Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 8:30:07
|
|
|
|
oktavija
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša74 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 8:35:45
|
|
|
|
lunica 85
|
u kako lepo si jim uredila stran.velikonočno hihi.no sedajsmo pod navijačicam in upam dA BOM V TEM APRILU TUDI TAM OSTALA SAJ JE NE PRIČAKUJEM MARCA.Jupijupijupi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 9:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktavija, zalo lepo in pohvalno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 11:19:54
|
|
|
|
little angel
|
evo jaz bi tud bla rada aprila samo navijacica kr je marca NE SMEM dobit bom pa navijala za vse nas!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 11:55:54
|
|
|
|
sasa78
|
žIVJO PUNCE Samo en popravek prosil ne sasa74 ampak sasa78. hvala vsem soborkam pa
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 12:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktavija lepo si uredila seznamčka! Sam boš mogla pirhe dat aprila pol stran, ker je letos Velika noč že zgodaj - 23.marca. Pa sej je vse skupaj pomešano - najprej sonček, toplo vreme,... že regrad - evo, zdej pa kr en sneg! Sploh več ne dohajam... No, ve kr pridno "trenirajte", da bo aprila čiveč !
< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 4.3.2008 12:03:10 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 13:16:11
|
|
|
|
sončnica24
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 13:18:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Oktavija full lep seznam res dobro si se to spomnila. Sicer edino ne vem če bo moderatorjem všeč ker je preko roba, no mogoče pa ne bodo nič rekli ker je res full dober . Jaz pa navijam za vas in držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 14:16:37
|
|
|
|
tasa.m
|
Tudi jaz bi rada, da me date na seznam XX.04., ste pa full polepšale tale seznamček.
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 14:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
lep seznam . mi smo po dolgem času spet začeli malo trenirat, da bi našemu 2-letniku zrihtali družbo . tako da jo marca še pričakujem (nekje drugi teden; pa smo zamudili plodne dneve), pol pa . zdej treniramo, da v aprilu ustvarimo idealne pogoje za . navijačica bi tudi bila. stavim pa na 22 % za ta mesec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 16:40:38
|
|
|
|
witto
|
juhu....................... jast je tudi več ne čakam v aprilu. Recimo 4.3. glede nato, da imam cikluse na 30-35 dni. Tudi mene dajte med borke, prosim, prosim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 16:56:05
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5 O punce kar nekaj se naš je že nabralo, sej pa pridno Seznamček je prav šmeksi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 17:07:51
|
|
|
|
_ancica_
|
kako fajn seznamcek imate tukaj ...vsem borkam zelim veliko srece aprila. Drzim pesti za vse vas.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 17:15:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kako fajn seznamcek imate tukaj ...vsem borkam zelim veliko srece aprila. Drzim pesti za vse vas.
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 17:54:53
|
|
|
|
little angel
|
jaz tudi drzim pesti za vse nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je pa seznamcek res ful lep
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 9:05:32
|
|
|
|
tasa.m
|
Mi smo pa včeraj začeli z akcijo , čeprav bo O nastopila šele po petnajstem, ampak vseeno, ziher je ziher, zdaj morva bit mal bol pridna od petnajstega dneva ZM naprej, ker imam na 35 dni, tako da O pridne pozno, saj jast prav razumem to O, ker zdaj sva bila skoz pridna v prvi polovici, pa sva verjetno O kar preskočila .
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 9:31:42
|
|
|
|
pike
|
Pozdravljene punce, prosim, če tudi mene daste na seznam bork v aprilu. V soboto namreč začnem papcat Klomifen. Cikle sem do sedaj imela različno dolge od 30-60 dni. A ti jih K kaj skrajša ali ne? Ker če pride do Ovulacije pol nastopi M okrog 14 dni kasneje, če ni oploditve? No upam, da nam vsem uspe končno zagledat . Midva z mojim dragim naročava 6 mesecev, pa še policistične jajčnike mam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 10:08:34
|
|
|
|
jabi babi
|
ojlaaaaaa punce lepo prosim še mene na seznamček ,bi jo mogla dobit 27.2. pa sm jo šele danes tako da bom marec kr preskočila in se selim k vam v spomladanski april.upam da bo fulllll cvetoč za vse nas .lep dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 10:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - jabi babi xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5 O punce kar nekaj se naš je že nabralo, sej pa pridno Seznamček je prav šmeksi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 11:37:03
|
|
|
|
ivanjščica
|
Pozdravljene bodoče nosečke!!v želji, da tudi jaz ne dobim v aprilu ,veselo pozdravljam tale forum. do zdaj sem vas redno brala in dobila se vec zagona za otrocicka, tako da komaj cakam drug teden ko bo pravi cas za delanje !!! trije meseci do sedaj niso bili uspesni, tako da upam da je april pravi mesec....ponavadi se tako jaz in moje telo zbudimo pomladi !!cutim da bi lahko bilo tokrat! Ljubite, ljubimo se in sigurno nam bo uspelo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 11:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 11:59:23
|
|
|
|
ivanjščica
|
Aja ...a me lahko vpisete med borke za ?? za lepih !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 12:00:36
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 19:37:25
|
|
|
|
vrtnica21
|
Pozdravljene, sem zbrala tudi jaz pogum in vpišite še mene med borke - XX.04. Vas pa berem že nekaj časa in se mi zdite res super. Jaz grem sedaj sicer že v peti krog in upam, da aprila ne dočakam . Držim pesti, da nam čim prej uspe.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?