Soncnica Sandra ***
|
Dobro juro drage moje so !!! Joj kako je danes lep dan, tak lep sonček je zunaj, samo tolk mraz je!!! Morem vam povedat, da sem danes ful vesela!!! Ta dolgi gulukozni test je OK. Sem klicala zjutraj mojo G. pa mi je sestra rekla, da je takoj zjutraj G. pogledala izvide in da so BP. Juhuuuu, fulll sem vesela, me je res že kar malce skrbelo. Pa najlepša hvala za vse spodbudne besede in . Je pomagalo!!! Buccka in Skye: za današnji pregled!!! Poročajta, ko prideta nazaj! TamaraJ: bravo za tvojo zdravnico!!! Sej nekateri so res človeški in razumejo, drugi pa so tako da bi jim rekla, da naj grejo rajši v trboveljiski rudnik delat, da jim ne bo treba z ljudmi delat. Jana81: sej drugače ti spodaj na napotnici piše ali je 50g ali 100g (samo tako za info). Bom držala pesti, da bo vse OK. Moj 100g test včeraj je bil BP!! Katy82: kar pogumno k zobozdravniku. Tudi sama sem danes klicala tja pa mi je rekla, da ni panike (mi je delček bele plombe padel stran-zob bo dobil prevleko), da bomo po porodu zrihtali, če bo pa bolelo, pa naj pokličem pa se bomo zmenili za datum. Naty: o gogica moja. Kaj vse si ti mogla preživljati. Sej tudi moja mami ni angelček ampak prej , pa mava tudi precej nesoglasij, ampak tale tvoja je pa čist . Samo, da si se pobrala in da si zdaj super punca!!! Darmar: za uspešno opravljen pregled!!! Me veseli, da te je potolažil in sedaj lahko uživaš ob gledanju slikic tvoje male princeske!! Kolko pa si dala za majčko pridem maja in kje? če ni skrivnost? Drugače pa sva z mojim včeraj popoldan in in cunjice za najino bodočo piko. Danes zvečer pa jih bom še če se mi bo dalo, ampak bo tole opravilo najbrž kar preloženo na kakšen drugi dan, saj imava danes plan iti malce v Kranj v shoping. Greva nakupit kar nama še nekaj malega manjka za prihajajočo piko, pa malce na izlet ko je tak lep sonečk zunaj . Jah nč, grem zdele še mal pa pa ven nest . Pol se bom pa na telefon spravla in mal na servis zamorila, kdaj majo namen kej moj sprejet na servis, ker zdej je pa že teden dni naokoli pa ni še ne duha ne sluha o tem, da bi se začelo kaj odvijat. Jaz pa rabim avto!!!! Pol bom pa še v DM poklicala pa uno nekam poslala, ker mi je že pred 3 tedni obljubila: ja gospa smo vaz že vpisala in jutri dobite vse po pošti. Ne vem zakaj imajo ta DM baby bonus za nosečnice in mamice, če se jim potem ne da bonov poslati. Sploh ne bom več prijazna, ker me una "kura" tam še samo nat . Nč, zdej pa grem res malce pospravit, pa se še kasneje kaj tipkamo!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|