Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 10:29:12
|
|
|
|
Pikica5
|
Kako lepo se seznamček polni punce zdaj pa akcija, da bo čimveč rozik oz. nobene modre ne sme biti jaz še kar čakam marčevsko pa noče in noče prit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 10:43:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Kako lepo se seznamček polni punce zdaj pa akcija, da bo čimveč rozik oz. nobene modre ne sme biti jaz še kar čakam marčevsko pa noče in noče prit Mogoče je pa !!!! Javi nam ko bo kaj novega!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 10:47:39
|
|
|
|
Pikica5
|
Žal ni Katalina, blo bi lepo če bi, nebi bilo samo lepo super bi bilo , ampak sem mela v februarju SS tako, da sedaj čakam na to kot mi je svetovala G.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 10:54:09
|
|
|
|
aqua77
|
Aja, no potem pa bo kmalu!!! Ne obupat!! Za dežjem vedno posije sonček!!! En mesec gor ali pa dol, važno je da bo vse v redu! A ni tako!! Jaz držim pesti zate in upam v vse najboljše! Pa naj te čim prej štorklja obišče!!! Aja, a si ji že poslala nove koordinate?? Jaz jih vsak mesec!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 11:02:55
|
|
|
|
Barbk
|
Katalina pol pravš, da bo april najbolj ploden mesec, a. Jaz sem čist za. Oh zdele gledam kako moja mala princeska enga dojenčka, ki je skoraj večji od nje, nosi okrog, ga stlači v box (ta najmanjši ) za igrače, se useda nanj...Kolk je luštna.
< Sporočilo je popravil Barbk -- 12.3.2008 11:03:25 >
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 11:24:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Katalina pol pravš, da bo april najbolj ploden mesec, a. Jaz sem čist za. Oh zdele gledam kako moja mala princeska enga dojenčka, ki je skoraj večji od nje, nosi okrog, ga stlači v box (ta najmanjši ) za igrače, se useda nanj...Kolk je luštna. Pol pa kar veselo na delo!! !!!!! Da bo lahko ta prvaega okoli nosila!!! Držim pesti in navijam zate!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 11:46:00
|
|
|
|
TODY78
|
ja prvo je težko dočakat...kozarček rdečega vina ob jedi....baje da pospeši...po dežju vedno sonce posije!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 11:55:40
|
|
|
|
aqua77
|
Dajmo zdaj aprilke!!!! Ta mesec moramo fejst jajca barvat !!! Da nam bo velikonočni zajček prinesel . Vso srčo!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 12:10:40
|
|
|
|
Barbk
|
E Katalina kolk si ti luštna bejbi. Tud jaz držim pestke zate, tud na nogi , da bo ja zihr. bomo pa začel pomoje kar že jutr. Sicer je šele tretji dan po M ampak imam vedno bolj švoh pa še nikol ne veš kdaj je O. Sicer pa ta mesec nič računanja, sam redno hopa cupa na dva dni, noge v luft (to bomo pa res zdaj prvič probal) in velik optimizma pa bo, a ne. Jaz verjamem, da bo april čist roza.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 12:58:19
|
|
|
|
little angel
|
jaz tud vec ne racunam O pa tega lepo vsak drugi dan (vcasih vsak dan kr je mojega tezko ustavit ) pa bo ze ratalo ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 13:05:32
|
|
|
|
becky
|
little angel, prav maš! bo obema ratalo aprila!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 13:37:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk E Katalina kolk si ti luštna bejbi. Tud jaz držim pestke zate, tud na nogi , da bo ja zihr. bomo pa začel pomoje kar že jutr. Sicer je šele tretji dan po M ampak imam vedno bolj švoh pa še nikol ne veš kdaj je O. Sicer pa ta mesec nič računanja, sam redno hopa cupa na dva dni, noge v luft (to bomo pa res zdaj prvič probal) in velik optimizma pa bo, a ne. Jaz verjamem, da bo april čist roza. Oj! Midva tudi ta mesec začneva brez štetja O dnevov. Mi je G rekla da naj vsak drugi dan, tako da čakam da tečka zapusti hišico potem pa v veseli boj za . Noge bodo pa itak skozi u luftu!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 14:05:10
|
|
|
|
maca8
|
ojla! Tudi midva ta mesec ne bova štela kdaj naj bi bila O!!! Upava da se bo najini pikici kmalu pridružil . Za vse nas držim pesti, da bo res april ves roza in vsem ki je ne pričakujemo pošiljam za srečo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 14:21:51
|
|
|
|
Pikica5
|
Punce pridno pa noge v luft, da bo čimveč tahitrih in tamočnih not ostalo, da potem vse zagledamo pa veliko srečke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 14:26:16
|
|
|
|
aqua77
|
Aprila bo več nog u luftu kot pa na tleh!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 14:38:18
|
|
|
|
Pikica5
|
Natanko tako Katalina vse samo, da postanemo srečke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 14:53:37
|
|
|
|
aqua77
|
A ne bo fajn. Kolk bomo pol vse važne!!!!! Bomo v vozičkih okrog vozile!!! Komi čakam!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 15:19:33
|
|
|
|
Pikica5
|
aha važne tudi jaz komaj čakam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 16:19:50
|
|
|
|
Madre
|
jaz bi tudi gor......... na seznam . Dejte me prosim nekam za 16.4. Dejmo ta seznamček napolnit in ga potem barvati in to nemilosrdno .
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 16:33:03
|
|
|
|
TODY78
|
dajmo punce.....prekoračit moramo vse do sedaj!!! Jaz stavim na 45% srečk
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 19:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajmo aprilčice, skupaj nam bo uspelo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 12.3.2008 22:07:09
|
|
|
|
Barbk
|
No mercy babuške...v boj,v boj z nogami v luft. Oh mi dogaja... me je čist zvila nekaj, me že dolg ni trebuh tako čudno bolel. Pomoje ko kašljam ko en star čiko in se napenjam in pol tako še bolj trebuh boli. Grem jutri k dohtarju (so me komaj nagovorili-pa hvala jim) ker še zmer oz. če dalje bolj kašljam, grlo reže, pa čist škripam z glasom. Se moram pocajtat, akcija (beri ) se približuje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 13.3.2008 7:02:57
|
|
|
|
ninčy
|
No, se selim v april. Ker pa imam zdaj pa res čist pomešane cikluse, me dajte kar na XX.04. Res upam, da bo april ROZA.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 13.3.2008 9:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi prosila, da me dodate na 10.04. in upam, da je res tokrat ne bo. Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 13.3.2008 9:48:12
|
|
|
|
TODY78
|
punce javljam vam, da sem dane zjutraj dobila zeleno luč od moje ginekologinje...nimam pregrade...vse je na mestu....zdaj pa še teden do potem pa v boje!!!!! dajmo punce, da porušimo vse rekorde!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?