslala delodajalcu.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.