Polynesia
|
Dobro jutro deklice moje . Joj kakšno vreme je pa tole danes, sploh ne morem verjet da je takole, glede na to, da je bilo včeraj prav lepo toplo in sončno, hmmmmm . Pa ne vem al je tak pritisk al kako, ampak jaz bom v službi kar zaspala ...sploh ne morem nič misliti, čist sem out, bi blo boljš da bi kar doma ostala, ker tole danes od mene ne bo nič, sem totalno neproduktivna, zeham, oči mi kr skup uleče, skratka, beda, hahaha . Najboljš da si grem čimprej en kofetek narest da mi motor zalaufa. Pa še ravno se silim z Donatom da bom šla lahko na wc, joj ampak ta Donat je men toooolk zanič, bljek . Tudi žabica se zdejle neki premika, zgleda tut njej tole ne diši glih preveč, hihihihi. No ena lepa zadevca danes pa je, da gremo 4 prijateljice v kino gledam Seks u mestu, jojjjjj komaj čakammmm, pa kokice, mmmmmmmnjami, hahahaha . V soboto pa ena prijateljica praznuje roj.dan in nas gre 8 babnc v Portotož na kosilčka, kavico, sprehod in tko, bo absolutno čist babji dan, tudi to kooomaj čakam . Kje ste vse zvezdice zaspanke, a boste kar spančkale, ajde gremo ustat .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 12.6.2008 9:09:54 >
|