narava
|
pozdravljene tetke! vreme v lj obetavno, soncno, a mrrrrrrrzlo! cist tak decembrsko ko je suha zima in pricakujes prvi sneg kr neki, vseje zmiksan energija, zaspanost in volja: vceraj sva z mojim imela kar pester vecer. se ze odpravljam spat, grem v kopalnico in na hlackah opazim svezo kri. sicer ful malo, en mali flekec, ampak je bila sveza. ok, ne panicarim, zamenjam hlacke in na novih takoj opazim isto. grem k mojmu v dnevno in mu recem, da se bom pripravila, da greva preventivno v P, ker krvavim. ponovno nabasem torbo zame, pripravim lupinico, odejico, bundico in oblacila za Pobca in se zbaseva v avto. vmes me moj miri, da saj bo vse ok, pol pa se jaz njega (mu dajem napotke glede tega in unega), se pripeljeva v P in me sprejme ena res prijazna babica. me poslje naprej k dohtarci, ki me seveda takoj pregleda in pomiri z besedami, da je vse ok. da ni vec krvavitve, da imam spet vnetje in da je mozno, da je zaradi tega prislo do tega. se babico not poklice, da tudi ona preveri in me res ful pomiri. ok, se oblecem in me babica priklopi se na CTG, da smo mal Pobca poslusal in je blo vse ok sva se lepo mirno odpeljala domov, vedoc da je vse ok, huh. danes in jutri se delam, v petek imam dopust, naslednji teden pa GP, kjer zaprosim za bolnisko in noge v luft. tko da imam dejansko se ene cca 5 delovnih dni hehe, vceraj, ko sva se vozila, mi je hodilo po glavi, da sem ravno jaz napisala, da moram zdrzat se ta teden in bomo ene redkih mesecnic, ki niso zacele 2 meseca prej ampak, ni blo panike, je bil false alarm! ampak raje 1x prevec, kot Bog ne daj, 1x premalo it k zdravniku, ne? glede srecanja bom se videla, nacelom sem za, ampak nekaj je mogoce da mi not uleti, bomo vidli.. no toliko za sedaj, se javim in pokomentiram kasneje.. aja, ps: edina, jaz vaju nisem nic sinfala! prisezem!
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|