Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 10:05:14
|
|
|
|
MARTINA25
|
DOBRO JUTRO PUNCE!!! Zadnje dni nisem uspela toliko prebirat foruma, zato ker smo tudi pri nas začeli z nabavo stvari za našo dojenčico!! KONČNO!!! V glavnem v dveh dneh sva kupila skoraj vse...v ponedeljek grem še po oblačilca za tamalo, potem pa me čaka še pranje in likanje!!!! Teh nekaj dni še zdržim v službi, potem pa se bom posvetila še tem opravilom!!! Čaka nas še beljenje stanovanja....pa včeri mi je tast povedu da mi je odmeru vrt, hehehhe!!!Pa bolj kot mu jst razlagam, da to leto še nebi imela vrta, bolj on men razlaga kaj lahko vse posejem REs faca ta moj tast!!! Danes šibam v Lesce, grem kupit neki zase pa mogoče še v Kik, me je Edina čist nakurla!!! Nč, uživajte pa se beremo!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 10:13:11
|
|
|
|
Anitka
|
Guten Morgen! Tudi jaz sem že nekaj časa pokonci, saj naj bi danes končno prišli montirat okna. Sem pa že malo razkurjena, saj sem jih čakala tam najpozneje do 9-ih, njih pa še vedno ni. So bili malo pred deseto uro šele v Slovenskih konjicah in do nas je še kar nekaj vožnje, tako, da jih verjetno kaj dosti pred dvanajsto ne bo. To lahko samo po Bom verjetno danes ob polnoči čistila tla. In potem naj si dobre volje, sproščen, umirjen bla bla bla. Pa še dragi gre jutri zjutraj na pot in ga do srede ne bo Se mi bo še zrolalo. Sem komaj čakala vikend da se od službe malo spočijem, zdaj je pa še ta bolj naporen. Eh no bom vam več težila s tem. Ne bo pa nič čudno, če bom od tega še jaz začela pisati o popadkih
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 10:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana: Oprosti,ker sem te ponoči spregledala...bila sem potem še kar nekaj časa pokonci. Imam namreč kar dosti za pisat še na enem drugem portalu, tam kjer imam blog. Toda če bi te vedela da si tudi ti tu pa bi lahko malce poklepetale... Upam da se je že prebudil. in da ti ga je ratalo mal predramit. Jaz sedaj že imam recept. In sicer sladko... če jem sladkarije potem je čez kake pol ure tako živahen, tudi tuš mi pomaga in pa hitra hoja... Sedaj sem pogledala tvoj album, res čudovite poslikave Res zelo, zelo lepo. Glede trebuščka pa ja blizu je, zelo blizu tvoj dan .
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 11:27:09
|
|
|
|
barbaw
|
Aurora bom dala sliko v album ko bo moj lubi doma, da me slika. Nimam nobene frišne. Jana popadki so poleg otrevanja trebuha z menstrualno bolečino. Če si imela boleče menstruacije, potem veš kako zgledajo krči in taki so tudi popadki. Anitka tla bodo tudi do jutri počakala. Vem kako je to, ko nekaj ne gre po planu in ... Se ne splača sekirat, ker ne moreš nič spremenit. Malo si oddahni do takrat ko pridejo, potem boš pa mogla skakat. Boš vsaj spočita. **** pri naših pa kar iste stvari vžgejo, da jih zbudimo. Jaz bi mogla mojo zaspanko zbudit. Danes sem tako trebuh tresla, da je verjetno mislila, da je potres. Jo moram še enkrat malo pretrest. Pa malo čokolade po krvi spravit, da jo zbudi. Sem v eni oddaji videla, da dojenčki vohajo čez amnio. tekočino. Mogoče pa je to problem, ker se še nič ne kuha.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 11:47:58
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mam pa drug problem (malo smešen)..povečal se mi je nos Zdej se pa samo tolažim da je to zarad napihnjenosti in otečenosti celega telesa. Jana a si se nam kaj zlagala, da ti nos raste kot ostržku . Hecam se, ne zamerit. IZVIRNO SPOROČILO: Barbaw Danes sem tako trebuh tresla, da je verjetno mislila, da je potres. Jo moram še enkrat malo pretrest. Pa malo čokolade po krvi spravit, da jo zbudi. Sem v eni oddaji videla, da dojenčki vohajo čez amnio. tekočino. Mogoče pa je to problem, ker se še nič ne kuha. Mogoče pa res . Mojmu tamalemu tudi paše ko jem kaj sladkega. Sem si ravno potegnala dol otroške pesmice in mu jih predvajam. Mi je sodelavka povedala, da je tamalemu v trebuhu vedno pela pesmico Murenčki in ko se je rodil in jokal mu je kar začela peti isto pesmico in se je umiril, ker jo je poznal.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 11:55:47
|
|
|
|
barbaw
|
Jana povečan, razširjen nos spada k nosečnosti. To potem izgine. Zakaj se to zgodi se ne spomnim, ampak glede na to, da mora srce bolj hitro in več delat, je logično da tudi pljuča in s tem nos. Aurora to da prpoznajo določene stvari pa je res. Tako kot tebe prepoznajo, ker te non-stop poslušajo, atija in ... Naš je tudi na Omarja takoj poskočil, ker sem ga zadnji mesec neprekinjeno poslušala. **** kaj pomeni ime Omar? Meni je to tako lepo ime.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 12:01:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana povečan, razširjen nos spada k nosečnosti. To potem izgine. Zakaj se to zgodi se ne spomnim, ampak glede na to, da mora srce bolj hitro in več delat, je logično da tudi pljuča in s tem nos. zlata si, da si me potolažla. sem se začela ful sekirat.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 12:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Edina maj bo še prehitro tukaj . Drugače pa midva z mojim tudi obožujeva ko je lepo vreme in greva skupaj z najprej na en sprehod, potem pa se vsedemo nekam na sonček in kafetkava. Ampak danes je žal moj dragi v službi, greva pa zvečer na eno gledališko predstavo , katere avtorica je moja prijateljica. Nevem kaj bi počela Temno perilo sem že oprala in ga dala v sušilec, druga se mi pa nič ne da. Povejte mi ali si bodo vaši partnerji malo pred PDP vzeli že dopust? Midva z mojim sva se dogovorila, da si ga on ne bo vzel, ampak bova počakala, da jaz rodim in potem bo z nama s doma cel mesec. Ne moj si ga ne more vzeti, ker imajo kolektivnega in to je to. Je pa s šefom zmenjen, da bo tisti dan-noč , ko bom jaz rojevala z mano, potem bo šel delat dokler sem jaz P, potem pa bo z nama doma . Tvoj bo pa z vama kar 1 mesec, blagor ti
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 12:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 guten morgen... hvala za kavico, jo bom spila na sončku... zdej sem ravno pojedla čokolešnik. barbaw tud jst mam neke vrste popadke (no ne vem ker še tega nisem izkusila), ampak po opisu drugih je to popadek..mam tko trd cel trebuh kako minuto in potem popusti. mravlinčenje nog: jst imam mravljinčaste samo če sedim po turško, ali pa da ni pretoka, drugače še ne. Mam pa drug problem (malo smešen)..povečal se mi je nos Zdej se pa samo tolažim da je to zarad napihnjenosti in otečenosti celega telesa. Jana naj te potolažim, da jaz sem pa cela spokana , strije-ali karkoli že to je imam po celi riti, vse dol skoraj do kolen , groza kakšna sem Pa po desni jožki se mi že delajo . GROZAAAAA!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 12:34:35
|
|
|
|
barbaw
|
jana tudi zamašen nos ali oteženo dihanje skozi nos je normalno in spada zraven. Meni je nos v prvi ful nagajal, zdaj pa ne vem, ker sem še vedno bolana. Pri nas je tako vroče in sončno, da je prav neznosno na soncu. Je za kratke rokave. Mene pa tako tole zdravje daje, da je skrajni cajt, da me neha hecat. Pikica se je po 4 čokoladnih piškotih zbudila. Zdaj sem oprala prevleko za voziček in kar pač spada zraven. Zase že imam pripravljeno torbo, za pa še moram kupit torbo za voziček, ker je ni bilo zraven. Imam eno nagledano za 25 euvrčkov. Spet bo denarnica lažja.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 12:38:01
|
|
|
|
barbaw
|
edinaos naj te potolažim, da jaz imam strije na riti in joškah že od cca 20. ali 21. leta, če ne še prej. So se mi naredile zaradi nepravilnega hujšanja, pa se prav nič ne sekiram. Na morju se ne gledam v rit, če pa koga kaj moti pa naj drugam gleda. Joške pa itak mlekarne in ... Ma mi je vseeno. Me je bolj za trebuh skrbelo. Ko sta se mi dve črtici naredili je bila cela panika. Ampak ni več sledu o njima. Boš pa vesela in srečna mamica. Strije pač spadajo zraven in je brezveze da se sekiraš. Boš lepo porjavela in se mazala in se bodo zmanjšale na minimum. Ene jih imajo pa se skoraj nič ne vidijo. Ko sem se jaz z anticelulitno kremo mazala lani se strij sploh ni več videlo, če nisi gledal s 3-eh cm.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 12:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** kaj pomeni ime Omar? Meni je to tako lepo ime. Uf, veliko pomenov ima ampak najbolj pogost je dolgo življenje - nekdo, ki bo dolgo živel. Tudi meni je sicer všeč ime. Toda imena predvsem arabsko - Islamska so mi veliko bolj všeč ženska. Če bi sedaj imela deklico ja saj ne vem izbirala bi med najmanj 25 imeni... Težka odločitev bi bila...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 12:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, Edina.... strije. .jaz jih imam tudi po trebuhu pa na bokih pa vse povsod. Toda zaradi strij se ne sekiram... samo da bi mi ratalo po nosečnosti kile dol dat... mene samo špeh depresira. Mislim jaz se samo zaradi špeha sekiram... strije so pa modni vzorec...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 13:06:00
|
|
|
|
tally
|
po enem tednu se spravim napisat en post in mi zgine, ne rabim pisat o mojihs sedanjih občutkih, . Se pišemo kasneje
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 13:22:09
|
|
|
|
mixi
|
ojla končno me ne zafrkava net oziroma ne morem oddat sporočila na forumu. kako ste kaj? po branju sodeč vidim da smo vse tam tam, izcedek, pa bolečine v trebuščku,... še malo pa bo čeprav če se bo tako nadaljevalo bomo aprilčice ne pa majčice, no raje bi vidla da sem majčica ker ne bi imela doma še enega trmastega ovenčka en mi je dovolj . drugače? kaj dogaja pri vas lepega tu na obali imamo že cel teden lepo vreme jaz pa v kratkih naokoli v pondeljek smo meli 24 stopinj milina
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 13:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
****, barbaw: ja jaz jih do sedaj nisem nikjer imela, pač se bo treba sprijazniti na življenje s strijam. Za svojo malo pikico itak vse , pač saj nisem več 15.let stara Sedaj pa grem malo pospravit stanovanje, stroj ali raje dva oprati, zvečer pa greva na abrahama , in celo trebušno plesalko so najeli upam, da bove zdržale do 23h, namreč takrat začne plesat . Bodi pridne in želim vam, lep preostanek sobote
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 13:25:29
|
|
|
|
mixi
|
tally to se meni pogosto zgodi pol pa po im in grem dol s foruma ki po 15 minutah pisanjaglih me je volja vse še enkrat napisat. ma meni se to vedno zgodi če je full dolgo besedilo, pa ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 13:27:17
|
|
|
|
mixi
|
edianos lepo se mej na žurki pa pojej kaj finega še zame ker zadnji teden me daje neukrotljiva lakota, še vola bi požrla
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 13:42:47
|
|
|
|
tally
|
mixi men se je prvič se je pa puncam že prej dogajalo, da se jim post zbriše, zdej si ga pa kopirajo in pol ko je vse napisano pošljjo, to bom začela prakticirat. Strije, nimam nobene do sedaj ene par na levem stegnu imam od prej, to je vse, sam tut če bi jih dobila se ne bi sekirala kot je rekla edina za vse. mixi jst bi tut skos neki jedla samo ne smem kre me potem želodec boli, moram jesti ful majhne porcije skoraj otroške, ker sm potem ful napihnjena nae morem dihat in me ful boli v predelu želodca, a ma še kaka take težave. Ni zgaga ampak prav bolečina?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 13:53:42
|
|
|
|
mixi
|
ma od prenažiranja tudi mene boli želodec samo pol mam še zgago. in ko se prenajem mi je tolko slabo da ne vem kaj bi sama s sabo
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:06:10
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mixi po branju sodeč vidim da smo vse tam tam, izcedek, pa bolečine v trebuščku,... še malo pa bo čeprav če se bo tako nadaljevalo bomo aprilčice ne pa majčice, no raje bi vidla da sem majčica ker ne bi imela doma še enega trmastega ovenčka en mi je dovolj . A misliš, da so bikeci kaj boljši?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:06:55
|
|
|
|
mixi
|
tally sem ti pozabla povedat da najhujše kar je ko se nažiram ni samo to da me boli želodec ampak mi naša pikica pol še njeno ritko tako lepo nasloni nanj da ne vem kaj bi in jo z roko dol spravljam je pa tolko živahna da imam občutek kot da se ji trže kak dan. če mam srečo mam mir kake 2 do 3 ure na dan še na uz ni dala mira
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:10:13
|
|
|
|
mixi
|
aurora mislim da so bikci tudi tam tam po trmi in vragolijah, samo če bi mela bikico tako kot je bil brat od mojega ko je bil majhen bi mi blo kul, uni je itak hotu samo jest in spat in je bil full slow motion in je tudi danes tak flegmatik in vse kar nardi je slow motion. jaz bi bla full vesela po eni strani, ma mislim da ne bo tako ker naša pikica je hiperaktivna in dela kažin non stop u bušiju
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:12:40
|
|
|
|
mixi
|
sej sem se zafrkavala par mescev da se bo klicala nedamira
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:15:46
|
|
|
|
barbaw
|
mixi kaj ti upaš, da so biki manj trmasti. Naj ti povem, da niso. Pri nas bomo trije z rogovi, zdaj samo ne vem, če vse tri živalske vrste ali dve (kozorog, bik, zdaj pa oven ali bik). To, da pa je otrok na slow motion pa nima veze z nebesnim znamenjem ampak bolj karakterjem staršev. mirni starši, ponavadi mirni otroci. So pa izjeme. edinaos 19. ima moja tašča abrahama in nimam pojma kako bo s trebuhom (če še bo) in škratom, 26. smo pa planirali škratov roj. dan. Težka bo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?