|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:24:36   
darmar
Za Pušenjaka pokličeš na tel. 051 321 224 med 8 in 10 uro. Že sestra je zelo prijazna, pa še naroči te takoj, saj če hočeš še npr. 3D slikico, ne smeš predolgo čakati. jaz sem dala za pregled, grafke (3 strani), CD in slikico 75 eur. Meni se zdi dobro, glede na to da je v kr. 3D varianta 80 eur.

jaz sem bila včeraj v Dravljah, Zdaravstveni zavod Dravlje, Ulica bratov Babnik 10, je pa zraven en Špar. Pa točen je bil kot urca.

Meni ni bilo žal dinarčkov, čeprav bi za to ceno dobila najbrž že lepo posteljninico. Pa tko fino se je blo z njim pogovarjat, tok dobro ti vse razloži!

Ja pa majčko, rdečo, s kratkimi rokavi, z napisom pridem maja sem si privoščila. Zdaj šele vidim, da ni poceni, sem potem v Emporiumu od Dortohy P. dobila dve za 10 eur. Pa še malo daljši sta, fino prideta čez trebuh. V popku pa mi je prodajlaka za materinski dan podarila še ene nosečniške sp. hlačke. Malenkost, ampak meni to tok pomeni.

Zdej pa hitro na sončka, vitaminčke nabirat.

Glede BB, vam pa povem, da mi ni všeč in ga ne gledam. Vem samo, da so pri našem tamalem v vrtcu delali ene lutke in zdaj pravi da je to Ninika. A jo ma res ena v BB? Ne morem verjet, da men tamav o BB razlaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:24:52   
jana81
doooooobro jutro mačkice...
 
pravkar sem pojedla čokolenik in spila "ekstra strong" kakavuser posted image
 
anika jst si jih mažem zdej kr z lanolinom (sicer mi smrdi, pa itak se morem navadit).
 
aurora...vem kak se počutiš, ker mam jst že kak teden ponoči in zjutraj okamenele prste na rokah, tolk bolijo da še pesti ne morem naredit, čez dan ko jih razmigam je bolje.Baje pomaga morska sol.
 
estrella pr nas je tud mrzlo, tko da bi lahk cel dan z radiatorjem sedela.Ampak važno da ne sneži in je sonček.
 
narava ob tvojem postu sem se pošteno zamislila, sem kr neki pred tabo s PDP-jem, in nimam še oprane jajčke, vozička (ker smrdi po novem), nimam še posteljice (ker v trgovini nekli štrajkajo), da bi mene takole zagrablo bi verjetno nastala panika...tako da danes vse tole uredim.
Pa hitro na dopust oz. bolniško.
 
darmar iz Medvod je mislim da Estrella...al pa sem se mal uštela?
 
edinaos..si se končno naspala po nekaj dneh...mi smo tudi vredu spali, razen nočnih obiskov wc-ja in žeje ponoči.
 
špelin ja ravno zadnjič sem brala malo za nazaj, ko me je za vsako drugačno stanje zaskrbelo in sem kr postavljala vprašanja. Zdaj pa le še dober mesec do konca.user posted image
 
kasso jst sem pleničke in vse ostale cotke sedaj oprala na 40 stopinj, potem ko bodo pa pokakane in pobruhane bom pa pleničke prala na 70 ali na 95, ostale cotke pa na max 60.
 
**** a tebi na izvidu ko si bila v bolnici niso napisali teže otroka in vsega ostalega, ker meni so.
 
aurora ja to je znak ko se ti odlušči čep, in zato sem jst tko pozorna vedno ko grem na wc. Ker od brata punca tud ni mela popadkov, ni ji voda odtekla, se ji je pa pojavila rozasta sluz in je točno vedela da morat it v P. je bla en dan čez rok.user posted image
 
 
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:27:09   
špelin@
Aja, v vsej tejle moji noriji sem čisto pozabila, da ste debatirale o seznamu potrebščin za v porodnišnico. Bom kar napisala, kaj gre z mano user posted image  Naj povem, da v vsaki nosečnosti krčim spisek user posted image
 
Vzela bom manjši nahrbtnik (tistega, ki so ga imeli v akciji s točkami v Sparu). Noter bom dala mehko toaletno torbico z mojimi rekviziti (gel za umivanje obraza, krema za obraz, intimno milo, gel za tuširanje, pribor za kontaktne leče, očala user posted image , zobna ščetka + pasta, ščipalec + pilica za nohte, deodorant, gumice za lase, Labello, Bepanthen). Večino zadev imam v majhnih potovalnih pakungah in testerjih, zato ne zavzame veliko prostora.
 
Če bom dlje časa notri in bi rabila umivat lase, mi bo pripomočke že kdo prinesel user posted image  
 
Potem gre z mano obroč za sedenje (za vsak slučaj), plastenka vode, kakšno lahkotno branje (čeprav nikoli do zdaj nisem imela prilike v porodnišnici brati user posted image ), 2 paketa Vir vložkov, plastični natikači, 1 spodnje hlačke, 1 modrček za dojenje, par blazinic za prsi/dojenje in SEVEDA nekaj konkretnega za jest user posted image
 
Za user posted image  bom pa vzela le dudko, bombažno kapico in dvoje nogavičke oz. copatke.
 
Dokumente, denarnico in mobitel itak vedno nosim s sabo v torbici, zato bom zraven dodala samo še kopijo poročnega lista, ev. napotnico za porod, če ne bom pozabila pa še polnilec za mobitel user posted image  Če se ne bo nihče spomnil na fotoaparat, bo pač tudi naš tretji user posted image  slikan z mobitelom user posted image
 
Če bi potrebovala še kaj posebnega, mi lahko to naknadno dostavi user posted image
 
Doma pa bom pripravila drugo torbo, v kateri bo vse za odhod domov - sveže perilo in majčka zame ter vse za user posted image  To bo na dan odhoda prinesel user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:30:14   
kodrana
ju3.

na hitro se vam javim, ker potem dobim obiske, potem me tašča pelje do moje mami, ta me pelje do trebnjega. tam moram opravit nekaj nakupov. potem, ko mja dragi konča z delom pa greva na csd dvignit obrasce (nekaj stvari se moram še pozanimat..kako je z mojo pokojnino in kasneje dodatkom). potem pa k frizerju. potem k meni domov, kjer prespiva, saj greva ju3 spet v materinsko (dojenje in prehrana dojenčka). in potem se javim. če ne ju3 pa v petek dopoldan. in potem... če bo vse po sreči, se vidimooooo.


ja, baje je učinek isti, če pereš na 60, vendar malo dlje, namesto na 95.da se tako tudi prišpara na porabi energije.

Darmar  user posted image , da je s  user posted image vse ok. Puško je tud meni zelo všeč.  njegovo delo, se razume user posted image .

narava hvala bogu.. sme že mislila, da boš rekla, da boš kmalu ali da že pestvate. uh.. malo kmalu bi tole že bilo.

aurora boga. se mi kar smiliš glede zatekanja. jaz zaenkrat izgledam nosečka v 5mesecu. zatekam neopazno malenkost v prste na roki in malenkost v gležnje. mah, nimma se kaj pritoževat. razen, če dolgo stojim, mi buši vleče k tlom. saj bo kmalu mimo, boš videla, če ne prej, ko rodiš. tolažba je, čeprav slabauser posted image .

špelin upam,da uredite tole s  staro mamo. res imate toliko skrbi in dela z njo. glede prenosnega wc-ja-tron, se kar zmeni za recept in si ga sposodite. po moje bo babica bolj vesela tega, kot pa kahljice. upam.

Naty
upam,da prideš na srečanje (pa da jst tud pridem) in da se vidimo. pocajtej se.

Tamara user posted image , da si si zrihtala frej.

barbaw
pozdravite se!!! v soboto je srečanje!!!

Anitka, upam da si se uspela spočit.

Katina jaz sedaj čakam,da se ena zdravnica vrne iz tropov. se namreč ukvarja s to tematiko. in da mi da nekaj (veliko) podatkov in bom potem hitro napisala do konca. do 1.4. je odsotna. no, saj to bo hitro.
smo obe nekja bolj motivirane, vidim. bomo navijale ena za drugo. ok?
pa user posted image za kruh.

no, dost mate..

moram it..


lepo se imejte.

se tipkamo.







_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:37:56   
Anonimen
Hvala Darmar:

Jaz slikc in DVD ne rabim več...jih imam že cel kup iz Kaira. Sedaj se samo še obremenjujem zaradi PDP, zato bi samo rada kontrolo rasti.

Za majčkome zanima... a na tistih iz euporioma ti tud piše pridem maja?? Ampak ti si potem suha - nosečnica, ker Dorothy P. ima smo do št. 18 a ne? Jaz pa rabim sedaj ziher že čez 20 mogoče celo 22...
Ne vem no a imajo tukja iste številke kot v Kairu v Doroty P.... Do kakega leta nazaj je bila to moja najljubša trgovina v Kairu...
Do kok imajo številke v Euporiumu pa a so sploh iste...angleške??

Jaz sem si majčko naročila po pošti,ker sem dala mere da mi jo zašijejo... draga je kot user posted image  ampak si jo tok želim imet pa je moj dragi reku pa kupi si jo... No in sedaj jo čakam...

In prodajalka je pa zakon... meni tud vsaka malenkost veliko pomeni. Že nasmeh je včasih dovolj.

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:40:28   
špelin@
Ej, kodrana, ne mi še uit!!! A sta se potem kaj zmenili s katy82 glede prevoza?? Če rabiš user posted image , mi javi user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:40:40   
Anonimen
jana: ma nič mi niso napisali... samo da je UZ bp. Tema ti rečem...

A v Ljubljanski P so ti vse spisali??

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:49:46   
barbaw
Dober dan!
 
Ste toliko naklofale, da je kar joj. Bom imela kar nekaj dela, da vse preberem. STanje pri nas doma je tako tako. Škrat nima več vročine, moj je tudi brez vročine in je še najbolj zdrav, mene pa nekaj fejst lovi. Grlo me boli, začela sem kašljat, pa še pljuča me bolijo. user posted image  Se nalivam s čajem, ampak je danes še malo slabše. Bom videla kako bo stanje jutri in pojutrišnjme, če ne pa bo treba k zdravniku. Pa še počivat dosti ne morem, ker me škrat prav izčrpa. Sem tečna kot user posted image . Pa take plane sem imela za ta teden, kaj vse bom še naredila v otroški, da jo zaključim. Pa vreme je tako lepo danes in sončno, da bi lahko barvala posteljico. user posted image  Bo že počakalo. Na srečo moj MV tako drži, da je joj. Upam, da bo spustil do 09.05. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:55:09   
TamaraJ
Ojlaaa!!!

Jaz sem bila še v službi, da sem uredila s šefom in dopustom in... zdaj pa jem tople toastke in se javljam na pozicijo. Obljubila sem še seznam, ki sem si ga naredila zase.. samo se mi zdi, da je gor že vse omenjeno. Pa vseeno:

IZ PORODNIŠNICE... torba, ki jo dragi naknadno prinese   6 TETRA PLENIC 2 ŽABICE 2 TETRA IN 2 MAKO MAJČKI VRHNJI KOMPLET (KAPICA, JOPICA, HLAČE NOGAVIČKE ODEJICA     ZA MAMICO V PORODNIŠNICO:   DOKUMENTI (POTNI LIST IN ZDRAVSTVENA IZKAZNICA) MATERINSKA KNJIŽICA NAPOTNICA ZA V PORODNIŠNICO     OSEBNA NEGA:   ŠAMPON ZA LASE REGENERATOR ZA LASE ZOBNA PASTA ZOBNA KRTAČKA LOSIJON ZA TELO KREMA ZA OBRAZ ZA USTNICE KRTAČA ZA LASE BEPANTHEN ZA PRSI BLAZINICE ZA PRSI VLOŽKI VIR 80 COPATE Z GUMIJASTIN PODPLATOM SPODNJE PERILO (NAJBOLJE MREŽASTE ZA 1X UPORABO) NOGAVICE HRANA (BONBONČKI, PIŠKOTKI, VODA, SOK…) KNJIGA (KAJ LAHKEGA) POLNILEC ZA MOBITEL FOTOAPARAT OBLEKA ZA DOMOV (TRENIRKA ... to je tudi v tisti torbi, ki jo dragi potem dostavi) MANIKURA (za ubijat dolgčas, čeprav je za to malo prilike :)) BLOKEC IN SVINČNIK       DOMA:   PREVIJALNA PODLOGA VATA HLADILNA KREMA IZ LEKARNE PRAŠKA PASTA PUDER OLJČEK ZA KOPANJE (mandljevo olje ali olje za dojenčka od Galex-a) GAZICE ZA NEGO FIZIOLOŠKA RAZTOPINA FIZIOLOŠKA RAZTOPINA ZA NOS (ali samo dozer) ETANOL (70%) GAZICE (za popek na začetku) BEPANTHEN (za rane, plus) ŠKARJICE ZA NOHTE ASPIRATOR ZA NOSEK BANJICA STEKLENIČKA ŠČETKA ZA ČIŠČENJE STEKLENIČK 2 DUDI SIRUP PROTI KRČEM – GALENSKI LAB. TERMOMETER ZA ZRAK TERMOMETER ZA VODO UŠESNI TERMOMETER     SLINČKI (kasneje)





No, sicer pa ga sproti, ko se še kaj spomnim itak dopolnjujem. Na konncu bomo imele megaaa seznam user posted image


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:55:12   
Soncnica Sandra ***
Dobro juro drage moje souser posted image !!!

Joj kako je danes lep dan, tak lep sonček je zunaj, samo tolk mraz je!!!
Morem vam povedat, da sem danes ful vesela!!! Ta dolgi gulukozni test je OK. Sem klicala zjutraj mojo G. pa mi je sestra rekla, da je takoj zjutraj G. pogledala izvide in da so BP. Juhuuuu, fulll sem vesela, me je res že kar malce skrbelo.
Pa najlepša hvala za vse spodbudne besede in user posted image user posted image user posted image . Je pomagalo!!!

Buccka in Skye: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za današnji pregled!!! Poročajta, ko prideta nazaj!

TamaraJ: bravo za tvojo zdravnico!!! user posted image user posted image user posted image  Sej nekateri so res človeški in razumejo, drugi pa so tako user posted image  da bi jim rekla, da naj grejo rajši v trboveljiski rudnik delat, da jim ne bo treba z ljudmi delat.

Jana81: sej drugače ti spodaj na napotnici piše ali je 50g ali 100g (samo tako za info). Bom držala pesti, da bo vse OK. Moj 100g test včeraj je bil BP!! user posted image user posted image

Katy82: kar pogumno k zobozdravniku. Tudi sama sem danes klicala tja pa mi je rekla, da ni panike (mi je delček bele plombe padel stran-zob bo dobil prevleko), da bomo po porodu zrihtali, če bo pa bolelo, pa naj pokličem pa se bomo zmenili za datum.

Naty: user posted image user posted image user posted image  o gogica moja. Kaj vse si ti mogla preživljati. Sej tudi moja mami ni angelček ampak prej user posted image , pa mava tudi precej nesoglasij, ampak tale tvoja je pa čist user posted image user posted image user posted image . Samo, da si se pobrala in da si zdaj super punca!!! user posted image user posted image user posted image

Darmar: user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled!!! Me veseli, da te je potolažil in sedaj lahko uživaš ob gledanju slikic tvoje male princeske!!
Kolko pa si dala za majčko pridem maja in kje? če ni skrivnost?

Drugače pa sva z mojim user posted image  včeraj popoldan user posted image   in user posted image  in user posted image  cunjice za najino bodočo piko. Danes zvečer pa jih bom še user posted image  če se mi bo dalo, ampak bo tole opravilo najbrž kar preloženo na kakšen drugi dan, saj imava danes plan iti malce v Kranj v shoping. Greva nakupit kar nama še nekaj malega manjka za prihajajočo piko, pa malce na izlet ko je tak lep sonečk zunaj user posted image user posted image user posted image .
Jah nč, grem zdele še mal user posted image  pa user posted image  pa user posted image  ven nest . Pol se bom pa na telefon spravla in mal na servis zamorila, kdaj majo namen kej moj user posted image  sprejet na servis, ker zdej je pa že teden dni naokoli pa ni še ne duha ne sluha o tem, da bi se začelo kaj odvijat. Jaz pa rabim avto!!!!
Pol bom pa še v DM poklicala pa uno nekam poslala, ker mi je že pred 3 tedni obljubila: ja gospa smo vaz že vpisala in jutri dobite vse po pošti. Ne vem zakaj imajo ta DM baby bonus za nosečnice in mamice, če se jim potem ne da bonov poslati. Sploh ne bom več prijazna, ker me una "kura" tam še samo natuser posted image .

Nč, zdej pa grem res malce pospravit, pa se še kasneje kaj tipkamo!!!!







_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:55:44   
TamaraJ
Seznam naj bi bil lepo urejen... mi je pa vse skup zmetalouser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:56:26   
TamaraJ
pa 31 polnih tednov imam danes... matr gre hitrouser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 9:57:27   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Ta dolgi gulukozni test je OK.



HB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:00:05   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Sploh ne bom več prijazna, ker me una "kura" tam še samo natuser posted image .



To sem jaz že ugotovila.. Žal prijaznost na pali vedno in če hočeš dobiti, kar ti pripada.. potem si pač zoprn. In še tole... kadar sem zoprna in napadalna... so do mene prijazniuser posted image . Narobe svetuser posted image


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:12:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****
jana: ma nič mi niso napisali... samo da je UZ bp. Tema ti rečem...
A v Ljubljanski P so ti vse spisali??


ne v Celju.ko so me sprejeli zarad krvavitve, in sem po pošti dobla izvid domov, pa je vse pisalo gor, od krvi do teže otročka

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:13:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
31 polnih tednov imam danes... matr gre hitrouser posted image


TamaraJ: bravo za 31 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midve imave pa še okroglih 60 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:15:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: ****
jana: ma nič mi niso napisali... samo da je UZ bp. Tema ti rečem...
A v Ljubljanski P so ti vse spisali??


ne v Celju.ko so me sprejeli zarad krvavitve, in sem po pošti dobla izvid domov, pa je vse pisalo gor, od krvi do teže otročka


bogica, zakaj si pa ti krvavela?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:15:09   
TamaraJ
****, edinaos... Naty sem že pobarala... katera ima čas za kavo?? Men se res kar meša, tok sem vesela, da sem doma. In sem si ves čas želela kavico na dopoldanskem sončku... No, številko imate in sporočite.. pa pridrvimmmmuser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:16:06   
darmar
Ne tiste majčke nimjo tega napisa, so znižane, vzela sem št. 14, ampak nisem glih suha, imam 78 -80 kg. ena je s modrimi kiti, druga pa z roza sidri, take poletne, mal otročje sicer zgledajo, ampak jest se tud tko počutim.

ja potem te pa bo stala kontrola rasti 60 eur, mislim da ceneje pa ne gre. Pozanimaj se, sej pravim da je sestra ful fajna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:16:20   
barbaw
Zdaj pa lahko malo komentiram. Upam, da mi bo ratalo se prebit skozi tole jaro kačo, ki ste jo naklofale. user posted image

tamara user posted image user posted image  da si doma. Se prav prileže, še sploh ko imate toliko dela na hiši.

Naty user posted image . Ne morem verjet, kaj ste morale dati ene skozi. Mi je kar hudo. user posted image  Moja mami bi se tudi lahko kdaj v jezik ugriznila, pa prenašali smo pijanščino doma in ... ampak to sem jaz že pokopala. Me pa jezi, da me zdaj, ko bi rabila vsaj duševni mir, da se osredotočim na malo princesko in škrata, obremenjuje z njenimi problemi. Je končno šla k psihiatru in ji je svetoavala, da naj se odseli. Pa je rekla, da ne ve kam. Saj jo razumem, da je nekam iti težko, ker ne veš kaj te čaka, samo pa je to boljše, kot pa čakat kaj se bo zgodilo in živeti v strahu.
Pod tvoje besede, da te mamico naredijo dejanja pa se podpišem. Tebi je lahko nekdo mama, pa te sploh ni rodila. Tudi moja teta je bila meni bolj mama, kot moja lastna. Pač tako je. Nekaj let je bila prava mama, pa skrbi jo zame, samo me pa moti, da me moti z svojimi problemi. Jaz še svojim najbližjim ne povem vseh težav. Taka pač sem. Sama guram dokler gre.

Aurora ti bodo že v P povedali kako je s patronažo, ker je od občine do občine različno. Preden boš šla domov iz P boš imela vse podatke, tako da ne skrbi glede tega.

Ne morem se prebit čez jaro kačo, ker me pljuča preveč bolijo in moram od računalnika.

Hvala vsem za vse pestke in pika poke za včerajšnji GP.

Moram pa napisat, kako je zgleal moja torba za iz P. user posted image  Sem vse razen svojih oblačil stlačila v torbo od vozička. user posted image  Moj pa mi je naknadno prinesel sveža oblačila, ker je moja stara odnesel. Ne vem pa zakaj. SNP.
user posted image  Zdaj pa bom imela en majhen nahrbtnik, stvari za princesko pa bom spet dala v torbo od vozička. Drugega pa ne bom rabila. Verjetno. Sem kar nezahtevna kar se tega tiče. Drugače pa mi bodo že prinesli kaj. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:17:11   
kasso
Jaz tudi vedno perem plenice na 95 in še polikam jih, pa so vedno kot nove. Ampak najbrž ker so tiste še ta stare, zame ta boljše kvalitete. Omenila sem, ker ste omenile, da ste jih oprale na 40 in se niso nič skrčile. Mogoče pa ne vzdržijo 95 stopinj.... user posted image

Bom še malo pokomentirala sušilni stroj. Uporabila sem ga 3x inlahko potrdim, da so cunje, čeprav jih vzamem takoj  po končanem sušenju ven in jih zložim prav tako zmečkane, kot če sušim zunaj na soncu. Razlika je le ta, da je precej manj dela, ker ni treba obešat in da če sušiš zunaj se pozna na cunjah od ščipalk. Se mi zdi, da je to vse stvar navade. Npr. jaz si ne predstavljam, da bi povila otroka v plenice, ki niso lepo zlikane, sploh po robovih.


(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:19:27   
darmar
Sončnica za majčko sem dala 27 eur v BTC, Trgovina Popek, ki pa se nahaja v Diamatu zraven Emporiuma. Zdej pa čakam, da se malo otopli, da jo pokažem svetu.

Zdej grem pa v ŠK. Loko, Homan, na teraso čičat s prijateljico in piti kavico. Kok uživam.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:20:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jana81: sej drugače ti spodaj na napotnici piše ali je 50g ali 100g (samo tako za info). Bom držala pesti, da bo vse OK. Moj 100g test včeraj je bil BP!! user posted image


jst nimam napotnice, ker mi to naredijo kar pri moji G. Že prvič je blo tako. Upam da ni 100g. si doma merim sladkor in je skos OK.
 


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:20:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

****, edinaos... Naty sem že pobarala... katera ima čas za kavo?? Men se res kar meša, tok sem vesela, da sem doma. In sem si ves čas želela kavico na dopoldanskem sončku... No, številko imate in sporočite.. pa pridrvimmmmuser posted image


Bolniško je treba pa takoj proslavit, pa Likarjevi nazdravit,  a ne?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za, povejte kdaj? Tiste, ki ste z časom bolj omejeneuser posted image , jaz imam vedno časuser posted image




(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
   RE: Majčice '08 - 3.del
26.3.2008 10:22:10   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

pa 31 polnih tednov imam danes... matr gre hitrouser posted image


user posted image user posted image user posted image , jaz pa polnih 33.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?
Tako izgleda prvih 24 ur po porodu
PRVI dan po porodu je za žensko, ki je pravkar postala mama, pravi vrtinec čustev. Tako izgleda prvih 24 ur za mnoge žen...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.