Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 1.3.2008 20:03:32
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 28% - EnaNobena 40% - Pikica5 Hvala EnaNobena tudi jaz tebi želim čimprej, da zagledaš , Lunica 85 veliko sreče, naj se prime vsem za srečo pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 1.3.2008 20:19:27
|
|
|
|
LunaLuna
|
Tudi jaz navijam. Ker upam, da takrat ne bom več borka, ampak že srečka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 1.3.2008 20:20:25
|
|
|
|
Pikica5
|
LunaLuna držim pesti da boš srečka za srečo pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 1.3.2008 20:22:01
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 28% - EnaNobena 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 2.3.2008 14:48:13
|
|
|
|
pike
|
Pozdravljene, tudi jaz se selim iz februarskih bork k vam. Zadeva je namreč taka, da sem zadnjo M imela 2.1.2008. V 48. dnevu mojega ciklusa sem šla do G. Predpisal mi je Stediril m, ki sem ga jemala 10 dni po 2 tableti. Danes je pa že 3 dan od zadnje tablete M pa od nikoder. Zdaj komaj čakam, da pride saj začnem z Klomifenom (2 tableti/dan). A ima katera izkušnje z Stediril m. Kdaj jo moram najkasneje dobit. Ali je možno da med jemanjem zanosiš. Prsi imam tako boleče, napete in večje.... Jao kompliciram. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 2.3.2008 18:09:45
|
|
|
|
Pikica5
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 28% - EnaNobena 40% - Pikica5 jaz ko sem jedla stediril sem dobila 4. dni po tem ko sem jih nehala jest, druga nebi vedla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 2.3.2008 18:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 28% - EnaNobena 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 2.3.2008 22:03:13
|
|
|
|
astja
|
tudi jaz navijam!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 2.3.2008 22:10:45
|
|
|
|
Polynesia
|
tudi mene med navijačice
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 2.3.2008 22:26:47
|
|
|
|
Pikica5
|
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 28% - EnaNobena 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 7:23:00
|
|
|
|
murkica
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 28% - EnaNobena 40% - Pikica5 No pa sem se še jaz vpisala pod borke. Moji cikli so postali tako dolgi, da bo moja M marec kar preskočila. Prišla je komaj včeraj, tako da je ne pričlakujem nekje 5.4.... Pa upam, da tokrat res zagledam +. Po SS se je vse pomešalo in zdej niti ne vem točno, kdaj moram dobit in kdaj je O. Tko, da midva tako ali tako ves čas pridno , zdej jim bo pa očitno treba samo še smerkaze postavit, da se ne bodo izgubili. Pa bodite pridne in stiskam pesti za vse vas.
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 7:42:05
|
|
|
|
Rosi*
|
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 8:52:13
|
|
|
|
murkica
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- rosi
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 9:34:31
|
|
|
|
KAHLO
|
ojla Jaz bi se tud prfočkala za navijačice!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 10:03:49
|
|
|
|
Rosi*
|
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 12:03:10
|
|
|
|
lunica 85
|
ja jaz sem jemala stediril m in sem nekje po 3-4 dni zatem dobila m.Da lahko se tudi zgodi da zanossiš med jemanjem teh tabletk,sam mala verjetnost.Če se ti je to zgodilo se ne sekiraj in bodi vesela saj ne more it nič narobe če si jih še naprej jedla.Samo da jaz sem jedla samo eno na dan in ne dve ,tako dea tu ti pa nebi mogla svetovati. S klomifenom pa začnem ko dobim m kar upam da je ne bo ,saj mi je dala g za vsak slučaj če bi se m pojavila.SAMO VERJAMEM DA BO TA MESEC.IMAM UPANJE. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 12:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena aprilska borka za .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 13:00:23
|
|
|
|
brkn83
|
Tudi jaz bi bila rada vaša navijačica. Prav veselo berem vašo temo, in želim vam obilo . lep pozdrav
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 13:08:34
|
|
|
|
tane
|
no, ker jaz vas itak berem že cel cajt, tko, da še uradno me dajte med navijačice, držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 17:06:29
|
|
|
|
tany83
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 3.3.2008 18:23:06
|
|
|
|
_ancica_
|
APRILSKE BORKE ZA xx.04. - Pikica5 xx.04. - Pike xx.04. - murkica xx.04. - nia* Navijačice: - Pikica5
- _sanja_*
- skrivnost
- fragola
- lunica 85
- uršika***
- mandek
- EnaNobena
- LunaLuna
- gantar
- astja
- Polynesia
- Rosi*
- KAHLO
- tany83
- tane
- brkn83
- _ancica_
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... X% srečk nosečk APRIL..................... X% srečk nosečk -------------------------------------------------- APRILSKA STAVNICA: 20% - gantar 24% - _ancica_ 28% - EnaNobena 30% - murkica 40% - Pikica5
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 0:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz navijam!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 7:41:29
|
|
|
|
lunica 85
|
GREMO GREMO APRIL DA NBO KAJ
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 7:53:26
|
|
|
|
Tiki55
|
Punce, a me lahko date med navijačice? April je itak najlepši mesec! (pa ne samo zato, ker imam takrat rd ) Upam, da bo čisto rozast
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 4.3.2008 7:57:09
|
|
|
|
sasa78
|
Še mene dajte med upajoče ne pričakujem je XX.04. Sasa78 Dajmo punce!!!! lp
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?