|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
10.6.2008 19:32:20   
orka
hallo.
user posted image user posted image user posted image  tudi za mojega user posted image , se mi je že javil, pa ne kot metuljček ampak kar lepo brca, nežno a ker sem ža izkušena vem da je to  user posted image  ..
za morfo je pa tko , če je ne dela tvoj g. pa dobiš napotnico za drugega in ti tudi povejo kam se naročit in se ne plačuje.
Moja g. je ne dela in vedno dobim napotnico. Glede uz-jev , v mojih dveh prejšnjih user posted image  so bili 3 UZ-ji, tudi v 32. t., kar pa vidim da sedaj ni več, no bomo še videli, saj res vsak g. dela drugače.
Zdej pa user posted image  pravljico za lahko noč prebrat pol pa v miru ledeno kavo spit.
pa-pa

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.6.2008 19:46:01   
pomar*ANČA*
sem se ravnokar najedla domačega ribeza, ampak sem dobila alergijo!! nikoli nisem imela alergije na ribez, pa ga vsako leto pojem veliko, ker ga imam res rada, zdaj pa to............. imam čisto zatečen jezik, dlesni, nebo- komaj govorim user posted image ....zanimivo kako se stvari v nosečnosti spreminjajo.

evo, zdej sem pa še pozabila kaj sem hotela napisati... vem da je bila ena zelo koristna informacija...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.6.2008 19:59:43   
nagajiva
Ojla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za preglede in pikice, ki vidim da prelepo rastejo.
MF-moja G je ne dela in mi je dala napotnico za porodnišnico, tako da mi ne bo potrebno plačat. Se mi pa ne zdi vredno, da bi nekomu plačevala za stvar, ki jo (vsaj nekaj!) plača zavarovalnica. Je tako preveč plačljivih stvari...........Za 3D uz pa se verjetno ne bova odločila, ker se (baje) neizogibno vidi spol, kar pa ne želiva....
Sem pa vidla, da imate nekatere mf že zelo zgodaj. Jaz pa šele v 23t...........Bo kar težko zdržat.user posted image
Lyra*-sonček je tukaj............jutri ne morem, če pa vreme zdrži še v četrtek, pa sem takoj za kavico user posted image  Se dogovoriva jutri user posted image
Pri nogometu pa težko komentiram, ker ga ne spremljam. Vse kar vem je tisto, kar slučajno zvem pri poročilih ali od kakega navdušenca........
Zdaj si pa grem kokice spečt user posted image , pa igrat igrco-sem si kupla csi igro, pa jo moram malo sprobat user posted image  

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.6.2008 8:47:04   
Andromeda
Dobro jutro, user posted image

Najprej ena poštena user posted image za vse skupaj. Jaz sem že celo jutro tako lačna, da je joj. Očitno si bom morala naredit dobro zalogo za take napade lakote. Se mi pa zdi, da mojega user posted image čedalje bolj čutim. včeraj sem se med sedenjem skolnila naprej in sem začutila, da nekdo protestira nad tem položajem. Pa zvečer, ko sem se ulegla v posteljo, me je spet opozoril nase. Komaj čakam na morfologijo, ki pa jo imam šele čez 1 mesec. Sicer bo pa pestro tiste dni - povabljena sva na eno poroko, potem pa se odpravljava na dopust. Greva v Trogir, staro mediteransko mestece blizu Splita. Zato pa čedalje bolj razmišljam, kakšne kopalke si naj kupim. Sem videla v H&M nosečniške, pa so bile v rjavi barvi, ki mi ni preveč všeč. V tistih specializirnaih trgovinah za nosečnice so pa baje drage kot žafran in nič posebnega.
No, saj imam še čas do takrat. Prej moram še par izpitov narest...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.6.2008 8:48:04   
Andromeda
Uh, sem pozabila - user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste imele preglede, morfologije itd...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
11.6.2008 9:24:10   
carly
Dobr jutr.
Najprej čestitke za vse, ki ste imele pregledeuser posted image user posted image user posted image .
Glede majic, nimam pojma kakšne imajo te, ki jih ponujajo tukaj na rr, je pa tako da se dobro pozanimajte prej.Če so črke samo prilepljene gor se bodo verjetno ob prvem pranju odlepile ( to se je na žalost zgodilo tudi meni ), pa moja majica je bila tudi čisto navadna majica, ni bila nosečniška, tako da je prov dolgo ne bom mogla več nositi.
Sicer pa kar se debate o nogometu tiče, se vam tudi jaz ne morem pridružiti, ker ga čisto nič ne spremljam.

Aja pa ena je omenila, da si je nabavla igrco sci, si mi dala dobro idejo kaj naj počnem ko moj nogomet gleda.Imam dve , mi ju je moj že pred časom z neta snel pa sem že kar malo pozabila nanju.Pa ta druga, csi-miami, mi ni tolk všeč, ker ima čisto drugačen postopek v laboratoriju kot prva.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.6.2008 11:04:34   
saba
Dobro jutro user posted image

kako smo?
Mi super, že zjutraj ko sem ležala še na postelji smo se z možem smejala, ko sem se iz boka premaknila na hrbet,  je user posted image tiščal sam na levi strani in je bil cel trebuh čudne oblike.....malo sem ga podrmala , da se premakne, ma me ni šmirglaw.

Mi imamo zaenkrat sonce in toplo...pravijo pa da bo proti večeru že dež.

Danes imam pregled pri G., samo ne vem če mi bo delal UZ ali ne..upam da ja, da mi še enkrat potrdi, da tistim rjavi flek v soboto ni bil ničuser posted image

Csi sem tudi jaz igrala, sam pol sem se naveličala, ker pri eni raziskavi nikakor nisem mogla najdet ene stvari in sem jo iskala full časa in pol sem se ujezila in nisem več igralauser posted image

No lepo se imejte
lp z obale

< Sporočilo je popravil saba -- 11.6.2008 11:06:03 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.6.2008 11:07:30   
Polynesia
Ojla moje piške miške user posted image .

No danes pa sem spet v službi, ampak delam s takim veseljem, ker imam v glavi da samo tri dni potem je pa spet vikend, naslednji čet in pet pa imam spet dopust in nato 24.06. že morfologijo, koooomaj čakam.
Včeraj sem bla tolk aktivna, da se mali ni nič javljal, dons me pa že prov nabija, hahahaha, joj kok je to luškan občutek user posted image . Ponavadi veeeedno ko zvečer gledam fuzbal je čist aktiven, uživa ob fuzbalu z mamico in atijem user posted image . Komaj čakam danes spet fuzbal, ja nekatere smo nogomente privžrneke a ne punce user posted image .

Oaza sej tvoj hemoglobin je pa več kot super, to ni čisto nič prenizek, ampak je prav lepo normalen. Nizek je 90 kot ga ima moja sis in mora jemat železove tablete, sedaj je v 25.tednu.

Jaz sem pa zopet pričela nenormalno obiskovat wc zvečer, zgleda mi na mehur pritiska, no pa bomo že zdržali, samo da je vse ok.

Tko, v službi nimam nekaj preveč pametnega za delat, pa mi je mal dolgcajt user posted image ...no pa se vseeno vedno nekaj najde za delat.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.6.2008 11:10:55   
jelka123
jaz sem pa danes ponovno dala urin in je vse vredu G pravi da <sem premalo pila,zato punce veliko pit in na zdravjeuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.6.2008 11:13:55   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: jelka123

jaz sem pa danes ponovno dala urin in je vse vredu G pravi da <sem premalo pila,zato punce veliko pit in na zdravjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Superrrrrr, lepo da se je vse uredilo.

Pa še tole punce, ko greste na pregled h G pred pregledom veliiiiiiiiiko pijte vode, da bo urin taprav, ker če daste tistega čist malo, potem lahko da ni realen. Mene vedno fuuuul lulat tišči v čakalnici in sestri rečem če grem lahko takoj vodo dat da se ne polulam user posted image . Pa obvezno srednji curek.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.6.2008 12:19:53   
zara13
Dan punce!

Ja pri nas je že oblačno in malce kaplja user posted image tole vreme čist obup pa jutri še na sindikalca, ko zna bit še bolj deževno...

Polynesia
- hvala za nasvet pri urinu. Jaz ga bom dala naslednji teden ;) pa nekaj sladkega moram prej pojest, ker mi bodo testirali sladkor.
Navijale pa bomo danes spet, a ne? ;) včeraj je bla huda tekma Špa - Rus user posted image

Čestitam vsem nosečkam, ki so že imele morfologijo in, da je bilo vse super user posted image user posted image
Jaz sploh ne vem kdaj jo bom imela, 18.6. imam kao UZ, niti ne vem, če mi jo bo moja osebna ginekologinja opravila ali mi bo dala napotnico...bomo videli. Za plačevati mi pa tudi ni, če je pač lahko gratis. Raje potem, ko bom v cca. 30 tednu, če bom res želela še kakšen 3D ultrazvok nardit pa to plačam. Je tudi ena nosečka tako svetovala, je rekla, da se baby tako hitro razvija in je v 20. tednu čisto drugačen kot v 30., kar je normalno, a ne in je potem še lepše videt obrazek in vse ostalo...bomo videli ;)
So pa te morfologije kar drage, a ne? Okoli 100 eur???

Zdej bom pa napadla mandarince in Kinder bueno user posted image

hasta pronto

Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.6.2008 12:23:02   
saba
Zakaj sem pa jaz pred 2,5 leti plačala morfologijo pri G.?
A zdaj je to zastonj?user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi da sem iz lune padla zdej...to je pa to, ker vas ne utegnem vse prebrat tuki v službi user posted image

Se da kateri natipkat na kratko pliiizzz

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
11.6.2008 12:28:28   
Polynesia
saba morfologija ti pripada pri tvojem G, če je pa tega pregleda ne opravlja ti pa napiše napotnico in greš nekam kamor to opravljajo ampak ti pripada zastonj. To je eden od pregled ki ga imamo zastonj.
Če pa greš samoplačnipko pa stane 110 €.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 11.6.2008 12:29:05 >

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
11.6.2008 12:59:31   
carly
Ma kar dež je spet, pa tako sem se veselila, da se bom po službi vsedla ven s knjigo v roki ( no najprej morm še v knjižnjico kej pametnega it iskat )..Bo pa zgleda vreme glih taprav za likat.

Neposredna povezava do sporočila: 2214
11.6.2008 13:33:15   
saba
Hvala Polynesia,ampak še zdaj ne vem zakaj sem jaz za Živo plačala 6.000 tolarjev?user posted image

A to je tako od vedno ali po novem je zastonj?

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
11.6.2008 13:54:16   
konina
hojla! Jaz sem pa včeraj kupila blazino za dojenje. Pa prosim, če se ne smejite. Tukaj se mi vsi smejijo. Ampak jaz ne morem več nikakor spati. Ne levo ne desno, hrbet sploh odpade, ker ne smemo, trebuh lahko pa samo še sanjam. user posted image  In sem šla kupit blazino. Ne boste verjele, ampak jaz sem tako lepo spala! Blazino sem kupila v BC in je napolnjena z nekimi zrnčki in se lepo prilega telesu. Je pa tako dolga, da je čez celo telo. Tako da lepo paše pod glavo, pod trebuh in med noge. Samo moža ne stiskam več. user posted image  Priporočam za tiste, ki imate težave s položajem med spanjem.

Drugače smo o.k. Brcata oba, že kar konkretno. Ne vsak dan enako pogosto, ampak kar. Imam pa pregled šele 20.6. Kdaj pa bo MF pa še ne vem. NAredila jo bo pa moja G. Je pa moja tako hitra na pregledih, me obravnava kar na hitro, čeprav sta dva. V 1.user posted image  je bila bolj pozorna. Pregledala mi je nazadnje samo urin. Vaginalno me pa sploh ni nič gledala. Samo 1.UZ je bil vaginalni.  Drugače sem bila vedno zadovoljna z njo, sedaj se mi zdi, da je pa bolj površna. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
11.6.2008 14:05:52   
saba
Glede pregledov, moj G. me vedno pregleda vaginalno-s prsti..če sem zaprta, to je počel tudi v prvi nosečnosti do enega 7meseca se mi zdi, ali celo več!! Ne spomnim se, vem pa da dolgo.
Kako so tej G. različni z različnimi praksami....bahuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.6.2008 16:22:17   
lyra*
Daaaan!

Jaz sem se ravno vstala! Me to oblačno vreme uspavauser posted image
Zjutraj,ko je bil tak lep sonček sem šla z sprehod,sem nabrala rožiceuser posted image Sem hodila po parku in se vsedla tam pri ribnikih....prav lepo je bilo.
Sem videla ful veliko mamic z vozički in nemorem vrjet,da bom čez 4mesece že jaz na njihovem mestuuser posted image

V ponedeljek grem spet v službouser posted image  Po eni strani sem vesela,po drugi pa že komaj čakam,da grem pa se zaposlim z nečim ker doma itak samo jemuser posted image  Sem se stehtala in imam 76kguser posted image user posted image

Sem pa zdaj,ko imam toliko časa razmišljala,da user posted image user posted image  sploh nebom dala delat sobe. Kupila bom previjalno,ki bo itak v kopalnici,spali pa bosta najbrž v košari,ki bosta v spalnici. Ker mi je brezveze,da jim dam delat sobi,da bo vse prazno notuser posted image  Za omare,igrače... pa bom že nekje našla

Grem se stuširat,potem grem z mojo sister na večerjo,bova malo klepetaliuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 11.6.2008 16:26:26 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.6.2008 17:47:33   
Oaza
Sedaj pa je tudi pri nas dež... user posted image

Polynesia- za hemoglobin pa sem mislila, da mam nizkega zato, ker na izvidu piše, da je normalno 120-180 (jaz pa 122, 123...). Če je pa tako, da je to O.K., potem pa tako super!

Za 3D UZ se midva zaenkrat nisva odločila in se tudi po vsej verjetnosti ne bova (nikoli pa ne vešuser posted image ).

pomar*ANČA*- upam, da se ti stanje čimprej popravi!

orka in vse ostale, ki že čutite gibe vaših malih navihančkov user posted image user posted image user posted image

Uživajte! Jaz pa grem zdaj malo likat- je res idealno vreme za taka opravila.
lp

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.6.2008 18:03:38   
pomar*ANČA*
tudi v mengšu bo danes še nevihta....pa tako sem bila vesela, da bo končno par dni lepše vreme.

alergija je bila pa včeraj kar močna, mi je zelooooooo zatekel jezik, pa nebo... ja bilo kar malce čudno, ko je dragi prišel domov in nisem čvekala kot ponavadi, je bil pa srečen, ker je lahko v miru pogledal fuzbal. glede na to, da nisem ljubiteljica fuzbala vedno ko ga gleda nekaj čvekam in ga sprašujem.... tako daje na koncu že precej živčen... jah kaj, če mi je pa takooo dokcajt....

malce me skrbi, da bo dopust-morje propadel, ker pri dragemu v službi nekaj težijo da ne bo takrat kolektivnega, ampak na srečo njegova firma povrne vse stroške, tako da me glede denarja ne skrbi, ampak rada bi pa šla na morje...

končno sem se naročila pri frizerju, je dosežek, da sem si vzela čas ga grem na barvanje. potem bom pa zavila še h kozmetičarki... tako da bo naslednja sreda namenjena razvajanju. že komi čakam.

mi je pa danes rekla ena babica, da sem se premalo zredila. ah, kaj pa ona ve, glavno da se fajn počutim!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.6.2008 19:51:50   
orka
hallo.
Kako smo danes, čveke?? No pri nas v Ljubljani ni nič padalo je bilo vroooooče. Meni je namreč nenormalno vroče, tudi ko ni sonca.
saba to da si morala morfo plačati mi je pa res čudno. Jaz sem rodila 1999 in 2003 pa mi ni bilo treba nikoli plačati.
Pa še nogometni navdušenci user posted image user posted image user posted image  za portugalce.

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.6.2008 19:55:24   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes najprej sonček, pol pa taka nevihta da je joj................user posted image  Pa za jutri in pet. tud napovedujejo dež user posted image  
Konina-si mi dala dobro idejo z blazino za dojenje, ker mam težave z spanjem. Sem vedno spala na trebuhu, kar je sedaj nemogoče. Na boku mam težave zaspat, pa si pomagam z vzglavnikom, pa ni to to......je premajhen. Blazina pa bo verjetno ravno pravšnja.....Hvala za idejo, ne vem zakaj nisem pomislila že prej user posted image
Moj pikec pa je še kar miren. Razen ko sem v položaju, ki njemu ne odgovarja se malo pritoži.............Drugače me pa ob večerih (pa še to ne vsak dan) le rahlo požgečka. Mi pa verjetno lepo pritiska na mehur, ker sem neprestano na wc-ju. Ah, samo da je z njim/njo vse ok.
Grem zdaj nekaj pojest, ker sma ravno prišla domov in me malo lakota.............user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2222
12.6.2008 8:46:31   
carly
Dobr jutr punce,
evo eno velikouser posted image user posted image user posted image da se boste zbudile pa kej čvekale.
Joj kako se je pri nas spet ohladilo, pa tako fajn toplo je že bilo včeraj takoj po službi.Mi gremo pa 24.popoldan na morje pa upam, da se bo tale vreme kej izboljšal do takrat, drgač ne vem kaj bomo počeli.

Ja tale blazina za dojenje je fajna zadeva, jo je moja kolegica ful hvalila takoj po porodu, da je na njej sedela, ko jo je spodaj vse bolelo.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
12.6.2008 9:07:27   
saba
Dobro jutro

Carly hvala za kafe

Pregled je bil včeraj Superuser posted image ...nisem imela UZ, me je pa pregledal, če sem zaprta in tako dalje. Vse super, izvidi krvi, vode, toxa itd. super. Zakaj sem malo zakrvavela ni vedel povedati, ma me je zelo potolažil.

Zredila za 4kguser posted image in sem bila kregana.
je rekla zdrav.sestra : gospa, samo en kg na mesec
jaz pa: pol je pa prav, 4meseci-4kile....no pol se je še ona nasmejala. Je imela tako veliko gužvo, pa sama, da se mi je prav smilila.

No včeraj sem pisala da sem plačala morfologijo...pa ni resuser posted image Sem zamešala, plačala sem četvorno presejalni test, ali kako se že reče. No to sva z G. včeraj ugotavljala. Tako da v torek imam Uz in dam kri še za ta test. Plačala pa bom 87,18 EUR kar veliko ne? user posted image

Malo smo razmišljali o imenu, kako se vam zdi Vita, to je edino ime na spisku ki je tamali všeč - poleg Iva, ki je sama določila. Moj pa ni preveč navdušen...........uff še potili se bomo pri izbiri imena!user posted image

No lepo se imejte...pri nas je tudi grdo vreme in je shladilo.

lp z obale

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
12.6.2008 9:08:21   
Polynesia
Dobro jutro deklice moje user posted image .

Joj kakšno vreme je pa tole danes, sploh ne morem verjet da je takole, glede na to, da je bilo včeraj prav lepo toplo in sončno, hmmmmm user posted image .

Pa ne vem al je tak pritisk al kako, ampak jaz bom v službi kar zaspala user posted image ...sploh ne morem nič misliti, čist sem out, bi blo boljš da bi kar doma ostala, ker tole danes od mene ne  bo nič, sem totalno neproduktivna, zeham, oči mi kr skup uleče, skratka, beda, hahaha user posted image .

Najboljš da si grem čimprej en kofetek narest da mi motor zalaufa. Pa še ravno se silim z Donatom da bom šla lahko na wc, joj ampak ta Donat je men toooolk zanič, bljek user posted image . Tudi žabica se zdejle neki premika, zgleda tut njej tole ne diši glih preveč, hihihihi.

No ena lepa zadevca danes pa je, da gremo 4 prijateljice v kino gledam Seks u mestu, jojjjjj komaj čakammmm, pa kokice, mmmmmmmnjami, hahahaha user posted image .
V soboto pa ena prijateljica praznuje roj.dan in nas gre 8 babnc v Portotož na kosilčka, kavico, sprehod in tko, bo absolutno čist babji dan, tudi to kooomaj čakam user posted image .
Kje ste vse zvezdice zaspanke, a boste kar spančkale, ajde gremo ustat user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 12.6.2008 9:09:54 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.