Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 19:41:18
|
|
|
|
witto
|
Upajmo skupaj vrtnica.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 20:29:22
|
|
|
|
_ancica_
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 20:43:37
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 21:41:10
|
|
|
|
janin
|
Tudi jaz prihajam med aprilske borke. Tam okoli 5.4. je ne pričakujem ( naj si vzame malo dopusta )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 5.3.2008 21:49:33
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 05.04. - janin Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 8:57:42
|
|
|
|
...Martina...
|
Tudi jaz bi se dala v to kategorijo. Čakam prvo po operaciji pregrade in po izračunih ne pričakujem aprila.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 9:01:38
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... 05.04. - janin Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 9:02:25
|
|
|
|
sasa78
|
Bom pa jaz prva začela. vsem eno lepo dišečo . Imamo pa tako lep seznam. Čestitke punce - ziher bo ogromno no ja vsaj želimo si kajne?!!?? Moja je nekam čudna. Je pa ni. Imam jo že poven kufer. lp ps: madona je mrzlo danes
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 9:15:56
|
|
|
|
Pikica5
|
Hey Sasa78, seveda si vse želimo , aprila sploh modre barve ne bomo uporabljale, ker bo vse roza a ne? Jaz pa tako čakam to po SS pa je ni in ni .... Upam, da je ne dobiš iz zagledaš , da boš prva obarvala naš seznamček na roza Je pa res full mrzlo, kot da smo sredi decembra LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 14:29:54
|
|
|
|
lunica 85
|
vse ki še čakate april veliko sreče in vas še pridem kaj pogledat.veliko optimizma in čim več sreče
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 14:38:45
|
|
|
|
Pikica5
|
Hvala lunica85 Lep dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 14:42:53
|
|
|
|
witto
|
Zdarvo pikica kako je? In ostale? A že kaj pridno ? Jast rem danes v akcijo, pa bo kar bo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 15:22:09
|
|
|
|
Pikica5
|
Zdravo Witto, jaz pa še ne morem počakat na to marčevsko pol pa akcija, bogi moj ... Witto ne pozabi noge v luft, da čim več not steče to bom tudi jaz prakticirala, ko začnema da bodo tahitri čimprej not spavali Želim ti veliko uspeha, da čimprej zagledaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 15:27:45
|
|
|
|
witto
|
Tiskarski škrat mi je malo ponagajal, hotela sem napisat zdravo, ne pa "zdarvo" Ne, nič bat, noge v luft, in počivat. danes sem se pocartala, na račun 8.marca, Kupila sem sem si eno tako luštkano spodnje perilo , za vikend tašča odhaja, midva sva sama,pa verjetno tv ne bova gledala ................spet mi bežijo misli ......joj,joj moram se zresnit........
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 16:36:28
|
|
|
|
lunica 85
|
uuuuuuuuuuuuuu ko bo pokalo pa pazi da se ne bo štajerski konec preveč zatresel ,ker se že ta k in takl zaradi mene ko ves čas slončam s svojim dragim.njamnjamnjamnjamnjam kak bomo danes noreli
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 17:08:33
|
|
|
|
Pikica5
|
Lepo lepo punce, vi kar tresite štajerske konce kmalu še vam jaz pridem pomagat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 19:24:20
|
|
|
|
sarcy21
|
Tudi jaz bi bila rada navijačica sploh držim pesti za Pikico 5 in witto no pa tudi za ostale
< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 6.3.2008 19:25:06 >
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 19:30:20
|
|
|
|
*Mišika*
|
Pozdravljene! Dajte še mene med navijačice. Zdaj sem borka v macu, tako da upam da bom pri vam samo navijačica, če pa se podreka pa se vidimo v borbi. Drugače pa navijamo za vas
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 6.3.2008 21:53:56
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... 05.04. - janin Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5 Sarcy21 hvala *Miška* zate pa držim pesti, da v marcu zagledaš , da boš samo fejst navijala, za srečo pa pa ne pozabi noge v luft, da čimveč not steče
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 9:11:52
|
|
|
|
MONIKQ
|
Jutro čvekice, jaz bi tudi prosila da me daste na seznam bork 02.04. v marcu je spet prišla, tako da naprej v nove boje MARTINA ti si bila na odstranitvi pregrade, mi lahko malo opišeš kakje to potekalo, ker jaz bom tudi šla, mi je še ginekologinja rekla da se boma zmenle za mesec mam pregled 26. Ali pa katera koli druga. Hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 9:17:41
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* xx.04. - Saša78 xx.04 - tasa.m. xx.04 - witto xx.04. - jabi babi xx.04. - ivanjščica xx.04. - vrtnica21 xx.04. - ...Martina... 02.04. - monikq 05.04. - janin Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
- oktavija
- urskaj
- tiki55
- Sončnica24
- little angel
- anonimna
- sarcy21
- *Miška*
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 22% - anonimna 24% - _ancica_ 26% - oktavija 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5 MONIKQ pa aprila ne bo prišla, driž pesti, da zagledaš za srečo pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 10:13:22
|
|
|
|
MONIKQ
|
Hvala pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 10:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene prosim iz navijačic med borke. Zdej mam vse čist zmešano tole moje M in dolžina ciklov, ampak 32 dan je najdaljši cikel, tako da jo pol po tem ne pričakujem 8.4.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 11:02:35
|
|
|
|
lunica 85
|
tale tvoja pa tebe ena nobena res heca.se prav spomnem kako je mene moja ko je ni bilo tudi po 4-5 mesecev in sem misla je zdaj sem pa noseča,ja pa kaj še potem se je pa kot iz škafa ulila.želim ti da bi bilo vse ok v aprilu in da potem zagledaš veliki -___________________________________ čakam pikico- pikeca
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 7.3.2008 13:00:49
|
|
|
|
*kinnie*
|
Evo, še jaz se pofočkam med navijačice. Prav rada bi se sicer kar med borke , a bo treba ša mal počakat . Pred časom sem tetko takooo odganjala...zdaj jo pa komaj čakam, da gremo v nove boje, pa noče in noče priti, pa sem že kar nekaj po porodu..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?