Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 13:28:07
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... 02.04. - monikq 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 13:36:25
|
|
|
|
pikipu
|
Borke, še mene prosim na seznam navijačic za april, ker pridno stiskam pesti za vse nas. Zaenkrat še držim pesti, da je to to in da v marcu ne pride. Eno veliko za vse !!!! Pa pridne bodite in fajn . Primorska daje kontra Štajerski, odkoder sem sicer doma, ampak že nekaj časa me greje primorski sonček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 14:08:36
|
|
|
|
...Martina...
|
Monikq, glede odstranitve pregrade... šlo je super, saj me ne med ne po operaciji ni nič bolelo. Zelo pozitivno gledam na to, ker sem verjetno splavila prou zaradi tega septuma. Velik je bil 2-3 cm, kar konkreten so mi rekli. Zdej čakam na , potem pa v akcijo za . Upam da se bo prijelo in da čimprej zagledava +. Srečno tudi tebi... Ej, kaj vi kej jemljete folno? lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 16:38:30
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... 02.04. - monikq 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
- pikipu
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 21:02:26
|
|
|
|
maca8
|
Ojla punce! A lahko še mene dodate na seznam, ne pričakujem 8. aprila! Zdej mi gre pa res že pošteno na živce!!! Upam da je v aprilu nobena od nas ne dobi in bo res vse roza!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 21:55:50
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... 02.04. - monikq 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena 08.04. - maca8 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
- pikipu
< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 7.3.2008 21:56:13 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 23:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Js grem pa med navijačice!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 8.3.2008 8:39:16
|
|
|
|
witto
|
še tukaj, da vama zaželim prijeten da, in lep praznik žena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 8.3.2008 8:53:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto še tukaj, da vama zaželim prijeten da, in lep praznik žena
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 8.3.2008 9:18:52
|
|
|
|
tasa.m
|
Tudi jaz vam želim lep dan, pa vsem želim, da čimprej ugledamo .
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 8.3.2008 13:40:43
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... 02.04. - monikq 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena 08.04. - maca8 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
- pikipu
- urskaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 8.3.2008 14:10:36
|
|
|
|
TODY78
|
ejla punce...jaz ta taden upam da dobim zeleno luč od moje gin. (17.01.2008 SEM IMELA SS), ker je ovulacija že mimo (sem na sredini ciklusa), potem še ...konec tega meseca in začetek aprila pa akcija na novo ...TAKO, DA TUDI JAZ APRILA NE PRIČAKUJEM VEČ .... GREMO V NOVE BOJE!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 8.3.2008 15:35:21
|
|
|
|
lunica 85
|
lep pozdrav punce in veliko lepih trenutkov na ta dan in čim več .vse naj naj za dan žena
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 4:34:03
|
|
|
|
Raguel
|
Živijo! Tudi jaz bi se vam pridružila,če smem......coprnica me je zopet obiskala in obljubim,da jo bom ta mesec preganjala z vsemi močmi.Dokončno jo bom pregnala okrog 4.aprila in ji potem še dolgo kazala
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 8:15:14
|
|
|
|
TODY78
|
pikica5 hitro razširit seznam, da se bo slišal čez devet gora,....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 9:54:01
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... xx.04. - tody78 02.04. - monikq 04.04. - darja30 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena 08.04. - maca8 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
- pikipu
- urskaj
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5 Darja30 tako se govri, le pokaži ji tej coprnici držim pesti da zagledaš ta mesec , TODY78 tudi zate držim pesti, da zopet zagledaš , da bo tokrat vse vredu, tudi meni se je to zgodilo februarja punce za srečo pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 10:12:44
|
|
|
|
spps
|
pikica mene pa daj med navijačice gremo punce
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 10:29:49
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... xx.04. - tody78 02.04. - monikq 04.04. - darja30 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena 08.04. - maca8 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
- pikipu
- urskaj
- spps
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 13:09:26
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Tudi k meni je prišla na obisk. Pa sma se dogovorile, da je aprila in nadaljnih 9 mesecev ne bo. Upam, da se bo držala dogovora. Me date na seznam-- ne pričakujem je xx.4.08 Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 13:13:09
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... xx.04. - tody78 xx.04. - Arual 02.04. - monikq 04.04. - darja30 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena 08.04. - maca8 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
- pikipu
- urskaj
- spps
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 18:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo, se vam kar pridružim, čeprav ta prave marčevske še nisem dobila. Aprilske pa naj ne bi dobila 11.4. LP Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 18:45:56
|
|
|
|
tasa.m
|
...Martina..., jaz sem zdaj en mesec jemala Tifol, zdaj bom pa šla na Centramed Mami, ker ima poleg folne še veliko drugih vitaminov.
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 9.3.2008 20:51:11
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... xx.04. - tody78 xx.04. - Arual 02.04. - monikq 04.04. - darja30 05.04. - janin 08.04. - EnaNobena 08.04. - maca8 11.04. - anonimna Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
- *kinnie*
- pikipu
- urskaj
- spps
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 10.3.2008 8:56:36
|
|
|
|
...Martina...
|
tasa.m ...Moram tudi jaz do lekarne si nabavit. Kaj pa je ta Centramed? ti je to svetovala gine? danes... srečno
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?