Čmrlika
|
Čmrlika a ti imaš že Ctg, uvavvvv to pa je že nizek štart nizek dragica, nizek, pa ti se počasi tud skloni... Ni še nobene iz srečanja doma? po moje že preveč čvekanjo, v Mariboru je namreč total tema, tik pred dežjem... saj jim privoščim. mene pa tako nekaj ščipa po bušiju, še dobro da nisem šla...upam, da ne grem kam drugam Aurea ja seveda čez pol leta bomo že vedel, kako se naš štrukeljček kej počuti na kokosu , tko da ti bom povedala. Drgač pa verjamem, da jih veliko prodajo, ker večina jih te kokosove kr hvali. Pa še glede na to, da majo skoz ene akcije Zanimivo, jaz sem pa vam že zadnjič pisala, da meni so pa jo ful odsvetovali, da je trda, da se ta kokosova vlakna s časom nekak zlepijo in nasztanejo take neke zatrdline noter , pa da jih nimajo na zalogi zato ker jih ful malo prodajo... to so mi rekli v vsaj treh trgovinah... Eh, zdaj pa bodi pameten, jaz sem potem kupila baby alergo od lagea-e, ki sem jo takoj odnesla iz trgovine... Bomo videli, kaj bo... Ja čmrlika ti si pa glede na rok itak prva pri vsem, me zanima, kako bo kej glede poroda, al ti bo katera ukradla prvo mesto aha, pa nekaka imam skoz občutek, da ne bom prva, da se bova midve na koncu kr v prvotni maj prestavile, in potem bom spet čisto vaša - prava majčica!!!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 29.3.2008 17:09:35 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|