Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:20:08
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos v Avstriji v Kiku so bile tudi večinoma večje števile in take, ki mi sploh niso bile všeč, potem pa sem le našla tole z medvedki pa še velikost je bila o.k. http://www.laredoute.si/ To je link kataloga. So malo daržeje te pižame, ampak so pa kvalitetne in jih lahko nosim tako v nosečnosti kot med dojenjem. Sem jih pa jaz naročila iz avstrijskega, ki je cenejši.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:21:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka **** jaz si bom ene dve vzela za vask slučaj, če mi bojo dali dosti prevelike ali če ne dobim nove pravočasno, sploh v času obiskov, ko bom hodila po hodniku in ne bi rada v krvavi naokrog skakala. Po eni strani, pa je res to shittt , ker baje je čisto odvisno od sestr: lahko da bo dovolj vsega, lahko pa da upadneš v kakšno grupo odvratnih-lenih sestr, in moraš cel dan preživeti v krvavi..... Tako, da bom tudi jaz v tej smeri razmislila.....
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka **** jaz si bom ene dve vzela za vask slučaj, če mi bojo dali dosti prevelike ali če ne dobim nove pravočasno, sploh v času obiskov, ko bom hodila po hodniku in ne bi rada v krvavi naokrog skakala. Aha, to pa je pametno razmišljanje... saj res nikoli ne veš a bo zadosti perila. vsaj za Ljubljansko porodnišnico...vem da so z brisačam full šparal 2 leti nazaj...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka: super si hvala ti, La Redoute katalog zgornji se mi že odpira, sam gre fuul počasi Pa hotela, sem si naročiti ta njihov brezpl. katalog pa mi sploh noče poslati. Tebi je uspelo
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:36:23
|
|
|
|
barbaw
|
**** jaz ne bom spalne vlekla sabo, ker so tisti šotori čist ok pa komot. Meni je pa drugače samo enkrat premočil vložek. Anitka nimam pojma kako je v MS, tu pri nas pa imajo omaro v kateri je kup stvari. En kup spalnih, kup halj in drugih pripomočkov. Vsaka soba ima svojo omaro in vzameš ven kar rabiš. Jo obvezno enkrat dnevno polnijo. Drugače pa bi se lahko po hodniku sprehodila in iz druge omare kaj vzela.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:40:13
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos meni je uspelo. Če ti ne bo šlo pa mi le sporoči, ti bom pomagala Barbaw baje se včasih zgodi, da česa zmanjka v P, zato bomo pač tovorili.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos meni je uspelo. Če ti ne bo šlo pa mi le sporoči, ti bom pomagala Barbaw baje se včasih zgodi, da česa zmanjka v P, zato bomo pač tovorili. antika: sem t poslala ZS
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:52:22
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos urejeno Poglej ZS
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 23:03:23
|
|
|
|
Anitka
|
Vidim, da ste šle pančkat, zato se bom tudi jaz poslovila. Lahko noč in vsaki eno bolho na pomoč
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 23:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos urejeno Poglej ZS HVALA TI
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 23:19:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
So lepo pančajte! Grem tudi jaz počasi v miževo deželo!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 23:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem še tukaj...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 0:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse pančkate... jaz pa vsa budna strašim tukaj. No upam da vsaj sladko sanjate...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 0:37:32
|
|
|
|
jana81
|
**** jst sem še tukaj... sem ravno prišla domov, pa sem sama, moj lubi je s kolegi zunaj in bog ve kdaj bo priracal domov. tako da si grem ogledat današnjo oddajo BB če je že na netu al pa kak film pogledat. Sem pa morala it ven , ker me je mali čist znerviru ko ni brcal, no zdej se je le malo narahlo pretegnil, še vedno ni tako kot včeraj. aja geslo je nejc.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 6:42:52
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro! Samo za vas Ste dobro spale? Jaz namreč nisem, ker me je naš tamali kar naprej nabijal v želodec in sem lahko ležala samo na desnem boku, kriza pa je nastala, ko sem se morala obračati ali vstajati. Ampak zdaj sem že bolje, sem ga malo premigala in ravno se bašem z banano in kivijem in mu očitno paše, tak da je malo spremenil položaj. Ok, no zdaj pa grem brati kaj ste še načvekale včeraj zvečer. See you later
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 8:36:20
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Aurora hvala za kavico. mmmm dobro zgleda Moje spanje pa že 3 noči spremljajo bolečine v trebuhu. Me vske toliko časa nekaj ščipa zvečer. Malo je podobno začetnim popadkom, kar pa tako ali tako mine ko se zjutraj vstanem razen danes. Zgleda, da se moje telo tokrat malo bolj intenzivno pripravlja. Grem zdaj nekaj pojest, da pikico zbudim. Škratek pa že gled risnake, tako da je mami lahko še malo spala.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 9:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Tudi midve sve že ustale , ummmm aurora kavica dobro izgleda, čokolino že zmazala, zdaj pa bova šla z nekaj na kavico. Mi je fuul lepo ko je doma, ker lahko skupaj kofetkava , ker jaz ne maram te domače - turške kavice , samo tiste iz kavomatov (iz lokalov). Vreme se nič kaj lepega ne obeta . barbaw: popadki?? Hudiča smo res, že tako daleč??? Da se kar že o popadkih pogovarjamo??? Ne no..... Meni je maj še vedno zelooooo daleč......daleč......daleč......
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 9:14:27
|
|
|
|
aurora28
|
Edina maj bo še prehitro tukaj . Drugače pa midva z mojim tudi obožujeva ko je lepo vreme in greva skupaj z najprej na en sprehod, potem pa se vsedemo nekam na sonček in kafetkava. Ampak danes je žal moj dragi v službi, greva pa zvečer na eno gledališko predstavo , katere avtorica je moja prijateljica. Nevem kaj bi počela Temno perilo sem že oprala in ga dala v sušilec, druga se mi pa nič ne da. Povejte mi ali si bodo vaši partnerji malo pred PDP vzeli že dopust? Midva z mojim sva se dogovorila, da si ga on ne bo vzel, ampak bova počakala, da jaz rodim in potem bo z nama s doma cel mesec.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 9:19:00
|
|
|
|
barbaw
|
edinaos mene že grabijo krčki, ki pa še niso pravi, ampak se že pripravljam. Mislim, da bomo štartale kar aprila. Jaka postavlja hišico iz odej in blazin zanj in Majo. Je tako kjut. Zgleda, da je dojel, da se dan D bliža, ker nosim stvari na kup. Oprala sem jajčko in je že pripravljena, posteljica na tretjino pobarvana, previjalna pripravljena, ... Zdaj pa nestrpno čaka.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 9:23:02
|
|
|
|
barbaw
|
Aurora noge v luft. Zakaj bi pa mogla vedno nekaj delat?! Moj bo kar lepo hodil v službo, potem pa še ne vem. Pri Jaku mi je obljubil, da bo en teden z menoj doma pa ni bil. Mu še danes to vržem naprej ko sem jezna nanj. Da bo cel mesec s teboj doma pa je super. Meni na začetku ni bilo težko, ampak kasneje po enem mesecu, ko se je začela pojavljat kronična utrujenost, kolike, ...Zdaj pa se bo kar lepo sproti prilagajal kolikor se bo dalo. Pri nas je to malo lažje izvedljivo. Kaj ima še katera probleme z mravljnčenjem nog? Meni se to vedno bolj pogosto dogaja. Zdaj pa ne vem ali je to zaradi položaja pike, ki je že čisto tam nekje spodaj ali je kaj drugega krivo. Najbolj mi mravljinčijo ko sedim.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 9:32:29
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj ima še katera probleme z mravljnčenjem nog? Meni se to vedno bolj pogosto dogaja. Zdaj pa ne vem ali je to zaradi položaja pike, ki je že čisto tam nekje spodaj ali je kaj drugega krivo. Najbolj mi mravljinčijo ko sedim. Barbaw po moje ti mravljinčijo, ker ti pritiska na kakšen živec. A ti to resno s popadki Ej kako sploh zgleda ko se trebuh spusti nižje?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 9:42:07
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sploh nisem opazila po trebuhu ampak po gibih. Mi je pa moj rekel, da je nižje. Pa tudi rit od pikice je nižje ko tipam po trebuhu. Glede teh lažnih popadkov pa jaz čisto resno. Imam boleče samo ni to redno. Ampak na vsake kvatre kakšen pa še to samo zvečer, zjutraj pa sem samo danes enega čutila. Bi mogla malo več počivat, ampak trenutno me preganja misel na posteljico. Potem pa se bom malo umirila. Jah no, ne verjamem.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 9:43:43
|
|
|
|
aurora28
|
Barbaw dej eni svojo sliko v album, ker me tolk zanima kakšna zgledaš.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 10:04:01
|
|
|
|
jana81
|
guten morgen... hvala za kavico, jo bom spila na sončku... zdej sem ravno pojedla čokolešnik. barbaw tud jst mam neke vrste popadke (no ne vem ker še tega nisem izkusila), ampak po opisu drugih je to popadek..mam tko trd cel trebuh kako minuto in potem popusti. mravlinčenje nog: jst imam mravljinčaste samo če sedim po turško, ali pa da ni pretoka, drugače še ne. Mam pa drug problem (malo smešen)..povečal se mi je nos Zdej se pa samo tolažim da je to zarad napihnjenosti in otečenosti celega telesa.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?